KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Είναι φυσιολογικό να σου σπάσει οποτεδήποτε...Δεν σημαίνει ότι αν σε κάποιον σπάσει το πετσάκι,αυτό πρέπει να γίνει την πρώτη φορά που θα κάνει σεξ...Γειά σας εχω πάει πολλές φορές με κοπέλες αλλά πρόσφατα που είχα πάει σε ένα Studio ένιωσα κατά την διάρκεια της πράξης ένα τράβηγμα στο πέος σταμάτησα και είδα αίμα μέσα στο προφυλακτικό το έβγαλα και είδα ότι είχε κοπή το πετσάκι δεν πονάω ούτε με τσούζει όπως διάβασα από μερικούς. Μου είπε ένας φίλος που έχει κάνει περιτομή ότι δεν είναι τίποτα απλά για 2-3 μέρες να βάζω το βράδυ μια αντιβακτηριακί κρέμα προλυπτικά που του είχαν δώσει και σε αυτόν όταν έκανε την περιτομή.
Η ερωτησή μου είναι ότι είναι φυσιολογικό μετά από τόσα χρόνια και τόσες φορές που έχω παέι με κοπέλες να σπάσει τώρα?
Και δεύτερον χρειάζεται να πάω στο γιατρό αφου δεν με ενοχλεί και σταμάτησε αμέσως το αίμα? (ο φίλος λέει ότι δεν χρειάζεται και ότι ειναι φυσιολογικό και συμβαίνει σε πολλούς να πάω μόνο αν νιώσω ενόχληση η έχω ερεθυσμό)
Καλά στα λέει ο φίλος σου,δεν χρειάζεται να πας σε γιατρό αφου δεν υπάρχουν πλεόν συμπτώματα που να σε αναγκάσουν να πας (αίμα,πόνος,τσούξιμο κτλ)...