Νέα

Υπόθεση - πετσάκι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Archibal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η γνώμη σας για την περιτομή?

• Είμαι Άντρας και έχω κάνει περιτομή

Ψήφοι: 153 20,6%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή και ούτε θα κάνω ποτέ

Ψήφοι: 384 51,8%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή αλλά σκέφτομαι να κάνω

Ψήφοι: 162 21,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη με περιτομή

Ψήφοι: 8 1,1%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη χωρίς περιτομή

Ψήφοι: 7 0,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη γενικά

Ψήφοι: 27 3,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    741

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
ολα θα πανε καλαααααααα,θελει χρονοοοοοοο

mr. g

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
πως να ηρεμισω αφου οτι εχω διαβασει μεχρι τωρα, αναφερει οτι (και μου ακουγεται ευλογο) το πετσακι (ακροποσθια) παιζει ενα ρολο προστασιας για το κεφαλι (βαλανο) οποτε αφαιρωντας το τελειως το κεφαλι με τον καιρο που θα τριβεται σε ρουχα θα χασει την ευαισθησια του. επισης αναρωτιεμαι αν γινει αυτο εγω που πριν δεν μπορουσα να εκσπερματισω ευκολα εως καθολου μερικες φορες πως θα γινει αφου αυτο θα γινει πιο αναισθητο/σκληρο σε τριβες, δηλαδη θα με βαρεθει η γυναικα καποια στιγμη, εχω αδικο?
το προβλημα που ειχα ηταν οτι δεν κατεβαινε με τιποτα το πετσακι ηταν τελειως κλειστο σαν σκουφος απο πανω με μια μικρη τρυπα για ουρηση/εκσπερματιση με δυσκολια. διαβαζα οτι μονο στην αμερικη μεχρι τα μεσα της δεκαετιας του 1980 το εκαναν σε ολα τα νεογεννητα μωρα ενω τωρα μειωθηκε σε ποσοστο κατω απο 40% κυριως για τον λογο της ευαισθησιας που προανεφερα καθως και οτι το πετσακι το διατηρει υγρο παντα ενω ετσι θα ειναι ξερο και αποκρουστικο ισως για τις γυναικες. δεν συνηθιζεται στην ευρωπη και στην χωρα μας διοτι δεν υπαρχουν ουτε θρησκευτικοι λογοι ουτε προβληματα καθαριοτητας οπως σε φυλες/νομαδες αφρικης/αραβιας. θα ξανασυμφωνησω με τον φιλο στο post που ανεφερε αλοιφες στεροειδη κλπ καθως και οτι οι γιατροι (ουρολογοι στην προκειμενη περιπτωση) ειναι χασαπηδες που δε σε ενημερωνουν σωστα κι αν δεν εισαι ισχυρος ψυχικα, σε κατευθυνουν!!!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Μολις γινει καλα το εργαλειο πανε ριξε εναν πουτσο στην κορη του δοκτορα για δοκιμη  :rockon:

Αν δεν σε ενημερωσε σωστα ειναι πολυ μαλακας παντως  :jerking:
απ την αλλη αφου ειχες προβλημα ηταν μονοδρομος  :-

Περαστικα και καλα γαμησια συντομα , και μη μασας  σε ενα αλλο θεμα που μιλουσαμε ενας εκανε τις πουτανες να χυνουν ,
δε νομιζω να σε βαρεθει καμια γιαυτον το λογο  μαλλον αν χυνεις στο λεπτο σε βαριουνται  ;)

kerasi

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
5
Like
36
Πόντοι
0
πως να ηρεμισω αφου οτι εχω διαβασει μεχρι τωρα, αναφερει οτι (και μου ακουγεται ευλογο) το πετσακι (ακροποσθια) παιζει ενα ρολο προστασιας για το κεφαλι (βαλανο) οποτε αφαιρωντας το τελειως το κεφαλι με τον καιρο που θα τριβεται σε ρουχα θα χασει την ευαισθησια του. επισης αναρωτιεμαι αν γινει αυτο εγω που πριν δεν μπορουσα να εκσπερματισω ευκολα εως καθολου μερικες φορες πως θα γινει αφου αυτο θα γινει πιο αναισθητο/σκληρο σε τριβες, δηλαδη θα με βαρεθει η γυναικα καποια στιγμη, εχω αδικο?
το προβλημα που ειχα ηταν οτι δεν κατεβαινε με τιποτα το πετσακι ηταν τελειως κλειστο σαν σκουφος απο πανω με μια μικρη τρυπα για ουρηση/εκσπερματιση με δυσκολια. διαβαζα οτι μονο στην αμερικη μεχρι τα μεσα της δεκαετιας του 1980 το εκαναν σε ολα τα νεογεννητα μωρα ενω τωρα μειωθηκε σε ποσοστο κατω απο 40% κυριως για τον λογο της ευαισθησιας που προανεφερα καθως και οτι το πετσακι το διατηρει υγρο παντα ενω ετσι θα ειναι ξερο και αποκρουστικο ισως για τις γυναικες. δεν συνηθιζεται στην ευρωπη και στην χωρα μας διοτι δεν υπαρχουν ουτε θρησκευτικοι λογοι ουτε προβληματα καθαριοτητας οπως σε φυλες/νομαδες αφρικης/αραβιας. θα ξανασυμφωνησω με τον φιλο στο post που ανεφερε αλοιφες στεροειδη κλπ καθως και οτι οι γιατροι (ουρολογοι στην προκειμενη περιπτωση) ειναι χασαπηδες που δε σε ενημερωνουν σωστα κι αν δεν εισαι ισχυρος ψυχικα, σε κατευθυνουν!!!
φιλε μου ,σου επαναλαμβανω οτι εχω κανει την επεμβαση εδω και 20 χρονια και δεν εχω κανενα προβλημα, στο να γαμησω ,στο να νιωθω, στο να χυνω. μην αγχωνεσαι, ολα θα ειναι μια χαρα. σε πληροφορω οτι ενα πεος με πςριτομη δεν ειναι καθολου αποκρουστικο στις γκομενες. ξεκολλα.

mr. g

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
το προβλημα στη προωρη λυνεται! τραβιεσαι ξαναμπαινεις κλπ στην αδυναμια δυστυχως... δεν!!!
χασαπηδες λαμογια γιατροι!!!
η ανησυχια μου δεν ειναι τοσο στην εμφανιση αλλα ειναι στην εκσπερματιση και την καθυστερηση που ανατωτηθειτε οταν δεν μπορουσα πριν ποσο μαλλον τωρα που θα γινει πιο αναισθητο!!!
α! αυτο που μου τονιζε συνεχεια οταν τον ρωτουσα να μου πει λεπτομερειες για την επεμβαση και την μετα φαση κυριως ειναι οτι θα νιωθω μια δυσφορια εντονη στην στυση, συνεχεια αυτο μου ελεγε! οταν τον ρωτησα για ποσο καιρο, αοριστα μου απαντησε. λεει θα παρει πολυ καιρο!

mr. g

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
το προφυλακτικο τι γινεται, φοριεται χωρις προβλημα και πονο, γιατι πριν εγω το φορουσα με λιγο πονο και δυσφορια! επισης καπου διαβασα οτι μερικοι μετα την περιτομη δεν μπορουν να βαλουν!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
το προβλημα στη προωρη λυνεται! τραβιεσαι ξαναμπαινεις κλπ στην αδυναμια δυστυχως... δεν!!!
χασαπηδες λαμογια γιατροι!!!
η ανησυχια μου δεν ειναι τοσο στην εμφανιση αλλα ειναι στην εκσπερματιση και την καθυστερηση που ανατωτηθειτε οταν δεν μπορουσα πριν ποσο μαλλον τωρα που θα γινει πιο αναισθητο!!!
α! αυτο που μου τονιζε συνεχεια οταν τον ρωτουσα να μου πει λεπτομερειες για την επεμβαση και την μετα φαση κυριως ειναι οτι θα νιωθω μια δυσφορια εντονη στην στυση, συνεχεια αυτο μου ελεγε! οταν τον ρωτησα για ποσο καιρο, αοριστα μου απαντησε. λεει θα παρει πολυ καιρο!
Πρωτη φορα ακουω sex με δοσεις  :2funny: :2funny:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Εγώ έχω κάνει περιτομή. Πριν 10 χρόνια περίπου.
Μετά από κανα δίμηνο πήδηξα. Και ήταν όλα μια χαρά. Δε φαίνεται σαν ξερο. Η κοπέλα μου δεν είχε ποτέ πρόβλημα (αντιθέτως). Αλλά και με άλλες το ίδιο.
Η περιτομή βοηθάει πολύ στη προφύλαξη από ενδεχόμενες τοπικές φλεγμονές, αλλά και από μελλοντικές άλλες διάφορες καταστάσεις....
Μια γραμμή  περιμετρικά φαίνεται αλλά δεν είναι αντιαισθητική.

mr. g

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Πρωτη φορα ακουω sex με δοσεις  :2funny: :2funny:

ok man πανω στον πονο λεω κι εγω διαφορα... εξαλλου υπαρχουν τροποι να επιβραδυνεις παρα να επιταχυνεις! παντως να επιμηκυνθει το δερμα λιγο για να καλυπτει την βαλανο εσρω και μερικως φανταζομαι οτι θα ειναι αδυνατο, ε?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ξεκολα αδερφε , το πουλακι σου ειναι καραφλο πλεων και θα ειναι μια χαρα σε λιγο καιρο , πολυ καλυτερα απ οτι ηταν ...
Πανικοβλημενο σε κοβω , δε σε αδικω , εγω στην θεση σου μπορει αν ετρεχα στο δρομο και να φωναζα
αλλα αφου σου λενε οι καραφλοι οτι νο προμπλεμ , μην αγχνωνεσαι απο τωρα αδικα  ;)

κατσε να βγουν τα προβληματα που φανταζεσαι  (που δε θα βγουν) και τραβας το ζορι τοτε  ;)

Καλα γαμισια συντομα  :rockon:

( ποσο κλαιρο ειπε θελει ?  :think: )

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ok man πανω στον πονο λεω κι εγω διαφορα... εξαλλου υπαρχουν τροποι να επιβραδυνεις παρα να επιταχυνεις! παντως να επιμηκυνθει το δερμα λιγο για να καλυπτει την βαλανο εσρω και μερικως φανταζομαι οτι θα ειναι αδυνατο, ε?

Συγνωμη δεν ηθελα να σε προσβαλλω. αφου εχεις κανει την επεμβαση τοτε μπορει να ρωτησεις τον γιατρο σου για αυτα τα πραγματα.
Παντως δεν μπορω να καταλαβω γιατι σας ενοχλει τοσο πολυ, και εμενα το κεφαλι ειναι κρυμμενο [οχι κατα την διαρκεια] αλλα δεν εχω προβληματα εκτος απο λιγο πονο οταν δεν προσεχει η συντροφος μου.

riko

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Την Δευτέρα 3 Ιανουαρίου είναι το δικό μου ραντεβού με τον γιατρό στην κλινική για περιτομή.
Το άγχος μου είναι μεγάλο κυρίως για την ώρα της επέμβασης.
Φρικάρω στην ιδέα να μου το "κόβουν & ράβουν" κι εγώ να μην αντιδρώ...
Νομίζω ότι εκείνα τα λεπτά θα μου φανούν αιώνες! Δεν είμαι γενικά φυγόπονος έχω κάνει δυσκολότερες επεμβάσεις...
Είναι όμως το άτιμο το ΠΙΟ ευαίσθητο σημέιο του άνδρα και δεν μπορώ να πιστέψω ότι με την τοπική νάρκωση δεν θα καταλάβω πόνο.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καλη τυχη αδερφε  :rockon:

προς τι η επεμβαση αν επιτρεπετε ?  :think:

riko

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ πολύ παλίκαρε!

Φίμωση και μάλιστα όπως την χαρακτήρισε ο ντοκτορ "σκληρή".

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καλα αυτα δεν τα καταλαβαινουν οι παιδιατροι απο νωρις ?  :think:

riko

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
ο παιδίατρος μου ήταν περίπτωση. Στην αρχή αποφάσισε ότι έπρεπε να κάνω επέμβαση. Μετά έδωσε κατι αλοιφές που δεν έκαναν τίποτα. Μετά όταν άρχισα να καταλαβαίνω τι έχω στο βρακί μου ντρεπόμουν να το πω στους γονείς μου και η κατασταση αφέθηκε! Λάθος μου που το άφησα αλλα καλιο αργά παρα ποτέ! Τώρα όμως η απόφαση πάρθηκε! Αρχές του νέου έτους θα έχουμε απελευθέρωση του κάστρου! Αντε να δούμε..

riko

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Στις 3 Ιανουαρίου ο νέος χρόνος με βρήκε στο χειρουργικό κρεβάτι για Περιτομή.
Το άγχος πολύ μεγάλο! Έκανα 10αρια κύκλους γύρω απο την κλινική για να ηρεμίσω αλλα δεν...
Αφου μου έβαλαν αλοιφή ξυλοκαίνης για να μουδιάσει το πέος...ξάπλωσα στο χειρουγικό κρεβάτι, μου έβαλαν ορό στο αριστερο χέρι και στο δεξί μου μετρούσαν τους σφυγμούς.
Ζήτησα απο τον χειρούργο να μου δώσει κάτι να ηρεμίσω και αυτός κάλεσε αναισθησιολόγο.
Αυτός έριξε κάτι μεσα στον ορό και άρχισα να ζαλίζομαι. Είχα επαφή με το περιβάλλον αλλα οι σφυγμοί επεσαν σε φυσιολογικά επίπεδα.
Πόνο ΔΕΝ κατάλαβα καθόλου!
Αφου μου καθάρισε την περιοχή στο τέλος μία νοσοκόμα με μετέφεραν σε κάποιο δωμάτιο 2 ορόφους πιο κάτω.
Μετά απο λίγο ήρθε ο γιατρός και μιλίσαμε για 5 λεπτά.
Έπειτα μου έβγαλαν τον ορό ντύθηκα και έφυγα.
Στο γυρισμό για το σπίτι όμως άρχισα να νιώθω έντονο τσούξιμο.
Η πρώτη νύχτα είχε αρκετο πόνο παρόλο που πήρα την αντιβίωση και τα mesulid.
Η δεύτερη νύχτα λιγότερο πόνο αλλα ταλαιπωρήθηκα αρκετά.
Στο κατούρημα νιώθω έντονο τσούξιμο και δυσκολεύομαι πολύ!
Γενικά όταν ακουμπάει η βάλανος στο εσώρουχο νιώθω σαν να με χτύπάει ρεύμα!
Τις γάζες μου είπε ο γιατρός να τις βγάλω αύριο αν και φοβάμαι για το θέαμα που θα αντικρύσω...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μόνο για το πετσάκι στο νύχι δεν έχει ανοιχτεί θέμα για "ανάλυση" εδώ μέσα.Ποτέ δεν είναι αργά όλο και κάποιος θα το ανοίξει.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
:rockon: :rockon:

Καλη αναρωση αδερφε

αντε σε κανα μηνα να γραψεις καμια κριτκη , πσες φορες τελειωσε η τανα  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom