Νέα

Υπόθεση - πετσάκι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Archibal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η γνώμη σας για την περιτομή?

• Είμαι Άντρας και έχω κάνει περιτομή

Ψήφοι: 153 20,6%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή και ούτε θα κάνω ποτέ

Ψήφοι: 384 51,8%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή αλλά σκέφτομαι να κάνω

Ψήφοι: 162 21,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη με περιτομή

Ψήφοι: 8 1,1%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη χωρίς περιτομή

Ψήφοι: 7 0,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη γενικά

Ψήφοι: 27 3,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    741

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
συμφωνας φιλεναδα ετσι? Οχι γιατι αν διαφωνεις θα σου πω κανα αστειο για τους Βεγκανς και το ωμο κρεας :2funny:

αχαχαχαχα ναι :dancing:
κλεισε μου το ματι, κανε οτι θες, αλλα οχι κατι τετοιο, λυπησου με :crazy:

Επισκέπτης
Πάντως το γενικά δείχνει ότι θα πρέπει να είστε ελεύθερες κοπέλες. Δεν νομίζω να είχατε κάποια σχέση και να μην ψηφίζατε και υποστηρίζατε την κόμη του συντρόφου σας...Εκτός και αν είστε ελευθέρων ηθών!  :dancing:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τελικά όσοι κάνατε περιτομή βλέπετε την πούτσα σας πιο μεγάλη τώρα?
Δεν έκανα περιτομή,δεν έχω φίμωση(η πούτσα μου μιλάει)
Πλενόμαστε αν χρειαστεί και φοράμε και κανά βρακί.  :grin:

Επισκέπτης

Ρε εχω δει και περιτμημενη που ηταν αισχος. Αμα εισαι ομορφοπουτσας εισαι και ετσι και αλλιως :2funny:

Θυμηθηκα το στεϊνλες στιλ τωρα και συγκινηθηκα :'(

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή και ούτε θα κάνω ποτέ

αυτο ψηφησα, αν και ειναι πολυ απολυτο , ... ουτε σκευτομαι να κανω επρεπε να λεει...

Τεςπα οπως λεει και η παροιμια ,
Αν πετυχει η μαλακια , τυφλα να χει το γαμισι  :rockon:

Αρκετα καλος λογος για να ΜΗΝ κανεις ( αν δεν υποαρχει προβλημα)
Εμπρος καλο μου χερι  :bigdick:
:grin:

Υπαρχει καμια που της αρεσουν τα περιπμημενα να μου πει τι διαφορα βλεπει απ οτι αν δει το δικο μου ξεσκουφωτο ?  :think: :think: :think:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ρε εχω δει και περιτμημενη που ηταν αισχος. Αμα εισαι ομορφοπουτσας εισαι και ετσι και αλλιως :2funny:

Θυμηθηκα το στεϊνλες στιλ τωρα και συγκινηθηκα :'(

ομορφοπουΣΤας διαβαζα , και λεω τι λεει ρε γαμωτο  :2funny: :2funny: :2funny:

Γεια σου χαους , μεγεια το αβαταρι  ;)

homies187

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
επειδη διαβασα πολλες μαλακιες εδω περα θα εκφρασω την προσωπικη μου εμπειρια.

καταρχην ολα τα ζωα που αναφερουν οτι μας το εδωσε η μαμα φυση και πρεπει να μεινουμε ετσι κτλ να μην γραφουν μαλακιες εαν δεν γνωριζουν. και με τον ομφαλιο λορο γενιουμαστε αυτο σημαινει οτι δεν πρεπει να το κοψουμε?

σαφως και ειναι προσωπικη αποψη του καθενος αλλα πολλα παιδια εχουνε προβλημα και δεν το γνωριζουν. μην γραφετε κατι οταν δεν ειστε 100% σιγουρος.

πριν 25 χρονια που γεννηθηκα οι γιατροι ενημερωσαν τους γονεις μου οτι εχω γεννηθει με λιγο μακρυτερο πετσακι απο το κανονικο. οι γιατροι δεν το θεωρησαν σημαντικο και απλα ειπανε στους γονεις μου οτι ειναι καθαρα για αισθητικους λογους και ετσι αποφασισαν να προχωρησουν στην επεμβαση (ειναι επεμβαση και οχι εγχειρηση).

ετσι στην ενηλικιωση αντιμετωπισα σοβαρο προβλημα στις πρωτες σεξουαλικες εμπειριες. σαφως το θεμα υγιεινης υπαρχει αφου το παραπανισιο δερμα κραταει ουρα κτλ ΟΣΕΣ φορες και να τον σκουπησεις και να τον τιναξεις. ετσι ενα βραδυ σε μια τυχαια συζητηση με εναν κολλητο με ανεφερε οτι ειχε κανει περιτομη διοτι ειχε και αυτος τα ιδια προβληματα στις σεξουαλικες εμπειριες (πονος κτλ)

πηγα σε ανδρολογο και ρωτησα αμα πρεπει να κανω περιτομη και μου ειπε οτι σε περιπτωση που δεν κανω ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΤΕΙΡΟΤΗΤΑΣ. Την επομενη μερα πηγα σε χειρουργο πλαστικο οπου με ενημερωσε οτι υπαρχει και φιμωση στο πεος μου. Η περιτομη κρατησε 45 λεπτα και ΠΕΘΑΝΑ στον πονο. Για 10 μερες ημουνα στο κρεβατι και το πουλι μου ειχε γινει σαν μελιτζανα. Σαφως και αξιζε αφου μετα απο αυτο οι σεξουαλικες μου επαφες ητανε οκ! σε περιπτωση που κανεις περιτομη εχεις μετα συνεχεια σηκωμαρες. επισης η βαλανος του πεος σκληραινει και δεν ειναι πλεον τοσο ευαισθητο (το αναφερω για τον κινδυνο τραυματισμου που αναφερε καποιος παραπανω).

Προσοχη! σε ολα τα παιδια που εχουνε προβλημα να πανε σε ανδρολογο ή σε καποιον γιατρο να εξεταστουν. 

συγγνωμη παιδια στην φραση ''ετσι αποφασισαν να προχωρησουν στην επεμβαση''... ηθελα να γραψω ΝΑ ΜΗΝ προχωρησουν στην επεμβαση. ζητω συγγνωμη για το λαθος, αλλαζει ολο το νοημα.

homies187

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
γιαυτο υπαρχει το σαπουνακι και το νερακι για τους βρομιαριδες :2funny:

ρε παρτε το χαμπαρι κανετε κατι που κατι εκατονταετίες το καναν οι λεχριτες για να μη πεθαινουν απο τη βρωμα

=εχουμε 2010...περιτομες και μαλακιες! καθαρη πουτσα = υγεια με πετσακι ή χωρις

εσεις κοψτε πετσακι , απεχετε απο το σεχ κανα 3μηνο-6μηνο ξερω γω  :2funny:, και μετα να ελπιζετε οτι δε θα πιασετε aids αφου ειναι μειωμενα τα ποσοστα(της πουστας φυσικα) χωρις καποτα, και να γαματε με τις ωρες τις πουτανες μεχρι να χυσουν χαχαχαχα ελεος καθυστερημένοι  :2funny:

μετα αφαιρείτε εστω και λιγο ογκο που πιανει το πετσακι (το παχος μετραει λενε οι γκομενες :grin:) και το πετατε στο καλαθι των αχρηστων

συν οτι δε γουσταρετε να τον παιξετε μετα  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: καλα μιλαμε ποιο μαλακια απο την περιτομη δεν εχω ξανακουσει  :2funny:

τελος οι Αρχαιοι Ελληνες δε το καναν σε αντιθεση με τους βαρβαρυς και αυτοι κατι ξεραν καλυτερα απο γαμισια!!! :rockon:

και το καλυτερο απο ολα: αν σας δει κανενας στο ντους (γυμναστήριο κτλ) ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΕΥΡΑΙΟ ΧΑΧΑΑΑΑΧΑΑΧΧ ΒΟΥΡΛΑ (εξαιρουνται οσοι το καναν για ιατρικους λογους φυσικα και δεν ηταν απλα επιλογη)

πετσακι ρε!!!

τον κινδυνο στεροτητας δεν το διαβασες ρε καραγκιοζη φασιστα

homies187

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
homies ευχαριστούμε για τους χαρακτηρισμούς , να 'σαι καλά. Φοβερό και το επιχείρημά σου για τον ομφάλιο λώρο. Λες και η φύση δεν ξέρει τι κάνει και περιμένει το γιατρό για να τον αφαιρέσει. Όλα τα θηλαστικά και μαζί με αυτά και ο άνθρωπος χωρίς γιατρό δε θα μπορούσαν να γεννήσουν φυσιολογικά (πως θα αποχωριζόταν το παιδί από τη μάνα με αυτό το λουρί); Η μόνη μου απορία είναι στην αρχή των κοινωνιών όπου δεν υπήρχαν γιατροί και νυστέρια πώς γεννούσαν. Αλλά όπως είπες δεν ξέρουμε από αυτά , λογικό είναι να έχουμε απορίες.
Για να σοβαρευτούμε λίγο , όταν τίθεται θέμα υγείας (πχ στην περίπτωση σου ή στην περίπτωση του υπερπόντικα) σαφώς και πρέπει να γίνεται η επέμβαση. Αν πχ. υπάρχει φίμωση και ο γιατρός πει ότι αυτή είναι η καλύτερη λύση θα ήταν κάποιος ανόητος αν δεν την εφάρμοζε. Για το θέμα της υγιεινής υπάρχει μια παρανόηση νομίζω. Δεν παθαίνεις ουρολοίμωξη αν δεν κάνεις περιτομή , έλεος. Εγώ ποτέ δεν έπαθα , ας πούμε. Για τους νομάδες της ερήμου που μπορεί να έκαναν μπάνιο μια φορά το δίμηνο (επειδή το νερό ήταν λιγοστό , όχι για άλλο λόγο) ίσως να υπήρχε κάποιο νόημα. Και ίσως γι' αυτό το λόγο οι εκεί θρησκείες να είχαν την περιτομή και γενικά να ήταν τόσο σχολαστικές με την καθαριότητα. Σε εμάς δεν τίθενται τέτοια θέματα. Επίσης η βάλανος καλά είναι να είναι καλυμμένη συνέχεια (είναι από τα πιο ευαίσθητα σημεία του άντρα , πώς να το κάνουμε δηλαδή). Τώρα είσαι 25 , όταν με το καλό γίνεις 55 θα καταλάβεις ότι καλά θα ήτανε η βάλανος να ήτανε πιο ευαίσθητη.
Κλείνοντας , να πω ότι αν κάποιος κάνει περιτομή γιατί το επιβάλλουν οι θρησκευτικές του πεποιθήσεις ή λόγοι ιατρικοί , είναι δικαιολογημένος. Οι άλλοι που το κάνουν για να αρέσουν στις γυναίκες ή για καλύτερο σεξ ή για "λόγους υγιεινής" για μένα είναι  :uglystupid:

εγω δεν ειπα οτι αμα δεν εχεις κανει περιτομη θα παθεις ουρολοιμωξη. εγω που εκανα στα 21 μου δεν ειχα παθει ποτε τιποτα. συγκεκριμενα ανεφερθηκα στα παιδια που εχουνε προβλημα και πρεπει να κανουν περιτομη. Εγω αμα δεν ειχα προβλημα σιγα μην εκανα

Επισκέπτης
Πονάνε τα στατιστικά...έτσι ... έτσι... θα σας παρατάνε οι γκόμενες και θα πηγαίνουν μόνο με περιτομημενους...θα ξυπνήσουν σε λίγο και τα πρόβατα οι Ελεεινίδες  :zfuck: ...έτσι ... να πονάει...  :dancing:

Πόσο πονάει όταν η περιτομή γαμάει...πόσο πονάει ...όταν η περιτομή γαμάει...  :dancing:

Οοο...οοο...αμάν...αμάν....  :2funny: :2funny: :2funny:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
και εγώ πού έχω κάνει , φοράω βρακί ,αλλά τώρα τελευταία είναι λιγομίλητη βρε χαουζ, λές να την χαστουκίσω????

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Εκπληκτική σκηνή από το Ρομπέν των Δασών : οι ήρωες με τα κολάν!
Ο Μελ Μπρουκς (που το σκηνοθετεί κιόλας) κάνειι τον Εβραίο ραββίνο που εκτελεί περιτομές... συναντά το Ρομπέν και τα παλικάρια του..
- Μα καλά δεν ξέρετε τί είναι περιτομή? Οι γυναίκες την αγαπούν...
- Α καλά, εγώ θα πάρω δύο τότε... λέει ο μάυρος :2funny: :2funny:

και μετά βάζει το καροτάκι στην μικρή λαιμητόμο που έχει και τους λέει
- Απλά βάζετε το πραγματάκι σας εδώ....  :2funny: :2funny:

Δείτε το link στο youtube :

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Εκπληκτική σκηνή από το Ρομπέν των Δασών : οι ήρωες με τα κολάν!
Ο Μελ Μπρουκς (που το σκηνοθετεί κιόλας) κάνειι τον Εβραίο ραββίνο που εκτελεί περιτομές... συναντά το Ρομπέν και τα παλικάρια του..
- Μα καλά δεν ξέρετε τί είναι περιτομή? Οι γυναίκες την αγαπούν...
- Α καλά, εγώ θα πάρω δύο τότε... λέει ο μάυρος :2funny: :2funny:

και μετά βάζει το καροτάκι στην μικρή λαιμητόμο που έχει και τους λέει
- Απλά βάζετε το πραγματάκι σας εδώ....  :2funny: :2funny:

Δείτε το link στο youtube :

αααχαχαχαχα
το θυμαμαι! γαμάτη ταινια :2funny:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Πονάνε τα στατιστικά...έτσι ... έτσι... θα σας παρατάνε οι γκόμενες και θα πηγαίνουν μόνο με περιτομημενους...θα ξυπνήσουν σε λίγο και τα πρόβατα οι Ελεεινίδες  :zfuck: ...έτσι ... να πονάει...  :dancing:

Πόσο πονάει όταν η περιτομή γαμάει...πόσο πονάει ...όταν η περιτομή γαμάει...  :dancing:

Οοο...οοο...αμάν...αμάν....  :2funny: :2funny: :2funny:

χμμ... είσαι γιατρός λες.... μας λες επίσης ότι η περιτομή γαμάει.....

βρέ απο μας ψάχνεις για να τα κονομήσεις....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
εγω δεν ειπα οτι αμα δεν εχεις κανει περιτομη θα παθεις ουρολοιμωξη. εγω που εκανα στα 21 μου δεν ειχα παθει ποτε τιποτα. συγκεκριμενα ανεφερθηκα στα παιδια που εχουνε προβλημα και πρεπει να κανουν περιτομη. Εγω αμα δεν ειχα προβλημα σιγα μην εκανα

Homies , αν είναι έτσι συμφωνούμε.

homies187

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
με λεει φασιστα ενας εβραιος?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ok μαγκα. εσυ αυριο - μεθαυριο αμα κανεις παιδι και εχει προβλημα προτιμησε να μεινει στειρος. εσυ δηλαδη ξεχωριζεις τον ελληνα απο την περιτομη? ωρε κοιτα κατι γιδια.... αφου δεν εκανες περιτομη εισαι 100% ελληνας. μπραβο! :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom