Νέα

Υπόθεση - πετσάκι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Archibal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η γνώμη σας για την περιτομή?

• Είμαι Άντρας και έχω κάνει περιτομή

Ψήφοι: 153 20,6%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή και ούτε θα κάνω ποτέ

Ψήφοι: 384 51,8%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή αλλά σκέφτομαι να κάνω

Ψήφοι: 162 21,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη με περιτομή

Ψήφοι: 8 1,1%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη χωρίς περιτομή

Ψήφοι: 7 0,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη γενικά

Ψήφοι: 27 3,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    741

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.243
Πόντοι
5.097
βρεθηκε ο νωντας ειδες τι παθαινεις αν δεν εχεις περιτομη :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• Blazing_Saddles.jpg
    Blazing_Saddles.jpg
    33,1 KB · Εμφανίσεις: 24

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Εγώ είχα φίμωση και έκανα περιτομή παλιά. Δε με χάλασε. Βέβαια τις πρώτες εβδομάδες είχα φοβερούς πόνους αλλά μετά μια χαρά..
Θυμάμαι ήμουν φοιτητής και είχαν περάσει σχεδόν 3εβδ.
Είχε έρθει στο σπίτι μου μια γκόμενα και αρχίσαμε να φασωνόμαστε.. με είχε καβαλήσει με τα ρούχα, αλλά εγώ δεν έβγαζα το παντελόνι. Της είπα σαν δικαιολογία πως κάποιον περίμενα και δεν είχαμε χρόνο για σεξ. Αρχισε να τρίβεται πάνω στον πούτσο μου ενώ φιλιόμασταν και ένιωθα σαν γαργαλητά ενώ είχα καυλώσει δεύτερη φορά από την επέμβαση. (η πρώτη φορά που καύλωσα ήταν μια βδομάδα μετά την επέμβαση και πέθανα από τον πόνο). Οταν έφυγε..γδύθηκα και είδα πως μου είχαν φύγει τα μισά ράμματα (χάρηκα γιατί ο γιατρός είχε πει θα πέσουν μόνα τους)
Αισθητικά τώρα φαίνεται μια γραμμή γύρω από σώμα τυου πέους αλλά δεν είναι άσχημο. Η κοπέλα μου λέει πως είναι σαν κρέμα σοκολάτα. Και με άλλες κοπέλες που πήγα δεν είχα πρόβλημα.
Νομίζω πως με βοηθάει καλύτερα στο σεξ αφου δε ερεθίζεται το πετσάκι.
Αλλωστε δεν υφίσταται πλέον. Είμαι ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ...

Επισκέπτης
apolyto_arseniko εσύ έως απόλυτος και international πως δεν πείσθηκες ακόμα να κόψεις λίγο δέρμα...?ή είσαι μέσα στους 12 (μέχρι τώρα)? :think:

Επισκέπτης
Μερικοι καναν περιτομη και ο πουτσος λενε τωρα δε νοιώθει (και αργουν λεει να χυσουν) και χαιρονται για αυτο !!! :2funny: Καλα μιλαμε τουβλα εντελώς! Εμεις π-ρ-ο-σ-π-α-θ-ο-υ-μ-ε να χυσουμε στο δεκαλεπτο αν γινεται και να παρουμε την μεγαλυτερη ικανοποίηση αισθανόμενοι τα παντα (και μετα να το ξανακανουμε 2η 3η ..10η φορα...) και αυτοι εχουν στο μυαλο τους πως ο πουτσος θα γινει πετρα και θα ικανοποιήσουν τη γκομενα  :2funny:

Δε περιγραφω αλλο!!! :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μερικοι καναν περιτομη και ο πουτσος λενε τωρα δε νοιώθει (και αργουν λεει να χυσουν) και χαιρονται για αυτο !!! :2funny: Καλα μιλαμε τουβλα εντελώς! Εμεις π-ρ-ο-σ-π-α-θ-ο-υ-μ-ε να χυσουμε στο δεκαλεπτο αν γινεται και να παρουμε την μεγαλυτερη ικανοποίηση αισθανόμενοι τα παντα (και μετα να το ξανακανουμε 2η 3η ..10η φορα...) και αυτοι εχουν στο μυαλο τους πως ο πουτσος θα γινει πετρα και θα ικανοποιήσουν τη γκομενα  :2funny:

Δε περιγραφω αλλο!!! :2funny:
:2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Κρίμα και είχα σκοπό να χρησιμοποιήσω λίγο από το δέρμα που θα έχανες σαν σκούφο να μην πάθω κανένα κρυολόγημα.... :2funny:
τυπε παλια υπηρχε ο leatherface τωρα εσυ θες να γινεις ο leatherdick :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• Leatherface.jpg
    Leatherface.jpg
    80,7 KB · Εμφανίσεις: 58

Biribas

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Οτιδήποτε επεμβαίνει στην Φύση και τον Άνθρωπο έτσι όπως πλάστηκε, δεν θα επέτρεπα ποτέ να γίνει πάνω μου. Εξαιρούνται ιατρικοί λόγοι φυσικά. Αλλά τώρα να κάνω περιτομή επειδή το λέει η τάδε θρησκεία π.χ. το θεωρώ αστείο.

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
6
1) Ελαττώνει το κίνδυνο του καρκίνου του πέους
2) Ελαττώνει το κίνδυνο του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας
3) Ελαττώνει το κίνδυνος ουρολοίμωξης
4) Ελαττώνει το κίνδυνο μετάδοσης των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων(AIDS, κονδυλώματα,..κλπ)
5) Καλύτερη υγιεινή
6) Βελτιώνει την πρόωρη εκσπερμάτωση
7) Αυξάνει την απόλαυση των γυναικών

Όλα τα άλλα τα καταλαβαίνω αλλά το AIDS πως? Τι σχέση έχει το πετσάκι με την μετάδοση του AIDS? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom