Νέα

Υπόθεση - πετσάκι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Archibal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια η γνώμη σας για την περιτομή?

• Είμαι Άντρας και έχω κάνει περιτομή

Ψήφοι: 153 20,6%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή και ούτε θα κάνω ποτέ

Ψήφοι: 384 51,8%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή αλλά σκέφτομαι να κάνω

Ψήφοι: 162 21,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη με περιτομή

Ψήφοι: 8 1,1%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη χωρίς περιτομή

Ψήφοι: 7 0,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη γενικά

Ψήφοι: 27 3,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    741

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
τυπε αυτη σε πιπωνει και πονας? :2funny:
http://[URL unfurl="true"]www.avoidingthepuddle.com/storage/new%20mileena.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1295546085299[/img[/URL]]
[/quote]
αχαχαχαχαχ οχι ρε "χιλιάρα μηχανη και θανατο" ...εννοω οταν σε πιπωνει και στον παιζει παραλληλα με το χερι , ε μετα απο καποιο σημειο που στον τραβαει κατα κατω δε θα ποναει?

MentalMinD

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα!
Τον ξεσκουφωσα και εγω πριν λιγες ημερες μαζι με αφαιρεση χαλινου για να ξεμπλεξω επιτελους απο βασαναααααα!
Αν και τωρα που μιλαμε ειναι σε αδρανεια και ανικανος για να κανει το οτιδηποτε...κατι μου λεει οτι σε λιγο καιρο θα  :s&m_3: αλυπητα!

θα ηθελα να ρωτησω ομως ρε παιδια καποιον "ξεσκουφωτο" ποσο καιρο χρειαζετε για να αναρωσει τελειως και να μην φενετε τιποτα...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Δεν υπάρχει στάνταρ περίοδος φίλε μου αλλά εμένα προσωπικά μετά από 1,5 μήνα είχε σχεδόν εξαφανιστεί κάθε ράμα κ περίπου στο δίμηνο (για να είμαι απολύτως σίγουρος ότι δεν θα γίνει μαλακία) γάμησα...

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Μπορεί κάποιος που έχει κάνει αφαίρεση χαλινού (όχι περιτομη) να γράψει το κόστος της εγχείρησης (με laser ή οχι)?

(και πμ δεκτα  :grin: )

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
Μπορεί κάποιος που έχει κάνει αφαίρεση χαλινού (όχι περιτομη) να γράψει το κόστος της εγχείρησης (με laser ή οχι)?

(και πμ δεκτα  :grin: )

lazer 300 ευρώ (μαύρα) αλλά δεν έκανα αφαίρεση και δεν νομίζω ότι χρειάζεται κιόλας. Απλά ο γιατρός με το lazer τον σχίζει (όχι εντελώς) και έτσι τον επιμηκύνει ουτοσώστε να αποκαλύπτεται η βάλανος εύκολα. Αφαίρεση μου είχε πει δεν χρειάζεται ούτε σε περίπτωση περιτομής...

foumarologos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2006
Like
74
Πόντοι
1
Καλησπερα κι απο μενα σ αυτο το θεμα που μακαρι να ηταν ενδιαφερον μονο για συζητηση...(δυστυχως πασχων και ο ιδιος). Λογω του οτι βρισκομαι επαρχεια κι εδω ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα μηπως μπορει καποιος να δωσει πληροφοριες για καποιο κεντρο στην Αθηνα που δοκιμασμενα να λυνει το προβλημα της φιμωσης με λειζερ? Ευχαριστς πολυ εκ των προτερων.

lioube

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια γεια σας..Θελω να κανω αυτη την μικρο επεμβαση..αλλα δεν ξερω πως να το πω στους δικους μου..Ντρεπομαι..Και τιθετε θεμα και με τα λευτα..Εχει κανει κανεις σας Laser για τον χαλινο να μου πει για τιμες και που το εκανε..Μενω Θεσσαλονικη

homies187

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
εγω οπως εχω και προαναφερει εκανα την επεμβαση (και σωθηκα) το 2006. εκανα περιτομη (υπηρχε φιμωση). δυστυχως δεν το εκανα με lazer αλλα με τον κλασσικο τροπο. οσο για τα ραμματα εμενα εκαναν και 6-7 μηνες για να φυγουν τα σημαδια και σαφως καποια θα μεινουν για παντα, μην ανησυχεις,  συνηθεια ειναι και αυτο γινεται γιατι το κανουμε σε μεγαλη ηλικια.οσο για εσενα φιλαρακο που κολλας μην μασας και εμενα οι δικοι μου με λεγανε οτι λεω βλακειες αλλα το προβλημα μονο εγω το ηξερα.

ανδρολογος μου εχει πει οτι εαν δεν γινει υπαρχει κινδυνος στειρωσης, για τα ατομα που εχουνε προβλημα. αυτο να πεις και εσυ στους δικου σου. κλεισε ραντεβου με εναν ανδρολογο ή χειρουργο (εγω σε χειρουργο πηγα) κανε την εξεταση και δες τι θα σου πει. τα ιδια ακριβως θα μεταφερεις στους δικου σου.

ΥΓ στα πρωτα σας γαμησια θα πει η γκομενα τον δεσποτη - παναγιωτη... (true story!)

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975
Προσωπικά εγώ που έκανα την επέμβαση σχετικά πιο πρόσφατα, το 2010 για την ακρίβεια, έχω να πω ότι το θέμα δεν είναι τόσο η επέμβαση αν θα είναι με laser ή όχι (ο γιατρός μου την έκανε συνδιαστικά με χειρουργείο και laser και ράμματα έφυγαν μόνα τους σε 3 εβδομάδες) αφού πόνος και επιπλοκές από την επέμβαση αυτή καθεαυτή δεν υπήρξαν καθόλου. Το σημαντικό είναι ότι η βάλανος (το κεφαλάκι με πιο απλά λόγια) είναι διαρκώς εκτεθειμένη και αυτό ακριβώς είναι το ενοχλητικό της υπόθεσης για λίγο καιρό... Ωστόσο από προσωπική εμπειρία πλέον έχω να προτείνω στους φίλους που σκέφτονται να κάνουν την επέμβαση, να προχωρήσουν και να την πραγματοποιήσουν και να είναι 100% σίγουροι ότι δε θα το μετανοιώσουν καθόλου! Άλλωστε όπως λέω, όλα είναι μια απόφαση!

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Προσωπικά εγώ που έκανα την επέμβαση σχετικά πιο πρόσφατα, το 2010 για την ακρίβεια, έχω να πω ότι το θέμα δεν είναι τόσο η επέμβαση αν θα είναι με laser ή όχι (ο γιατρός μου την έκανε συνδιαστικά με χειρουργείο και laser και ράμματα έφυγαν μόνα τους σε 3 εβδομάδες) αφού πόνος και επιπλοκές από την επέμβαση αυτή καθεαυτή δεν υπήρξαν καθόλου. Το σημαντικό είναι ότι η βάλανος (το κεφαλάκι με πιο απλά λόγια) είναι διαρκώς εκτεθειμένη και αυτό ακριβώς είναι το ενοχλητικό της υπόθεσης για λίγο καιρό... Ωστόσο από προσωπική εμπειρία πλέον έχω να προτείνω στους φίλους που σκέφτονται να κάνουν την επέμβαση, να προχωρήσουν και να την πραγματοποιήσουν και να είναι 100% σίγουροι ότι δε θα το μετανοιώσουν καθόλου! Άλλωστε όπως λέω, όλα είναι μια απόφαση!
Συμφωνώ κ επαυξάνω φίλε...

lovegangbang

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
0
κοψιμο-πληγη κατα το sex

Καλησπέρα σε όλους
Με το παρακάτω θέμα αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα:
Έχω πάει με αρκετές γυναίκες και με κάποιες το έκανα χωρίς προφυλακτικό,δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα, με την κοπέλα που βρισκόμουν πρις τρεις μήνες το έκανα πάλι χωρίς προφυλακτικό και αντιμετώπιζα ενα πόνο στην κορυφή του πέους,ώσπου μια μέρα ένιωσα εναν δυνατο πόνο σαν ξυράφι και τραβήχτηκα,είχα γεμίσει αίμα,υπήρχε μια αιχμή στην βάση του κεφαλιού(δέρμα).Μόλις έγινα καλά(μετα απο 10 μερες) δοκίμασα πάλι στην αρχή δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα,αλλα μόλις η κοπέλα,ανέβηκε πάνω του,εκανε μια αποτομη κίνηση και γέμισα πάλι αίματα,πολυ πόνο σας λέω,ανυπόφορο.
Έκτοτε πήγα και με άλλες,αλλα πάντα με προφυλακτικο,πονούσα στην αρχή ελάχιστα,αλλα το μεγάλο θέμα βρίσκεται οτι όταν μου κάνουν στοματικό πονάω,ενω παλιότερα δεν πονούσα.Πήγα και σε γιατρο και μου πρότεινε μια μικρή επεμβασούλα αν συνεχίσει η ιστορία και οτι μου μάλλον μου δημιούργησε πρόβλημα η πρώην γιατι ήταν μάλλον στενή.
Έχεις κανείς άποψη στο συγκεκριμένο θέμα??Σας έχει τύχει??

[sup][/sup]

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Περίμενε να τελειώσει η Ζωη της Αλλης και ερθουν οι ειδικοι! :2funny: :2funny:

manolitos

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2012
Like
1
Πόντοι
1
θα σου κοβετε συνεχεια πρεπει να το βγαλεις εγω δεν το κανα και ματωνε συνεχεια με ειχε γαμησει πηρε καιρο να γινει καλα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
κοψιμο-πληγη κατα το sex

Καλησπέρα σε όλους
Έχω πάει με αρκετές γυναίκες και με κάποιες το έκανα χωρίς προφυλακτικό,δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα, με την κοπέλα που βρισκόμουν πρις τρεις μήνες το έκανα πάλι χωρίς προφυλακτικό και αντιμετώπιζα ενα πόνο στην κορυφή του πέους,ώσπου μια μέρα ένιωσα εναν δυνατο πόνο σαν ξυράφι και τραβήχτηκα,είχα γεμίσει αίμα,υπήρχε μια αιχμή στην βάση του κεφαλιού(δέρμα).Μόλις έγινα καλά(μετα απο 10 μερες) δοκίμασα πάλι στην αρχή δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα,αλλα μόλις η κοπέλα,ανέβηκε πάνω του,εκανε μια αποτομη κίνηση και γέμισα πάλι αίματα,πολυ πόνο σας λέω,ανυπόφορο.
Έκτοτε πήγα και με άλλες,αλλα πάντα με προφυλακτικο,πονούσα στην αρχή ελάχιστα,αλλα το μεγάλο θέμα βρίσκεται οτι όταν μου κάνουν στοματικό πονάω,ενω παλιότερα δεν πονούσα.Πήγα και σε γιατρο και μου πρότεινε μια μικρή επεμβασούλα αν συνεχίσει η ιστορία και οτι μου μάλλον μου δημιούργησε πρόβλημα η πρώην γιατι ήταν μάλλον στενή.

[sup][/sup]

τυπε εκανες μαλακια που πηγες πρωτα στο γιατρο και μετα ερχεσαι εδω να ρωτησεις. μας ακυρωνεις ετσι.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
κοψιμο-πληγη κατα το sex

Καλησπέρα σε όλους

[sup][/sup]
mondrowitz_1a.jpg
:grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom