Νέα

Υπόθεση - πετσάκι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Archibal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποια η γνώμη σας για την περιτομή?

• Είμαι Άντρας και έχω κάνει περιτομή

Ψήφοι: 153 20,6%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή και ούτε θα κάνω ποτέ

Ψήφοι: 384 51,8%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή αλλά σκέφτομαι να κάνω

Ψήφοι: 162 21,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη με περιτομή

Ψήφοι: 8 1,1%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη χωρίς περιτομή

Ψήφοι: 7 0,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη γενικά

Ψήφοι: 27 3,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    741

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τοσα χρονια πως γαμαγες?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Δεν πεφτω στο επιπεδο σας κ.Καυλιαρης να χαμε να λεγαμε!

kavliaris leme

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
τουλαχιστον εγω δεν ειμαι σαν εσενα που το παιζω γαμιας ενω στην πραγματικοτητα απο πισω σου περνανε τρενα!!  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τουλαχιστον εγω δεν ειμαι σαν εσενα που το παιζω γαμιας ενω στην πραγματικοτητα απο πισω σου περνανε τρενα!!  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

μαλλον για εσας λετε..! το ονομα σας το υποδηλωνει αλλωστε,τα λογια ειναι περιττα!

kavliaris leme

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
μαλλον για εσας λετε..! το ονομα σας το υποδηλωνει αλλωστε,τα λογια ειναι περιττα!
μολις "επεσες επιπεδο" ζαβλακα! αντε ρε κοιμισμενε δε βαρεθηκες  :cum: ολη μερα??
:pipa2: κανεις συνεχεια ??? χαχχχχαχαχαχαχχαχα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kellaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Like
1
τουλαχιστον εγω δεν ειμαι σαν εσενα που το παιζω γαμιας ενω στην πραγματικοτητα απο πισω σου περνανε τρενα!!  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

πηγαινε ρε σπορε να κοψεις την πουτσα σου και ασε τις εξυπναδες....

δεν ειναι ωραιο για μια γυναικα τετοια πουτσα που δεν πλενετε απο μεσα και σιγουρα θα μυριζει, και θα ειναι καλο και για σενα να κανεις την επεμβαση γιατι ετσι θα τελειωνεις πιο καλα...και θα εισαι πιο καθαρος

EasyRider2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2010
Κριτικές
38
Like
23
Πόντοι
381
paikti mporei na min xriazetai peritomi to eixa pathei kai egw palia ayto kai den eixa kanei kanwniki peritomi eixe kanei kati allo o giatros mou pire 250eyro sto iatrio toy mou ekane epemvasi me topiki anestisia kai meta eixa ramata gia kapoies meres h moni vlakia einai oti eimoun mikros tote kai den hksera kai den ekana plastiki meta exei afisei ena simadi apo kapoia ramata alla melontika tha to ftiaxw.

pantws den exeis thema kalo einai na pas na to deis giati sth piesi sto sex sxizetai ekswterika to derma kai kanei pligi kai einai vlakia ayto.

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Όταν ήμουν πιτσιρικάς, είχα πάθει και εγώ φίμωση, με αποτέλεσμα σε ένα ζόρισμα με μία γκόμενα βγήκε αίμα...
Πήγα σε γιατρό, νοσοκομείο και μου έκαναν περιτομή και από τότε δεν έχω πρόβλημα. Πονάει κάποιες μέρες μετά την επέμβαση αλλά μετά όλα καλά. Άσε που βελτιώνει την απόδοση σου, και επίσης συμβάλει στην γενική καθαριότητα...
Καλή τύχη, πήγαινε σε γιατρό

xristos_1

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
1
καλησπερα, εχω φιμωση πεους και μαλιστα πληρης! Δηλαδη η βαλανος δεν βγαινει προς τα εξω ουτε οταν ειμαι σε στυση αλλα ουτε και οταν ειμαι σε χαλαρη κατασταση. Να διευκρινισω παντως πως δεν εχω πονους, αιματα κλπ οταν αυνανιζομαι (οπως μπορει να συμβει με την παραφιμωση οπου το πετσακι βγαινει και σκαλωνει). Γενικα ειμαι μια χαρα, αλλα θελω να ξερω αν θα μπορω να τον χωσω χωρις προβληματα. Ενας ιατρος μου ειπε πως θα μπορω, απλα αν πηδηξω χωρις προφυλακτικο απο θεμα υγιεινης θα εχω προβλημα και γι αυτο θα πρεπει καποια στιγμη να κανω τη επεμβαση.
Εχει/ειχε κανεις αλλος παρομοιο προβλημα; Μπορω να γαμησω ρε παιδες ή θα εχω προβληματα;  :fuck2:
Φίλος πήγαινε σε γιατρό και κάνε επέμβαση και θα με θυμηθεις!! Ομοιοπαθείς ήμουν και εγώ

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Είσαι ατυχος.
Λειπουν σήμερα οι γιατροι του σαιτ σε 2ημερο συνέδριο για την φιμωση.
Λογικα το απογευμα θα σου απαντήσουν!
Μια συμβουλη. Μην γινεσαι χαζος να πηγαίνεις σε εξωτερικους γιατρους αφου εδω θα πάρεις ολες τις απαντήσεις που ζητας!
:rockon:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
προσεχώς και live streaming για online επεμβάσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom