Νέα

Υπόθεση - πετσάκι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Archibal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια η γνώμη σας για την περιτομή?

• Είμαι Άντρας και έχω κάνει περιτομή

Ψήφοι: 153 20,6%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή και ούτε θα κάνω ποτέ

Ψήφοι: 384 51,8%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή αλλά σκέφτομαι να κάνω

Ψήφοι: 162 21,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη με περιτομή

Ψήφοι: 8 1,1%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη χωρίς περιτομή

Ψήφοι: 7 0,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη γενικά

Ψήφοι: 27 3,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    741

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μάθετε να αγαπάτε το σώμα σας όπως είναι.Αν νομίζετε ότι χρειάζεστε ιατρική βοήθεια πάτε σ ένα γιατρό.
Όχι στο μπου.κομ.Ακονίστε και λίγο το πνεύμα.Κάνει και μια μικρομεσαία πούτσα να "δείχνει" μεγαλύτερη.

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Στις 3 Ιανουαρίου ο νέος χρόνος με βρήκε στο χειρουργικό κρεβάτι για Περιτομή.
Το άγχος πολύ μεγάλο! Έκανα 10αρια κύκλους γύρω απο την κλινική για να ηρεμίσω αλλα δεν...
Αφου μου έβαλαν αλοιφή ξυλοκαίνης για να μουδιάσει το πέος...ξάπλωσα στο χειρουγικό κρεβάτι, μου έβαλαν ορό στο αριστερο χέρι και στο δεξί μου μετρούσαν τους σφυγμούς.
Ζήτησα απο τον χειρούργο να μου δώσει κάτι να ηρεμίσω και αυτός κάλεσε αναισθησιολόγο.
Αυτός έριξε κάτι μεσα στον ορό και άρχισα να ζαλίζομαι. Είχα επαφή με το περιβάλλον αλλα οι σφυγμοί επεσαν σε φυσιολογικά επίπεδα.
Πόνο ΔΕΝ κατάλαβα καθόλου!
Αφου μου καθάρισε την περιοχή στο τέλος μία νοσοκόμα με μετέφεραν σε κάποιο δωμάτιο 2 ορόφους πιο κάτω.
Μετά απο λίγο ήρθε ο γιατρός και μιλίσαμε για 5 λεπτά.
Έπειτα μου έβγαλαν τον ορό ντύθηκα και έφυγα.
Στο γυρισμό για το σπίτι όμως άρχισα να νιώθω έντονο τσούξιμο.
Η πρώτη νύχτα είχε αρκετο πόνο παρόλο που πήρα την αντιβίωση και τα mesulid.
Η δεύτερη νύχτα λιγότερο πόνο αλλα ταλαιπωρήθηκα αρκετά.
Στο κατούρημα νιώθω έντονο τσούξιμο και δυσκολεύομαι πολύ!
Γενικά όταν ακουμπάει η βάλανος στο εσώρουχο νιώθω σαν να με χτύπάει ρεύμα!
Τις γάζες μου είπε ο γιατρός να τις βγάλω αύριο αν και φοβάμαι για το θέαμα που θα αντικρύσω...
πολυ  συντομα θα το συνηθισεις , και θα εισαι πολυ καλυτερα απο πριν , εμενα ηταν πολυ ποιο τραγικα τα πραγματα , η επεμβαση τελειωσε μονο μετα απο ολικη αναισθησια γιατι οι σφυγμοι χτυπουσαν κοκκινο ,  να προσεχεις μονο τις καβλες τωρα που εχεις ραματα γιατι σπανε πολυ ευκολα , επομενως βγες απο εδω μην δεις κανενα καλο μο.νι και σπασουν ολα και τρεχεις ... αυτα !!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
Γι' αυτούς που κόβουν την πέτσα τους επειδή νομίζουν ότι παίρνει 15 πόντους μπόι παραπάνω, το μόνο που έχω να πω είναι αυτό --->  :2funny:

Γι' αυτούς που την κόβουν επειδή αρέσει περισσότερο στις γυναίκες, έχω να πω αυτό --->  :birdman:
Μην είστε χαζοί, εμείς γιατί δεν τις λέμε να κόψουν το κάλυμμα τους;  :idiot:

Γι' αυτούς που το κάνουν επειδή έτσι απλά τους καύλωσε ή λόγω προβλήματος, οκ.

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Γι' αυτούς που κόβουν την πέτσα τους επειδή νομίζουν ότι παίρνει 15 πόντους μπόι παραπάνω, το μόνο που έχω να πω είναι αυτό --->  :2funny:

Γι' αυτούς που την κόβουν επειδή αρέσει περισσότερο στις γυναίκες, έχω να πω αυτό --->  :birdman:
Μην είστε χαζοί, εμείς γιατί δεν τις λέμε να κόψουν το κάλυμμα τους;  :idiot:

Γι' αυτούς που το κάνουν επειδή έτσι απλά τους καύλωσε ή λόγω προβλήματος, οκ.
υπαρχει και η περιπτωση  στενωσης η φιμωσης αρα  ......

riko

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Λόγω προβλήματος υγείας(φίμωση) το έκανα παίδες.

riko

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο που μου δίνετε κάποιοι!
Σε δύσκολες στιγές λόγω προβλήματος υγείας είναι σημαντικό να πάιρνεις δύναμη έστω και απο ατομα που δεν πρόκειται να γνωρίσεις ποτε!

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
έχουν φτάσει και στο λέιζερ?
μπράβο η τεχνολογία
έχει κάνει κανείς με λέιζερ?

uromed

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Η ηλικία δεν παίζει ρόλο , δεν πονάει καθόλου !!!!!

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66

mike20

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα.
Δεν έχω στείλει ποτέ μνμ στο φόρουμ και γενικά είμαι άνθρωπος που δεν μπαίνει καν!
Έχω διαβάσει όλες τις σελίδες του θέματος και ειλικρινά τα έχω μπερδέψει. άλλοι λένε ότι αν κάνεις περιτομή σου μεγαλώνει άλλοι ότι μικραίνει άλλοι ότι δεν νιώθεις άλλοι άλλοι άλλοι.....αν μπορεί να μου απαντήσει κάποιος υπεύθυνα θα ήμουν υπόχρεος. Είμαι 23 ετών και είχα μια σχετικά πλούσια σεξουαλική ζωή. (δύο χρόνια σχέση οπότε καταλαβαίνετε) από μικρός έχω το πρόβλημα ότι δεν μπορεί να βγει έξω το "κεφάλι" όταν είμαι σε στύση (σε προσπάθειες που χα κάνει παλιά έχω καταφέρει να βγάλω το μισό αλλά με πολύ πόνο) ενώ όταν είμαι χαλαρός είναι όλα καλά.επίσης όταν είμαι χαλαρός και το βγάλω έξω και το αφήσω μέχρι να "ανέβω" νιώθω ένα μικρό πόνο και ένα πνίξιμο αλλά υποφερτά ή και καθόλου(ίσως λόγω κάψας έχω κάνει και σεξ έτσι και δεν είχα πρόβλημα). γενικά στο σεξ δεν είχα πρόβλημα όταν το έκανα με προφυλακτικό αλλά μερικές φορές (όχι πάντα) όταν το έκανα χωρίς ένοιωθα πόνο και όταν το κοίταγα είχε βγει πάλι μέχρι την μέση. αυτό το πράγμα είναι φίμωση;;; ή είναι φυσιολογικό. επίσης αυτά περί μεγαλώματος ισχύουν γτ εμένα μου φαίνονται μαλακίες(όχι ότι θα με χάλαγε :) )Έχω πάει πιο παλιά σε γιατρό και μου χε πει ότι δεν είναι τπτ και ότι σιγά σιγά θα βγει αλλά έχουν περάσει 5 χρόνια από τότε και ο γιατρός τελικά αποδείχθηκε και μ@λ@κ@ς!!! ειλικρινά μέχρι σήμερα δεν το σκεφτόμουν καν αλλά διάβασα το θέμα και ψιλοκόμπλαρα. οπότε αν μπορεί να μου απαντήσει κάποιος για να μην πάω και ακουμπήσω το 50ευρω τσάμπα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Καλησπέρα.
Δεν έχω στείλει ποτέ μνμ στο φόρουμ και γενικά είμαι άνθρωπος που δεν μπαίνει καν!
Έχω διαβάσει όλες τις σελίδες του θέματος και ειλικρινά τα έχω μπερδέψει. άλλοι λένε ότι αν κάνεις περιτομή σου μεγαλώνει άλλοι ότι μικραίνει άλλοι ότι δεν νιώθεις άλλοι άλλοι άλλοι.....αν μπορεί να μου απαντήσει κάποιος υπεύθυνα θα ήμουν υπόχρεος. Είμαι 23 ετών και είχα μια σχετικά πλούσια σεξουαλική ζωή. (δύο χρόνια σχέση οπότε καταλαβαίνετε) από μικρός έχω το πρόβλημα ότι δεν μπορεί να βγει έξω το "κεφάλι" όταν είμαι σε στύση (σε προσπάθειες που χα κάνει παλιά έχω καταφέρει να βγάλω το μισό αλλά με πολύ πόνο) ενώ όταν είμαι χαλαρός είναι όλα καλά.επίσης όταν είμαι χαλαρός και το βγάλω έξω και το αφήσω μέχρι να "ανέβω" νιώθω ένα μικρό πόνο και ένα πνίξιμο αλλά υποφερτά ή και καθόλου(ίσως λόγω κάψας έχω κάνει και σεξ έτσι και δεν είχα πρόβλημα). γενικά στο σεξ δεν είχα πρόβλημα όταν το έκανα με προφυλακτικό αλλά μερικές φορές (όχι πάντα) όταν το έκανα χωρίς ένοιωθα πόνο και όταν το κοίταγα είχε βγει πάλι μέχρι την μέση. αυτό το πράγμα είναι φίμωση;;; ή είναι φυσιολογικό. επίσης αυτά περί μεγαλώματος ισχύουν γτ εμένα μου φαίνονται μαλακίες(όχι ότι θα με χάλαγε :) )Έχω πάει πιο παλιά σε γιατρό και μου χε πει ότι δεν είναι τπτ και ότι σιγά σιγά θα βγει αλλά έχουν περάσει 5 χρόνια από τότε και ο γιατρός τελικά αποδείχθηκε και μ@λ@κ@ς!!! ειλικρινά μέχρι σήμερα δεν το σκεφτόμουν καν αλλά διάβασα το θέμα και ψιλοκόμπλαρα. οπότε αν μπορεί να μου απαντήσει κάποιος για να μην πάω και ακουμπήσω το 50ευρω τσάμπα.
βρες ένα καλό γιατρό και πήγαινε να σε εξετάσει.
μην διαβάζεις εδώ μέσα το μακρύ και το κοντό που λέει ο κάθε ένας.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Καλησπέρα.
εχεις φιμωση

για το μεγαλωμα δε μπορω να σου απαντησω,ειναι αναλογα την περιπτωση

mike20

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ωραία μπορώ να πω ότι με χαντακώσατε!!!!
Η φίμωση καλύπτετε από το ΙΚΑ έτσι δεν είναι;
Έχετε να μου προτείνεται κάνα γιατρό γιατί δεν θέλω να βάλω τους γονείς μου σε αυτό και εγώ δεν ξέρω κανέναν.
Αν πάω σε ιδιώτη να περιμένω κάνα μανίκι 600αρι;;;η παραπάνω/λιγότερο;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom