Νέα

Υπόθεση - πετσάκι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Archibal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια η γνώμη σας για την περιτομή?

• Είμαι Άντρας και έχω κάνει περιτομή

Ψήφοι: 153 20,6%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή και ούτε θα κάνω ποτέ

Ψήφοι: 384 51,8%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή αλλά σκέφτομαι να κάνω

Ψήφοι: 162 21,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη με περιτομή

Ψήφοι: 8 1,1%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη χωρίς περιτομή

Ψήφοι: 7 0,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη γενικά

Ψήφοι: 27 3,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    741

mike20

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε μου καταρχάς σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.
Επειδή μου φαίνεται παρεξήγησες την τρίτη πάω για να με δει ο γιατρός όχι για την επέμβαση.Επίσης τον γιατρό τον ξέρει η μητέρα μου...Σε ευχαριστώ και πάλι που απάντησες.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ημουν απο τους τυχερους φενεται που εσπασε πανω στην πραξη..
προσεχτε πολυ σε ποιους γιατρους πατε..εαν εχετε φραγκα καντε λαηζερ

stelstel

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
αν κοψω τον χαλινο θα ισιωσει η πουτσα μου?( :2funny: :2funny: :2funny:)  εχει μια μικρη καμπη προς τα ανω.. βαννανα στυλε, αν κοψω τον χαλινο τηα βλεπει ντουγρου ευθεια?

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
αν κοψω τον χαλινο θα ισιωσει η πουτσα μου?( :2funny: :2funny: :2funny:)  εχει μια μικρη καμπη προς τα ανω.. βαννανα στυλε, αν κοψω τον χαλινο τηα βλεπει ντουγρου ευθεια?
οχι..καμια σχεση..
η καμπη προς τα πανω συμβαινει γιατι το πουλακι σου στο εσωρουχο το εβαζες με φορα προς τα πανω..εαν θελεις να ισιωσει δοκιμασε να το βαζεις προς τα κατω και σε κανα 1,5-2 χρονια θα εχει γινει ισιο

stelstel

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
μα δεν θελω να γινει ισιο... αυτο φοβαμαι..

mike20

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
λοιπόν είπα να συνεχίσω την ιστορία μου μήπως χρειαστεί κάποιος άλλος συνάδελφος ασθενής :) :)...πήγα στον γιατρό και τελικά δεν είχα βραχύ χαλινό....είχα ανελαστικό δακτύλιο!!!τεσπα για τις διαγνώσεις ασχολίαστο...η μόνη λύση..περιτομή ..την οποία έκανα σήμερα!!!!για το ποσό 550 ευρώ πήγε όλο μαζί. γενικά δεν ένοιωθα τίποτα εκείνη την στιγμή αλλά έχω αρχίσει να πονάω τώρα...τώρα θα δείξει τις επόμενες μέρες...

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
καλη αναρωση και καλα μουνια στον πουτσο σου , τωρα θα γαμαs καλα το εκανα και γω πριν χρονια και ειδα μεγαλη διαφορα

mike20

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν επανέρχομαι στο forum με μία πολύ σημαντική ερώτηση για μένα το οποίο με έχει ανησυχήσει πάρα πολύ γι αυτό θα ήθελα πάρα πολύ να μην υπάρχουν πειράγματα και λοιπά σχόλια...έχουν περάσει 2 εβδομάδες από τότε που έχω κάνει περιτομή και τώρα πια δεν νοιώθω κάποιο τράβηγμα από τα ράμματα ίσως πολύ λίγο...το πρόβλημα μου είναι το το πέος είναι μικρότερο από πριν κατά 2 εκατοστά κάτι το οποίο με έχει τρελάνει από χθες το βράδυ που το πρόσεξα....( δεν έχω αυνανιστει απλώς το είδα σε μια φάση που ξύπνησα) επίσης προσεξα ότι κατεβαίνει κι αλλο το δερμα κάτω απο το κεφάλι σε σημειο που λίγο ακομα και τερματιζει!!..υπάρχει περιπτωση να το εμποδίζει το δερμα να πάει στο φυσιολογικο του μέγεθος ή να έχει γίνει κάποια άλλη επιπλοκή ή είναι απλώς ιδέα μου και θα επανέλθει στις επομενες μέρες;;;με τον γιατρο μου δεν έχω μιλήσει γτ έχω ραντεβου αυριο αλλα δεν υπάρχει περίπτωση να ηρεμίσω κοντεύω να τρελαθώ. Ας απαντήσει κάποιος παρακαλώ...
Ευχαριστώ εκ των προτερων...

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα τύποι μου. Κατευθείαν το θέμα.

Μετά το πογκρόμ στα πάκια είπα να πάω Φυλής να αδειάσω τις μπάλες μου.
Καθώς πήγα να γαμήσω την πουτάνα,δεν είχε βάλει πολλή αλοιφή (ως καθόλου) , πήγα και εγώ κάπως δυνατά και εκεί που τη γάμαγα , ένιωσα κάτι στον πιρπιρίγκο μου και είδα πολύ ελαφρύ κοκκινο πράγμα από τη μέσα μεριά της καπότας (δεν ένιωσα πόνο).Aναμεσα σε πουτσοκέφαλο και δέρμα δηλαδη , εκει που μαζευεις βρωμια αν δε πλυθεις ας πουμε για να καταλαβετε.

Την έδιωξα και στα μπαμ πήγα σπίτι , όπου είδα πως είχα απειροελάχιστο αίμα όχι στον χάλινο , αλλά πλάγια του πουτσοκέφαλου από τη μέσα μεριά όπως είναι το δέρμα το εξωτερικό.

Το έπλυνα δαιμονιοδώς , το σκούπισα με χαρτί και βγήκε ελάχιστο αίμα επίσης στο χαρτί.

Από τότε  (εχει περασει μια μερα) , δεν έχει αίμα , απλά οταν ακουμπαω το σημείο εκεί δίπλα σαν αναιπαίσθητο τσίμπημα , σαν σημάδι πληγής.

Ειναι κατι σοβαρο ή απλά τραύμα από το γαμήσι?

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
οχι..καμια σχεση..
η καμπη προς τα πανω συμβαινει γιατι το πουλακι σου στο εσωρουχο το εβαζες με φορα προς τα πανω..εαν θελεις να ισιωσει δοκιμασε να το βαζεις προς τα κατω και σε κανα 1,5-2 χρονια θα εχει γινει ισιο
Βγήκε σώβρακο με τζι πι ες? :think:

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα τύποι μου. Κατευθείαν το θέμα.

Μετά το πογκρόμ στα πάκια είπα να πάω Φυλής να αδειάσω τις μπάλες μου.
Καθώς πήγα να γαμήσω την πουτάνα,δεν είχε βάλει πολλή αλοιφή (ως καθόλου) , πήγα και εγώ κάπως δυνατά και εκεί που τη γάμαγα , ένιωσα κάτι στον πιρπιρίγκο μου και είδα πολύ ελαφρύ κοκκινο πράγμα από τη μέσα μεριά της καπότας (δεν ένιωσα πόνο).Aναμεσα σε πουτσοκέφαλο και δέρμα δηλαδη , εκει που μαζευεις βρωμια αν δε πλυθεις ας πουμε για να καταλαβετε.

Την έδιωξα και στα μπαμ πήγα σπίτι , όπου είδα πως είχα απειροελάχιστο αίμα όχι στον χάλινο , αλλά πλάγια του πουτσοκέφαλου από τη μέσα μεριά όπως είναι το δέρμα το εξωτερικό.

Το έπλυνα δαιμονιοδώς , το σκούπισα με χαρτί και βγήκε ελάχιστο αίμα επίσης στο χαρτί.

Από τότε  (εχει περασει μια μερα) , δεν έχει αίμα , απλά οταν ακουμπαω το σημείο εκεί δίπλα σαν αναιπαίσθητο τσίμπημα , σαν σημάδι πληγής.

Ειναι κατι σοβαρο ή απλά τραύμα από το γαμήσι?

Και επειδή μία εικόνα = 1000 λέξεις , ανάμεσα σε Sulcus kai Inner Foreskin για να καταλάβετε.

%25CF%2587%25CE%25B1%25CE%25BB%25CE%25B9%25CE%25BD%25CE%25BF%25CF%2583.gif

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Επιτρέψτε μου να μοιραστώ μαζί σας κ τη δική μου ιστορία…

Από μικρός είχα πρόβλημα με την ποσότητα δέρματος που είχα στο επίμαχο σημείο (κεφάλι),το οποίο όχι μόνο ήταν εντελώς καλυμμένο σε κανονική μορφή αλλά αποκαλυπτόταν δύσκολα ακόμα κ σε συνθήκες στύσης. Με το πέρας του χρόνου προσπαθούσα από μόνος μου να κάνω ότι μπορώ για να το κάνω να χαλαρώσει (το κατέβαζα όταν έκανα μπάνιο που ήταν βρεγμένο κ άρα πιο μαλακό) αλλά δεν έβλεπα ούτε αισθητή ούτε μόνιμη διαφορά. Τα αποτελέσματα ήταν δυστυχώς πρόσκαιρα…

Όταν άρχισα τη σεξουαλική μου ζωή,συνειδητοποίησα το αληθινό πρόβλημα. Το δέρμα ναι μεν κατέβαινε,αλλά ήταν πολύ στενό με αποτέλεσμα στο σημείο που τελείωνε να μου πιέζει το πέος κ να μην με αφήνει να έχω την τέλεια στύση,πέρα από το οπτικό πρόβλημα (το έκανε να μοιάζει με κλεψύδρα). Από καθαρή ατολμία κ μόνο παραμύθιαζα τον εαυτό μου κ έλεγα ότι θα περάσει με τις διάφορες τεχνικές που χρησιμοποιούσα. Τίποτα όμως.

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι όταν κ βρέθηκα με μια πολύ ωραία κοπέλλα στο κρεββάτι (σε καμία περίπτωση δεν θέλω να περιαυτολογήσω,θα καταλάβετε γιατί),με την οποία ταιριάζαμε πάρα πολύ σε όλα τα υπόλοιπα αλλά στο συγκεκριμένο κομμάτι ξενέρωσε.Έκανε λίγη υπομονή λόγω του ότι ταιριάζαμε πάρα πολύ όπως προείπα,περνάγαμε πολύ όμορφα μαζί αλλά δυστυχώς το πρόβλημα αυτό δεν μπορούσε να υπερκαμφθεί…Με λίγα λόγια δεν προχώρησε το πράγμα.Κάπου εκεί πάρθηκε μέσα μου η απόφαση να κάνω κάτι έτσι ώστε να ρυθμίσω το πρόβλημά μου αυτό.Βαθιά μέσα μου το ένστικτό μου έλεγε ένα πράγμα (περιτομή),επειδή όμως δεν παίρνεις τέτοιες αποφάσεις έτσι εύκολα,αποφάσισα να αρχίσω να το ψάχνω…

Όλως τυχαίως εκείνη την εποχή είχα γνωρίσει το παρών site το οποίο κ με βοήθησε τα μέγιστα σε μία πάρα πολύ καλή πρώτη άποψη του προβλήματος μου κ των πιθανών λύσεών του...Διαβάζοντας περιπτώσεις άλλων παιδιών κατατοπίστηκα πλήρως τολμώ να πω...Το μόνο που μου έμενε πλέον ήταν να βρω ένα καλό γιατρό αλλά κ ένα κενό διάστημα το οποίο θα μου επέτρεπε να αναρρώσω χωρίς περαιτέρω προβλήματα...

Από τις αρχές του χρόνου δούλευα κάπου απλώς για να βγάζω τα έξοδά μου (μπουφετζής) απ’όπου κ τελικώς έφυγα όταν δεν μπόρεσα να τα βρω με τον υπεύθυνο για μια ολιγοήμερη άδεια τις ημέρες του Πάσχα...Επιστρέφοντας απο την ιδιαίτερή μου πατρίδα έκατσα κ ζύγισα την κατάσταση.Σκέφτηκα ότι ακόμα κ να έβρισκα μια οποιαδήποτε δουλειά,το καλοκαίρι θα ήθελα πάλι να λείψω για μερικές μέρες,πράγμα το οποίο αντικειμενικά θα ήταν σχεδόν αδύνατο όντας πολύ νέος στη δουλειά.Ακριβώς δηλ ότι συνέβη κ στην προηγούμενη δουλειά.Έτσι λοιπόν θεώρησα αυτή την εποχή κατάλληλη για να προχωρήσω το ζήτημα της επέμβασης...

Όλα σχεδόν έγιναν πολύ γρήγορα από τη στιγμή που το αποφάσισα.Μέσω γνωστής ιατρού βρήκα γιατρό στην ειδικότητα που με ενδιέφερε (χειρούργος ουρολόγος – ανδρολόγος ).Κλείνω ραντεβού αρχές της εβδομάδος.Στην αρχή μιλήσαμε λίγο γενικά περί ανέμων κ υδάτων κ ύστερα με εξέτασε.Μου εξήγησε ότι η περίπτωσή μου δεν είναι τόσο ακραία όσο πίστευα (φίμωση,δηλ σχεδόν ολοκληρωτική μη αποκάλυψη της βαλάνου),αλλά κάτι προγενέστερο ας πούμε ή ελαφρύτερο μάλλον.Ζητώ συγνώμη αλλά ενώ έχω ακόμα τη διάγνωση,δεν μπορώ να τη διαβάσω κ να σας τη μεταφέρω έτσι ώστε να βοηθήσω λίγο περισσότερο κάποιους.Μου ανέλυσε όλα τα πιθανά σενάρια αντιμετώπισης.Επειδή είναι πολύ καλός επιστήμων αλλά κ άνθρωπος μου είπε ότι δεν είναι αναγκαστική η περιτομή στην περίπτωσή μου,υπάρχουν κ άλλες τεχνικές αντιμετώπισης,καμία όμως τόσο μόνιμη κ αποτελεσματική όσο η περιτομή.Με λίγα λόγια μου είπε ότι μπορείς αν θες να μην κάνεις την εγχείρηση,ειδικά αν δεν είσαι αποφασισμένος,όμως ότι κ να κάνεις θα κρατήσει ένα χρόνο το πολύ.Επειδή όμως ήμουν ήδη αποφασισμένος κ ακούγοντας για προσωρινές λύσεις κ τέτοια έγινα ακόμη περισσότερο,αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα.

Μου είπε μερικά πράγματα για την εγχείρηση αλλά κ τη μετέπειτα πορεία κ μου έγραψε μια αντιβίωση την οποία να παίρνω δις ημερησίως.Επίσης μου είπε να πλένομαι κ στη συνέχει αφού σκουπιστώ να βάζω χαμομήλι κ στη συνέχεια αφου ξανασκουπιστώ να βάζω μια αλοιφή περιμετρικά.Ξέχασα να αναφέρω ότι όλα αυτά (χαμομήλι κ αλοιφή) έπρεπε να τα κάνω με κατεβασμένο δέρμα.Όλα αυτά στην ουσία αποτελούσαν μια μικρή προετοιμασία της εγχείρησης,έτσι ώστε να καθαριστεί η περιοχή.Τελειώνοντας την αγωγή μιλήσαμε κ κλείσαμε την ημερομηνία της εγχείρησης για 2 μέρες μετά.

Τρίτη πρωί αξέχαστα,πάω στην κλινική (Πειραικό Θεραπευτήριο,Καστέλλα)κ κάνω κανονικά εισαγωγή.Ανά τακτά χρονικά διαστήματα ερχόντουσαν νοσοκόμοι-ες για εξετάσεις κ αφού τις ολοκλήρωσα όλες ήρθε η ώρα του χειρουργείου.Ενώ πριν το χειρουργείο δεν είχα τον παραμικρό φόβο,ειλικρινά,τη στιγμή που πέρασα πάνω στο καροτσάκι την πόρτα που έγραφε ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΝ,ζορίστηκα λίγο.Ίσως επειδή δεν έχω ξανακάνει εγχείρηση στη ζωή μου.

Με βάζουν στο κρεββάτι κ μου πιάνουν την κουβέντα για να ξεχαστώ.Μου περνάνε τη νάρκωση ενδοφλεβίως (ολική) κ ύστερα από ένα λεπτό έπεσε ο γενικός.Κάποια στιγμή ψιλοξύπνησα κ είδα το γιατρό με την αναισθησιολόγο να κάνουν ότι έκαναν τέλος πάντων (μην νομίζετε ότι έβλεπα κ τίποτα,είχανε βάλει σεντόνι που μου κάλυπτε το οπτικό πεδίο),κ από τα λίγα που κατάλαβα στην όλη ζάλη μου,τελειώναν κ με έραβαν.Ξαναξύπνησα φεύγοντας από το χειρουργείο,μετά πάλι αναίσθητος,κ μετά συνήλθα λίγο στο δωμάτιο.Εκεί με περίμενε η μητέρα μου η οποία είχε έρθει λίγο μετά από μένα στην κλινική λόγω δουλειάς,περισσότερο όμως ψυχολογική ήταν η βοήθειά της κ όχι ουσιαστική.Απλώς μου κρατούσε παρέα όση ώρα ήμουν ξύπνιος.Μετα από 2-3 ώρες έφυγα σιγά σιγά με ένα φίλο που ήρθε κ με πήρε κ αφού είχα ήδη ενημερωθεί από το γιατρό για το τι πρέπει να κάνω.Δύο φορές την ημέρα αλλαγή στις γάζες.Πάντα ξαπλωμένος φυσικά,πολύ φαρδιά μποξεράκια κτλ...

Η πρώτη μέρα πέρασε σχετικά αναίμακτα.Ξημερώματα 2ης βραδιάς όμως τα είδα όλα....ξυπνάω μέσα σε ένα ποταμό αίματος...Αυτά είναι λέω,τη γαμήσαμε...κ την προηγούμενη μέρα έβγαζε αίμα,αλλά σε πολύ λογικά πλαίσια...Τότε όμως είχε γίνει κόκκινο απο το μποξεράκι μέχρι κ το σεντόνι...Αλλάζω τις γάζες διατηρώντας όσο μπορώ την ψυχραιμία μου κ ξαναξαπλώνω...Το αίμα όμως συνεχίζει να βρέχει τις γάζες...Επειδή η κατάσταση είχε ψιλοξεφύγει από αυτά που μου είπε ο γιατρός να περιμένω,τον παίρνω τηλ.Μου λέει αν είναι όπως τα λες,έλα να σε δω.Μπαίνω σε ένα ταξί κούτσα κούτσα κ πάω.Με ξαπλώνει κ με εξετάζει.ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ δεν είχαν σπάσει τα ράμματα...η εξήγηση?Έπαρση σημαίας (κάβλες) κατά τη διάρκεια της νύχτας οι οποίες μεγάλωσαν το πέος συσσωρεύοντας αίμα το οποίο κ βγήκε μετά που μου έπεσε....Τραγική ειρωνεία ότι το αίμα σταμάτησε να τρέχει μόλις έφτασα στου γιατρού.Μου λέει φύγε κ έλα σε καμιά βδομάδα για την καθιερωμένη εξέταση. Πάω σε καμιά βδομάδα κ μου λέει πάμε πολύ καλά,έλα σε καμιά βδομάδα πάλι.Αλλαγή της γάζας μιά φορά την ημέρα πλέον,αίματα δεν έβλεπα σχεδόν καθόλου....το μόνο κακό της πρώτης βδομάδας εκτός από το συμβάν ήταν οτι βαρέθηκα μέσα στο σπίτι,μη μπορώντας να μετακινηθώ.Μετά το πέρας της εβδομάδας πήγα σε 1-2 φίλους,εννοείται ότι ήρθαν κ με πήραν,οδηγώντας σαν γυναίκες γιατί οι λακούβες με πέθαιναν...

Τέλος δεύτερης εβδομάδας ξανασυναντάω το γιατρό. Τα μόνα προβλήματα που είχα μέχρι τότε ήταν το κακό βόλεμα στον ύπνο,κ ο πόνος από τις βραδυνές σηκωμάρες ο οποίος καμιά φορά ήταν τόσο έντονος που με ξύπναγε κιόλας...Τη μέρα το μόνο κακό ήταν ότι δεν μπορούσα να παρακολουθήσω επικίνδυνες για τη στύση μου εκπομπές (ΜΕΝΕΓΑΚΗ,μεσημεριανά...).Αστειεύομαι φυσικά.Με βλέπει ο γιατρός κ μου λέει πάμε γαμάτα,ξεκίνα σιγά σιγά να βγάζεις τις γάζες,τις οποίες μου συνέστησε να μην αφαιρέσω ακόμα μόνο για λόγους σιγουριάς,ουσιαστικό θέμα δεν υπήρχε.Ξεκίνα να το βρέχεις μου λέει,αλλά όχι έντονα,από ψηλά να πέφτει το νερό...Επιτέλους θα μπορούσα να κάνω μπάνιο σχεδόν σαν φυσιολογικός άνθρωπος...Το περίεργο ήταν ότι δεν μου είπε ότι θέλει να με ξαναδεί...Τα χαμομήλια μου είπε μόνο να αρχίσω πάλι για καμιά 15αρια μέρες κ στη συνέχεια με χτύπησε στην πλάτη κ μου ευχήθηκε...Άντε κ σε νέες περιπέτειες....

Ο καιρός περνούσε κ η κατάσταση βελτιωνόταν με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα πλέον λόγω του νερού το οποίο άρχισε να παπαριάζει τα ράμματα κ να τα κάνει επιτέλους να πέφτουν...Πίστευα ότι μετά από ένα μήνα θα ήμουν κομπλέ αλλά τελικά χρειάστηκε λίγο περισσότερο.Επειδή δεν ήθελα να διακινδυνεύσω καταστάσεις,δεν βιάστηκα ούτε να τον παίξω,ούτε να κάνω σεξ.Έχοντας περάσει σχεδόν 2 μήνες πλέον,το τέσταρα προχθές στη Φυλής κ τα αποτελέσματα ήταν άκρως επιτυχή...

Σαν τελικό συμπέρασμα τώρα που πλέον το δοκίμασα έχω να πω τα εξής....

Η εγχείρηση έχει μόνο καλά πράγματα να σου δώσει...Καλύτερη κ διαρκέστερη στύση..Απο κει που την πρώτη φορά έχυνα στο 5 λεπτο,τώρα τελειώνω μετά από κάνα τέταρτο.Το κεφάλι ειναι συνέχεια ακάλυπτο,ίσως το μόνο αρνητικό είναι η ενόχληση από το εσώρουχο καμιά φορά στο δέρμα του κεφαλιού.Όντας όμως ακάλυπτο μπορείς να το πλύνεις,να το σκουπίσεις,να το ξυρίσεις,πολύ ευκολότερα από ότι πιο πριν....Με λίγα λόγια συνιστώ σε οποιονδήποτε έχει το παραμικρό πρόβλημα να το κοιτάξει κ αν η περιτομή είναι η λύση να το τολμήσει χωρίς δεύτερη σκέψη καθώς μόνο καλό θα του κάνει...

Από έξοδα τώρα που το θυμήθηκα μου έφυγαν 500 ευρώ με ΙΚΑ.Μέσα στα 500 κ η επίσκεψη πριν την εγχείρηση,η αμοιβη για το χειρουργείο,τα πάντα......

Ευχαριστώ για το χρόνο σας κ ζητώ συνγώμη για το τόσο μακροσκελές άρθρο αλλά ήθελα να κατατοπίσω όσο μπορώ καλύτερα όσους τυχόν ενδιαφέρει το θέμα..

Αν τυχόν ξέχασα κάτι να αναφέρω,πείτε το ανοιχτά καθώς επίσης κ για τυχόν απορίες ή ερωτήσεις ......

Εύχομαι να είστε όλοι καλά κ να περνάτε καλά..........

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

................

Ευχαριστώ για το χρόνο σας κ ζητώ συνγώμη για το τόσο μακροσκελές άρθρο αλλά ήθελα να κατατοπίσω όσο μπορώ καλύτερα όσους τυχόν ενδιαφέρει το θέμα..

Αν τυχόν ξέχασα κάτι να αναφέρω, πείτε το ανοιχτά καθώς επίσης κ για τυχόν απορίες ή ερωτήσεις ......

Πάνω κάτω ότι πέρασα και εγώ. Μόνο που εγώ την εγχείρηση έπρεπε να την κάνω (φύμωση) και την έκανα στα 13 μου οπότε δεν είχα ούτε μεσημεριανά ούτε μενεγάκηδες για να γίνονται επάρσεις σημαίας. Το μόνο κακό ήταν που για κανένα μήνα δεν έβγαινα από τη τάξη (η μόνη μαλακία ήταν ότι την έκανα μεσούσης της σχολικής χρονιάς) και αυτοί που δε ξέρανε (δηλαδή όλοι οι συμμαθητές μου πλην των 2 κολλητών μου) με κοιτουσαν περίεργα.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Πάνω κάτω ότι πέρασα και εγώ. Μόνο που εγώ την εγχείρηση έπρεπε να την κάνω (φύμωση) και την έκανα στα 13 μου οπότε δεν είχα ούτε μεσημεριανά ούτε μενεγάκηδες για να γίνονται επάρσεις σημαίας. Το μόνο κακό ήταν που για κανένα μήνα δεν έβγαινα από τη τάξη (η μόνη μαλακία ήταν ότι την έκανα μεσούσης της σχολικής χρονιάς) και αυτοί που δε ξέρανε (δηλαδή όλοι οι συμμαθητές μου πλην των 2 κολλητών μου) με κοιτουσαν περίεργα.

Χωρίς να υποτιμώ σε καμία περίπτωση το τι πέρασες,μακάρι να μου είχε συμβεί το ίδιο.Πρώτον γιατί ήσουν σε σεξουαλικά ανενεργή ηλικία κ δεν περίμενες πως κ πως να περάσει ο καιρός για να κάνεις κάτι.Κ δεύτερον δεν έχασες κάποια χρόνια σεξουαλικής εμπειρίας από εξωγενείς παράγοντες...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66

.....................

Δε χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη, εμείς όλοι σε ευχαριστούμε που έκανες τον κόπο να γράψεις όλα αυτά.

Έστω και ΕΝΑΝ να βοηθήσεις με την εμπειρία σου, είναι κέρδος.

Να 'σαι πάντα καλά και να το αξιοποιείς όσο γίνεται περισσότερο.  :thumbsup:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Δε χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη, εμείς όλοι σε ευχαριστούμε που έκανες τον κόπο να γράψεις όλα αυτά.

Έστω και ΕΝΑΝ να βοηθήσεις με την εμπειρία σου, είναι κέρδος.

Να 'σαι πάντα καλά και να το αξιοποιείς όσο γίνεται περισσότερο.  :thumbsup:
Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια κ για την άκρως επίκαιρη ευχή σου...
Ειλικρινά ελπίζω να βοήθησα όντως έστω κ έναν...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Χωρίς να υποτιμώ σε καμία περίπτωση το τι πέρασες,μακάρι να μου είχε συμβεί το ίδιο.Πρώτον γιατί ήσουν σε σεξουαλικά ανενεργή ηλικία κ δεν περίμενες πως κ πως να περάσει ο καιρός για να κάνεις κάτι.Κ δεύτερον δεν έχασες κάποια χρόνια σεξουαλικής εμπειρίας από εξωγενείς παράγοντες...
Ναι ρε. Γι αυτό έγραψα πως δεν είχα μεσημεριανά και τα σχετικά. Αν και ήμουν κάπως τυχερός αφού εκείνη τη περίοδο θυμάμαι πως είχα ένα πόνο όταν κατουρούσα και η μάνα μου φοβήθηκε μήπως είχα τίποτα, και πήγαμε στο γιατρό. Δεν ήταν τίποτα (είχα φάει μπάλα στη περίοχή την προηγούμενη ημέρα) αλλά όταν είδε το τι παίζει ο γιατρός (συμμαθητής και φίλος του πατέρα μου) είπε να κάνω άμμεσα την εγχείρηση. Η μάνα μου στην αρχή το σκεπτόταν και έλεγε να το αφήσουμε κανένα 2 χρόνια μήπως και έφτιαχνε από μόνο του, όμως ο γιατρός την έβγαλε από το γραφείο και μείναμε αυτός, εγώ και ο πατέρας μου και του είπε "σε 2 χρόνια ο μικρός σίγουρα θα έχει σεξουαλικές ορμές και τότε θα είναι βάσανο γι αυτόν. Καλύτερα τώρα να ταλαιπωρηθεί καμιά βδομάδα το πολύ μέχρι να φύγει το πρίξιμο παρά σε 2 χρόνια που θα φάει ταλαιπωρία σχεδόν ενός μήνα" και ο πατέρα πήρε την απόφαση να την κάνω τότε.
Πάντως η αλήθεια είναι πως στην αρχή επειδή η βάλανος δε καλύπτεται πλήρως ήταν ενοχλητικό. Μετά συνήθισα.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
η αλήθεια είναι πως στην αρχή επειδή η βάλανος δε καλύπτεται πλήρως ήταν ενοχλητικό. Μετά συνήθισα.

Δεν έχω κάνει περιτομή (και είμαι αρκετά μεγάλος πια), θυμάμαι πάντως ότι σε ηλικία 17-18 ετών σε "ζόρι" με τουρίστρια (ακάποτος) είχε σπάσει ο χαλινός οπότε ελευθερώθηκε (από τότε) η έξοδος της βαλάνου από την πόσθη.
Η βάλανος καλύπτεται, αλλά η πόσθη (το πετσάκι) τραβιέται εντελώς πίσω και αποκαλύπτει τη βάλανο πλήρως.

Είχα περάσει κάποιες περιόδους (πολύ σύντομες και μολύ λίγες, τύπου για 2-3 μέρες και 2-3 φορές) που η πόσθη είχε "σκληρήνει" και δεν άφηνε τη βάλανο να βγει, πέρασε όμως μόνο του με αθώες κρέμες τύπου Nivea (χωρίς γιατρό) και έκτοτε (πάνω από 20 χρόνια) το πρόβλημα δεν έχει ξαναπαρουσιαστεί.

Για το ενοχλητικό που λες (λόγω μη προστασίας της βαλάνου από την τριβή με τα ρούχα) πάντα είχα την απορία πως γίνεται με τους Μωαμεθανούς και τους Εβραίους οι οποίοι (το 1/5 του πληθυσμού της γης) κάνουν περιτομή στα αγόρια μόλις γεννηθούν (μωρά).
Αλλά φαίνεται ότι (όπως λες) το συνηθίζει κανείς, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
Σημειώστε ότι η επέμβαση στα μωρά γίνεται με πρωτόγονα (συνήθως) μέσα, εργαλεία και συνθήκες αποστείρωσης, γιατί είναι περισσότερο θρησκευτική δραστηριότητα παρά ιατρική επέμβαση.

Από πλευρά καθαριότητας ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ότι είναι καλύτερα χωρίς πόσθη, μια που δεν υπάρχει η πτυχή που να μαζεύει "τυράκι"....
Βέβαια αν θυμάται κανείς να πλένει το καβλί του κάθε φορά που κατουράει δεν υπάρχει θέμα καθαριότητας, οπότε και οι δυο περιπτώσεις αποδεκτές είναι.

abientchill

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαγκες θα ηθελα να μου πει καποιος αν εχεις κανει περιτομη εκσπερματωνεις ποιο γρηγορα? και αν ναι πως διορθωνεται?
ξεχασα να σας πω οτι ειμαι καινουργιος στο σαιτ και θα ηθελα και την βοηθεια σας σε αλλα θεματα που θα τα γραψω με τον καιρο ευχαριστω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom