Νέα

Υπόθεση - πετσάκι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Archibal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η γνώμη σας για την περιτομή?

• Είμαι Άντρας και έχω κάνει περιτομή

Ψήφοι: 153 20,6%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή και ούτε θα κάνω ποτέ

Ψήφοι: 384 51,8%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή αλλά σκέφτομαι να κάνω

Ψήφοι: 162 21,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη με περιτομή

Ψήφοι: 8 1,1%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη χωρίς περιτομή

Ψήφοι: 7 0,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη γενικά

Ψήφοι: 27 3,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    741

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Δεν με απασχολεί η διαδικασία και ο πόνος μέχρι να αναρρώσω πλήρως ( που καταλαβαίνω ότι θα είναι όντως δύσκολη), αλλά το αποτέλεσμα να είναι προς το καλύτερο για μένα.
Δεν νομίζω ότι η περίπτωση σου απαιτεί περιτομή,αν θες όμως μπορείς κ να την κάνεις...

Ένας γιατρός θα σου τα εξηγήσει όλα πολύ καλύτερα..Πήγαινε κ μετά το ξανασυζητάμε...

gpanagiotis13

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλά εννοείται πως θα λάβω σοβαρά υπόψη κ την συμβουλή του γιατρού. ;)
Κάποιος που έκανε περιτομή, ενώ δεν είχε πρόβλημα φίμωμης/παραφίμωσης, μπορεί να εκφέρει την δική του άποψη για το αποτέλεσμα?

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Κάποιος που έκανε περιτομή, ενώ δεν είχε πρόβλημα φίμωμης/παραφίμωσης, μπορεί να εκφέρει την δική του άποψη για το αποτέλεσμα?
Γιατι δεν ρωτας τον γιατρό του σαιτ?
τσαμπα πληρώνετε?
:think: :think:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Φίλε η περιτομή δεν αφήνει κανένα πρόβλημα,το αποτέλεσμα είναι σίγουρο...

Το θέμα είναι κατά πόσον εσύ είσαι διατεθειμένος να μπεις σε αυτό το λούκι.

Αν υπάρχει κ άλλος τρόπος για το πρόβλημα σου,με μόνιμο αποτέλεσμα,απέφυγε την...

Αν όχι,τότε κάντην...Εγώ αυτό έκανα....

giovannisilva

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ειχα βραχυ χαλινο αλλα οχι φιμωση.Ο χαλινος με ενοχλουσε μονο οταν δεν χρησιμοποιουσα προφυλακτικο αλλα μονο ενοχληση, οχι αιμοραγια.Ημουν 21 ετων και ειχα αρκετες σεξουαλικες εμπειριες μεχρι τοτε για να καταλαβω τη διαφορα και να καταλαβαινω ποτε και γιατι με ποναει.Ο γιατρος μου ειπε να κανω εκτομη χαλινου αλλα για λογους καθαριοτητας και αισθητικης (επηρρεασμενος απο αμερικανικες τσοντες) του ειπα μιας και θα βαλει που θα βαλει νυστερι να μου κανει περιτομη.
Εχουν περασει 5 χρονια και δεν το εχω μετανιωσει.Η στυση ειναι ιδια,η σεξουαλικη απολαυση ειναι λιγο καλυτερη ειδικα στο στοματικο.Το μονο που αλλαξε ειναι η αισθητικη και η καθαριοτητα και οτι απαλλαχτηκα απο τις ενοχλησεις και τους πονους.
Και μην ακουω μαλακιες οτι μεγαλωνει το πουλι με την περιτομη.Ουτε χιλιοστο δεν περνει παρα μονο στην περιπτωση που ο χαλινος ειναι πολυ κοντος που ισως παρει λιγα χιλιοστα.

cricket(1)

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Θα σας πω την εμπειρια μου και ελπιζω να βοηθησω καποιους πριν αποφασισουν χειρουργειο για να γλυτωσουν ην δικη μου ταλαιπωρια.
Εγω ειχα και τα δυο προβληματα δηλαδη και μικρη φιμωση αλλα παλευευεται αλλα κυριως βραχυ χαλινο.
Δυστυχως σε μια αποτομη κινηση με το ποσι καποια ιεροδουλος μου εκοψε λιγο το πετσακι αλλα καποια στιγμη σταματησε το αιμα,ομως ειχα φοβηθει πολυ μηπως ξαναγινει.Εψαξα παντου για πληροφοριες και εδω ακομα και οντως χανεσαι απο την πολυ πληροφορια.
Τελικα αφου ολοι οι ουρολογοι που πηγα μου ελεγαν να κανω επεμβαση την εκανα σε ιδιωτικο νοσοκομειο και δεν πληρωσα κατι το καλυψε η ασφαλιστικη μου.
Μετα για καποιο λογο επαθα ψυχολογικο γιατι πρηστηκα και νομιζα οτι ειχα κολλησει κατι θανατηφορο και αυτο με εριξε πολυ ψυχολογικα.
Τελοσπαντων μετα απο 5 μηνες σε επαφες και αυνανισμο που ειχα παρατηρησα μειωμενη ευαισθησια.Βεβαια ο καθε ενας ουρολογος ελεγε τα δικα του αλλα οντως τελικα υπαρχει μειωμενη ευαισθησια αν κοπει το πετσακι.Πιστευω οτι η σωστη μεθοδος ειναι να επιμηκηνθει οπως περιγραφεται εδω.
Δυστυχως δεν ειχα καταφερει να διαβασω λεπτομερεστερα τον Απριλη που το εκανα γιατι βιαζομουν επειδη ειχα φαει κολλημα με μια κοπελα και ηθελα γρηγορα να τελειωνω κ να εχω το Πασχα χρονο αναρρωσης.
ψυχικα και οικονομικα αυτη η εγχειριση μου εκανε μεγαλη ζημια και παρακαλω αν υπαρχει δυνατοτητα να μπει σε sticky αυτο το σοβαρο θεμα με ολες τις παραμετρους για να μην δημιουργηθει προβλημα σε αλλους γιατι ειναι κατι που εχεις για ολη σου την ζωη.
Βεβαια καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη.Προσπαθηστε να αποφυγετε μεθοδους που θα σας αφαιρεσουν ευαισθησια για το καλο σας.Δεν ξερω αν η συγκεκριμενη μεθοδος γινεται απο ολους τους γιατρους η θελουν σωνει κ καλα να μπεις σε χειρουργειο και με διαφορα λειζερ για να κερδισουν παραπανω αλλα μακαρι να υπηρχε μια καλυτερη ενημερωση στο θεμα να ειχα σωθει και εγω.Αφου ειναι κατι που το κανουν μονοι τους καποιοι αφρικανοι γιατι να μην μπορουν να το επεκτεινουν και εδω οι γιατροι μας ωστε να μην μπαινει νυστερι η λειζερ?
Γνωση και παλι γνωση λοιπον.Χαλινοπλαστικη με αυτη η παραπλησια μεθοδο και οχι χαλινεκτομη παρα μονο σε βαρια βλαβη.Τα νευρα που θα χαθουν θα σας σπασουν τα νευρα οπως τα δικα μου για την υπολοιπη ζωη.

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Τελικά η εξάχνωση χαλινού, μπορεί να αντικαταστήσει τα οφέλη της περιτομής;
Κάποιος είπε για 200 ευρώ και 5 λεπτά επέμβαση.
Σε ποια εταιρία;
Ποιες είναι οι εμπειρίες του στο  :knockinb: μετά την επέμβαση;
Υπήρξε βελτίωση;

Δώστε info στο λαό  :rockon:
Εγω το ειχα πει αυτο  :rolleyes:
Τον περασμένο Ιούνιο θυμάμαι είχα κάνει εξάχνωση χαλινού.Σε μένα η επέμβαση πήρε 10 λεπτά περίπου.
Η περιτομή είναι διαφορετικό πράγμα,είναι το δέρμα που καλύπτει την βάλανο.Τώρα αν έχει προκληθεί στένωση σε τέτοιο μεγάλο βαθμό πρέπει να γίνει και περιτομή.Εγώ δεν είχα κάποιο σοβαρό θέμα που να απαιτούσε περιτομή και έτσι ξεφορτώθηκα μόνο τον χαλινό.

Μετά την επέμβαση η πληγή έκλεισε τελείως μετά από 3 βδομάδες. Καλό είναι να χρησιμοποιηθεί κρεμά ανάπλασης και επανάκτησης ελαστικότητας των συνδετικών ιστών.
Στο σεξ ναι υπήρχε δραματική βελτίωση  :fuck1:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Εγω εχω κανει χαλυνεκτομη μονο. Με φυσικο τροπο ...εσπασε πανο στο σεχ...μετα εκανα καυτηρη και ραμματα, ενοειτε σε γιατρο οχι μονος μου :grin: Αλλα απο μονος μου δεν θα εκανα ποτε περιτομη ουτε χαλυνεκτομη..οτι εχουμε ειναι καλο να το εχουμε εκτος αν χαλαση κατι και πρεπει υποχρεοτικα να αφαιρεθι.....ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΧΑΛΑΣΙ ΤΙ ΑΝΔΡΕς ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΡΕΕΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΙΟΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ...αυτη ειναι η αποψη μου  :rockon: :rockon: :rockon:

cmos

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Να ρωτησω κατι.Η "παρουσια"του χαλινου στο πεος συνεπαγεται παντα τις περισσοτερες φορες με "προβλημα"στο sex?
Εμενα το πεος μου ειναι φυσιολογικο κ ωραιο, βγαινει ολο το κεφαλι εξω,ολα κανονικα,αλλα  ακομη δεν εχει σπασει ο χαλινος.(δεν μου δημιουργησε ποτε κανα θεμα κ με τη προηγουμενη σχεση,σφυροκοπαγα ανελεητα θυμαμαι)Πιστευετε οτι εαν εσπρωχνα ισως πιο συχνα... θα ειχα θεμα?

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Να ρωτησω κατι.Η "παρουσια"του χαλινου στο πεος συνεπαγεται παντα τις περισσοτερες φορες με "προβλημα"στο sex?
Εμενα το πεος μου ειναι φυσιολογικο κ ωραιο, βγαινει ολο το κεφαλι εξω,ολα κανονικα,αλλα  ακομη δεν εχει σπασει ο χαλινος.(δεν μου δημιουργησε ποτε κανα θεμα κ με τη προηγουμενη σχεση,σφυροκοπαγα ανελεητα θυμαμαι)Πιστευετε οτι εαν εσπρωχνα ισως πιο συχνα... θα ειχα θεμα?

η παρουσία του χαλινού δημιουργεί πρόβλημα ΜΟΝΟ όταν είναι βραχύς, δηλαδή πιο κοντός από όσο πρέπει.

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Η περιτομή είναι πλέον υποχρεωτική εφ'όσον η Χώρα μας είναι στο εβρό. Στο Ισραήλ και γενικά σε όλους τους Εβραίους εφαρμόζεται εβραίος.Ασφαλώς καί θα γνωρίζετε ότι η παγκόσμια οικονομία είναι στα χέρια των Εβραίων. Μόλις γενηθέί το Εβραιόπουλο του γίνεται καί η περιτομή. Ο δε νονός του, καταθέτει στην τράπεζα 10 εβρό στον λογαριασμό του παιδιού
Όσον για την εταιρεία που κάνει περιτομές είναι η ΔΕΗ. SERAPIS.

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
Τελοσπαντων μετα απο 5 μηνες σε επαφες και αυνανισμο που ειχα παρατηρησα μειωμενη ευαισθησια.Βεβαια ο καθε ενας ουρολογος ελεγε τα δικα του αλλα οντως τελικα υπαρχει μειωμενη ευαισθησια αν κοπει το πετσακι.Πιστευω οτι η σωστη μεθοδος ειναι να επιμηκηνθει οπως περιγραφεται εδω.

Βεβαια καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη.Προσπαθηστε να αποφυγετε μεθοδους που θα σας αφαιρεσουν ευαισθησια για το καλο σας.
Γνωση και παλι γνωση λοιπον.Χαλινοπλαστικη με αυτη η παραπλησια μεθοδο και οχι χαλινεκτομη παρα μονο σε βαρια βλαβη.Τα νευρα που θα χαθουν θα σας σπασουν τα νευρα οπως τα δικα μου για την υπολοιπη ζωη.

σωστά όλα αυτά που λες αλλά θα πρέπει να ξέρεις ότι οι πιο πολλοί που έχουν φίμωση έχουν υπερυαισθησία στην βάλανο σε βαθμό που τους προκαλεί πόνο όμως ... και αυτό γιατί δεν αποκαλύπτεται ποτέ ...

πάντως κακώς συγχωνεύτηκε αυτό το θρεντ (υπόθεση πετσάκι) με το (περιτομή). Άλλο πράγμα το ένα, άλλο το άλλο

crespo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
αυτο που ειπε για επιμικινση το επαθα εγω γαμησα μια γκομενα πολυ γκαβλιαρα και βγαζοντας τον πουτσο μου αυτη μου λεει αχ δες και βλεπω αιμα αλλα απο μεσα απο τη καποτα παω στο μπανιο και βλεπω οτι απο τη πολυ τη γκαβλα τεντωσε ο πουτσος μου και κοπηκε το πετσακι λιγο οχι ολο η γκομενα χεστηκε νομιζε ηταν απο αυτην και εψαχνε το μουνι της :2funny:

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
επαθα ακριβως το ιδιο
γαμαγα μια και ειδα αιμα μεσα στην καποτα
η αλλη επαθε πλακα αλλα της λεω απο μενα

το ειχα ξαναπαθει αλλα με πολυ στενο μουνι πριν 2χρονια τωρα δεν ξερω γιατι δεν πιεστηκα ιδιαιτερως

δεν ξερω αμα πρεπει να κοψω το πετσακι η την αλλη τη μαλακια που κραταει το πετσακι

κατεβαινει  αλλα οχι με πολυ δυσκολια το πετσακι
παει ισα ισα ως κατω απο το κεφαλι μετα ποναω καυλομενος..
δηλαδη οταν καυλωνω φουλ δεν παει πολυ κατω το πετσακι

ισως χρειαζεται περιτομη..αλλα δεν εχω λεφτα να κανω χαχα

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
893
Πόντοι
96
 Για χρονια ειχα καποιο τυπο φιμωσης .

παλαιότερα οταν μου σηκώνοταν  κατεβαινε το πετσάκι μονο του ως ενα σημειο και ηθελε ενα τσακ να κατεβει . οταν ηταν πεσμένο δυσκολα το ξεκουκουλωνα το κεφαλι
  Ποναγε λιγο οταν ηταν  ορθιο .

Στο παρελθον εχει τρεξει αιμα κατα την πραξη και επίσης  σε μια εξεταση απο ουρολόγο με τσακισε ο τυπος  :jerking:

ξαφνικα ομως στα 40 βλέπω οτι το ¨προβλημα " ισως λύθηκε. Δεν ξερω γιατι λυθηκε , ισως επειδη απειχα πολυ καιρό (ουτε  :jerking: για 3-4 μήνες )ή ισως να  ηταν νευρολογικο το προβλημα και τωρα που έκανα μια νευρολογικη επεμβαση να χαλαρωσε καποιο νευρο  :huh:

Πλεονεκτηματα : καθαριοτητα (πριν μαζευε πουρί ;) ), καποιες φορες καλυτερη αισθηση οταν  :knockinb: , το κεφαλακι παλαιότερα πρηζοταν και ο πονος ηταν ενοχλητικός

Μεινέκτηματα: Με τα χρονια συνδυασα τον πόνο με την κάβλα οποτε α) δεν μπορω να καταλαβω αν μου εχει σηκωθει και β) δεν το ευχαριστιεμαι τοσο πολύ καποιες φορες αφου δεν νιωθω κατι και μου πέφτει  , επισης δεν μπορω να βρω ρυθμό ή/και σπρωχνω οσο παει για να βρω τον πόνο και ετσι κουραζομαι . Αν βρω οπως ρυθμο ειναι καλυτερα γιατι παλιά ο πονος μια , δυο ηταν ωραιος την τριτη πόναγα οποτε πηγαινα λίγο προσεκτικά  . Τελος βλέπω λιγο τριβεται στο μποξερακι το κεφαλακι (παλια ηταν πιο καλυμενο - τωρα περισευει ενα κομματακι ) και λίγο με ενοχλει.

Εκει που θελω να καταλήξω ειναι οτι τα συνεχη χτυπήματα κανουν το πετσακι λιγότερο ελαστικό ετσι μαλλον πρεπει να επισκεφτειτε ουρολόγο αμέσως μετα το χτυπημα .

Το χειρουργειο και εγω το απεφευγα αφου οι ουρολόγοι ειναι για τον φούτσο . Απο την αλλη νομιζω οτι (η κατασταση μετα το χειρουργειο) ειναι θεμα συνήθειας και αναζητησης αλλου τρόπου  :knockinb: και  :jerking:.

πχ την επόμενη φορα που θα  :knockinb: θα ροματζαρω λίγο για να βρω ενα ρυθμό που μπορω να συντηρησω .

ΥΓ Μιλάω ως καποιος που βλεπει την κατασταση απο την αλλη πλευρα χωρις να ειναι δικια του απόφαση . Το "κανονικο" ειναι να μην πονάς οποτε εμεις που μαθαμε να ποναμε για να ευχαριστηθουμε το κουτουπωμα ειναι λάθος . Η περιτομη δεν μειωνει την ευχαριστιτη απλα την ριχνει στα φυσιολογικά.

Lakitos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια να κανω κι εγω την ερωτηση με τη σειρα μου οσον αφορα το βραχυ χαλινο. Σε στυση δεν εχω προβλημα οσον αφορα τη βαλανο αφου αποκαλυπτεται ολη χωρις πονο. Το θεμα μου ειναι οτι το δερμα παει κανα εκατοστο κατω απο εκει που τελειωνει η βαλανος και μετα αν το τραβηξω προς τα κατω το δερμα και αλλο τραβαει ολοκληρο το κεφαλι προς τα κατω και ποναω αρκετα! και δε ξερω αν εχω βραχυ χαλινο η ειναι φυσιολογικος και απλα παει μεχρι εκει..Θα μου δημιουργησει αυτο προβλημα στο σεξ; καλυτερη η προληψη μη γινει τιποτα και τρεχουμε..

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα παιδια να κανω κι εγω την ερωτηση με τη σειρα μου οσον αφορα το βραχυ χαλινο. Σε στυση δεν εχω προβλημα οσον αφορα τη βαλανο αφου αποκαλυπτεται ολη χωρις πονο. Το θεμα μου ειναι οτι το δερμα παει κανα εκατοστο κατω απο εκει που τελειωνει η βαλανος και μετα αν το τραβηξω προς τα κατω το δερμα και αλλο τραβαει ολοκληρο το κεφαλι προς τα κατω και ποναω αρκετα! και δε ξερω αν εχω βραχυ χαλινο η ειναι φυσιολογικος και απλα παει μεχρι εκει..Θα μου δημιουργησει αυτο προβλημα στο σεξ; καλυτερη η προληψη μη γινει τιποτα και τρεχουμε..
η επισκεψη σου σε ενα καλο ουρολογο θα σου λυση καθε απορια παυλο καπακη

Lakitos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
αυτο εννοειται απλα ηθελα να ρωτησω κι εδω πρωτα αν εχει καποιος γνωμη!

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1

Stories

Νέο!