Νέα

Υπόθεση - πετσάκι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Archibal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η γνώμη σας για την περιτομή?

• Είμαι Άντρας και έχω κάνει περιτομή

Ψήφοι: 153 20,6%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή και ούτε θα κάνω ποτέ

Ψήφοι: 384 51,8%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή αλλά σκέφτομαι να κάνω

Ψήφοι: 162 21,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη με περιτομή

Ψήφοι: 8 1,1%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη χωρίς περιτομή

Ψήφοι: 7 0,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη γενικά

Ψήφοι: 27 3,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    741

Επισκέπτης
Όλα τα άλλα τα καταλαβαίνω αλλά το AIDS πως? Τι σχέση έχει το πετσάκι με την μετάδοση του AIDS? :think:

Τι λέει η ιατρική για τη πειτομή?

1)      Παλαιές αλλά και πρόσφατες έρευνες(Μάρτιο του 2007), έδειξαν ότι «η περιτομή μειώνει τουλάχιστον κατά 60% τους κινδύνους μόλυνσης από τον ιό HIV {ο ιός που προκαλεί AIDS}». Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τον UNAIDS, η αποτελεσματικότητα της περιτομής πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας αποτελεί «ένα ορόσημο στην ιστορία της πρόληψης του AIDS».

2)      Επιστημονικές μελέτες έδειξαν ότι οι ερωτικές σύντροφοι των αντρών που έχουν κάνει περιτομή κινδυνεύουν σε μικρότερο βαθμό από τις μολύνσεις των γεννητικών οργάνων.

3)      Επιστημονικές μελέτες έδειξαν ότι οι ανδρες με περιτομή έχουν μειωμένο κίνδυνο να προσβληθούν από τον ιό HPV( υπεύθυνο για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας). Γυναίκες των οποίων ο ερωτικός σύντροφος έχει κάνει περιτομή διατρέχουν λιγότερο κίνδυνο να προσβληθούν από τον ιό HPV και κατά συνέπεια λιγότερη πιθανότητα να αποκτήσουν καρκίνο του τραχήλου της μήτρας

4)      Οι άνδρες που έχουν κάνει περιτομή από την παιδική τους ηλικία δεν κινδυνεύουν από καρκίνο του πέους.

5)      Πιθανολογείται ότι η αφαίρεση της ακροπροσθίας βελτιώνει την πρώορη εξπερμάτωση.

6)      Δεν μειώνει τη σεξουαλική απόλαυση των αντρών.

7)      Αυξάνει τη σεξουαλική απόλαυση των γυναικών.

Επισκέπτης
Εδώ σε μία μέρα έχουμε είδη δεκαπέντε άτομα που το σκέφτονται... για φαντάσου τι waiting list θα υπάρχει στα Ελληνικά χειρουργεία για περιτομή μετά από ένα χρόνο...Θα ξεπεράσει και αυτή του εμβολίου των χοίρων.... :rockon:

Μήπως πρέπει να αρχίσω να ζητάω προμήθεια από τους ουρολόγους.... :2funny:

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
οχι ειμαι ο σκουφωμενος πουτσαρας  :2funny: ειδες τι χανεις?  :2funny:

και εγω ποιος ειμαι δηλαδη ? ο ξεσκουφοτος ? :2funny: :2funny:

Αρχισατε να ξεπετσιιαζεστε ρε μαλακες? :2funny: :2funny:

καλα κανετε ,εγω το εχω κανει για αλλαγη εδω και 5 χρονια και ξανανιωσα :pipa3:

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Τι λέει η ιατρική για τη πειτομή?

1)      Παλαιές αλλά και πρόσφατες έρευνες(Μάρτιο του 2007), έδειξαν ότι «η περιτομή μειώνει τουλάχιστον κατά 60% τους κινδύνους μόλυνσης από τον ιό HIV {ο ιός που προκαλεί AIDS}». Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τον UNAIDS, η αποτελεσματικότητα της περιτομής πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας αποτελεί «ένα ορόσημο στην ιστορία της πρόληψης του AIDS».

2)      Επιστημονικές μελέτες έδειξαν ότι οι ερωτικές σύντροφοι των αντρών που έχουν κάνει περιτομή κινδυνεύουν σε μικρότερο βαθμό από τις μολύνσεις των γεννητικών οργάνων.

3)      Επιστημονικές μελέτες έδειξαν ότι οι ανδρες με περιτομή έχουν μειωμένο κίνδυνο να προσβληθούν από τον ιό HPV( υπεύθυνο για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας). Γυναίκες των οποίων ο ερωτικός σύντροφος έχει κάνει περιτομή διατρέχουν λιγότερο κίνδυνο να προσβληθούν από τον ιό HPV και κατά συνέπεια λιγότερη πιθανότητα να αποκτήσουν καρκίνο του τραχήλου της μήτρας

4)      Οι άνδρες που έχουν κάνει περιτομή από την παιδική τους ηλικία δεν κινδυνεύουν από καρκίνο του πέους.

5)      Πιθανολογείται ότι η αφαίρεση της ακροπροσθίας βελτιώνει την πρώορη εξπερμάτωση.

6)      Δεν μειώνει τη σεξουαλική απόλαυση των αντρών.

7)      Αυξάνει τη σεξουαλική απόλαυση των γυναικών.

Δεν αντιλέγω ότι έγιναν έρευνες και ότι υπάρχουν αποτελέσματα...
Απλά από όσα έχουμε μάθει τέλος πάντων το AIDS μεταδίδεται από το αίμα και από την σεξουαλική επαφή..(κολπικά υγρά σε επαφή με την ουρήθρα του πέους το οποίο και αυτό βγάζει τα υγρά του)...
Το πετσάκι που κολλάει? (εμένα κόλλησε η βελόνα πάντως...δεν μου φαίνεται λογικό απλά)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Απλά από όσα έχουμε μάθει τέλος πάντων το AIDS μεταδίδεται από το αίμα και από την σεξουαλική επαφή..(κολπικά υγρά σε επαφή με την ουρήθρα του πέους το οποίο και αυτό βγάζει τα υγρά του)...
Το πετσάκι που κολλάει? (εμένα κόλλησε η βελόνα πάντως...δεν μου φαίνεται λογικό απλά)
το 4. δεν το ήξερα να σου πω την αλήθεια,
ήξερα για τον προστάτη, αλλά για τον "καρκίνο για τον πούτσο" ποτέ, και πως μειώνεται η πιθανότητα να τον αποκτήσεις κόβωντας ένα κομμάτι του πέους που ούτε όργανα έχει πάνω, απλά μια πέτσα και μερικές φλέβες.

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
το 4. δεν το ήξερα να σου πω την αλήθεια,
ήξερα για τον προστάτη, αλλά για τον "καρκίνο για τον πούτσο" ποτέ, και πως μειώνεται η πιθανότητα να τον αποκτήσεις κόβωντας ένα κομμάτι του πέους που ούτε όργανα έχει πάνω, απλά μια πέτσα και μερικές φλέβες.
Η πετσούλα δεν έχει φλέβες...ούτε καν αρτηρίες δεν έχει....νομίζω... :think: :think: :think:

Αν είναι για λόγους υγείας άντε...να πάει στα κομμάτια να την κόψετε...αλλά κρίμα είναι μωρέ...έχει και αυτή την χάρη της... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Η πετσούλα δεν έχει φλέβες...ούτε καν αρτηρίες δεν έχει....νομίζω... :think: :think: :think:

Αν είναι για λόγους υγείας άντε...να πάει στα κομμάτια να την κόψετε...αλλά κρίμα είναι μωρέ...έχει και αυτή την χάρη της... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

συμφωνώ...  ;)

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287

Επισκέπτης

Να στο πω έτσι απλά και λαϊκά να το καταλάβεις...

Άμα μου τεντωθεί ο πούτσος και φουσκώσει το δέρμα που είναι πάνω στην βάλανο στο κεφάλι... από την φύση του το δέρμα επειδή δεν έχει την ιδιότητα του λάστιχου θα δημιουργήσει κάποιες αμυχές μικροσκοπικές οι οποίες δεν φαίνονται με το γυμνό μάτι  ...δηλαδή θα ανοίξει τους πόρους του....και έτσι μπορούν πιο εύκολα με ανοιχτούς πόρους να εισέρθουν μικρόβια....Αν το κεφάλι , ο πούτσοκέφαλος ήταν στο ίδιο μέγεθος με την υπόλοιπη πούτσα δεν θα υπήρχε αυτό το πρόβλημα αλλά επειδή ο πουτσοκέφαλος φουσκώνει και είναι πιο μεγάλος σε πάχος από το υπόλοιπο πέος δημιουργεί ανοιχτούς πόρους στο δέρμα και ειδικά στο σημείο που είναι ο δακτύλιος (που ανοίγει το δέρμα κατεβάζοντας το κάτω)....αφαιρώντας το δέρμα πάνω από τον πουτσοκέφαλο λύνουμε αυτό το πρόβλημα με τις αμυχές και τους ανοιχτούς πόρους (δηλαδή τους μικροτραυματισμούς).....οι οποίοι δεν φαίνονται ...αλλά είναι αρκετοί κατά την διάρκεια του σεξ να περάσουνε μέσα τους το μικρόβιο....

Γενικά δυστυχώς το δέρμα δεν έχει την μόνωση και την ελαστικότητα που έχει ένα λάστιχο για αυτό και βλέπουμε και ραγάδες και άλλα πολλά στο δέρμα....

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
κάποτε η κινηση γίνεται ασυναίσθητα... και δεν συγκρατάς εικόνα...
εμένα έχει πάντως  :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλά είπα νομίζω... :grin: :grin: :grin:

Να είσαι καλά Θορ...μας έλυσες την απορία... :grin:
(άμα τύχει κάτι παρόμοιο εσένα θα προτιμήσουμε) :P :P :P :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Να στο πω έτσι απλά και λαϊκά να το καταλάβεις...

Άμα μου τεντωθεί ο πούτσος και φουσκώσει το δέρμα που είναι πάνω στην βάλανο στο κεφάλι... από την φύση του το δέρμα επειδή δεν έχει την ιδιότητα του λάστιχου θα δημιουργήσει κάποιες αμυχές μικροσκοπικές οι οποίες δεν φαίνονται με το γυμνό μάτι  ...δηλαδή θα ανοίξει τους πόρους του....και έτσι μπορούν πιο εύκολα με ανοιχτούς πόρους να εισέρθουν μικρόβια....Αν το κεφάλι , ο πούτσοκέφαλος ήταν στο ίδιο μέγεθος με την υπόλοιπη πούτσα δεν θα υπήρχε αυτό το πρόβλημα αλλά επειδή ο πουτσοκέφαλος φουσκώνει και είναι πιο μεγάλος σε πάχος από το υπόλοιπο πέος δημιουργεί ανοιχτούς πόρους στο δέρμα και ειδικά στο σημείο που είναι ο δακτύλιος (που ανοίγει το δέρμα κατεβάζοντας το κάτω)....αφαιρώντας το δέρμα πάνω από τον πουτσοκέφαλο λύνουμε αυτό το πρόβλημα με τις αμυχές και τους ανοιχτούς πόρους (δηλαδή τους μικροτραυματισμούς).....οι οποίοι δεν φαίνονται ...αλλά είναι αρκετοί κατά την διάρκεια του σεξ να περάσουνε μέσα τους το μικρόβιο....

Γενικά δυστυχώς το δέρμα δεν έχει την μόνωση και την ελαστικότητα που έχει ένα λάστιχο για αυτό και βλέπουμε και ραγάδες και άλλα πολλά στο δέρμα....
Άρα ισχύει..τώρα μου φαίνεται πιο λογικό πάντως... αμυχές λοιπόν... :thumbsup:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Αν μας δημιουργηθεί καμιά απορία περί πέους..είτε μορφολογίας κ.λ.π. :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Antistheniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :grin: :grin: :grin:

η κυρία μου κάνει σεξουαλική παρενόχλησηηηηηηηηηηηηη κάνε την ban........ΤΩΡΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
..............

πλάκα κάνω  :grin:

Επισκέπτης
Καλά είπα νομίζω... :grin: :grin: :grin:

Να είσαι καλά Θορ...μας έλυσες την απορία... :grin:
(άμα τύχει κάτι παρόμοιο εσένα θα προτιμήσουμε) :P :P :P :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Άρα ισχύει..τώρα μου φαίνεται πιο λογικό πάντως... αμυχές λοιπόν... :thumbsup:

Ε μα στην ουσία πάνω από τον πούτσοκεφαλο έχεις ένα δέρμα που πότε ζαρώνει και πότε τεντώνετε όλη την ώρα...είναι φυσιολογικό να δημιουργεί αμυχές...είναι το μόνο σημεία του σώματος που το δέρμα δεν βρίσκετε σε μία «σταθερή και ίππεια» κατάσταση....Αν ο πούτσος ήταν ευθεία σωλήνας και δεν φούσκωνε δεν θα είχες αυτό το πρόβλημα...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Η Velvy πρέπει να είναι πολύ νορμάλ κοριτσάκι με καλή ανατροφή και από οικογένεια και πρέπει να κάνει πάντα νορμάλ σχέσεις. Άσε που πρέπει να είναι και πιτσιρίκα....Απορώ τι δουλειά έχει εδώ μέσα...Μάλλον όλοι της ξινίζουν και της βρομάνε....

:2funny:
τι διαολο παθαινουν ολοι και προσπαθουν να φτιαξουν το προφιλ μου χαχαχα

κι ολα αυτα επειδη θεωρω μπιχλικο να μη φορας βρακι μεσα απο το τζιν :2funny:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
:2funny:
τι διαολο παθαινουν ολοι και προσπαθουν να φτιαξουν το προφιλ μου χαχαχα

κι ολα αυτα επειδη θεωρω μπιχλικο να μη φορας βρακι μεσα απο το τζιν :2funny:

βαλβίδα? έχει τοσο καιρό που σε βλέπω είσαι κάμπια...έχει περάσει και η άνοιξη και ακόμα... πότε θα γίνεις πεταλούδα?  :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom