Νέα

Υπόθεση - πετσάκι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Archibal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια η γνώμη σας για την περιτομή?

• Είμαι Άντρας και έχω κάνει περιτομή

Ψήφοι: 153 20,6%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή και ούτε θα κάνω ποτέ

Ψήφοι: 384 51,8%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή αλλά σκέφτομαι να κάνω

Ψήφοι: 162 21,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη με περιτομή

Ψήφοι: 8 1,1%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη χωρίς περιτομή

Ψήφοι: 7 0,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη γενικά

Ψήφοι: 27 3,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    741

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Kαλησπερα παιδες !
εμενα εδω και κανα χρονο και δεν κατεβαινει ολο το πετσακι αμα το πιεσω κατεβαινει αλλα ανοιγει και πληγες γυρω πανω στην καυλα δεν το καταλαβανεις αλλα μετα ψηλο τσουζι! αμα δεν το πειραξω καμια εβδομαδα κλεινουν η πληγες !

βραχύ χαλινό έχεις, πήγαινε στον ουρολόγο..

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
πόσο κοστίζει η επέμβαση με το λέιζερ?

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Εγω παρολο που δεν ειχα φιμωση,αφαιρεσα τον χαληνο μετα απο απροτρυνση του γιατρου μου.
Η αληθεια ειναι οτι πολλες φορες πριν,ειχα το φοβο οτι θα σπασει κ θα πνιγουμε στα αιματα γιατι σε πολλα γαμησια ενιωθα οτι ζοριζεται και τσιτωνει και ετσι του ειπα να το αφαιρεσουμε.
Μου το εκανε με καυτηριασμο,οχι με λειζερ,το οποιο ηταν αναιμακτο και χωρις πονο αφου ειχε προηγηθει τοπικη πριν.
Το ζορι ηταν μετα για καμια 10αρια μερες που ποναγε λιγο κ ματωνε αλλα μολις εκλεισε η πληγη,ο πουτσος μου ειναι για φωτογραφια!Γλυπτο!

peris239

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας μαγκες..λοιπον,στο θεμα μου.ειμαι 20 και εχω ολικη φιμωση,δεν βγαινει καθολου το κεφαλι,παρολαυτα γαμαω κανονικα και χωρις προβλημα,ουτε πονος ουτε τιποτα.σκεφτομαι οτι καποια στιγμη πρεπει να κανω την επεμβαση αλλα αργοτερα για λογους υγειας κυριως.για να παρω και μια αλλη γνωμη νομιζετε οτι επειγει να το κανω τωρα η μπορω να το αφησω για αργοτερα αφου δεν εχω προβλημα?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
γεια σας μαγκες..λοιπον,στο θεμα μου.ειμαι 20 και εχω ολικη φιμωση,δεν βγαινει καθολου το κεφαλι,παρολαυτα γαμαω κανονικα και χωρις προβλημα,ουτε πονος ουτε τιποτα.σκεφτομαι οτι καποια στιγμη πρεπει να κανω την επεμβαση αλλα αργοτερα για λογους υγειας κυριως.για να παρω και μια αλλη γνωμη νομιζετε οτι επειγει να το κανω τωρα η μπορω να το αφησω για αργοτερα αφου δεν εχω προβλημα?
τυπε στο σαιτ υπαρχουν μελη τα οποια ειναι γιατροι...ειδικα ο apolyto_arseniko ειναι ανδρολογος ουρολογος απ'οσο θυμαμαι οποτε ρωτησε τον αυτον εδω και θα σου απαντησει,θα το δει!

katsohirogiannis1995

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
geia sass και καλως σασ βρηκα paιδεςς!!βρισκομαι στην 5 μερα μετα την επεμβαση περιτομης.οι 4 προιγουμενες ηταν ανιποφορες....ο πονος ειναι πολυς....εχθες πρωτη φορα μετα την πεμπτη που υπεβληθηκα στην επεμβαση περιτομης εβαλα για πρωτη φορα εσωρουχο...ειναι πρισμενο ακομα το μερος γυρω απο τα ραμματα αλλα πλεον ο πονος υποφερτος...πραγματικα ο πονος ο σωματικος και ο ψυχολογικος που ενιωσα εγω και νιωθω ειναι ανυποφορος...εχω να δω τν κοπελα μου 7 μερες...να παω στο σχολειο αλλες 4 δινω πανελληνιιες φετος και πραγματικα εχω εκνευριστει παρα πολυ με αυτη τν κατασταση...ελπιζω σε 1 βδομαδα να ειμαι πολυ καλητερα....προσεχτε πριν κανετε τν επεμβαση παιδια..αν δεν εχετε τν δυναμη να αντεξετε τν πονοο μν το επιχειρισετε ουτε εγω δεν ξερω πραγματικα πως αντεχα τις πρωτες μερες απο την ευεσθησια της βαλανου....ακομα κολαει στο εσωρουχο μου...και με τσουζει καμια φορα...αυτα για τωρα...καθε τρεις μερες θα σας ενημερωνω με τν πορεια μου να στε ολη καλα :)

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Μόνο για να μην αποπροσανατολίζουμε, μην μπερδέψουμε την περιτομή με τον χαλινό. Η πρώτη είναι επώδυνη αφού το πέος μένει πλέον ακάλυπτο. Στην κοπή χαλινού το πετσάκι λειτουργεί κανονικά και το πέος καλύπτεται απλά βγαίνει εύκολα έξω χωρίς ζόρι.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
geia sass και καλως σασ βρηκα paιδεςς!!βρισκομαι στην 5 μερα μετα την επεμβαση περιτομης.οι 4 προιγουμενες ηταν ανιποφορες....ο πονος ειναι πολυς....εχθες πρωτη φορα μετα την πεμπτη που υπεβληθηκα στην επεμβαση περιτομης εβαλα για πρωτη φορα εσωρουχο...ειναι πρισμενο ακομα το μερος γυρω απο τα ραμματα αλλα πλεον ο πονος υποφερτος...πραγματικα ο πονος ο σωματικος και ο ψυχολογικος που ενιωσα εγω και νιωθω ειναι ανυποφορος...εχω να δω τν κοπελα μου 7 μερες...να παω στο σχολειο αλλες 4 δινω πανελληνιιες φετος και πραγματικα εχω εκνευριστει παρα πολυ με αυτη τν κατασταση...ελπιζω σε 1 βδομαδα να ειμαι πολυ καλητερα....προσεχτε πριν κανετε τν επεμβαση παιδια..αν δεν εχετε τν δυναμη να αντεξετε τν πονοο μν το επιχειρισετε ουτε εγω δεν ξερω πραγματικα πως αντεχα τις πρωτες μερες απο την ευεσθησια της βαλανου....ακομα κολαει στο εσωρουχο μου...και με τσουζει καμια φορα...αυτα για τωρα...καθε τρεις μερες θα σας ενημερωνω με τν πορεια μου να στε ολη καλα :)
Υπομονή φίλε μου,θα περάσει ο πόνος...

Περαστικά σου...

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Προσεχε μην καυλωσεις!!!την πουτσισες...περαστικα...

katsohirogiannis1995

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
παιδια σχεδον ολα καλα το μονο που μενει ειναι να φυγουν τα ραμματα και λιγο πριξιμο ακομα πηγα σμρα φροντηστιριο ολα περνουν σιγα σιγα τν δρομο τους το σαββατο θα δω και τν κοπελια μ θα χουν περασει 11 μερες και αν σπασει κανα ραμμα στα @@ εξαλου τα ραμματα ειναι δεν ειναι πανω σου η υσχη τους ειναι μονο για τις πρωτες 10 μερες!

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
παιδια σχεδον ολα καλα το μονο που μενει ειναι να φυγουν τα ραμματα και λιγο πριξιμο ακομα πηγα σμρα φροντηστιριο ολα περνουν σιγα σιγα τν δρομο τους το σαββατο θα δω και τν κοπελια μ θα χουν περασει 11 μερες και αν σπασει κανα ραμμα στα @@ εξαλου τα ραμματα ειναι δεν ειναι πανω σου η υσχη τους ειναι μονο για τις πρωτες 10 μερες!

Τωρα που πας και στο φροντιστηριο μαθε και την Ελληνικη γλωσσα...γιατι δεν την κατεχεις και ειναι κριμα γιατι σε κοβω νεο παιδι...

TheGreekOne

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Αν αφαιρέσω τον χαλινό μου θα δω κάποια βελτίωση;

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Αν αφαιρέσω τον χαλινό μου θα δω κάποια βελτίωση;
Συγουρα πονας ,δεν μακρενη οσο πρεπει λογο πιεσις και λογο πονου και αλλα πολλα...Στγουα θα νιωσις πολυ καλητερα με την χαλινεκτομη....αλλα θελει να περασουν αρκετοι μηνες μετα την επεμβαση μεχρι να επανελθις ....και δεν ενοω να κανεις σεχ...αλλα να κανεις σεχ με ενταση κτλ.... :rockon:

TheGreekOne

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Συγουρα πονας ,δεν μακρενη οσο πρεπει λογο πιεσις και λογο πονου και αλλα πολλα...Στγουα θα νιωσις πολυ καλητερα με την χαλινεκτομη....αλλα θελει να περασουν αρκετοι μηνες μετα την επεμβαση μεχρι να επανελθις ....και δεν ενοω να κανεις σεχ...αλλα να κανεις σεχ με ενταση κτλ.... :rockon:

Πιστεύω ότι μου δημιουργεί πρόωρη εκσπερμάτωση...πιστεύω ότι αν το αφαιρέσω θα κρατάω περισσότερο στο σεξ

TheGreekOne

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Και δηλαδή αν κόψω τον χαλινό θα ευχαριστιέμαι την  :pipa1:  :pipa1: ?

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
σιγουρα κρατας παραπανω αλλα να ξερεις δεν θα ειναι τοσο ευαισθητο το κεφαλι.Σε σχεση με το πριν εγω προσωπικα νιωθω λιγοτερη ευχαριστηση

TheGreekOne

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
σιγουρα κρατας παραπανω αλλα να ξερεις δεν θα ειναι τοσο ευαισθητο το κεφαλι.Σε σχεση με το πριν εγω προσωπικα νιωθω λιγοτερη ευχαριστηση

Εγω νιωθω πολυ ευαισθητο τον χαλινο μου, ειμαι 90% σιγουρος πως μου προκαλει προωρη εκσπερμάτωση... δεν θα ευχαριστιεμαι και τοσο την  :pipa1: ε? ουτε το σεξ..  :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom