Νέα

Υπόθεση - πετσάκι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Archibal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η γνώμη σας για την περιτομή?

• Είμαι Άντρας και έχω κάνει περιτομή

Ψήφοι: 153 20,6%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή και ούτε θα κάνω ποτέ

Ψήφοι: 384 51,8%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή αλλά σκέφτομαι να κάνω

Ψήφοι: 162 21,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη με περιτομή

Ψήφοι: 8 1,1%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη χωρίς περιτομή

Ψήφοι: 7 0,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη γενικά

Ψήφοι: 27 3,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    741

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
6
Antistheniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :grin: :grin: :grin:

η κυρία μου κάνει σεξουαλική παρενόχλησηηηηηηηηηηηηη κάνε την ban........ΤΩΡΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
..............

πλάκα κάνω  :grin:
σε παρενόχλησα σεξουαλικά? Ούτε το πετσάκι σου δεν είδα βρε...πως σε παρενόχλησα εεεε? :think: :think: :think:

Αντισθέεεεεεεεεεεεεεεεεεεενηηηηηηηηηηηηηηηη..... το αγόρι λέει ψέματααααα... δεν είδα τίποτα το ορκίζομαι... :2funny: :2funny: :2funny:

Επίσης κάνω πλάκα... :grin:

Υ.Γ. Για να μην γαμήσουμε το νήμα και είναι και καλό παναθεμά το...απάντηση στο chat..κουλουπου...κουλουπου :grin:

Ε μα στην ουσία πάνω από τον πούτσοκεφαλο έχεις ένα δέρμα που πότε ζαρώνει και πότε τεντώνετε όλη την ώρα...είναι φυσιολογικό να δημιουργεί αμυχές...είναι το μόνο σημεία του σώματος που το δέρμα δεν βρίσκετε σε μία «σταθερή και ίππεια» κατάσταση....Αν ο πούτσος ήταν ευθεία σωλήνας και δεν φούσκωνε δεν θα είχες αυτό το πρόβλημα...
Εγκώ ντεν έχω πουτσο πάντως.. :grin: :grin: :grin: :grin:

Τώρα κατάλαβα..μπες βγες το καημένο γδέρνετε...λογικό είναι..

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
FYI οι απολύξεις των νεύρων που υπάρχουν στην βαλάνο είναι απείρως πιο ευαίσθητες από το εύκαμπτο ούτως η άλλως δέρμα που γύρω γύρω περιβάλετε από νεκρά κύτταρα.
επιτρέψτε μου να διατηρώ τις αμφισβητήσεις μου επί του θέματος, γιατί αν κάτι είναι ευαίσθητο εκεί κάτω είναι πρώτα η κεφάλι και μετά όλα τα υπόλοιπα.

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
σε παρενόχλησα σεξουαλικά? Ούτε το πετσάκι σου δεν είδα βρε...πως σε παρενόχλησα εεεε? :think: :think: :think:

Αντισθέεεεεεεεεεεεεεεεεεεενηηηηηηηηηηηηηηηη..... το αγόρι λέει ψέματααααα... δεν είδα τίποτα το ορκίζομαι... :2funny: :2funny: :2funny:

Επίσης κάνω πλάκα... :grin:

Υ.Γ. Για να μην γαμήσουμε το νήμα και είναι και καλό παναθεμά το...απάντηση στο chat..κουλουπου...κουλουπου :grin:
Εγκώ ντεν έχω πουτσο πάντως.. :grin: :grin: :grin: :grin:

Τώρα κατάλαβα..μπες βγες το καημένο γδέρνετε...λογικό είναι..

1) Κάνεις άσεμνες προτάσεις μην αποποιείσαι των ευθυνών σου μανδαμ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
2) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Le_Roi 1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
10
Πόντοι
1
Η μανα φυση μας εδωσε "πετσακι", τελος.....

homies187

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
επειδη διαβασα πολλες μαλακιες εδω περα θα εκφρασω την προσωπικη μου εμπειρια.

καταρχην ολα τα ζωα που αναφερουν οτι μας το εδωσε η μαμα φυση και πρεπει να μεινουμε ετσι κτλ να μην γραφουν μαλακιες εαν δεν γνωριζουν. και με τον ομφαλιο λορο γενιουμαστε αυτο σημαινει οτι δεν πρεπει να το κοψουμε?

σαφως και ειναι προσωπικη αποψη του καθενος αλλα πολλα παιδια εχουνε προβλημα και δεν το γνωριζουν. μην γραφετε κατι οταν δεν ειστε 100% σιγουρος.

πριν 25 χρονια που γεννηθηκα οι γιατροι ενημερωσαν τους γονεις μου οτι εχω γεννηθει με λιγο μακρυτερο πετσακι απο το κανονικο. οι γιατροι δεν το θεωρησαν σημαντικο και απλα ειπανε στους γονεις μου οτι ειναι καθαρα για αισθητικους λογους και ετσι αποφασισαν να προχωρησουν στην επεμβαση (ειναι επεμβαση και οχι εγχειρηση).

ετσι στην ενηλικιωση αντιμετωπισα σοβαρο προβλημα στις πρωτες σεξουαλικες εμπειριες. σαφως το θεμα υγιεινης υπαρχει αφου το παραπανισιο δερμα κραταει ουρα κτλ ΟΣΕΣ φορες και να τον σκουπησεις και να τον τιναξεις. ετσι ενα βραδυ σε μια τυχαια συζητηση με εναν κολλητο με ανεφερε οτι ειχε κανει περιτομη διοτι ειχε και αυτος τα ιδια προβληματα στις σεξουαλικες εμπειριες (πονος κτλ)

πηγα σε ανδρολογο και ρωτησα αμα πρεπει να κανω περιτομη και μου ειπε οτι σε περιπτωση που δεν κανω ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΤΕΙΡΟΤΗΤΑΣ. Την επομενη μερα πηγα σε χειρουργο πλαστικο οπου με ενημερωσε οτι υπαρχει και φιμωση στο πεος μου. Η περιτομη κρατησε 45 λεπτα και ΠΕΘΑΝΑ στον πονο. Για 10 μερες ημουνα στο κρεβατι και το πουλι μου ειχε γινει σαν μελιτζανα. Σαφως και αξιζε αφου μετα απο αυτο οι σεξουαλικες μου επαφες ητανε οκ! σε περιπτωση που κανεις περιτομη εχεις μετα συνεχεια σηκωμαρες. επισης η βαλανος του πεος σκληραινει και δεν ειναι πλεον τοσο ευαισθητο (το αναφερω για τον κινδυνο τραυματισμου που αναφερε καποιος παραπανω).

Προσοχη! σε ολα τα παιδια που εχουνε προβλημα να πανε σε ανδρολογο ή σε καποιον γιατρο να εξεταστουν. 

Επισκέπτης
σαφως το θεμα υγιεινης υπαρχει αφου το παραπανισιο δερμα κραταει ουρα κτλ ΟΣΕΣ φορες και να τον σκουπησεις και να τον τιναξεις. ετσι ενα βραδυ σε μια τυχαια συζητηση με εναν κολλητο με ανεφερε οτι ειχε κανει περιτομη διοτι ειχε και αυτος τα ιδια προβληματα στις σεξουαλικες εμπειριες (πονος κτλ)

γιαυτο υπαρχει το σαπουνακι και το νερακι για τους βρομιαριδες :2funny:

ρε παρτε το χαμπαρι κανετε κατι που κατι εκατονταετίες το καναν οι λεχριτες για να μη πεθαινουν απο τη βρωμα

=εχουμε 2010...περιτομες και μαλακιες! καθαρη πουτσα = υγεια με πετσακι ή χωρις

εσεις κοψτε πετσακι , απεχετε απο το σεχ κανα 3μηνο-6μηνο ξερω γω  :2funny:, και μετα να ελπιζετε οτι δε θα πιασετε aids αφου ειναι μειωμενα τα ποσοστα(της πουστας φυσικα) χωρις καποτα, και να γαματε με τις ωρες τις πουτανες μεχρι να χυσουν χαχαχαχα ελεος καθυστερημένοι  :2funny:

μετα αφαιρείτε εστω και λιγο ογκο που πιανει το πετσακι (το παχος μετραει λενε οι γκομενες :grin:) και το πετατε στο καλαθι των αχρηστων

συν οτι δε γουσταρετε να τον παιξετε μετα  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: καλα μιλαμε ποιο μαλακια απο την περιτομη δεν εχω ξανακουσει  :2funny:

τελος οι Αρχαιοι Ελληνες δε το καναν σε αντιθεση με τους βαρβαρυς και αυτοι κατι ξεραν καλυτερα απο γαμισια!!! :rockon:

και το καλυτερο απο ολα: αν σας δει κανενας στο ντους (γυμναστήριο κτλ) ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΕΥΡΑΙΟ ΧΑΧΑΑΑΑΧΑΑΧΧ ΒΟΥΡΛΑ (εξαιρουνται οσοι το καναν για ιατρικους λογους φυσικα και δεν ηταν απλα επιλογη)

πετσακι ρε!!!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ευραιο? :S

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
:2funny: :2funny: μου θυμισες μια γκομενα που ειχα,καταλαβε οτι ειχα περιτομη οταν ηρθε συζητηση σε παρεα και το ανεφερα εγω :2funny: :2funny: τοτε ειπε α ναι εσενα ειναι εξω το κεφαλακι  :2funny: :2funny: :2funny:

μπροστά στην παρέα το 'πε; :think:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
FYI οι απολύξεις των νεύρων που υπάρχουν στην βαλάνο είναι απείρως πιο ευαίσθητες από το εύκαμπτο ούτως η άλλως δέρμα που γύρω γύρω περιβάλετε από νεκρά κύτταρα.
επιτρέψτε μου να διατηρώ τις αμφισβητήσεις μου επί του θέματος, γιατί αν κάτι είναι ευαίσθητο εκεί κάτω είναι πρώτα η κεφάλι και μετά όλα τα υπόλοιπα.
ο χαλινός είναι πιο ευαίσθητος.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.243
Πόντοι
5.097
ελπίζω να μην τρώγατε όταν το είπε  :cheesy:
δεν θυμαμαι να σου πω την αληθεια αλλα γιατι το βλεπεις τοσο αηδιαστικο εγω παντως και σκατα να δω συνεχιζω και τρωω ενα θεματακι εχω μονο με τον εμετο και την μυρωδια του :headbang: :headbang:

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
επειδη διαβασα πολλες μαλακιες εδω περα θα εκφρασω την προσωπικη μου εμπειρια.

καταρχην ολα τα ζωα που αναφερουν οτι μας το εδωσε η μαμα φυση και πρεπει να μεινουμε ετσι κτλ να μην γραφουν μαλακιες εαν δεν γνωριζουν. και με τον ομφαλιο λορο γενιουμαστε αυτο σημαινει οτι δεν πρεπει να το κοψουμε?

σαφως και ειναι προσωπικη αποψη του καθενος αλλα πολλα παιδια εχουνε προβλημα και δεν το γνωριζουν. μην γραφετε κατι οταν δεν ειστε 100% σιγουρος.

πριν 25 χρονια που γεννηθηκα οι γιατροι ενημερωσαν τους γονεις μου οτι εχω γεννηθει με λιγο μακρυτερο πετσακι απο το κανονικο. οι γιατροι δεν το θεωρησαν σημαντικο και απλα ειπανε στους γονεις μου οτι ειναι καθαρα για αισθητικους λογους και ετσι αποφασισαν να προχωρησουν στην επεμβαση (ειναι επεμβαση και οχι εγχειρηση).

ετσι στην ενηλικιωση αντιμετωπισα σοβαρο προβλημα στις πρωτες σεξουαλικες εμπειριες. σαφως το θεμα υγιεινης υπαρχει αφου το παραπανισιο δερμα κραταει ουρα κτλ ΟΣΕΣ φορες και να τον σκουπησεις και να τον τιναξεις. ετσι ενα βραδυ σε μια τυχαια συζητηση με εναν κολλητο με ανεφερε οτι ειχε κανει περιτομη διοτι ειχε και αυτος τα ιδια προβληματα στις σεξουαλικες εμπειριες (πονος κτλ)

πηγα σε ανδρολογο και ρωτησα αμα πρεπει να κανω περιτομη και μου ειπε οτι σε περιπτωση που δεν κανω ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΤΕΙΡΟΤΗΤΑΣ. Την επομενη μερα πηγα σε χειρουργο πλαστικο οπου με ενημερωσε οτι υπαρχει και φιμωση στο πεος μου. Η περιτομη κρατησε 45 λεπτα και ΠΕΘΑΝΑ στον πονο. Για 10 μερες ημουνα στο κρεβατι και το πουλι μου ειχε γινει σαν μελιτζανα. Σαφως και αξιζε αφου μετα απο αυτο οι σεξουαλικες μου επαφες ητανε οκ! σε περιπτωση που κανεις περιτομη εχεις μετα συνεχεια σηκωμαρες. επισης η βαλανος του πεος σκληραινει και δεν ειναι πλεον τοσο ευαισθητο (το αναφερω για τον κινδυνο τραυματισμου που αναφερε καποιος παραπανω).

homies ευχαριστούμε για τους χαρακτηρισμούς , να 'σαι καλά. Φοβερό και το επιχείρημά σου για τον ομφάλιο λώρο. Λες και η φύση δεν ξέρει τι κάνει και περιμένει το γιατρό για να τον αφαιρέσει. Όλα τα θηλαστικά και μαζί με αυτά και ο άνθρωπος χωρίς γιατρό δε θα μπορούσαν να γεννήσουν φυσιολογικά (πως θα αποχωριζόταν το παιδί από τη μάνα με αυτό το λουρί); Η μόνη μου απορία είναι στην αρχή των κοινωνιών όπου δεν υπήρχαν γιατροί και νυστέρια πώς γεννούσαν. Αλλά όπως είπες δεν ξέρουμε από αυτά , λογικό είναι να έχουμε απορίες.
Για να σοβαρευτούμε λίγο , όταν τίθεται θέμα υγείας (πχ στην περίπτωση σου ή στην περίπτωση του υπερπόντικα) σαφώς και πρέπει να γίνεται η επέμβαση. Αν πχ. υπάρχει φίμωση και ο γιατρός πει ότι αυτή είναι η καλύτερη λύση θα ήταν κάποιος ανόητος αν δεν την εφάρμοζε. Για το θέμα της υγιεινής υπάρχει μια παρανόηση νομίζω. Δεν παθαίνεις ουρολοίμωξη αν δεν κάνεις περιτομή , έλεος. Εγώ ποτέ δεν έπαθα , ας πούμε. Για τους νομάδες της ερήμου που μπορεί να έκαναν μπάνιο μια φορά το δίμηνο (επειδή το νερό ήταν λιγοστό , όχι για άλλο λόγο) ίσως να υπήρχε κάποιο νόημα. Και ίσως γι' αυτό το λόγο οι εκεί θρησκείες να είχαν την περιτομή και γενικά να ήταν τόσο σχολαστικές με την καθαριότητα. Σε εμάς δεν τίθενται τέτοια θέματα. Επίσης η βάλανος καλά είναι να είναι καλυμμένη συνέχεια (είναι από τα πιο ευαίσθητα σημεία του άντρα , πώς να το κάνουμε δηλαδή). Τώρα είσαι 25 , όταν με το καλό γίνεις 55 θα καταλάβεις ότι καλά θα ήτανε η βάλανος να ήτανε πιο ευαίσθητη.
Κλείνοντας , να πω ότι αν κάποιος κάνει περιτομή γιατί το επιβάλλουν οι θρησκευτικές του πεποιθήσεις ή λόγοι ιατρικοί , είναι δικαιολογημένος. Οι άλλοι που το κάνουν για να αρέσουν στις γυναίκες ή για καλύτερο σεξ ή για "λόγους υγιεινής" για μένα είναι  :uglystupid:

Επισκέπτης
:think: Εγώ βλέπω ότι τα παρακάτω ποσοστά (μέχρι τώρα) άρχισαν να ενοχλούν κάποιους που πίστευαν ότι βρίσκονται μέσα στο 80% αλλά είναι μόνο στο 49%:

Είμαι Άντρας και έχω κάνει περιτομή  30 (28.8%)
Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή αλλά σκέφτομαι να κάνω 17 (16.3%)
Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη με περιτομή 2 (1.9%)

Τους πονάει ...τους τσούζει...κομπλάρουν... :dancing:

Πόσο πονάει ... όταν η περιτομή γαμάει...πόσο πονάει... όταν η περιτομή γαμάει... :dancing: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom