Νέα

Υπόθεση - πετσάκι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Archibal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια η γνώμη σας για την περιτομή?

• Είμαι Άντρας και έχω κάνει περιτομή

Ψήφοι: 153 20,6%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή και ούτε θα κάνω ποτέ

Ψήφοι: 384 51,8%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή αλλά σκέφτομαι να κάνω

Ψήφοι: 162 21,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη με περιτομή

Ψήφοι: 8 1,1%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη χωρίς περιτομή

Ψήφοι: 7 0,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη γενικά

Ψήφοι: 27 3,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    741

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
αποψη μου!!
ΑΝ ΔΕΝ υπαρχει προβλημα και δεν ειναι απαραιτητο-αναγκαιο, δεν ειμαι υπερ!για ποιο λογο? απο την στιγμη που δεν σου δημιουργει προβλημα!
η καθαριοτητα μετα ειναι στο χερι του καθενος!!!

τωρα στην περιπτωση που υπαρχει προβλημα εκει ΝΑΙ!! παρολο που δεν ειμαι γιατρος! εκει απο την στιγμη που ειναι  αναγκαιο να γινει και με το παραπανω! να σου πει ο γιατρος οτι εχεις πιθανοτητες στηροτητας.......τι θα κατσω να παιξω κορωνα γραμματα με τις πιθανοτητες και να βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο μετα!!!!

αυτα!ετσι απλα!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.243
Πόντοι
5.097
οντως η φιμωση υπαρχει σε μεγαλο ποσοστο,ειδικα σε νηπιακες ηλικιες ειναι μεγαλυτερο γι'αυτο σαν ασκηση ειναι κατα την ουρηση να τραβιεται ελαφρωςτο πετασακι πισω ετσι ωστε να εμφανιζεται η βαλανος.
το μονο που πρεπει να προσεχθει σε αυτη τη περιπτωση ειδικα αν προσπαθησουν να το κανουν ενηλικες ειναι η παραφιμωση.
παραφιμωση ονομαζεται οταν ειναι στενο το πετσακι και κατα το τραβηγμα πισω και την εμφανιση της βαλανου δεν επανελθει πισω,με αποτελεσμα να στραγγαλιζει τη βαλανο.

Zbutsam Kavala

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
:jerking: ποιά περιτομή ρε πάτε καλά;  :idiot: εσύ αδερφέ που άνοιξες το θέμα αισθάνεσαι καλύτερα Μ.Π. (μετά περιτομής);; αυτά είναι μαλακίες και αντίθετα στην φύση,για να μας έδωσε ο Θεός το πετσάκι που καλύπτει το πουτσοκέφαλο κάτι παραπάνω θα 'ξερε,εμείς γιατί να το κόψουμε και αυτόματα να βάζουμε σε κίνδυνο και το πουλί μας;... Ο καθαρισμός του καυλέτου γίνεται ανετότατα και με τράβηγμα πέτσας προς τα κάτω,νεράκι,σαπουνάκι και τελειώνει το πανηγύρι.Τα θετικά που παραθέτεις με φαίνονται λίγο φλου. Μην μιμείστε τους μουσουλμανοεβραίους,τόσο μυαλό έχουν κι αυτοί και κάνουν τέτοιες μαλακίες,γι' αυτό δεν πάνε μπροστά σαν λαοί.

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16

thdrpls

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
393
Πόντοι
26
εκανα κια εγω περιτομη και αισθανομαι περιεργα ακομη . ηθελα να ρωτησω κατι την επεμβαση την εκανα πριν απο 3 ημερεσ και το πεος μου εχει ακομη κατι πριξηματα σε 3 σημεια επανω θα μου φυγουν?

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
γειά χαρά...μικρός είχα φίμωση. Με τη μαλακία άνοιξε το πετσάκι μόνο του και και τέλος ούτε χειρουργία ούτε τίποτα.. :rockon:

omgmitzidis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
εκανα κια εγω περιτομη και αισθανομαι περιεργα ακομη . ηθελα να ρωτησω κατι την επεμβαση την εκανα πριν απο 3 ημερεσ και το πεος μου εχει ακομη κατι πριξηματα σε 3 σημεια επανω θα μου φυγουν?

