Νέα

Υπόθεση - πετσάκι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Archibal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η γνώμη σας για την περιτομή?

• Είμαι Άντρας και έχω κάνει περιτομή

Ψήφοι: 153 20,6%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή και ούτε θα κάνω ποτέ

Ψήφοι: 384 51,8%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή αλλά σκέφτομαι να κάνω

Ψήφοι: 162 21,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη με περιτομή

Ψήφοι: 8 1,1%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη χωρίς περιτομή

Ψήφοι: 7 0,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη γενικά

Ψήφοι: 27 3,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    741

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Γειά σας εχω πάει πολλές φορές με κοπέλες αλλά πρόσφατα που είχα πάει σε ένα Studio ένιωσα κατά την διάρκεια της πράξης ένα τράβηγμα στο πέος σταμάτησα και είδα αίμα μέσα στο προφυλακτικό το έβγαλα και είδα ότι είχε κοπή το πετσάκι δεν πονάω ούτε με τσούζει όπως διάβασα από μερικούς. Μου είπε ένας φίλος που έχει κάνει περιτομή ότι δεν είναι τίποτα απλά για 2-3 μέρες να βάζω το βράδυ μια αντιβακτηριακί κρέμα προλυπτικά που του είχαν δώσει και σε αυτόν όταν έκανε την περιτομή.
Η ερωτησή μου είναι ότι είναι φυσιολογικό μετά από τόσα χρόνια και τόσες φορές που έχω παέι με κοπέλες να σπάσει τώρα?
Και δεύτερον χρειάζεται να πάω στο γιατρό αφου δεν με ενοχλεί και σταμάτησε αμέσως το αίμα? (ο φίλος λέει ότι δεν χρειάζεται και ότι ειναι φυσιολογικό και συμβαίνει σε πολλούς να πάω μόνο αν νιώσω ενόχληση η έχω ερεθυσμό)
Είναι φυσιολογικό να σου σπάσει οποτεδήποτε...Δεν σημαίνει ότι αν σε κάποιον σπάσει το πετσάκι,αυτό πρέπει να γίνει την πρώτη φορά που θα κάνει σεξ...

Καλά στα λέει ο φίλος σου,δεν χρειάζεται να πας σε γιατρό αφου δεν υπάρχουν πλεόν συμπτώματα που να σε αναγκάσουν να πας (αίμα,πόνος,τσούξιμο κτλ)...

mekgr

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ πολύ KRITIKOS1985 ήθελα απλα και μια δεύτερη γνώμη!!!!

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Ευχαριστώ πολύ KRITIKOS1985 ήθελα απλα και μια δεύτερη γνώμη!!!!

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου.
Να'σαι καλά φίλε,δεν κάνει τίποτα.

Εύχομαι να μην σου ξαναπαρουσιαστεί κάτι κ τρέχεις σε γιατρούς...

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Απλα "εσπασε" η παρθενια σου!
Τυχερουλη!!!!

NoShit

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ντάξει παιδιά, προσκυνώ αυτό το site και ονομάζω την πλατεία συντάγματος bourdela.com!!!
:happy: :happy: :happy: :happy:

Ότι θέμα θες έγκαιρα και έγκυρα!
Τι να πω, συγχαρητήρια!

Επισκέπτης
Τελικά η εξάχνωση χαλινού, μπορεί να αντικαταστήσει τα οφέλη της περιτομής;
Κάποιος είπε για 200 ευρώ και 5 λεπτά επέμβαση.
Σε ποια εταιρία;
Ποιες είναι οι εμπειρίες του στο  :knockinb: μετά την επέμβαση;
Υπήρξε βελτίωση;

Δώστε info στο λαό  :rockon:

gpanagiotis13

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Πριν κανα χρόνο είχα πάει σε ουρολόγο για μια κλασσικη εξέταση. Έχω μακριά πόσθη, δλδ όταν είμαι σε χαλαρότητα περισσεύει περίπου 1-2 cm από την βάλανο. Όταν προσπαθούσα σε χαλαρότητα να κατεβάσω το δέρμα, κατέβαινε αλλά δίπλωνε αρκετά εξαιτίας του χαλινού. Σε στύση η πόσθη αποκάλυπτε από μόνη της μόνο το 1/3 περίπου της βαλάνου. Πιέζοντάς τη πόσθη προς τα κάτω κατέβαινε το πολύ μέχρι την άκρη της βαλάνου, αλλά πιεζόμουν  από τον χαλινό.

Μετά από εξέταση ο γιατρός μου είπε ότι έχω βραχύ χαλινό κ μου πρότεινε εξάχνωση χαλινού. μετά από μερικές μέρες πήγα και έκανα την επέμβαση. Το αποτέλεσμα είναι σε χαλαρότητα να αποκαλύπτεται εύκολα η βάλανος. Σε πλήρη στύση μπορώ να τραβήξω τη πόσθη πλέον  1,5cm πιο κάτω από τη βάλανο. Παρόλο που πλέον δεν υπαρχει χαλινός η πόσθη δέν κατεβαίνει τελείως κάτω καθώς τεντώνει από την μεριά που ήταν ο χαλινός. Επίσης σε πλήρη στύση, όταν κατεβάσω τη πόσθη αυτή επιστρέφει στην αρχική της θέση (δλδ καλύπτοντασ τα 2/3 της βαλάνου). Πλέον έχει αποκτήση μεγάλη ελαστικότητα κ μπορεί να κινηθεί εύκολα πάνω κάτω.

κατά την ερωτική επαφή δν έχω κάποιο πρόβλημα. Απλώς με την κάληψη της βαλάνου από την πόσθη και την τριβή , μου έρχεται να χύνω γρήγορα ( όαυτό συνέβαινε και πριν την επέμβαση). Επίσης Επίσης πιστεύω πως αυτό οδηγεί και στην χαλάρωση της στύσης.
Επισκέφτηκα πάλι τον ουρολόγο που έιχα κάνει την επέμβαση πριν κανα 3μηνο και μου είπε πως το πέος μου είναι απολύτως φυσιολογικό. Του πρότεινα να κανω περιτομή για να αποκτήσω μια ελαφριά αναισθησία καθώς και να μειωθέι η πρόωρη εκσπερμάτωση και μου είπε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνω αυτό.

Είχε κανένας κάποια αντίστοιχη περίπτωση?
(δεν έχω φίμωση ενώ το θέμα της περιτομής το σκέφτομαι μόνο και μόνο ώστε σε στύση να αποκαλύτεται η βάλανος περισσότερο, να έχω καλήτερη στύση και να τελειώνω πιο αργά).
Σκέφτομαι μήπως λάθος?

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Θα μπεις σε μεγάλη διαδικασία χωρίς λόγο...

spellkillerr

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
παιδες :P εχ8ες που την επεζεσα γερα με σκιστικε ο χαλινος ενα πετσακι κατο απο το πεος και εχε μια εμοραγια 2-3 λεπτα ειναι κατι κακο αφτο αν οχι ποσο περιπου θελει για να κσαναμπορο να την παικσο η να κανο sex

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
παιδες :P εχ8ες που την επεζεσα γερα με σκιστικε ο χαλινος ενα πετσακι κατο απο το πεος και εχε μια εμοραγια 2-3 λεπτα ειναι κατι κακο αφτο αν οχι ποσο περιπου θελει για να κσαναμπορο να την παικσο η να κανο sex

φυσιολογικο ειναι, σε καμια βδομαδα δεν θα εχεις τπτ...  σημερα εγινες αντρας  :headbang2: απλα δεν χρειαζοταν να ανοιξεις θρεντ για το πετσακι σου  :tooth:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16

Τυπε ξεπαρθενιαστηκες μονος σου  :rockon:

spellkillerr

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
opote bgazo to kefalaki ekso :) stazi kamia stagona aima afto egine simera :P den itane ex8es prin apo miamisi oritsa peripou trexi kami stagona aima apo to xalino  otan bgazo to kefalaki ekso :P

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
opote bgazo to kefalaki ekso :) stazi kamia stagona aima afto egine simera :P den itane ex8es prin apo miamisi oritsa peripou trexi kami stagona aima apo to xalino  otan bgazo to kefalaki ekso :P
Σε τι γλώσσα γράφεις? δεν αναγνωρίζω την γραφή και δεν καταλαβαίνω τι λες...  :headbang:

spellkillerr

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
λεο οτι εχει περιπου μιαμισι ορα που σκιστικε ο χαλινος και οποτε ανιγο το κεφαλακι τρεχει καμια σταγονα αιμπο μπορει και καθολου!!!

spellkillerr

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
η8ελα μεγαλι βοηθει και δεν μπορεις να πει τορα και πιο μικρι σε ηλικια ειπαρχουν εδο απλα ηθελα βοηθεια

gpanagiotis13

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Θα μπεις σε μεγάλη διαδικασία χωρίς λόγο...

Δεν με απασχολεί η διαδικασία και ο πόνος μέχρι να αναρρώσω πλήρως ( που καταλαβαίνω ότι θα είναι όντως δύσκολη), αλλά το αποτέλεσμα να είναι προς το καλύτερο για μένα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom