Νέα

Υπόθεση - πετσάκι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Archibal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η γνώμη σας για την περιτομή?

• Είμαι Άντρας και έχω κάνει περιτομή

Ψήφοι: 153 20,6%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή και ούτε θα κάνω ποτέ

Ψήφοι: 384 51,8%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή αλλά σκέφτομαι να κάνω

Ψήφοι: 162 21,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη με περιτομή

Ψήφοι: 8 1,1%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη χωρίς περιτομή

Ψήφοι: 7 0,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη γενικά

Ψήφοι: 27 3,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    741

Αγαπούλης

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Εεμ και εγώ τα ίδια, και μάλιστα χθες τσιτωθηκαν τόσο που αυριο αναγκαστικα πρέπει να πάω στο γιατρό, αν κατανοείς...
Τα νεύρα μου! Και δεν περνάνε και οι μέρες.. Ελπίζω τουλάχιστον να είναι καλύτερα τα πράγματα τελικά.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
[quote author=Γιώργος Γιωργάκης  link=topic=582.msg4795779#msg4795779 date=1378127940]
Εεμ και εγώ τα ίδια, και μάλιστα χθες τσιτωθηκαν τόσο που αυριο αναγκαστικα πρέπει να πάω στο γιατρό, αν κατανοείς...
Τα νεύρα μου! Και δεν περνάνε και οι μέρες.. Ελπίζω τουλάχιστον να είναι καλύτερα τα πράγματα τελικά.
[/quote]θελει προσοχη τυπε.Να σκεφτεσαι τον μητσοτακη να μην σου σηκωνεται ποτε :tooth:

Αγαπούλης

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Το περίεργο είναι ότι δεν σκέφτομαι τίποτε, συμβαίνει όταν κοιμάμαι. Τρέμω την στιγμή που θα καυλωσω κανονικά. Τεσπα, θέλω τουλάχιστον 2 εβδομάδες ακομα οπότε υπομονή αναγκαστικα.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
[quote author=Γιώργος Γιωργάκης  link=topic=582.msg4795823#msg4795823 date=1378129023]
Το περίεργο είναι ότι δεν σκέφτομαι τίποτε, συμβαίνει όταν κοιμάμαι. Τρέμω την στιγμή που θα καυλωσω κανονικά. Τεσπα, θέλω τουλάχιστον 2 εβδομάδες ακομα οπότε υπομονή αναγκαστικα.
[/quote]και εγω το βραδυ την παταγα.Εκει δεν μπορεις να κανεις τιποτα παρα μονον να σηκωνεσαι εγκαιρα

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
[quote author=Γιώργος Γιωργάκης  link=topic=582.msg4795779#msg4795779 date=1378127940]
[/quote]
Τι να πω κ εγώ που μου σηκώθηκε κανονικά κ γέμισε ο κόσμος αίματα;;;

Υπάρχουν κ χειρότερα φίλε...

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Να συμπληρωσω επισης μιας και ανεφερες για το ψυχολογικο κομματι, οχι δεν ειναι ψυχολογικο.
Πλεον αγγιζω κανονικα τη βαλανο, και νιωθω λες και πιανω το πεος απ' το δερμα. Δε νιωθω λες και ηλεκτριζομαι οπως παλια που ηταν υπευρευαισθητη και δε με το παραμικρο αγγιγμα σεντονιου, εσωρουχου ή γλωσσας, τρελαινομουν απο ευχαριστηση..
Πχ παλιοτερα αν ακουμπουσα στα σεντονια, τελειωνα για πλακα μονο και μονο με την αισθηση αυτη, ενω απ την επεμβαση και μετα δεν καταλαβαινω πολλα πραγματα και δεν παιζει να τελειωσω ετσι απλα.
Επισης αυτο που βλεπω ειναι πως ευτυχως εχουν μεινει κατι νευρικες αποληξεις στο σημειο που ηταν πριν χαλινος και οταν αγγιζω χαμηλα (καμμια σχεση πλεον με τη βαλανο φυσικα), καπου υπαρχει μια μικρη ευαισθησια εξωτερικα στο δερμα αυτο, δηλ στο κατω μερος του πεους, αλλα πλεον ειναι καπου στη μεση αυτου, λογω του οτι αποκοπηκε απ το κεφαλι.
Ο χαλινος ομως λογικα ηταν το κεντρικο σημειο των αισθητηριων της βαλανου, οποτε η αισθηση της διεισδυσης χαθηκε για παντα..
Δεν πειραζει, οποιος δεν εχει μυαλο ...ζει με αναμνησεις  :)
Καλή περιγραφή  :thumbsup:

jim84

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Να συμβάλλω λίγο στην κουβέντα κι εγώ γιατί νομίζω ξαφνικά όλα τα μέλη θέλουν να γίνουν πορνοστάρ..

Καταρχάς να ξεκαθαριστεί πως εάν υπάρχει φίμωση είναι πρόβλημα άρα πάμε σε γιατρό όπως και να χει.
Βραχύ χαλινό έχει το 10% των ανδρών που δεν έχουν κάνει περιτομή, επομένως σύνηθες στην Ευρώπη.
Εάν δεν υπάρχει πρόβλημα σοβαρού πόνου, γνώμη μου είναι δεν πειράζουμε για αισθητικούς μόνο λόγους (εκτός αν τελικά θες να παίξεις σε τσόντα:P).

Υπάρχει η παρακάτω λύση για να αποφευχθούν χειρουργεία: ασκήσεις!

η πρώτη εικόνα αφορά αν έχει κάποιος φίμωση, η δεύτερη αν έχει κοντό χαλινό...

Είχα δει κάπου είχε ποστάρει ο Υπουργός (δεν ξέρω εάν είναι ακόμη στο site) πριν κάνει επέμβαση μια φώτο, δεν πόσταρε όπως τελικά μετά την επέμβαση τι έγινε...

overfather

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Να προσφέρω κι εγώ τα 2 cents μου, μιας και το topic έχει συγκεντρώσει πολλές απόψεις κι εμπειρίες και νομίζω ότι θα βοηθήσει κάποιον που τον απασχολεί το θέμα περιτομή/χαλινός, όπως βοήθησε κι εμένα διαβάζοντάς το.
Το πρόβλημά μου ήταν πάντα το προφυλακτικό (δυσκολία στην τοποθέτηση), αλλά επειδή τα τελευταία χρόνια ήμουν σε σταθερές σχέσεις και δεν χρησιμοποιούσα, αδιαφόρησα και μετακυλούσα το πρόβλημα (χωρίς να πάψει να με απασχολεί).
Στην πρώτη μου επίσκεψη σε ουρολόγο πριν 4 μήνες περίπου, διαγνώστηκα με βραχύ χαλινό. Ο ουρολόγος διέκρινε κι έναν ινώδη δαχτύλιο, ο οποίος μπορεί να δημιουργούσε άλλο πρόβλημα (ή να μεγένθυνε το υπάρχων), αλλά με παρότρυνε να αποφύγω την περιτομή αρχικά. Συμφώνησα μαζί του κι έκανα επέμβαση χαλινού. Μετά την αποθεραπεία (20 μέρες), ο ίδιος ουρολόγος διέγνωσε ότι ο ινώδης δαχτύλιος δημιουργούσε παραφίμωση όπου ήταν η πηγή του προβλήματος (ο χαλινός έτυχε να είναι βραχύς). Ο ουρολόγος μου είπε ότι πρέπει να προχωρήσουμε σε περιτομή, αλλά κόστος της επέμβασης της περιτομής θα ήταν το κόστος της επέμβασης της περιτομής, μείον το κόστος της επέμβασης χαλινού. Με λίγα λόγια δεν μου πήρε λεφτά και για τις 2 επεμβάσεις, παρά μόνο το κόστος της επέμβασης περιτομής.
2 μήνες μετά την επέμβαση περιτομής έχω να πω :

- Αυνανίστηκα 6 μέρες μετά την επέμβαση, με ερεθισμό της βαλάνου. Καμιά επιπλοκή.
- Έκανα sex 17 μέρες μετά την επέμβαση, ενώ είχα ακόμα ράμματα. Καμία επιπλοκή.
- Στην αρχή τέλειωνα πολύ γρηγορότερα απ 'ότι συνήθως, 1 μήνα μετά μπορώ πλέον να ελέγξω την εκσπερμάτιση όπως πριν. Δεν παρατηρώ πλέον διαφορά στον χρόνο που κάνω να τελειώσω.
- Ο οργασμός είναι πολύ πιο έντονος. Αυτό λέει κι η πλειοψηφία των αντρών στο internet, που έχουν κάνει περιτομή. Το βρήκα απολύτως αληθές.
- Όσο περνάει ο καιρός μετά την επέμβαση, η σεξουαλική πράξη γίνεται όλο και καλύτερη. Σημαντικός παράγοντας η ψυχολογία (το πρόβλημα μου λύθηκε).
- Εάν το ξαναζούσα όλο από την αρχή θα έκανα κατευθείαν περιτομή και θα απέφευγα την άσκοπη επέμβαση χαλινού, ο οποίος αφαιρείται/κόβεται έτσι κι αλλιώς με την περιτομή. Ωστόσο δεν θεωρώ ότι ο ουρολόγος μου έπραξε λάθος.
- Μου είναι πολύ πιο εύκολο να χρησιμοποιήσω προφυλακτικό.
- Οι γυναίκες του κόσμου προτιμούν εμφανισιακά το πέος με περιτομή, χωρίς εξαιρέσεις.
- Το πρωινό κατούρημα έχει γίνει τρομερά εύκολο. Υποτιμούσα το γεγονός του να κατουράς πάντα ευθεία, χωρίς να πιτσιλάς όλο τον τόπο. Μεγάλο bonus για μένα.

Συμπέρασμα : Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο χαλινό/πετσάκι νομίζω ότι η περιτομή έχει σχεδόν πάντα θετικά αποτελέσματα (σημαντικότατος παράγοντας η ψυχολογία). Εάν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, δεν νομίζω ότι θα πρότεινα σε κάποιον την περιτομή (δηλαδή κοσμητική περιτομή), εκτός κι αν την έκανε σε κάποιον εξειδικευμένο χειρούργο στην Αμερική.

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Εγω είχα κάνει εξαχνωση χαλινού πρίν απο 15 μηνες περίπου, αλλα σε περίπτωση που η γυναίκα δεν ειναι αρκετά υγρή νιώθω μια πίεσην-πονάκι...πολύ καλύτερα απο πρίν βέβαια,αλλα με την πρώτη ευκαιρία θα κανω ένα ακόμα λέιζερ για το δέρμα μπροστά :sunglasses:

Ελπίζω όσους έστειλα στο γιατρό μου να μείναν ευχαριστημένοι :sunglasses:

pidixtaras25

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Ρε παιδες καλησπερα! Εκανα επεμβαση περιτομης λογω φιμωσης και νιωθω πολυ μεγαλη ευαισθησια στο κεφαλι! Μου ειπαν οι γιατροι οτι θα συνηθισω με τον καιρο, ομως δε μπορω ρε παιδια, τσουζει κ ποναει απιστευτα οπου ακουμπαει! Δε μπορω να περπατησω!!! Δεν υπαρχει καποιος τροπος ωστε να συνηθισω πιο ευκολα και γρηγορα και να μην εχω τοση ευαισθησια???

pidixtaras25

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2014
Like
2
Πόντοι
1
τι εννοεις?? για σεξ?? οχι ακομα και να θελω δε μπορω. μολις 2 μερες εχω που εκανα την επεμβαση. απλως οπου ακουμπαει το κεφαλι, τρελενομαι στον πονο!! Πως θα χασει την ευαισθησια του??

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
καποτα στην πουτσα , λαστιχακι να μενει πανω για να μην ακουμπα ..... ή ξυλοκαινη σπρευ

pidixtaras25

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2014
Like
2
Πόντοι
1
καποτα στην πουτσα , λαστιχακι να μενει πανω για να μην ακουμπα ..... ή ξυλοκαινη σπρευ
είσαι σίγουρος για την καποτα? μπορω δηλ να φοραω καποτα? δεν θα τσουζει???
η ξυλοκαινη αναισθητικο δεν ειναι? αν δεν κανω λαθος δεν πρεπει να την χρησιμοποιεις συχνα γιατι δημιουργει προβληματα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ρε παιδες καλησπερα! Εκανα επεμβαση περιτομης λογω φιμωσης και νιωθω πολυ μεγαλη ευαισθησια στο κεφαλι! Μου ειπαν οι γιατροι οτι θα συνηθισω με τον καιρο, ομως δε μπορω ρε παιδια, τσουζει κ ποναει απιστευτα οπου ακουμπαει! Δε μπορω να περπατησω!!! Δεν υπαρχει καποιος τροπος ωστε να συνηθισω πιο ευκολα και γρηγορα και να μην εχω τοση ευαισθησια???
ποσο ετων εισαι τυπε;

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216

Ναι και μετα αν παει με κανενα γκομενακι να αναφερθει ο εξης διαλογος...
γκομενα...τι ειναι αυτο καλε???
αυτος...να μωρο μου...κοιτα....ειμαι παρθενος....το παπαρι μου ακομα με την ζελατινα ειναι...
:2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom