Νέα

Υπόθεση - πετσάκι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Archibal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η γνώμη σας για την περιτομή?

• Είμαι Άντρας και έχω κάνει περιτομή

Ψήφοι: 153 20,6%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή και ούτε θα κάνω ποτέ

Ψήφοι: 384 51,8%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή αλλά σκέφτομαι να κάνω

Ψήφοι: 162 21,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη με περιτομή

Ψήφοι: 8 1,1%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη χωρίς περιτομή

Ψήφοι: 7 0,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη γενικά

Ψήφοι: 27 3,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    741

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.243
Πόντοι
5.097
Είσαι ατυχος.
Λειπουν σήμερα οι γιατροι του σαιτ σε 2ημερο συνέδριο για την φιμωση.
Λογικα το απογευμα θα σου απαντήσουν!
Μια συμβουλη. Μην γινεσαι χαζος να πηγαίνεις σε εξωτερικους γιατρους αφου εδω θα πάρεις ολες τις απαντήσεις που ζητας!
:rockon:
kai ομως απαντηση μπορει να παρει απο ατομα που εχουν την ιδια πειρα
την επεμβεση δυστυχως δε μπορουμε να τη κανουμε μεσο διαδικτυου :grin:
απαντηση σοβαρη θα μπορουσα να του δωσω αλλα δε βλεπω σοβαροτητα στην ερωτηση οποτε.................

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
θεωρω οτι οι ιατρικες αλλα και οι νομικες συμβουλες/λυσεις
που παρεχουμε στα σεβαστα μελη αυτου του ιστοτοπου πρεπει καποια στιγμη
να μας αποζημιωσουν.
ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.243
Πόντοι
5.097
να μας αποζημιωσουν.
ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ.
κανεις δε μπορει να δωσει ιατρικες συμβουλες εφοσον δεν ασκει το επαγγελμα,αλλα μερικες απαντησεις απο ιδια πειρα μπορουν δωσουν,μη ξεχνας οτι οταν μιλαμε για επεμβαση εστω και απλη παντα υπαρχει φοβος κανεις δε μπορει να του πει να κανει την επεμβαση η οχι αν και αργα η γρηγορα θα τη κανει αυτο ειναι το σιγουρο.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
να μας αποζημιωσουν.
ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ.
Πρεπει κάποια στιγμη να αναρτησουμε καταλογο με τις χρεώσεις.
Εμαθε ο καθένας και ζητάει τσαμπα ιατρικες συμβουλες!

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
κανεις δε μπορει να δωσει ιατρικες συμβουλες εφοσον δεν ασκει το επαγγελμα,αλλα μερικες απαντησεις απο ιδια πειρα μπορουν δωσουν,μη ξεχνας οτι οταν μιλαμε για επεμβαση εστω και απλη παντα υπαρχει φοβος κανεις δε μπορει να του πει να κανει την επεμβαση η οχι αν και αργα η γρηγορα θα τη κανει αυτο ειναι το σιγουρο.
ηπιες κανα τσιγαρο ? πολυ σοβαρος εισαι.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Μην του δινεις ιδεες φιλε. Θα παει σε γιατρο εξω και θα χασουμε την πελατεία μας!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467
να μας αποζημιωσουν.
ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ.

Μην ανοίγετε τέτοια θέματα και πλακώσουν οι Ράμπο του Υπ. Οικονομικών. Μέχρι στιγμής τα παίρνουμε μαύρα.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
σοβαρος ειμαι οποτε θελω :birdman:και σε μερικα πραγματα ειμαι σοβαρος σε αλλα ειμαι γελοιος σε σημειο αηδιας :zfuck:
σαν να μου φαινεται οτι αποσκοπεις σε δωρεαν ψυχιατρικη συμβουλη.
χρεωσεις για ολους λεμε.

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
πηγαινε ρε σπορε να κοψεις την πουτσα σου και ασε τις εξυπναδες....

δεν ειναι ωραιο για μια γυναικα τετοια πουτσα που δεν πλενετε απο μεσα και σιγουρα θα μυριζει, και θα ειναι καλο και για σενα να κανεις την επεμβαση γιατι ετσι θα τελειωνεις πιο καλα...και θα εισαι πιο καθαρος
Βρε Αμαζόνα μου γιατί δεν αναλαμβάνεις να του κόψεις εσύ το πετσάκι του παιδιού με τα δοντάκια σου τρυφερά - τρυφερά ? όχι τίποτα άλλο αλλά μην πέσει καί σε κανένα χασάπη χειρούργο δηλαδή καί πάει για μαλλί καί φύγει κουρεμένος !

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.243
Πόντοι
5.097
και για να πουμε και κατι σοβαρο για μελλοντες γονεις η οσους εχουν μικρα παιδια η φιμωση μπορει να αποφευχθει σε μικρη ηλικια αρκει να μαθουμε στα παιδια στο κατουρημα πχ να τραβανε ελαφρα το πετσακι πισω,ειναι κατα καποιο τροπο σα γυμναστικη του δερματος του πεος οσο ακομα ειναι μαλακο και μπορει να ανοιξει μετα απο καποια ηλικια μονο χειρουργικη επεμβαση ειναι μερικα πραγματακια που δεν τα γνωριζουν οι γονεις βεβαια μπορει να παμε και σε αλλο ακρο με το τραβηγμα του δερματος αποτομα σε μικρα παιδια να δημιουργηθει τρυματισμος.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
παει ο μπαρουλης. :priest:

lolos666

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2010
Like
36
Πόντοι
1
Μια είναι η λύση
3446442.jpg

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
eάν και εφόσον ο γιατρός που συμβουλεύτηκες είναι ουρολόγος, τότε οκ. Γιατί πολλοί μη εξειδικευμένοι μπερδεύουν την φίμωση με τον βραχύ χαλινό που είναι άλλο πράγμα (επίσης δεν αποκαλύπτεται η βάλανος) και δεν χρειάζεται περιτομή αλλά τοπικό lazer.

στο σεξ δεν θα έχεις πρόβλημα με την χρήση προφυλακτικού. Πρόσεξε το μπροστινό μέρος του προφυλακτικού να εφάπτεται στην βάλανο (να μην αφήσεις κενό) για να μην αφήνεις το πετσάκι να τραβιέται πίσω.

kavliaris leme

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
eάν και εφόσον ο γιατρός που συμβουλεύτηκες είναι ουρολόγος, τότε οκ. Γιατί πολλοί μη εξειδικευμένοι μπερδεύουν την φίμωση με τον βραχύ χαλινό που είναι άλλο πράγμα (επίσης δεν αποκαλύπτεται η βάλανος) και δεν χρειάζεται περιτομή αλλά τοπικό lazer.

στο σεξ δεν θα έχεις πρόβλημα με την χρήση προφυλακτικού. Πρόσεξε το μπροστινό μέρος του προφυλακτικού να εφάπτεται στην βάλανο (να μην αφήσεις κενό) για να μην αφήνεις το πετσάκι να τραβιέται πίσω.
ναι ουρολογος ειναι. σε ευχαριστω πολυ για την συμβουλη φιλε μου! εισαι απο τους λιγους που ασχοληθηκες με το προβλημα μου σοβαρα. ολοι οι αλλοι οι μαλακες που γραφουν παραπανω ειναι παλιοαδερφες που το παιζουν γαμιαδες. ουτε καν καταλαβανε γιατι ρωτησα εδω!! ρωτησα απλα για να επιβεβαιωσω αυτο που με ειπε ο ιατρος, οτι δηλ μπορω να κανω σεξ. τεσπα. δεν το καταλαβανε αυτο οι καθυστερημενοι και αρχισανε να συζητανε μεταξυ τους μεχρι το πρωι (μιας και γαμουσανε συνεχεια ολη νυχτα... το site).
να σαι καλα κ ευχαριστω κ παλι!

kavliaris leme

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
πηγαινε ρε σπορε να κοψεις την πουτσα σου και ασε τις εξυπναδες....

δεν ειναι ωραιο για μια γυναικα τετοια πουτσα που δεν πλενετε απο μεσα και σιγουρα θα μυριζει, και θα ειναι καλο και για σενα να κανεις την επεμβαση γιατι ετσι θα τελειωνεις πιο καλα...και θα εισαι πιο καθαρος
εσενα ποιος σε ρωτησε μωρη κ μιλας με τετοιο υφος;; πανε κανε καμια πιπα και παρατα με γιατι αμα στον χωσω αν πονεσω εγω μια φορα εσυ θα πονεσεις 100. οσο για το αν δεν σ αρεσει, αμα σου σκασω κανα 300αρι ομως για το ποτε θα την γλειφεις... αλλα μην χαιρεσαι. σε τετοιες σαν εσενα δεν δινω δεκαρα! αντε γεια μωρη!!!

υγ: παρε κανεναν απο τους παραπανω τους μαλακες γιατι δεν αντεχουν αλλο απο τη πολυ  :jerking: θα παθουν τιποτα!

kavliaris leme

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
:2on1:
πω πω τωρα του βουλωσες το στομα εσυ ε??? :jerking: :jerking: :jerking:
δες που καταντησαμε.. μεχρι και οι πουτανες βγαζουν γλωσσα... 
θα θελες να βουλωνα και το δικο σου, αλλα δεν θα το κανω, δεν αξιζεις μία...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom