Νέα

Υπόθεση - πετσάκι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Archibal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η γνώμη σας για την περιτομή?

• Είμαι Άντρας και έχω κάνει περιτομή

Ψήφοι: 153 20,6%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή και ούτε θα κάνω ποτέ

Ψήφοι: 384 51,8%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή αλλά σκέφτομαι να κάνω

Ψήφοι: 162 21,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη με περιτομή

Ψήφοι: 8 1,1%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη χωρίς περιτομή

Ψήφοι: 7 0,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη γενικά

Ψήφοι: 27 3,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    741

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Καλησπερα παιδια να κανω κι εγω την ερωτηση με τη σειρα μου οσον αφορα το βραχυ χαλινο. Σε στυση δεν εχω προβλημα οσον αφορα τη βαλανο αφου αποκαλυπτεται ολη χωρις πονο. Το θεμα μου ειναι οτι το δερμα παει κανα εκατοστο κατω απο εκει που τελειωνει η βαλανος και μετα αν το τραβηξω προς τα κατω το δερμα και αλλο τραβαει ολοκληρο το κεφαλι προς τα κατω και ποναω αρκετα! και δε ξερω αν εχω βραχυ χαλινο η ειναι φυσιολογικος και απλα παει μεχρι εκει..Θα μου δημιουργησει αυτο προβλημα στο σεξ; καλυτερη η προληψη μη γινει τιποτα και τρεχουμε..

Μέχρι στιγμής σου έχει δημιουργήσει πρόβλημα; Η περίπτωση σου ακούγεται σαν βραχύς χαλινός. όπως και να έχει επίσκεψη στον ουρολόγο.

Lakitos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Μαλλον πως θα επισκεφτω ειτε σημερα ειτε αυριο τον ουρολογο. Να φανταστω θα πρεπει να γινει η επεμβαση με laser ετσι? Επειδη διαβασα καπου και ενας εγραφε πιο πανω οτι χανεις ευαισθησια με αυτον τον τυπο επεμβασης και καταστρεφονται ιστοι(?).

greeksexyboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2012
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Έχω ένα θέμα με το πετσάκι.
Όταν είμαι σε στύση το πετσάκι δεν κατεβαίνει όλο τέρμα κάτω.Ένα μέρος του εξακολουθεί να παραμένει ψηλά στο πέος.Όταν άυνανίζομαι δε με πονάει.Το ίδιο και όταν κάνω σεξ.Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι με πονάει όταν κάνω πρωκτικό σεξ(ίσως λόγω της στενότητας της περιοχής) με αποτέλεσμα να μην το ευχαριστιέμαι και να το αποφεύγω.Όταν ήμουν στην εφηβεία το πετσάκι ήταν ακόμα πιο ψηλά.Με τον καιρό όμως αρχίζει και κατεβαίνει πιο κάτω.
Χρειάζεται κάποια επέμβαση ή με τον καιρό θα κατέβει το πετσάκι μόνο του;

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Έχω ένα θέμα με το πετσάκι.
Όταν είμαι σε στύση το πετσάκι δεν κατεβαίνει όλο τέρμα κάτω.Ένα μέρος του εξακολουθεί να παραμένει ψηλά στο πέος.Όταν άυνανίζομαι δε με πονάει.Το ίδιο και όταν κάνω σεξ.Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι με πονάει όταν κάνω πρωκτικό σεξ(ίσως λόγω της στενότητας της περιοχής) με αποτέλεσμα να μην το ευχαριστιέμαι και να το αποφεύγω.Όταν ήμουν στην εφηβεία το πετσάκι ήταν ακόμα πιο ψηλά.Με τον καιρό όμως αρχίζει και κατεβαίνει πιο κάτω.
Χρειάζεται κάποια επέμβαση ή με τον καιρό θα κατέβει το πετσάκι μόνο του;

Κοίτα τι θα κάνεις. τράβα μαλακία και την στιγμή λίγο πριν χύσεις, τράβα το πετσάκι κάτω. Εκείνη την στιγμή δεν θα πονέσεις καθόλου. Και θα κατέβει με άνεση. Ακριβώς την στιγμή πριν χύσεις. Ούτε πιο πριν, ούτε πιο μετά. Κάνε αυτό για περίπου 10-20 μέρες και μετά θα το κατεβάζεις και δεν θα πονάς καθόλου...

mihalis13

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Και εγώ έχω θέμα με το χαλινό αλλά δε σκέφτομαι την περιτομή, απλά θέλω να κόψω το χαλινό(αν γίνεται).Ξέρεις κανείς πόσο κοστίζει η συγκεκριμένη επέμβαση;;;

StimuLant_4

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Φυσικά και γίνεται...Χαλινεκτομή λέγεται και γύρω στο πεντάλεπτο με καυτηριασμό έχεις τελειώσει..Το θέμα είναι οτι για κανα 2 βδομάδες θα είσαι δύσκολα με αρκετούς πόνους και χρειάζεται προσοχή για να μην μολυνθεί...Οπότε συχνές πλύσεις με μπενταντιν και χαμομήλι...

Για τιμή δεν ξέρω..Αλλά δεν νομίζω να είναι ακριβή

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Και εγώ έχω θέμα με το χαλινό αλλά δε σκέφτομαι την περιτομή, απλά θέλω να κόψω το χαλινό(αν γίνεται).Ξέρεις κανείς πόσο κοστίζει η συγκεκριμένη επέμβαση;;;

απο 150 €...

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Συγγνώμη φίλε Jim, κάνεις πρωκτικό χωρίς προφυλακτικό? :think:  Και δεν εννοώ μόνο σε μπουρδέλα φυσικά...Και με την κοπέλα σου να είσαι εγκυμονεί αρκετούς κινδύνους. Γιατί έτσι κατάλαβα, αφού λες ότι σ' ενοχλεί και πονάς στο πρωκτικό σεξ που είναι πιο "στενή" η επαφή. Δεν μου πέφτει λόγος φυσικά, απλά απορία εκφράζω.

Lakitos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Φυσικά και γίνεται...Χαλινεκτομή λέγεται και γύρω στο πεντάλεπτο με καυτηριασμό έχεις τελειώσει..Το θέμα είναι οτι για κανα 2 βδομάδες θα είσαι δύσκολα με αρκετούς πόνους και χρειάζεται προσοχή για να μην μολυνθεί...Οπότε συχνές πλύσεις με μπενταντιν και χαμομήλι...

Για τιμή δεν ξέρω..Αλλά δεν νομίζω να είναι ακριβή

Εμενα παντως σε γιατρο που πηγα μου ειπε οτι η επεμβαση θα γινει με τομη και ραμματα κανονικα.

StimuLant_4

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Εμενα παντως σε γιατρο που πηγα μου ειπε οτι η επεμβαση θα γινει με τομη και ραμματα κανονικα.

Μπορεί να γίνει και με αυτό τον τρόπο..Και τα ράματα θα φύγουν μεσα σε διάστημα 1,5 βδομάδας...Ο ουρολόγος θα κρίνει τι είναι το καλύτερο..Και στις 2 περιπτώσεις πάντως η επέμβαση κρατάει γύρω στο πεντάλεπτο...

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
ενοειται παυλο καπακη οτι κανεις ραματα χειρουργιο περνας απλα παυλο καπακη σε μια βδομαδα θα εισαι κομπλε και  το μονο που κανεις για να πεσουν τα ραματα βουτας τον πουτσο μεσα σε χαμομηλι 2 φορες τη μερα αυτα παυλο καπακι

greeksexyboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2012
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Συγγνώμη φίλε Jim, κάνεις πρωκτικό χωρίς προφυλακτικό? :think:  Και δεν εννοώ μόνο σε μπουρδέλα φυσικά...Και με την κοπέλα σου να είσαι εγκυμονεί αρκετούς κινδύνους. Γιατί έτσι κατάλαβα, αφού λες ότι σ' ενοχλεί και πονάς στο πρωκτικό σεξ που είναι πιο "στενή" η επαφή. Δεν μου πέφτει λόγος φυσικά, απλά απορία εκφράζω.

Όσες φορές έχω επιχειρήσει το πρωκτικό εννοείται πως χρησιμοποιώ πάντα προφυλακτικό. Αν είναι να πονάς το ίδιο πονάς φοράς δε φοράς το προφυλακτικό

sildenafil

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2012
Like
24
Πόντοι
1
εκτομή χαλινού = γίνεται σε 5 λεπτά με νυστέρι ή διαθερμία (αυτό θα εννοείται laser) μπορεί να μπουν 2-3 ραμματάκια ( με τοπική αναισθησία και σχετικά εύκολη επέμβαση για γιατρό και ασθενή)

περιτομή = θέλει περίπου 30 λεπτά (ανάλογα περίπτωση και απαιτεί συνεργασία ασθενούς εάν γίνει με τοπική αναισθησία - αυτοί που έχουν φλεγμονές δεν τους πιάνει εύκολα αναισθησία και μπορεί χρειαστούν συμπληρωματική ξυλοκαΐνη), γίνεται και με γενική νάρκωση και συστήνεται σε μικρές ηλικίες και μη συνεργάσιμους ασθενείς. Η περιτομή δεν είναι δύσκολη αλλά καλό είναι να μην γίνεται σε περιβάλλον ιδιωτικού ιατρείου γιατί υπάρχουν δύσκολες περιπτώσεις που μπορεί να περάσουν τα 30 λεπτά καθώς και δύσκολοι ασθενείς. 

Lakitos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
ενοειται παυλο καπακη οτι κανεις ραματα χειρουργιο περνας απλα παυλο καπακη σε μια βδομαδα θα εισαι κομπλε και  το μονο που κανεις για να πεσουν τα ραματα βουτας τον πουτσο μεσα σε χαμομηλι 2 φορες τη μερα αυτα παυλο καπακι

Εγινε η επεμβαση, οι ενεσεις ηταν λιγο φρικη και τα ραμματα...Κατα τα αλλα, συστηνω laser πλεον και οχι αυτο που εκανα εγω καθως ο πονος ηταν απιστευτος εμενα στα ραμματα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εγινε η επεμβαση, οι ενεσεις ηταν λιγο φρικη και τα ραμματα...Κατα τα αλλα, συστηνω laser πλεον και οχι αυτο που εκανα εγω καθως ο πονος ηταν απιστευτος εμενα στα ραμματα.
τωρα να αλλαξεις το νικ σου σε παυλος χωρις καπακι

TAMS

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Εμένα δεν μου κόστισε τίποτα. Μου τον έκοψε μια λυσάρα με :pipa1: πριν απο αρκετά χρόνια. Ταλαιπωρήθηκα λίγο αλλά μετά από κάποιο διάστημα όλα ΟΚ 

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Εμένα δεν μου κόστισε τίποτα. Μου τον έκοψε μια λυσάρα με :pipa1: πριν απο αρκετά χρόνια. Ταλαιπωρήθηκα λίγο αλλά μετά από κάποιο διάστημα όλα ΟΚ 

μια απ τα ίδια. Είχα φίμωση στο πουλάκι μικρός. Απέφευγα εγχείριση λόγω φόβου. Ευτυχώς έπεσα στα χέρια μια παντρεμένης 35άρας όταν ήμουνα 18 και απ τις πολλές πίπες το πετσάκι κατέβηκε και έγινε ελαστικό. Πια κανένα πρόβλημα  :)

ItalianJob1990

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Kαλησπερα παιδες !
εμενα εδω και κανα χρονο και δεν κατεβαινει ολο το πετσακι αμα το πιεσω κατεβαινει αλλα ανοιγει και πληγες γυρω πανω στην καυλα δεν το καταλαβανεις αλλα μετα ψηλο τσουζι! αμα δεν το πειραξω καμια εβδομαδα κλεινουν η πληγες !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom