KINDEREKPLIXI_@1976
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2014
- Like
- 1.146
- Πόντοι
- 206
Βρε τυπε να σε ρωτησω κατι;
Οσες φορες εχω εξπερματωσει σε βυζια ή μάπα, σε τυπου"παρτα μωρη αρρωστη" και τραβωντας πισω το πετσακι θελοντας να φτασει το σπερμα οσο γινεται μακρυτερα, ειχα αποτελεσμα τυπου..."Δεν πετυχε η μαλακια". Το ιδιο φυσικα συμβαινει οταν ολοκληρωνω παιζοντας μου τον η γκομενα, οποτε της της κανω μαθημα, λεγοντας της οταν τελειωνω να το τραβαει μεχρι πανω ωστε το πετσακι να καλυπτει την βαλανο κατα την εξπερματωση.
Θαθελα να το κανω για λογους υγειινης, και για λογους οτι δινεις πιπα οποτε ναναι χωρις να ξενερωσεις την γκομενα με καποια "ψαριλα" αλλα εχω τους ενδιασμους μου για τους παραπανω λογους. Τι λες εσυ;
δεν ξερω τι να σου απαντησω σε αυτο. σε μενα εχει τυχει φορα που φευγουν χωρις τοση πιεση που να πεταχτουν παντου αλλα εχει τυχει και φορα (ειδικα σε δευτερο γυρο που εχουν φτασει απο το μουνι μεχρι τα μαλια...
στο θεμα της μαλακιας απο γκομενα σου λεω οτι προτιμουν να νιωθουν τα χυσια να τρεχουν στα χερια τους την ωρα που τελειωνεις....
Μετα απο λιγο καιρο που θα συνηθισεις την ολη ιστορια οι οργασμοι ειναι πολυ ποιο δυνατοι ......
τουλαχιστον αυτο συμβαινει με μενα.