Νέα

Υπόθεση - πετσάκι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Archibal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η γνώμη σας για την περιτομή?

• Είμαι Άντρας και έχω κάνει περιτομή

Ψήφοι: 153 20,6%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή και ούτε θα κάνω ποτέ

Ψήφοι: 384 51,8%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή αλλά σκέφτομαι να κάνω

Ψήφοι: 162 21,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη με περιτομή

Ψήφοι: 8 1,1%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη χωρίς περιτομή

Ψήφοι: 7 0,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη γενικά

Ψήφοι: 27 3,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    741

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
φιλε δυστυχως δεν θα μπεις χαχα.
Δεν καταλαβες. Εδω στο μπου θελουμε να καθοδηγησουμε τον καθε νεο μακρια απο τον πιρφορισμο κ τη μουνοδουλιαση. Θελουμε οι νεοι να γαμανε τις φιλες τους και να μην κολωνουν. Να ειναι γαμιαδες!

motionistas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2017
Like
12
Πόντοι
0
Δεν καταλαβες. Εδω στο μπου θελουμε να καθοδηγησουμε τον καθε νεο μακρια απο τον πιρφορισμο κ τη μουνοδουλιαση. Θελουμε οι νεοι να γαμανε τις φιλες τους και να μην κολωνουν. Να ειναι γαμιαδες!
ή μπαινεις ή δεν τις κανεις παρεα αφου!

motionistas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2017
Like
12
Πόντοι
0
Ελπιζω να μπαινεις τυπε.

Οπως και να εχει μεινε μαζι μας και θα σε βαλουμε στο σωστο μονοπατι.

μαλιστα καπετανιε, απλα για να γαμησεις ακολουθεις ολα τα νηματα απο duke λενε οι φημες. για παμε

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.739
Πόντοι
216
τυποι, εμενα επειδή είναι πολύ μακρυς μοιαζει σα να εχει περιτομη, αφου το πετσακι απτο κεφαλακι εχουν διαφορα ωρας!
Η μονη μαλακια είναι ότι θελει τοσο αιμα για να σηκωθεί, που ασπριζουν τα μαγουλα μου οποτε γαμαω!
Λετε ναναι κακο?

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Πως καταλαβαίνει ο γιατρός ότι έχεις βραχυ χαλινό? Αφού στο γιατρό σε όλους πέφτει από ντροπή. Όποιον έχω ρωτησει όλοι γαριδακι

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Πως καταλαβαίνει ο γιατρός ότι έχεις βραχυ χαλινό? Αφού στο γιατρό σε όλους πέφτει από ντροπή. Όποιον έχω ρωτησει όλοι γαριδακι
το βλέπει φίλε .. το κατεβάζει διακριτικά και βλέπει.. εγώ πχ είχα πάει σε αφροδισιολόγο - χειρούργο με αφορμή ένα  ασπρο σπυράκι στη βουβωνική χώρα (ευτυχώς μετά από εξετάσεις δεν ήταν τίποτα ...) και μου είπε παρεπιμπτόντως ότι ο χαλινός μου είναι βραχύς... σε σημείο που δεν δημιουργεί μεν πρόβλημα (είμαι ενεργός σεξουαλικά τα τελευταία 23 χρόνια) αλλά η πρόταση του ήταν να το κόψει... μου είπε ότι θα πάρω και κανένα πόντο σε μήκος από την ιστορία αλλά το αρνητικό είναι ότι θα έχω έντονες ενοχλήσεις για καμία βδομάδα που θα πρέπει να αλλάζω και γάζες κλπ ενώ για να έχω απροβλημάτιστη σεξουαλική επαφή ξανά να υπολογίζω 3 με 4 εβδομάδες... το σκεφτόμουν έντονα προ διετίας που ήταν η επίσκεψη στο γιατρό αλλά τελικά το άφησα... 

Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
142
Πόντοι
0
Δεν ξέρω αν θα το μάθουμε ποτέ....

Νομίζω πως ο γράφων το άρθρο, ήταν κομήτης και δεν θα τον ξανακούσουμε......
Λόγω όγκου κομήτη δεν με λες σε καμια περίπτωση!
Πλανήτη ναι!
Χαχαχα! Δεν μου ειναι και τόσο εύκολο αδερφέ να μπαίνω συνέχεια στο φόρουμ και να γράφω λόγω περιορισμένου ελεύθερου χρόνου. Γιατι το μπουρδελα για τον ελεύθερο χρόνο μας ειναι!
Κόστος όπως ανέφερα ειναι στα 250€ στον γιατρό που πήγα εγώ.
Φιλικά!

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
το βλέπει φίλε .. το κατεβάζει διακριτικά και βλέπει.. εγώ πχ είχα πάει σε αφροδισιολόγο - χειρούργο με αφορμή ένα  ασπρο σπυράκι στη βουβωνική χώρα (ευτυχώς μετά από εξετάσεις δεν ήταν τίποτα ...) και μου είπε παρεπιμπτόντως ότι ο χαλινός μου είναι βραχύς... σε σημείο που δεν δημιουργεί μεν πρόβλημα (είμαι ενεργός σεξουαλικά τα τελευταία 23 χρόνια) αλλά η πρόταση του ήταν να το κόψει... μου είπε ότι θα πάρω και κανένα πόντο σε μήκος από την ιστορία αλλά το αρνητικό είναι ότι θα έχω έντονες ενοχλήσεις για καμία βδομάδα που θα πρέπει να αλλάζω και γάζες κλπ ενώ για να έχω απροβλημάτιστη σεξουαλική επαφή ξανά να υπολογίζω 3 με 4 εβδομάδες... το σκεφτόμουν έντονα προ διετίας που ήταν η επίσκεψη στο γιατρό αλλά τελικά το άφησα...  
ειχα παει μια φορα σε ουρολογο που ειχα ενα πονο στο συραγκωδες σωμα (τελικα δεν ήταν τιποτα ) και δε μου είπε κατι για χαλινο ουτε του το ανεφερα πάντως στις μεγάλες καυλες τεντώνει λιγο και σκεφτομαι μηπως θα ηταν καλυτερα να το κοψω
αν πάρω και ενα ποντο καλά θα είναι ! επισης κουράζει το κεφαλι στο σεξ αν το τραβαει συνεχώς? θα το κοιτάξω

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
και ακομα μια ερωτηση για αυτους που το εχουν κοψει
οταν χυνω το τραβαω πισω και πετάγεται το σπερμα με δυναμη αν έχει κοπει το πετσάκι υπάρχει αυτή η αισθηση ?

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Με χαλινο καβλωνα πιο πολυ. Κοπηκε μονος του

Επισκέπτης
παιδες χαιρετω.. επειδη και εγω εχω βραχυ χαλινο και θελω να τον αφαιρεσω αλλα επειδη φοβαμαι τα λειζερ επεμβασεις και απο αυτα που διαβαζω πως χανεις σε αισθηση κ.λπ και τα σχετικα το αφηνω συνεχως πισω. εχω ερωτηση λοιπον.. σε ορισμενους αποτι ξερω δεν κοβεται ποτε (αυτοι που εχουν βραχυ χαλινο). σε αλλοθς ομως αποσω γνωριζω κοβεται.. θελω ν μ πειτε σε οσους εχει κοπει αν κοπηκε αμεσως οταν πρωτοειχατε επαφη, αν πονουσε κλπ. εγω δεν εχω και πολλες επαφες συνεπως δεν εχει κοπει και οταν εχω επαφη δεν μπορω να δωσω ενταση γιατι ποναω (εκτος τ οτι τελειωνω αμεσως) ετσι ωστε να κοπει. γιαυτο ρωταω μηπως καποιοσ μπορει ν με διαφωτισει μηπως και το αφησω ετσι.. ν περιμενω μηπως κοπει φυσιολογικα η κατι τετοιο.. ευχαριστω

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
παιδες χαιρετω.. επειδη και εγω εχω βραχυ χαλινο και θελω να τον αφαιρεσω αλλα επειδη φοβαμαι τα λειζερ επεμβασεις και απο αυτα που διαβαζω πως χανεις σε αισθηση κ.λπ και τα σχετικα το αφηνω συνεχως πισω. εχω ερωτηση λοιπον.. σε ορισμενους αποτι ξερω δεν κοβεται ποτε (αυτοι που εχουν βραχυ χαλινο). σε αλλοθς ομως αποσω γνωριζω κοβεται.. θελω ν μ πειτε σε οσους εχει κοπει αν κοπηκε αμεσως οταν πρωτοειχατε επαφη, αν πονουσε κλπ. εγω δεν εχω και πολλες επαφες συνεπως δεν εχει κοπει και οταν εχω επαφη δεν μπορω να δωσω ενταση γιατι ποναω (εκτος τ οτι τελειωνω αμεσως) ετσι ωστε να κοπει. γιαυτο ρωταω μηπως καποιοσ μπορει ν με διαφωτισει μηπως και το αφησω ετσι.. ν περιμενω μηπως κοπει φυσιολογικα η κατι τετοιο.. ευχαριστω
Κοπηκε σιγα σιγα με τη μαλακια. Γιατι δεν πας να στο κοψει ο γιατρος, δεν εχεις λεφτα;

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Ρε παιδια πολυ το κουράζετε το θεμα και σταματήστε να ειστε χέστηδες και φλώροι!
Ειναι απλα τα πράγματα. Οσοι θέλετε να γαμάτε σαν πορνοστάρ, και γουσταρετε να βλεπεται την γκομενα να εντυπωσιάζεται απο την εικονα μιας περιτομημένης πουτσας, παντε να κάνετε ολικη περιτομή!

Εγω προσωπικά ειμαι ολικα περιτομημένος απο το 2014, και λυπαμαι που δεν εκανα την επεμβαση νωρίτερα. Δεν εχω χασει καμια αισθηση και αλλα τραγελαφικα που διαβάζω εδω μέσα, αλλα ο δικος μου γιατρος ηταν γνώστης, οχι καποιος της πλακας.

Τιμες:
1)Εξάχνωση χαλινου : 200Ευρω (γίνεται στο ιατρείο σε 5 λεπτα)
2)Περιτομή με νυστέρι: 300ευρω αμοιβη γιατρου + 125 περιπου έξοδα κλινικης + 60 βιοψια δερματος = 485ευρω
3)Περιτομη με laser: 600ευρω αμοιβη γιατρου + 125 περιπου έξοδα κλινικης + 60 βιοψια δερματος = 785ευρω

Tα +300 του laser δικαιολογουνται ως εξης.
Ο γιατρος νοικιάζει το μηχανημα laser, και επισης αγοράζει ξηρό CO2 το οποιο χρησιμοποιήται για την ψύξη του μηχανηματος.

Αν ο γιατρος σας πει για περισσοτερα λεφτα, απλα παει να σας πιασει τον κωλο.

Αυτα απο μενα  :rockon:

Anonymous.g

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα και καλη χρονια!Μαγκες με εχετε φρικαρει!Το πετσακι δεν τραβιεται τελειως πισω οταν εχω στυση,δηλαδη ουτε το μισο κεφαλι δεν εμφανιζεται.Πρεπει να κανω εγχυριση;Δεν γινεται να το διορθωσω αλλιως;Γιατι ειναι απαραιτη η εγχειρηση;Δεν μπορω να εχω φυσιολογικη σεξουαλικη ζωη αν δεν κανω την εγχειριση;Κατα την εγχειριση σας ναρκωνουν ή σας κανουν τοπικη αναισθησια;Υπαρχει πονος κατα τη διαρκεια της εγχειρησης και μετα το τελος της;Για ποσο κραταει αυτος ο πονος;Με τρομοκρατησατε!Ειμαι χεστης δεν μπορω τον πονο κ τα νυστερια!

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Καλημερα και καλη χρονια!Μαγκες με εχετε φρικαρει!Το πετσακι δεν τραβιεται τελειως πισω οταν εχω στυση,δηλαδη ουτε το μισο κεφαλι δεν εμφανιζεται.Πρεπει να κανω εγχυριση;Δεν γινεται να το διορθωσω αλλιως;Γιατι ειναι απαραιτη η εγχειρηση;Δεν μπορω να εχω φυσιολογικη σεξουαλικη ζωη αν δεν κανω την εγχειριση;Κατα την εγχειριση σας ναρκωνουν ή σας κανουν τοπικη αναισθησια;Υπαρχει πονος κατα τη διαρκεια της εγχειρησης και μετα το τελος της;Για ποσο κραταει αυτος ο πονος;Με τρομοκρατησατε!Ειμαι χεστης δεν μπορω τον πονο κ τα νυστερια!

Nai

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
3
Like
755
Πόντοι
81
πήγαινε σε ένα καλο ουρολογο και κανε επέμβαση με μέθη 20 λεπτά υπόθεση δεν θα καταλάβεις τίποτα λίγο τσούξιμο 1-2 μέρες και μετά θα είσαι οκ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom