Νέα

Υπόθεση - πετσάκι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Archibal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 281K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια η γνώμη σας για την περιτομή?

• Είμαι Άντρας και έχω κάνει περιτομή

Ψήφοι: 153 20,6%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή και ούτε θα κάνω ποτέ

Ψήφοι: 384 51,8%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή αλλά σκέφτομαι να κάνω

Ψήφοι: 162 21,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη με περιτομή

Ψήφοι: 8 1,1%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη χωρίς περιτομή

Ψήφοι: 7 0,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη γενικά

Ψήφοι: 27 3,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    741

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ωραία μπορώ να πω ότι με χαντακώσατε!!!!
Η φίμωση καλύπτετε από το ΙΚΑ έτσι δεν είναι;
Έχετε να μου προτείνεται κάνα γιατρό γιατί δεν θέλω να βάλω τους γονείς μου σε αυτό και εγώ δεν ξέρω κανέναν.
Αν πάω σε ιδιώτη να περιμένω κάνα μανίκι 600αρι;;;η παραπάνω/λιγότερο;;;
Έγώ θα σου δώσω την εξής συμβουλή, πάνε στον καλύτερο και ακριβότερο γιατρό μιας που θα βάλει μαχαίρι πάνω σε ότι πολυτιμότερο έχεις, και ξέχνα το ΙΚΑ. Από όσα λίγα γνωρίζω πρόκειται για μιά μικροεπέμβαση ρουτίνας και δεν χρειάζεται να ανυσηχείς ιδιαίτερα. Βάλε και τους δικούς σε αυτό μην ντρέπεσαι. Δεν γνωρίζω αλλά το κόστος μιας τέτοιας επέμβασης φαντάζομαι ότι δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό. :)

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
Έχετε να μου προτείνεται κάνα γιατρό γιατί δεν θέλω να βάλω τους γονείς μου σε αυτό και εγώ δεν ξέρω κανέναν.
πηγαινε στο νιμιτσ και βρεσ τον κυριακοπουλο ειναι διευθυντησ ουρολογικησ καλοσ ανθρωποσ και πολλα χρονια στο κουρπετι εμενα πηγε ενασ φιλοσ και του εκανε ενα πουλι που απο τη μου λεει οι γκομενεσ του λενε ειναι ζωγραφιστο πηγαινε εκει ειναι με ικα κανονικα απλα οπωσ παντου δινεισ και ενα χαρτζηλικι

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

οι γονεις ειναι για να βοηθανε. αμα εχεις θεμα, να το μοιραστεις μαζι τους. γυρω στα 1200-1500 παει σε καλο γιατρο. μην τα τσιγγουνευεσαι οταν προκειται για θεμα υγειας.

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
οι γονεις ειναι για να βοηθανε. αμα εχεις θεμα, να το μοιραστεις μαζι τους. γυρω στα 1200-1500 παει σε καλο γιατρο. μην τα τσιγγουνευεσαι οταν προκειται για θεμα υγειας.
πολλα λεσ εκτοσ αν παει σε νοσοκομειο λουξ που δεν χρειαζεται οπωσ αναφερω παραπανω αντε να πληρωσει 200 ευρω το πολλυ

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
πολλα λεσ εκτοσ αν παει σε νοσοκομειο λουξ που δεν χρειαζεται οπωσ αναφερω παραπανω αντε να πληρωσει 200 ευρω το πολλυ

τι να σου πω.. λιγες περιπτωσεις ξερω, κ ειχαν δωσει οσα ειπα πιο πανω.

conan207

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
0
εγω θα σου προτεινα  να την βαλης πανο στον μπαγκο της κουζινας και με εναν μπαλτα να την κοψης λιγο :hammer: :hammer: :hammer:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Σπάσε παρεμπιπτόντως και το κεφάλι του/ης παιδιάτρου που δε σε πρόσεξε.

Χωρίς να το παίζω θεωρώ ότι έχει ευθύνη ΚΑΙ ο πατέρας. Δεν τα αφήνουν αυτά....

Γνώμη μου πάντα!

Καλησπέρες και περαστικά

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
τι να σου πω.. λιγες περιπτωσεις ξερω, κ ειχαν δωσει οσα ειπα πιο πανω.
μαλλον πηγαν σε νοσοκομειο ξενοδοχειο γι αυτο υποθετω γιατι αν ζητησε το σα ο γιατροσ ειναι απλα μεγαλη κλεψια

mike20

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Οι γονείς μου είναι χωρισμένοι οπότε έχει ελαφρυντικά... :2funny: :2funny: :2funny:  εδώ δεν μου είπε τπτ η πρώην μου που ήταν και νοσηλεύτρια ήθελες να μου πει ο πατέρας μου.....χαχαχαχχαχαχα
Μίλησα με ένα φίλο και μου πρότεινε ένα γιατρό. θα πάω να δω τι θα μου πει και αν είναι σχετικά μεγάλο το ποσό τότε θα το πω στους γονείς μου.

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
Οι γονείς μου είναι χωρισμένοι οπότε έχει ελαφρυντικά... :2funny: :2funny: :2funny:  εδώ δεν μου είπε τπτ η πρώην μου που ήταν και νοσηλεύτρια ήθελες να μου πει ο πατέρας μου.....χαχαχαχχαχαχα
Μίλησα με ένα φίλο και μου πρότεινε ένα γιατρό. θα πάω να δω τι θα μου πει και αν είναι σχετικά μεγάλο το ποσό τότε θα το πω στους γονείς μου.
axaxax πηγαινε να στο βγαλουν για την μαλακια που σου κανανε και δεν στο βγαλανε οταν γεννηθηκεσ

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.642
Πόντοι
5.097
ειμαι ο ανθρωπος σου μπορω να σου λυσω ολες τις απορεις :sunglasses:
καταρχιν μην δοκιμαζεις να βγαλεις την βαλανο με το ζορι εξω μπορει να παθεις παραφιμωση με κινδυνο την νεκροποιηση της βαλανου.
μηκος παιρνεις αρχιδια ουτε χανεις τιποτα σε αισθηση απλα στην αρχη θα ειναι δυσκολο να συνηθισεις μεχρι να σκληρηνει λιγο η βαλανος για να μην εχεις ενοχλησεις σε επαφη με το εσωρουχο.
ο γιατρος καλα σου ειπε οτι θα βγει μονο του ομως ξεχασε να σου πει οτι αυτο γινεται σε παιδικη ηλικια πρωτον και δευτερον θελει καθημερινα να κατεβαζεις το πετσακι μεχρι να ανοιξει.
για το κοστος δεν μπορω να σε βοηθησω αλλα οντως ειναι μια απλη επεμβαση την ιδια η την επομενη μερα βγαινεις,σιγουρα αν δωσεις κατι παραπανω γινεται με λειζερ που δεν ειναι καθολου επιπονο και επουλωνεται πιο γρηγορα.
αντε με το καλο να σου βγει :grin:

casanovagr1974

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
για το κόστος υπολόγισε κάνα 800αρι.Εννοείται ότι πρέπει να πας σε καλό γιατρό.
Μετά δεν είναι τόσο γρήγορη η επάνοδος αν και ο γιατρός θα σου πει ότι σε 10 μέρες θα είσαι περδίκι και ότι θα τα κάνεις όλα.Αυτό δε στο λέω για να σε φοβίσω αλλά γιατί είναι καλύτερο να είσαι προετοιμασμένος για το μετεγχειρητικό στάδιο παρά να νομίζεις ότι θα είσαι άμεσα πολύ καλά.
το πρώτο καιρό έχεις μεγάλη ευαισθησία γιατί τόσα χρόνια είχε δέρμα που το κάλυπτε, αλλά με τη πάροδο του χρόνου στρώνει η κατάσταση.
το θετικό της υπόθεσης είναι ότι έχεις μεγάλες καύλες μετά και ότι απολαμβάνεις περισσότερο το σεξ και ειδικά το στοματικό και χωρίς προφυλακτικό.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ειμαι ο ανθρωπος σου μπορω να σου λυσω ολες τις απορεις :sunglasses:
καταρχιν μην δοκιμαζεις να βγαλεις την βαλανο με το ζορι εξω μπορει να παθεις παραφιμωση με κινδυνο την νεκροποιηση της βαλανου.
μηκος παιρνεις αρχιδια ουτε χανεις τιποτα σε αισθηση απλα στην αρχη θα ειναι δυσκολο να συνηθισεις μεχρι να σκληρηνει λιγο η βαλανος για να μην εχεις ενοχλησεις σε επαφη με το εσωρουχο.
ο γιατρος καλα σου ειπε οτι θα βγει μονο του ομως ξεχασε να σου πει οτι αυτο γινεται σε παιδικη ηλικια πρωτον και δευτερον θελει καθημερινα να κατεβαζεις το πετσακι μεχρι να ανοιξει.
για το κοστος δεν μπορω να σε βοηθησω αλλα οντως ειναι μια απλη επεμβαση την ιδια η την επομενη μερα βγαινεις,σιγουρα αν δωσεις κατι παραπανω γινεται με λειζερ [glow=orange,2,300]που δεν ειναι καθολου επιπονο και επουλωνεται πιο γρηγορα[/glow].
αντε με το καλο να σου βγει :grin:
χο χο χο.καλο.

mike20

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Επιστρέφω μετά από αρκετό καιρό με τις εξελίξεις από το πρόβλημά μου!!!!!! :dancing:
Πήγα σε γιατρό και μου είπε ότι τελικά δεν έχω φίμωση αλλά βραχύ χαλινό. Ο συγκεκριμένος γιατρός δεν αναλάμβανε τέτοιες περιπτώσεις και μου πρότεινε να πάω σε έναν γιατρό που ειλικρινά δεν θυμάμαι το όνομά του τώρα σε δημόσιο νοσοκομείο. Πήγα αλλά κλασικό δημόσιο είπε ότι θα με πάρουν τηλέφωνο για να κλείσουμε ραντεβού για να πάω να κάνω την επέμβαση :huh: :huh: :huh:
Έχει περάσει ένας μηνάς+ αλλά.... Τεσπα επειδή έχω αρχίσει να τα παίρνω στην κράνα μπορείτε να μου πείτε πόσο είναι περίπου το κόστος μιας τέτοιας επέμβασης γιατί βλέπω τιμές από 150-2000 και δεν ξέρω τι να πιστέψω!!!και αν έχετε να μου προτείνεται και κάνα γιατρό κάθε πρόταση δεκτή.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

mike20

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδίαααααα κανείςςςς!!!!!
χαχαχα. Έχω κλείσει ραντεβού με άλλον γιατρό για την τρίτη του Πάσχα...απλώς για να ξέρω τι να περιμένω σε λεφτά ρωτάω.

Εγγρ.
2 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ρε αδερφέ πάρε κανά πεντακοσάρικο μαζί σου και κανε το σταυρό σου να γίνει σωστά η δουλειά, τα λεφτά είναι το λιγότερο σε αυτές τις περιπτώσεις.Κανονικά έπρεπε να γνωρίζεις το γιατρό που θα σου κανει την επέμβση και να είχες ήδη συζητήσει έστω μία φορά μαζί του.
Τεσπά άντε με το καλό και σιδερένιος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom