Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Τη γαμας;η φιλη μου ειδε τον υπολογιστη μου ενω διαβαζα εδω τυπε. εισαι ο αλεν ντελον της καραφλης εποχης μαλλον χαχα
Τη γαμας;η φιλη μου ειδε τον υπολογιστη μου ενω διαβαζα εδω τυπε. εισαι ο αλεν ντελον της καραφλης εποχης μαλλον χαχα
φιλε δυστυχως δεν θα μπεις χαχα.Τη γαμας;
Δεν καταλαβες. Εδω στο μπου θελουμε να καθοδηγησουμε τον καθε νεο μακρια απο τον πιρφορισμο κ τη μουνοδουλιαση. Θελουμε οι νεοι να γαμανε τις φιλες τους και να μην κολωνουν. Να ειναι γαμιαδες!φιλε δυστυχως δεν θα μπεις χαχα.
ή μπαινεις ή δεν τις κανεις παρεα αφου!Δεν καταλαβες. Εδω στο μπου θελουμε να καθοδηγησουμε τον καθε νεο μακρια απο τον πιρφορισμο κ τη μουνοδουλιαση. Θελουμε οι νεοι να γαμανε τις φιλες τους και να μην κολωνουν. Να ειναι γαμιαδες!
Ελπιζω να μπαινεις τυπε.ή μπαινεις ή δεν τις κανεις παρεα αφου!
Ελπιζω να μπαινεις τυπε.
Οπως και να εχει μεινε μαζι μας και θα σε βαλουμε στο σωστο μονοπατι.
το βλέπει φίλε .. το κατεβάζει διακριτικά και βλέπει.. εγώ πχ είχα πάει σε αφροδισιολόγο - χειρούργο με αφορμή ένα ασπρο σπυράκι στη βουβωνική χώρα (ευτυχώς μετά από εξετάσεις δεν ήταν τίποτα ...) και μου είπε παρεπιμπτόντως ότι ο χαλινός μου είναι βραχύς... σε σημείο που δεν δημιουργεί μεν πρόβλημα (είμαι ενεργός σεξουαλικά τα τελευταία 23 χρόνια) αλλά η πρόταση του ήταν να το κόψει... μου είπε ότι θα πάρω και κανένα πόντο σε μήκος από την ιστορία αλλά το αρνητικό είναι ότι θα έχω έντονες ενοχλήσεις για καμία βδομάδα που θα πρέπει να αλλάζω και γάζες κλπ ενώ για να έχω απροβλημάτιστη σεξουαλική επαφή ξανά να υπολογίζω 3 με 4 εβδομάδες... το σκεφτόμουν έντονα προ διετίας που ήταν η επίσκεψη στο γιατρό αλλά τελικά το άφησα...Πως καταλαβαίνει ο γιατρός ότι έχεις βραχυ χαλινό? Αφού στο γιατρό σε όλους πέφτει από ντροπή. Όποιον έχω ρωτησει όλοι γαριδακι
Το κόστος, ποιο είναι...;;;;
Λόγω όγκου κομήτη δεν με λες σε καμια περίπτωση!Δεν ξέρω αν θα το μάθουμε ποτέ....
Νομίζω πως ο γράφων το άρθρο, ήταν κομήτης και δεν θα τον ξανακούσουμε......
ειχα παει μια φορα σε ουρολογο που ειχα ενα πονο στο συραγκωδες σωμα (τελικα δεν ήταν τιποτα ) και δε μου είπε κατι για χαλινο ουτε του το ανεφερα πάντως στις μεγάλες καυλες τεντώνει λιγο και σκεφτομαι μηπως θα ηταν καλυτερα να το κοψωτο βλέπει φίλε .. το κατεβάζει διακριτικά και βλέπει.. εγώ πχ είχα πάει σε αφροδισιολόγο - χειρούργο με αφορμή ένα ασπρο σπυράκι στη βουβωνική χώρα (ευτυχώς μετά από εξετάσεις δεν ήταν τίποτα ...) και μου είπε παρεπιμπτόντως ότι ο χαλινός μου είναι βραχύς... σε σημείο που δεν δημιουργεί μεν πρόβλημα (είμαι ενεργός σεξουαλικά τα τελευταία 23 χρόνια) αλλά η πρόταση του ήταν να το κόψει... μου είπε ότι θα πάρω και κανένα πόντο σε μήκος από την ιστορία αλλά το αρνητικό είναι ότι θα έχω έντονες ενοχλήσεις για καμία βδομάδα που θα πρέπει να αλλάζω και γάζες κλπ ενώ για να έχω απροβλημάτιστη σεξουαλική επαφή ξανά να υπολογίζω 3 με 4 εβδομάδες... το σκεφτόμουν έντονα προ διετίας που ήταν η επίσκεψη στο γιατρό αλλά τελικά το άφησα...
Κοπηκε σιγα σιγα με τη μαλακια. Γιατι δεν πας να στο κοψει ο γιατρος, δεν εχεις λεφτα;παιδες χαιρετω.. επειδη και εγω εχω βραχυ χαλινο και θελω να τον αφαιρεσω αλλα επειδη φοβαμαι τα λειζερ επεμβασεις και απο αυτα που διαβαζω πως χανεις σε αισθηση κ.λπ και τα σχετικα το αφηνω συνεχως πισω. εχω ερωτηση λοιπον.. σε ορισμενους αποτι ξερω δεν κοβεται ποτε (αυτοι που εχουν βραχυ χαλινο). σε αλλοθς ομως αποσω γνωριζω κοβεται.. θελω ν μ πειτε σε οσους εχει κοπει αν κοπηκε αμεσως οταν πρωτοειχατε επαφη, αν πονουσε κλπ. εγω δεν εχω και πολλες επαφες συνεπως δεν εχει κοπει και οταν εχω επαφη δεν μπορω να δωσω ενταση γιατι ποναω (εκτος τ οτι τελειωνω αμεσως) ετσι ωστε να κοπει. γιαυτο ρωταω μηπως καποιοσ μπορει ν με διαφωτισει μηπως και το αφησω ετσι.. ν περιμενω μηπως κοπει φυσιολογικα η κατι τετοιο.. ευχαριστω
Καλημερα και καλη χρονια!Μαγκες με εχετε φρικαρει!Το πετσακι δεν τραβιεται τελειως πισω οταν εχω στυση,δηλαδη ουτε το μισο κεφαλι δεν εμφανιζεται.Πρεπει να κανω εγχυριση;Δεν γινεται να το διορθωσω αλλιως;Γιατι ειναι απαραιτη η εγχειρηση;Δεν μπορω να εχω φυσιολογικη σεξουαλικη ζωη αν δεν κανω την εγχειριση;Κατα την εγχειριση σας ναρκωνουν ή σας κανουν τοπικη αναισθησια;Υπαρχει πονος κατα τη διαρκεια της εγχειρησης και μετα το τελος της;Για ποσο κραταει αυτος ο πονος;Με τρομοκρατησατε!Ειμαι χεστης δεν μπορω τον πονο κ τα νυστερια!
πήγαινε σε ένα καλο ουρολογο και κανε επέμβαση με μέθη 20 λεπτά υπόθεση δεν θα καταλάβεις τίποτα λίγο τσούξιμο 1-2 μέρες και μετά θα είσαι οκΚαλημερα και καλη χρονια!Μαγκες με εχετε φρικαρει!Το πετσακι δεν τραβιεται τελειως πισω οταν εχω στυση,δηλαδη ουτε το μισο κεφαλι δεν εμφανιζεται.Πρεπει να κανω εγχυριση;Δεν γινεται να το διορθωσω αλλιως;Γιατι ειναι απαραιτη η εγχειρηση;Δεν μπορω να εχω φυσιολογικη σεξουαλικη ζωη αν δεν κανω την εγχειριση;Κατα την εγχειριση σας ναρκωνουν ή σας κανουν τοπικη αναισθησια;Υπαρχει πονος κατα τη διαρκεια της εγχειρησης και μετα το τελος της;Για ποσο κραταει αυτος ο πονος;Με τρομοκρατησατε!Ειμαι χεστης δεν μπορω τον πονο κ τα νυστερια!