Νέα

Υπόθεση - πετσάκι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Archibal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια η γνώμη σας για την περιτομή?

• Είμαι Άντρας και έχω κάνει περιτομή

Ψήφοι: 153 20,6%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή και ούτε θα κάνω ποτέ

Ψήφοι: 384 51,8%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή αλλά σκέφτομαι να κάνω

Ψήφοι: 162 21,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη με περιτομή

Ψήφοι: 8 1,1%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη χωρίς περιτομή

Ψήφοι: 7 0,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη γενικά

Ψήφοι: 27 3,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    741

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
οταν κάποιος κάνει επέμβαση στον βραχύ χαλινό δεν σημαίνει ότι τον αφαιρεί. Ο χαλινός (επέμβαση που και εγώ έχω κάνει) δεν χρειάζεται να αφαιρεθεί ούτε σε περίπτωση περιτομής.

Αυτό που κάνει ο γιατρός (εμένα μου το έκανε με λέιζερ) είναι να τον σχίζει ελφρά και έτσι να πετυχαίνει την επιμήκυνση του.

Εμένα πάντως δεν μου συνέβη καμίε έλλειψη ευαισθησίας της βαλάνου. Μήπως το δικό σου είναι ψυχολογικό; Μήπως κατά βάθος ήταν κάτι που αρχικά δεν ήθελες και έκανες με το ζόρι;

πάντως έτσι όπως περιγράφεις την προ επέμβασης κατάσταση σου, δεν υπήρχε κανένας λόγος να υποβληθείς σε αυτην.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
αυτό που λενε για την καθαριότητα είναι λογικό, αλλά ρε μάγκες μιλάμε για λίγα δευερόλεπτα πλύσιμο και είσαι έτοιμος...

JohnysB

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Οντως δε χρειαζοταν σε μενα η συγκεκριμενη επεμβαση και λαθος μου που την εκανα, γι' αυτο και εγραψα εδω, μπας και προφυλαξω κανεναν απ' το να παει να μπλεξει χωρις λογο.
Στη δικη μου περιπτωση, ο χειρουργος εκοψε τη διασυνδεση του χαλινου με τη βαλανο εντελως, απ τη σχισμη (ουρηθρα λεγεται?) της βαλανου μεχρι τη βαση (κατω μερος της βαλανου) κ ετσι τωρα το δερμα που προστατευει τη βαλανο εχει απελευθερωθει εντελως απο αυτη και στη στυση ειναι σαν να χω κανει περιτομη, μιας και τραβιεται το δερμα ολο μεχρι τερμα κατω.
Δεν καταλαβαινω τι εννοειτε οταν λετε εσχισε λιγο το χαλινο, αλλα παντως εμενα ετσι εκανε. Μαλιστα χρειαστηκαν και καμμια 10αρια και ισως παραπανω ραματα για να κλεισει την πληγη, αλλα δεν αργησε να επουλωθει.
Αυτο που παρατηρησα στην αρχη και το παρατηρω και τωρα καμμια φορα ειναι πως αν τραβηξω εντελως το δερμα κατω, νιωθω πως τεντωνει στο κατω μερος (του δερματος) που βρισκοταν ο χαλινος και ψιλοποναει καμμια φορα, γιατι φαινεται πιο ευαισθητο αυτο το σημειο και δεν εχει συνηθισει τα τεντωματα προφανως (στο κατω μερος του δαχτυλιου δηλ). Δεν εχω δοκιμασει να βαλω bepanthol μπας και διορθωθει το θεματακι αυτο, αν και δεν ειναι τοσο τραγικο.

JohnysB

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Να συμπληρωσω επισης μιας και ανεφερες για το ψυχολογικο κομματι, οχι δεν ειναι ψυχολογικο.
Πλεον αγγιζω κανονικα τη βαλανο, και νιωθω λες και πιανω το πεος απ' το δερμα. Δε νιωθω λες και ηλεκτριζομαι οπως παλια που ηταν υπευρευαισθητη και δε με το παραμικρο αγγιγμα σεντονιου, εσωρουχου ή γλωσσας, τρελαινομουν απο ευχαριστηση..
Πχ παλιοτερα αν ακουμπουσα στα σεντονια, τελειωνα για πλακα μονο και μονο με την αισθηση αυτη, ενω απ την επεμβαση και μετα δεν καταλαβαινω πολλα πραγματα και δεν παιζει να τελειωσω ετσι απλα.
Επισης αυτο που βλεπω ειναι πως ευτυχως εχουν μεινει κατι νευρικες αποληξεις στο σημειο που ηταν πριν χαλινος και οταν αγγιζω χαμηλα (καμμια σχεση πλεον με τη βαλανο φυσικα), καπου υπαρχει μια μικρη ευαισθησια εξωτερικα στο δερμα αυτο, δηλ στο κατω μερος του πεους, αλλα πλεον ειναι καπου στη μεση αυτου, λογω του οτι αποκοπηκε απ το κεφαλι.
Ο χαλινος ομως λογικα ηταν το κεντρικο σημειο των αισθητηριων της βαλανου, οποτε η αισθηση της διεισδυσης χαθηκε για παντα..
Δεν πειραζει, οποιος δεν εχει μυαλο ...ζει με αναμνησεις  :)

Επισκέπτης
Πχ παλιοτερα αν ακουμπουσα στα σεντονια, τελειωνα για πλακα μονο και μονο με την αισθηση αυτη, ενω απ την επεμβαση και μετα δεν καταλαβαινω πολλα πραγματα και δεν παιζει να τελειωσω ετσι απλα.

εγώ όταν ήμουν πιτσιρίκι τον έτριβα μέσα απ το σλιπάκι σ εκείνο το σημείο κι έχυνα

ούτε σε γαμήσι δεν έχω νιώσει ποτέ τέτοια γκαύλα...

:rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Καλησπερα.
Μολις γραφτηκα στο φορουμ σας για να μοιραστω τη δικη μου εμπειρια. Βασικα διαβασα και τις 70 σελιδες του τοπικ αυτου.

Καταρχην ειμαι 32 χρονων και ειχα αρκετες σχεσεις στη ζωη μου. Στη δικη μου περιπτωση που αφορουσε βραχυ χαλινο, δεν υπηρχε καποιο προβλημα κατα την σεξουαλικη πραξη, ουτε πονος ουτε καποια ενοχληση γενικα. Απλα οταν ημουν σε πληρη στυση, παρατηρουσα πως ο χαλινος τεντονε εντελως και ειχε τυχει 2 γκομενες οταν μου επαιρναν πιπα να με ρωτησουν πως και δεν εχω κανει επεμβαση να αφαιρεσω αυτο το σημειο, οποτε αυτο ηταν και το κινητρο που το εκανα, μονο και μονο δηλ για αισθητικους λογους, αλλα και μιας και ηταν αρκετα παχυς και για να αποκαλυφθει η βαλανος, επρεπε να πιεσεις ελαφρα το δερμα μεχρι που καθοταν πισω απ' το κεφαλι χωρις προβλημα ή ιδιαιτερη προσπαθεια.

Γενικα δεν ειχα προβλημα, ισα ισα μου αρεσε η αισθηση που ειχα οταν αγγιζα τον χαλινο και σε σημειο που υπηρχαν φορες που αν αγγιζα το σημειο αυτο επιμονα, μπορουσα να τελειωσω μονο και μονο τριβοντας ελαφρα στο σημειο αυτο.

Ετσι το πηρα αποφαση στα 24 μου και λεω μια μερα, ας παω να δω τι παιζει σε κανα γιατρο. Πηγα σε μια ιδιωτικη κλινικη σε ενα γιατρο που μου συστησε μια γνωστη μου, ο οποιος ειναι χειρουργος γενικα. Αφου συζητησαμε λιγο για ασχετα θεματα, εφτασε η στιγμη να μιλησουμε και για το προβλημα. Να σημειωσω πως μεχρι εκεινη την στιγμη δεν ηξερα τι ειναι ο χαλινος και νομιζα πως χρειαζομαι περιτομη. Αφου του ανεφερα περι περιτομης, κατεβασα το παντελονι, εριξε μια ματια και μου ειπε πως δεν υπαρχει λογος περιτομης, απλα εχω βραχυ χαλινο. Τοτε οντας αποφασισμενος, του λεω παμε να κανουμε την επεμβαση.

Φυσικα δεν ειχα ιδεα για laser και αλλες μεθοδους, οποτε ακολουθησε ενεση και νυστερι, ραμματα και τελος. Δεν καταλαβα τιποτα κατα την επεμβαση, η αναισθησια ηταν τοπικη και αν και ξυπνιος, προσπαθουσα να μην κοιταζω. Ο πουτσος μου ειχε γινει μια σταλια απ την τρομαρα μου και ο γιατρος με τη νοσοκομα κατι σχολιασαν κατα τη διαρκεια της επεμβασης και ψιλογελασαν (πραγμα που με ταντισε αλλα τι να κανεις εκεινη τη στιγμη..). Εξετασεις κλπ δε χρειαστηκαν, μπηκαμε κατευθειαν στο χειρουργειο, εκοψαν, εραψαν και εφυγα μετα απο κανα τεταρτο με γαζα τριγυρω.

Για να μην πολυλογω, εκανα καθαρισμα τακτικα με bedadin και προσεχα να μη μολυνθει το σημειο, αλλα πονους δεν ειχα ιδιαιτερα, μονο καμμια φορα κατι ψιλοτσιμπηματακια που και που. Μονο το πρωτο βραδυ ετσουζε λιγακι αλλα περασε γρηγορα. Μετα απο μια βδομαδα αρχισαν να φευγουν τα ραμματα και στις 10 μερες περιπου φυγαν ολα. Επειδη ο χαλινος κρατουσε το κεφαλι λιγο πισω κατα τη στυση, ειδα μια μικρη διαφορα καποιων χιλιοστων στο μηκος, αλλα οχι κατι συνταρακτικο (καπου στα 5mm).

Επειδη τοτε ειχα μολις χωρισει και ημουν στις μαυρες μου, αργησα να κανω σεξ, οποτε αργησα να το τεσταρω κ' ολας. Οταν καποιους μηνες αργοτερα βρηκα αλλη γκομενα, η πρωτη φορα ηταν λιγο περιεργη. Ενω παλιοτερα ειχα παντοτε στυση πετρα, διαπιστωσα πως πλεον η στυση μου ηταν ψιλοχαλαρη και προσπαθουσα περισσοτερο πλεον για να ειμαι σκληρος τελειως.. Το βλεπω αυτο και οταν βαραω μαλακια, που παλια ηταν πετρα μονιμα ενω τωρα πρεπει να τον ζορισω για να γινει πετρα τελειως. Σε αυτο επαιζε ρολο πως ειχα συνηθισει το τεντωμα του χαλινου που οριζε τη στυση και τωρα νιωθω πως δεν υπαρχει κατι να τραβαει τα ινια, σαν αλογο δηλ διχως ινια..

Με την προηγουμενη κοπελα το καναμε χωρις προφυλακτικο συνεχεια και ενιωθα απιστευτα. Μετα την επεμβαση, με την επομενη κοπελα χρησιμοποιουσα παντα προφυλακτικο και ενιωθα πως κατι φταιει, δεν ενιωθα την ιδια ευχαριστηση με παλια και νομιζα πως φταιει το προφυλακτικο. Δοκιμασαμε καποια στιγμη χωρις και τελικα δεν εφταιγε αυτο. Με τα πολλα διαπιστωσα πως εχει χαθει η υπερευαισθησια που ειχε η βαλανος και πλεον κατα τη διεισδυση νιωθεις σαν να φορας προφυλακτικο, δηλ σχεδον τιποτα, ενω παλια τρελαινομουν να μπαινοβγαινω γιατι η αισθηση στη βαλανο ηταν απιστευτα γαματη..
Μεγαλη διαφορα επισης διαπιστωσα και στο στοματικο. Παλια ενιωθα πως καλυτερα να μου παιρνουν πιπα, παρα να γαμαω, αλλα τωρα ειναι κατι που με αφηνει αδιαφορο, μιας και δε νιωθω το ιδιο πια.

Αυτο που μεταβληθηκε παλι ειναι η διαρκεια, πλεον ειδικα οταν μου κανουν πιπα χυνω δυσκολα, ενω οταν γαμαω αργω αρκετα, αν και εκει το κοντρολαρω το πραγμα.
Γενικα δεν εχω θεμα με τη διαρκεια, ουτε παλια ειχα, μιας και μπορω να κοντρολαρω τη φαση. Αν θελω δηλ να χυσω σε 5 δευτερα βαροντας μαλακια, το καταφερνω, καθως κ αν θελω να κανω τη γκομενα να χυσει πρωτη (μιας και το γουσταρω πολυ αυτο), το τρεναρω οσο πρεπει και χυνω δευτερος σχεδον παντα.

Ομως παιδια, το νου σας. Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα και σιγουρα η φυση για να μας εφτιαξε ετσι, κατι ηξερε.. Ο χαλινος οπως φαινεται πλεον στην πραξη, αποτελει το 70% τουλαχιστον της ευχαριστησης και δε λεει να βαλετε νυστερι εκει χωρις λογο, ή αν χρειαζεται, βρειτε αλλες τεχνικες, αποφυγετε το κοψιμο γιατι θα το μετανιωσετε οπως κ εγω..
Για να καταλαβετε τι εννοω, δειτε το χαλινο σαν την ανδρικη κλειτοριδα. Φανταστειτε πως θα ενιωθε μια γυναικα αν της εκοβαν την κλειτοριδα, θα ειχε κολπικους οργασμους μονο και θα τελειωνε πολυ δυσκολα και με τη μιση απολαυση. Καπως ετσι ειναι και ο χαλινος για τον ανδρα..

Πλεον νιωθω πως οταν τελειωνω, η ευχαριστηση ερχεται απ τον προστατη και μονο και οχι πλεον απ τη βαλανο, οπως δηλ μια γυναικα με τον κολπο της...
Συγνωμη για το μακροσκελες ποστ, αλλα ελπιζω να βοηθησει ορισμενους υποψηφιους πασχοντες, να μη γινουν παθοντες οπως εγω. :)

Υγ: Ξεχασα να προσθεσω πως δεν πηγε κατι στραβα φυσικα στην επεμβαση, το αποτελεσμα εμφανισιακα ειναι πολυ καλυτερο απο πριν και στο θεμα καθαριοτητας ειναι καλυτερα, αλλα τι να το κανεις...

τύπε εγώ όταν μεγάλωσα μάκρυνα τον χαλινό με βελόνα...

βλέπεις βελτίωση χωρίς μεγάλες αλλαγές, εγχειρήσεις, κλπ

JohnysB

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Εγω παλι πριν απευθυνθω σε γιατρο, επειδη με ενοχλουσε αισθητικα, ειχα επιχειρησει παλιοτερα να κοψω τον χαλινο μονος μου με ξυραφι στο μπανιο, αλλα με το που ακουμπησα πανω και εκανα μια πολυ μικρη γρατζουνια ισα ενα δεκατο του χιλιοστου, πεθανα στον πονο, οποτε ευτυχως που δεν του τραβηξα καμμια καλη αποτομη χαρακια, να λυποθυμισω γυμνος στο μπανιο...  :headbang: :idiot:
Μιλαμε ημουν κανα μισαωρο απο πανω του με το ξυραφακι και προσπαθουσα να το παρω αποφαση να το κανω... να μην το κανω.. να το κανω... μεχρι που δοκιμασα και ευτυχως I changed my mind..  :uglystupid:

Nathan

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Διάβασα τα γραφόμενα του JohnysB πριν από λίγο και αποφάσισα να γραφτω κι εγώ στο forum και να μοιραστώ τη δική μου εμπειρία.

Είμαι 23 και στα 20 μου έκανα χαλινεκτομή. (τομή + ράμματα).
Ο λόγος που οδηγήθηκα στην επέμβαση ήταν ο τραυματισμός του χαλινού ύστερα από πολλαπλές (συνεχόμενες) επαφές. Ο χαλινός δε μάτωσε, ούτε σκίστηκε πολύ αλλά είχε κάνει μια βαθιά "λακκουβίτσα" η οποία με έτσουζε, δεν μπορούσα να έρθω σε επαφή και από τον πόνο έχανα τη στύση.
Από νεαρή ηλικία η βάλανος αποκαλύπτονταν με δυσκολία τις πρώτες φορές αλλά μετά χαλάρωνε και δεν υπήρχε πρόβλημα όσον αφορά τη βάλανο.
Στη μαλακία όμως δεν μπορούσα να περάσω το πετσάκι πάνω από τη βάλανο (κεφαλάκι) γιατί πονούσε και έτσι αρχικά έβγαζα έξω το κεφάλι και ύστερά τραβούσα το χαλινό για να τελειώσω. Μόλις έκανα σέξ 2 η τρεις φορές για κανένα 3ωρο, το πρωϊ ξυπνούσα με ερεθισμένο πετσάκι και χαλινό που προκαλούσε πόνο και έπρεπε να απέχω 2 μέρες το λιγότερο για να ξαναστρώσει . Ώσπου σιγά σιγά ο χαλινός άρχισε να φαγώνεται και επουλωνόταν όλο και πιο δύσκολα και με το παραμικρό έτσουζε. Οπότε πήγα στο γιατρό και μου είπε οτι είναι καλύτερο να αντιμετωπιστεί χειρουργικά γιατί εφ'όσον ήταν στενός μπορέι να ξαναεμφανιζόταν το πρόβλημα. Στην αρχή νόμιζα οτι χρειαζόμουν και εγώ περιτομή αλλά μου είπε οτι δε χρειάζεται αλλά δε μου εξήγησε όμως επακριβώς πως θα γίνει η επέμβαση, απλά μου είπε οτι θα το κόψουμε και θα βάλουμε 2-3 ραμματάκια ασχέτως που μετά αυτά έγιναν 10 στον αριθμό. τελικά σε 1 μήνα περίπου ήμουν έτοιμος για επαφή. Η πρώτη διαπίστωση πως κάτι είχε αλλάξει ήταν στον αυνανισμό αφού με το τράβηγμα του χαλινού παλιότερα ερεθιζόταν σχεδόν αμέσως το πέος, ενώ μετά την επέμβαση είχε χαθεί αυτή η αίσθηση τελείως. Αρχικά νόμιζα πως ήταν ψυχολογικό το θέμα λόγω επέμβασης κ.τ.λ αλλά μετέπειτα και με τις επαφές με την ίδια γυναίκα πριν και μετά κατάλαβα οτι η αίσθηση είχε αλλάξει, αν μη τι άλλο, μειωθεί.
Και εγώ όπως ο Johnys δεν είχα κάποιο θέμα με την αντοχή, μπορώ να πώ οτι με το χαλινό η επιθυμία για σεξ διαρκούσε περισσότερο μιας και χωρίς αυτόν το σεξ έγινε περισσότερο κουραστικό και λιγότερο συναρπαστικό.

Τελικά απ' ότι κατάλαβα από την όλη υπόθεση είναι οτι εν τέλει ο χαλινός εμπεριέχει μια μικρή αρτηρία που ματώνει άμα σκιστει αλλά κατά τα άλλα δεν απότελεί κάποιο εξεζητημένο "νεύρο" που παρέχει απόλαυση από μόνο του. Η δομή του είναι ίδια με την υπόλοιπη ακροποσθία (πέτσακι) αλλά ο λόγος που το κάνει τόσο ευαίσθητο είναι το ότι είναι κολλημένο πάνω στο κεφάλι και στον κορμό του πέους και με το τράβηγμα αυτό το δέρμα τεντώνεται και προκαλεί το ερέθισμα μιας και η ακροποσθία είναι ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ απο τη βάλανο (κεφάλι).

Επομένως αυτός ο "γλυκός" πόνος και το τράβηγμα κρατάει τον εγκέφαλο σε εγρήγορση και έτσι η στύση διατηρείται. Για παράδειγμα άμα τσιμπήσεις το δέρμα σου στο χέρι ή το τραβήξεις νιώθεις πιο έντονα τον πόνο στον εγκέφαλο απ'ότι άμα το αγγίξεις απλά. Κάπως έτσι λειτουργεί ο χαλινός με το τράβηγμα και δίνει σήμα στον εγκέφαλο για εκσπερμάτωση. Όταν λοιπόν κόβεις το χαλινό, χάνεις αυτό το τράβηγμα και το "ζόρισμα" που είναι απολαυστικό αν το έχεις συνηθήσει και σίγουρα θα σου λείψει. Άλλοι πάλι δεν το είχαν παρατηρήσει ή το θεωρούσαν ενοχλητικό γι αυτό και δεν παρατηρούν καμια αλλαγή στην ευαισθησία μετά την επέμβαση. Ως επί το πλέισθον είναι και θέμα συνήθειας.

Μόλις διαπίστωσα αυτή την αλλαγή στην αισθαντικότητα, ρώτησα αμέσως να μάθω αν γίνεται να ξαναγίνει ο χαλινός έτσι όπως ήταν (όχι τόσο οπτικά αφού χωρίς αυτόν το πέος φαίνεται πιο ωραίο, αλλά περισσσότερο για την αίσθηση) και φυσικά η απάντηση από τους περισσότερους γιατρούς ήταν αρνητική. Αναρωτιώμουν όμως πως έιναι δυνατόν να κάνουν ολικές πλαστικές επεμβάσεις με απίστευτα αποτελέσματα αλλά να μην μπορούν να "ξανακολλήσουν" ένα απλό κομματάκι δέρμα που αποκόπηκε? Έτσι, ψάχνοντας έπεσα πάνω σε αυτό το site: . απ ότι φαίνεται αν και έιναι κάτι ασύνηθες, Ο ΧΑΛΙΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ

Οσοι πρόκειται να κάνετε επέμβαση στο χαλινό εξηγήστε καλά στο γιατρό τι επιθυμείτε, μην αφήνετε κανέναν να σας παρασύρει και να επιβάλλει τη γνώμη του και σκεφτείτε το καλά. όσοι σας πουν οτι δεν αλλάζει τίποτα μετά την επέμβαση, απλώς ψεύδονται.. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΟΜΗ ΤΟΥ ΧΑΛΙΝΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΤΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΣΤΟ ΧΑΛΙΝΟ...αν είναι μια αίσθηση που σας ενοχλεί, προκαλεί έντονο πόνο και θέλετε να την ξεφορτωθείτε, η επέμβαση είναι ότι καλύτερο μπορεί να σας συμβεί. Αν όμως "ανάβετε" με το τράβηγμα του χαλινού, ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΗΝ όσο είναι δυνατόν.              

Συγγνώμη αν σας κούρασα και εγώ, απλά ήθελα να σας δώσω όσο το δυνατον περισσότερες πληροφορίες γιατί τέτοιου είδους παρεμβάσεις (χαλινεκτομή, περιτομή ακόμα περισσότερο) είναι σε μεγάλο βαθμό μη αναστρέψιμες.

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
παιδιά για να μην μακρυγορούμε. Στον "βραχύ χαλινό" ο χαλινός δεν αφαιρείται τελείως αλλά σκίζεται ελαφρώς με λέιζερ γίνεται πιο λεπτός και ελαστικός. Σου κάνουν μια τοπική αναισθησία με αλοιφή και στην συνέχεια δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Το μόνο που σε ξενερώνει για λίγο είναι η οσμή του καμμένου δέρματος  :S αλλά και αυτό είναι μικρολεπτομέρεια. Καλό είναι για κανα μήνα να μην γαμήσεις ενώ μπορείς να τραβήξεις μαλακία αρκεί να μην πας πίσω το πετσάκι γιατί μπορεί να υπάρξει κανας τραυματισμός. Προσωπικά μου συνέβη τρεις φορές τραυματισμός (σε άχετες περιπτώσεις, ενώ κοιμόμουν ή καθόμουν σταυροπόδι κοκ) αλλά όλα οκ. Άμα κλείσει η πληγή και σταματήσει το αίμα, δεν υπάρχει θέμα.

Αφαίρεση χαλινού δεν χρειάζεται να γίνει ούτε στην περίπτωση της περιτομής. Ωστόδο θεωρώ ότι και με την αφαίρεση χαλινού δεν υπάρχει λόγος να τρελαίνεται κάποιος. 19 στους 20 αντρες πορνοσταρς έχουν κάνει περιτομή και οι 19 στους 19 έχουν βγάλει και τον χαλινό. Δεν νομίζω ότι τους επηρεάζει στην σεξουαλική τους ζωή.

Την υπερευαισθησία που λέτε την έχω και εγώ αλλά τις περισσότερες φορές φτάνει στα επίπεδα του πόνου, σε τέτοιο βαθμό που προσπαθώ όταν βάζω το προφυλακτικό να μην κατεβαίνει το πετσάκι.

Αγαπούλης

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας, ειμαι νέος στην ιστοσελίδα και γράφτηκα για το συγκεκριμενο θέμα του φόρουμ (αν και έχω δει και άλλα ενδιαφέροντα). Έχω 1 εβδομαδα που έκανα περιτομή λόγω ολικής φίμωσης και θέλω να ρωτήσω κάποιον που έχει κάνει στο παρελθόν περιτομή αν μπορεί να μου πει πόσο καιρό του είχε πάρει να περπατήσει ανετα με τυπικό ντύσιμο (τζην) και πόσο για να αισθανθεί άνετα να την παίξει. Ευχαριστώ.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
[quote author=Γιώργος Γιωργάκης  link=topic=582.msg4795147#msg4795147 date=1378106104]
Γεια σας, ειμαι νέος στην ιστοσελίδα και γράφτηκα για το συγκεκριμενο θέμα του φόρουμ (αν και έχω δει και άλλα ενδιαφέροντα). Έχω 1 εβδομαδα που έκανα περιτομή λόγω ολικής φίμωσης και θέλω να ρωτήσω κάποιον που έχει κάνει στο παρελθόν περιτομή αν μπορεί να μου πει πόσο καιρό του είχε πάρει να περπατήσει ανετα με τυπικό ντύσιμο (τζην) και πόσο για να αισθανθεί άνετα να την παίξει. Ευχαριστώ.
[/quote]

Γεια σου φιλε,για να την παιξεις 20-25 μερες.....τιποτα τρελο....

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
[quote author=Γιώργος Γιωργάκης  link=topic=582.msg4795147#msg4795147 date=1378106104]
[/quote]
Υπομονη φίλε σου συστήνω,μην βιαστείς να κάνεις τίποτα...

Αν βιαστείς μπορεί να έχεις κανένα θέμα κ είναι κρίμα...

Δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος επούλωσης των τραυμάτων,γι'αυτό βλέποντας κ κάνοντας...Σκέψου ότι το αποτέλεσμα που θα υπάρξει μετά την όλη διαδικασία θα το κουβαλάς για μια ζωή...Είτε είναι καλό,είτε κακό...

Περαστικά σου...

Αγαπούλης

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Το θέμα είναι ότι 1 εβδομαδα πριν την προγραμματισμένη απο τον Ιουλιο εγχείρηση ( και μετά απο τεράστιο διαστημα μοναξιάς...)γνωριστικα με μια κοπέλα και βγήκαμε 2 ραντεβού. Ο νόμος του Μέρφυ βλεπετε, οπότε θέλω ενδεικτικά να έχω μια αίσθηση του πότε θα μπορέσω να ξαναβγώ μαζί της χωρίς να φαίνεται ότι με έχουν πυροβολήσει στα .... "μάγουλα". Το ποτε θα μπορέσω να την παίξω αφορα το πρόβλημα με την στύση πιο πολύ, έχω να κοιμηθώ κανονικά απο τη μέρα της εγχείρησης αφου κάθε 2 ώρες το βραδυ μου σηκώνεται χωρίς λόγο. Ευχαριστώ για τις απαντησεις!

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
[quote author=Γιώργος Γιωργάκης  link=topic=582.msg4795744#msg4795744 date=1378126671]
Το θέμα είναι ότι 1 εβδομαδα πριν την προγραμματισμένη απο τον Ιουλιο εγχείρηση ( και μετά απο τεράστιο διαστημα μοναξιάς...)γνωριστικα με μια κοπέλα και βγήκαμε 2 ραντεβού. Ο νόμος του Μέρφυ βλεπετε, οπότε θέλω ενδεικτικά να έχω μια αίσθηση του πότε θα μπορέσω να ξαναβγώ μαζί της χωρίς να φαίνεται ότι με έχουν πυροβολήσει στα .... "μάγουλα". Το ποτε θα μπορέσω να την παίξω αφορα το πρόβλημα με την στύση πιο πολύ, έχω να κοιμηθώ κανονικά απο τη μέρα της εγχείρησης αφου κάθε 2 ώρες το βραδυ μου σηκώνεται χωρίς λόγο. Ευχαριστώ για τις απαντησεις!
[/quote]ela re τυπε χαλαρωσε.Σε 20 μερες θα εισαι οκ.Εγω πηγα να παθω ζημια με τα ραμματα γιατι μου σηκωνοταν το βραδυ και τσιτωνανε τα ραμματα και πεταγομουνα σαν το κατσικο.

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
ela re τυπε χαλαρωσε.Σε 20 μερες θα εισαι οκ.Εγω πηγα να παθω ζημια με τα ραμματα γιατι μου σηκωνοταν το βραδυ και τσιτωνανε τα ραμματα και πεταγομουνα σαν το κατσικο.

πόνεσα και μόνο στην ιδέα  :S

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
πόνεσα και μόνο στην ιδέα  :S
δεν μπορεις να φανταστεις.Και μετα τις 20 μερες εχουν πεσει ολα τα ραμματα και μου εχει μεινει μονο ενα και εκει να δεις.30 μερες πουτσα.Τωρα καταλαβαινω πως αισθανεται η σουφρα του παπαζολ  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom