τυπε εσυ θες χειροκινητο?
Κοιτα ολοι εχουν τις ανωμαλιες τους.. απλα ειναι καθαρα οικονομικο το θεμα.
Μακαρι να εφταναν για laser, αλλα αμα δεν τα εχεις αναγκαστικα θα πας στο χειροκινητο........ :S
τυπε εσυ θες χειροκινητο?
δεν πας και στο θεμα με τον πιτσιρικα που του εσπασε η καποτα να δουμε τι θα κανει;τυπε εσυ θες χειροκινητο?
τυπε σωστα τα λεςΚοιτα ολοι εχουν τις ανωμαλιες τους.. απλα ειναι καθαρα οικονομικο το θεμα.
Μακαρι να εφταναν για laser, αλλα αμα δεν τα εχεις αναγκαστικα θα πας στο χειροκινητο........ :S
ελα ρε τυπε που εισαιτυπε μου...τα σεβη μου φιλε μου.
τυπε σωστα τα λες
εχουμε και κριση αυτες τις μερες
χειροκινητες τετοιες δουλειες θα κανουν μονο εβραικοι συλλογοι στην ελλαδα
δεν ψαχνεις εκει μπας και σε βοηθησουν?
Ναι εχει δουλεια αποψε. Και να μας αφησει μονους με το μωρο!!!!!!!!δεν πας και στο θεμα με τον πιτσιρικα που του εσπασε η καποτα να δουμε τι θα κανει;
τυπε σωστα τα λες
εχουμε και κριση αυτες τις μερες
χειροκινητες τετοιες δουλειες θα κανουν μονο εβραικοι συλλογοι στην ελλαδα
δεν ψαχνεις εκει μπας και σε βοηθησουν?
Τσάμπα είναι φίλε,όχι απλά φθηνά.Εμένα μου ζήτησε 150 Ευρώ για laser... Το βρίσκετε φθηνό; Να το τολμήσω;
ΥΓ: Υπάρχει διαφορά στο μήκος;
Αν δεν έχεις πρόβλημα με δουλειά κ άλλες υποχρεώσεις σου προτείνω να κάνεις περιτομή κ να τελειώνει η υπόθεση...Α, ωραία... Θα την κάνω τη δοκιμή, από χειμώνα... Και δε μιλάω για περιτομή, αλλά συγκεκριμένα για χαλινό... Όταν λες μικρή; 1-2 cm;
Αν δεν έχεις πρόβλημα με δουλειά κ άλλες υποχρεώσεις σου προτείνω να κάνεις περιτομή κ να τελειώνει η υπόθεση...
2 εκατοστά στην καλύτερη...