Μην ανησυχεις, σε 2 βδομαδουλες θα εισαι κομπλε  :rockon:

thdrpls

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
393
Πόντοι
26
εχουν περασει 9 ημερεσ απο την επεμβαση και δεν εχω την διαθεση ουτε να  μου σηκωθει τα ραμματα τωρα αρχιζουν και φευγουν θα χω τις στυησεις που ειχα πριν?εχω αρχισει και ανυσηχω

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
εχουν περασει 9 ημερεσ απο την επεμβαση και δεν εχω την διαθεση ουτε να  μου σηκωθει τα ραμματα τωρα αρχιζουν και φευγουν θα χω τις στυησεις που ειχα πριν?εχω αρχισει και ανυσηχω
Μαλλον οχι αλλα ποτε δεν ξερεις.  :P

kerasi

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
5
Like
36
Πόντοι
0
Μια χαρα θα εισαι, μην αγχωνεσαι

riko

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μπορείτε να μου προτείνετε ανδρολόγο στην Θεσσαλονίκη;
Η βοήθεια  σας θα μου είναι πολύτιμη..

mr. g

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
   Διάβασα με πολύ ενδιαφέρον πολλές από τις απαντήσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα.Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να παραθέσω μερικές σκέψεις.
  Ξεχώρισα σαν καλύτερη απάντηση ότι θα πρέπει κανείς να επισκεφτεί πρώτα γιατρό.Εδώ , για να ισχυροποιήσω την άποψη μου ότι αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάρει κάνεις την πιο συμφέρουσα για τον εαυτό του απάντηση , προτείνω να επισκεφτεί κανείς περισσότερους γιατρούς για να συγκρίνει απόψεις.Με έκπληξη θα διαπιστώσει κανείς ότι οι απαντήσεις για την ίδια ανατομική διαμαρτυρία (πχ φίμωση) στον ίδιο πάσχοντα ποικίλουν.
  Ποικίλουν...
1. ανάλογα με τον τύπο γιατρού (ιδιότης - δημόσιος)
2. ανάλογα με την οικονομική επιφάνεια του πάσχοντος (είναι η κλασική ερώτηση του κάθε γιατρού "τι δουλειά κάνετε;")
3. ανάλογα με την ψυχική κατάσταση , εμπειρία , χαρακτήρα , γνώση και συγκεκριμένη στιγμή του γιατρού (εύκολα βρίσκουμε κακές περιτομές με κακή ραφή στο εναπομένον δέρμα ενώ σε εξαιρετικά καλές περιπτώσεις βλέπουμε χρήση στεροειδούς κρέμας που χωρίς να έχει κανένα μειονέκτημα επιφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα - όταν μπορεί να χρησιμοποιηθεί.)
4. ανάλογα με την οικονομική κατάσταση του γιατρού. Εάν ο γιατρός θέλει να καλύψει δικά του οικονομικά προβλήματα ενδέχεται να προτείνει επίτηδες μια ακριβότερη μέθοδο που δεν είναι απαραίτητα η καλύτερη.
   Πριν σπεύσει κανείς να αντικρούσει τα παραπάνω θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ο μοναδικός λόγος που τα αναφέρω είναι για την ενημέρωση των τυχόν πασχόντων. Αναφέρω ένα πραγματικό παράδειγμα με ολική φίμωση από την παιδική ηλικία με το δέρμα πλέον κολλημένο στην βάλανο από τις πολλές μυκητιάσεις και αλλεπάλληλες μολύνσεις.
  Στο ΙΚΑ Ι.Δροσοπούλου ο γιατρός (αφού πρώτα κάλεσε τον ασθενή στο προσωπικό του ιατρείο) ανέφερε ότι χρειάζεται επέμβαση split dorsal και όχι περιτομή με κόστος 600 ευρώ.Στο google θα βρείτε πολλές πληροφορίες.Η βασικότερη διαφορά είναι ότι στην περιτομή κόβεται μεγάλο μέρος νεύρων , ενώ στην split dorsal , το δέρμα κόβεται κατά μήκος στο πάνω μέρος του πέους και ράβεται στο κάτω χωρίς να χάνονται πολλά αισθητήρια νεύρα αλλά έχει πολύ κακό οπτικό και ανατομικό αποτέλεσμα αφού αλλοιώνει το σχήμα του πέους.
  Ο ίδιος ασθενής σε 2 ιδιώτες γιατρούς πήρε την άποψη ότι χρειάζεται περιτομή όπου ο ένας ζήτησε 300 ευρώ ενώ ο δεύτερος 450 ευρώ χωρίς να αναφέρουν πολλές λεπτομέρειες για την επέμβαση.
  Σε δεύτερο γιατρό του ΙΚΑ στα κάτω Πατήσια πήρε την απάντηση ότι δεν έχει "δουλέψει" αρκετά το δέρμα του και ότι η κατάστασή του είναι μια απλή "παραφίμωση" (google it - από τις πιο επικίνδυνες μορφές παθήσεων της ακροποσθίας) και του χορηγήθηκε αλοιφή Travocort (κατά την μυκητίασης).
  Οι παραπάνω επισκέψεις είναι καταγεγραμμένες στο βιβλιάριο υγείας του πάσχοντος που θα μπορούσε να προσκομίσει σε ιατρική επιτροπή μιας και κανένας δημόσιος γιατρός δεν παρέπεμψε τουλάχιστον σε δημόσιο νοσοκομείο.
  Η τελευταία απάντηση ήρθε από γιατρό του εξωτερικού , όπου πρότεινε απλά καθημερινή χρήση ενός συνδυασμού αλοιφών με βασικότερη την αλοιφή στεροειδούς. Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι στην Ελλάδα οι γιατροί δείχνουν να αγνοούν επιδεικτικά την τελευταία μέθοδο.

Όλα τα παραπάνω δεν σημαίνουν ότι θα πρέπει ο καθένας να κάνει τον γιατρό μόνος του.Επίσης δεν σημαίνουν ότι οι γιατροί δεν είναι γνώστες.
Σημαίνουν ότι είμαστε οι μοναδικοί υπεύθυνοι για την υγεία μας και συμβουλευτικά μπορούμε να ρωτήσουμε τον επαγγελματία.

Κλείνοντας θα αναφέρω μερικά γεγονότα για το συγκεκριμένο ζήτημα.
   1.Στην Αμερική πλέον δεν γίνεται η συγκεκριμένη επέμβαση στα παιδιά για δεκάδες λόγους που ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να αναζητήσει μόνος του μιας και απαιτούν μεγάλη ανάλυση.
   2.Οι γιατροί ανεπτυγμένων χωρών δεν πραγματοποιούν ακρωτηριασμό της ακροποσθίας ούτε του χαλινού (πετσάκι) πάρα μόνο σε περίπτωση παραφίμωσης.
   3.Σε περίπτωση πραγματικής φίμωσης (δεν εμφανίζεται καθόλου η βάλανος) χορηγούνται πρώτα λιπαντικές αλοιφές σε συνδυασμό με τοπικά στεροειδή.
   4.Αρκετοί περιτομημένοι επιλέγουν επεμβάσεις αποκατάστασης(μερικής) της ακροποσθίας ή τους επιβάλλεται να αποκαταστήσουν την ακροποσθία για να αποφύγουν την ολοκληρωτική ΑΠΟΝΕΎΡΩΣΗ του πέους.

Το νυστέρι και το λέιζερ έχει αντίτιμο , ο κάθε τύπος ακρωτηριασμού επίσης , η ζημιά ΔΕΝ είναι αναστρέψιμη και θα υπάρχει εφόρους ζωής.Αν πραγματικά καταλήξει κάποιος ότι έχει πρόβλημα τότε θα πρέπει να δεχτεί ότι πρέπει να κάνει τα πάντα για να βελτιώσει την κατάσταση του με το λιγότερο κόστος χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα υποστεί και κάποιες επιπτώσεις.
  Πρίν δώσετε το ελεύθερο και τα χρήματα σας για κάτι τέτοιο σκεφτείτε , αλλά και όπως γράφω στην αρχή να κρίνετε αυστηρά και με καχυποψία τους επαγγελματίες.
Τέλος να αναφέρω ότι ένας ισχυρός ψυχικά άνθρωπος θα μπορέσει να "επιβάλει" στο επαγγελματία να κάνει σωστά την δουλειά του.

{για τον ελεύθερο χρόνο} Ένα απλούστατο παράδειγμα ιατρικής αλαζονείας είναι οι επεμβάσεις αποκατάστασης μυωπίας με λέιζερ .Μερικές δεκαετίες μετά τις πρώτες επιτυχημένες επεμβάσεις και το ίντερνετ γέμισε με τις μακροχρόνιες συνέπειες αλλά και τις αστοχίες μερικών επεμβάσεων.

Εύχομαι να έχετε την υγειά σας.

ειμαι 31 και πριν 2 μερες εκανα περιτομη. ειχα ολικη φιμωση, δηλαδη η βαλανος (το κεφαλι) δεν αποκαλυπτοταν ακομη και σε στυση. διαβαζοντας ομως τωρα αυτο το χρησιμο post καταλαβα οτι θα μπορουσα να ειχα γλιτωσει, δυστυχως ομως νιωθω πολυ ασχημα ψυχολογικα και αν βαλεις τους πονους και τις ενοχλησεις, αστο καλυτερα! ανησυχω οτι με τον καιρο θα χασει την ευαισθησια του το πεος και θα δυσκολευομαι ή ακομη και θα αδυνατω να εκσπερματισω, πραγμα που με δυσκολευε και πριν με την φιμωση. τι μπορω να κανω πλεον? στον γιατρο που θα επισκεφτω σε μια εβδομαδα τι να του πω? στο τηλ. χθες του ειπα οτι νομιζα πως θα κουκουλωνε ξανα σε χαλαρωση η ακροποσθια την βαλανο και αυτος κατι μου πεταξε "τωωρα, καλα..." !!!!!!!!! δεν το πιστευω, νιωθω σκατα, ψυχολογικα και σωματικα! αν μπορει καποιος να βοηθησει παρακαλω να το κανει!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ανησυχω οτι με τον καιρο θα χασει την ευαισθησια του το πεος και θα δυσκολευομαι ή ακομη και θα αδυνατω να εκσπερματισω

Απλα σταματα να ανησυχεις  ;)
Μολις περασουν οι πονοι και πας να το δοκιμασεις θα δεις οτι θα εισαι μια χαρα και ανεβεις  :rockon:

Δεν εχω κανει περιτομη αλλα απ τα οσα εχω διαβασει , τζαμπα ανησυχεις
Επισης στα κοριτσοπουλα λεει τ αρεσει η καραφλη τσουτσου , ποτε εχεις αλλον εναν λογο να μη στεναχωριεσαι  ;)

Ηταν διλαδι πολυ στενο ? και οταν το τραβουσες πονουσε ?  :think:

χθες του ειπα οτι νομιζα πως θα κουκουλωνε ξανα σε χαλαρωση η ακροποσθια την βαλανο και αυτος κατι μου πεταξε "τωωρα, καλα..." !!!!!!!!!
και πηγες και εκανες κατι ρε συ χωρις να ξερεςι τι ακριβως θα γινει ? αυτο ηταν μαλακια γενικως αλλα τεςπα

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
μην αγχωνεσαι....και εγω το επαθα......ειχα παει να σκισω κωλαρακι και μου σκιστηκε το δικο μου.... :2funny:

kerasi

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
5
Like
36
Πόντοι
0
ειμαι 31 και πριν 2 μερες εκανα περιτομη. ειχα ολικη φιμωση, δηλαδη η βαλανος (το κεφαλι) δεν αποκαλυπτοταν ακομη και σε στυση. διαβαζοντας ομως τωρα αυτο το χρησιμο post καταλαβα οτι θα μπορουσα να ειχα γλιτωσει, δυστυχως ομως νιωθω πολυ ασχημα ψυχολογικα και αν βαλεις τους πονους και τις ενοχλησεις, αστο καλυτερα! ανησυχω οτι με τον καιρο θα χασει την ευαισθησια του το πεος και θα δυσκολευομαι ή ακομη και θα αδυνατω να εκσπερματισω, πραγμα που με δυσκολευε και πριν με την φιμωση. τι μπορω να κανω πλεον? στον γιατρο που θα επισκεφτω σε μια εβδομαδα τι να του πω? στο τηλ. χθες του ειπα οτι νομιζα πως θα κουκουλωνε ξανα σε χαλαρωση η ακροποσθια την βαλανο και αυτος κατι μου πεταξε "τωωρα, καλα..." !!!!!!!!! δεν το πιστευω, νιωθω σκατα, ψυχολογικα και σωματικα! αν μπορει καποιος να βοηθησει παρακαλω να το κανει!
φιλε μου οτι εγινε, εγινε. τωρα δεν μπορεις να κανεις κατι. η ταλαιπωρια που περνας με τους πονους και θα κρατησει λιγο. σχετικα με την ευαισθησια του πεους αυτο δεν ισχυει. εχω κανει απο τα 15 την επεμβαση και τωρα ειμαι 35, και δεν εχω κανενα προβλημα . μη σκεφτεσαι αρνητικα, ολα στο μυαλο σου ειναι. υπομονη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom