pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Τυποι εβαλε διαφημήσεις στην Ζωη της Αλλης και ηρθατε να δωσετε τις συμβουλες σας?
ασε που εδω θα του ειχαμε προτεινει καλυτερη λυση τυπε
τυπε μας καπελωνουν ετσι και μετα εχουν και την απαιτησει να τους λυσουμε το προβλημα >δε πειραζει αστονα. κανονικα θα επρεπε να γινει και warned με τη πρασινη βουλα τωρα.
Τι στο διαολο τα παντα θεραπευει ο Λιλας!!!!!!!!!εγω δεν εχω ποτε προβλημα, ολες υγραινονται μονο που με βλεπουν
οποτε μπαινω βγαινω κ οταν τελειωνουν εχει και σκουιρτ
εσυ τωρα μαλλον επεσες σε κρυα ή λες μουφες οτι ειχες ξαναγαμησει
εγω προτεινω να σε αναλαβει ο λιλας
ειδες τι εχει καταφερει ο στοκεμορτ?τυπε μας καπελωνουν ετσι και μετα εχουν και την απαιτησει να τους λυσουμε το προβλημα >
ο, τι εχει σχεση με πεος και καβες (ναι, σωστα ειδατε, καβες, οχι καβλες - τοσα μπουκαλια εχει χωσει, κατι θα ξερει κ απο καβες)Τι στο διαολο τα παντα θεραπευει ο Λιλας!!!!!!!!!
εσυ τωρα μαλλον επεσες σε κρυα ή λες μουφες οτι ειχες ξαναγαμησει
εγω προτεινω να σε αναλαβει ο λιλας
τυπε εγω ποτέ δεν εχω πει να πανε σε ειδικο πριν διαβασουν τις πολυτιμες συμβουλες μαςειδες τι εχει καταφερει ο στοκεμορτ?
μολις εμπαινε καποιος να ρωτησει κατι, εκεινος του ελεγε να παει σε ειδικο
τωρα εσεις τη λετε στο παλικαρι επειδη ρωτησε
αποφασιστε επιτελους
πασοκ θυμιζετε, μια ετσι μια αλλιως
οι εβραιοι δεν το κοβουν?φιλε συγνωμη..
αλλα πλεον εισαι μουσουλμανος
καλα καλα ασε τις διπλωματιες τωρα κ εσυτυπε εγω ποτέ δεν εχω πει να πανε σε ειδικο πριν διαβασουν τις πολυτιμες συμβουλες μας
Ετσι ευκολα γινεσαι μουσουλμάνος?φιλε συγνωμη..
αλλα πλεον εισαι μουσουλμανος
ο, τι εχει σχεση με πεος και καβες (ναι, σωστα ειδατε, καβες, οχι καβλες - τοσα μπουκαλια εχει χωσει, κατι θα ξερει κ απο καβες)