kavliaris leme
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
οκ καταλαβα...Νομιζω ημουν σαφεστατος.
οκ καταλαβα...Νομιζω ημουν σαφεστατος.
οπως εσυ καθε μερα...τοσα χρονια πως γαμαγες?
τοσα χρονια πως γαμαγες?
οκ καταλαβα...
18 ειμαι. ενταξει οκ εχω αργησει λιγο, αλλα δεν χρειαζεται να με κοροιδευουν μερικοι.Παρθένος είναι. Ρε καυλιάρη, πόσο χρονών είσαι?
τοσα χρονια πως γαμαγες?
οπως εσυ καθε μερα...
βρε αντε τραβα ρεΔεν πεφτω στο επιπεδο σας κ.Καυλιαρης να χαμε να λεγαμε!
τουλαχιστον εγω δεν ειμαι σαν εσενα που το παιζω γαμιας ενω στην πραγματικοτητα απο πισω σου περνανε τρενα!!
μολις "επεσες επιπεδο" ζαβλακα! αντε ρε κοιμισμενε δε βαρεθηκες ολη μερα??μαλλον για εσας λετε..! το ονομα σας το υποδηλωνει αλλωστε,τα λογια ειναι περιττα!
τουλαχιστον εγω δεν ειμαι σαν εσενα που το παιζω γαμιας ενω στην πραγματικοτητα απο πισω σου περνανε τρενα!!
μολις "επεσες επιπεδο" ζαβλακα! αντε ρε κοιμισμενε δε βαρεθηκες ολη μερα??
κανεις συνεχεια ??? χαχχχχαχαχαχαχχαχα
για γινε λιγο πιο συγκεκριμενος αν θελεις..
Φίλος πήγαινε σε γιατρό και κάνε επέμβαση και θα με θυμηθεις!! Ομοιοπαθείς ήμουν και εγώκαλησπερα, εχω φιμωση πεους και μαλιστα πληρης! Δηλαδη η βαλανος δεν βγαινει προς τα εξω ουτε οταν ειμαι σε στυση αλλα ουτε και οταν ειμαι σε χαλαρη κατασταση. Να διευκρινισω παντως πως δεν εχω πονους, αιματα κλπ οταν αυνανιζομαι (οπως μπορει να συμβει με την παραφιμωση οπου το πετσακι βγαινει και σκαλωνει). Γενικα ειμαι μια χαρα, αλλα θελω να ξερω αν θα μπορω να τον χωσω χωρις προβληματα. Ενας ιατρος μου ειπε πως θα μπορω, απλα αν πηδηξω χωρις προφυλακτικο απο θεμα υγιεινης θα εχω προβλημα και γι αυτο θα πρεπει καποια στιγμη να κανω τη επεμβαση.
Εχει/ειχε κανεις αλλος παρομοιο προβλημα; Μπορω να γαμησω ρε παιδες ή θα εχω προβληματα;
Είσαι ατυχος.what??