Νέα

Υπόθεση - πετσάκι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Archibal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η γνώμη σας για την περιτομή?

• Είμαι Άντρας και έχω κάνει περιτομή

Ψήφοι: 153 20,6%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή και ούτε θα κάνω ποτέ

Ψήφοι: 384 51,8%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή αλλά σκέφτομαι να κάνω

Ψήφοι: 162 21,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη με περιτομή

Ψήφοι: 8 1,1%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη χωρίς περιτομή

Ψήφοι: 7 0,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη γενικά

Ψήφοι: 27 3,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    741

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
To σωστό νικ είναι mellontikos ή ipopsifios kavliaris leme.. Ερώτηση, είσαι πάνω από 18?
Γι αυτό που ρωτάς δεν έχω ιδέα...

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
καλησπερα, εχω φιμωση πεους και μαλιστα πληρης! Δηλαδη η βαλανος δεν βγαινει προς τα εξω ουτε οταν ειμαι σε στυση αλλα ουτε και οταν ειμαι σε χαλαρη κατασταση. Να διευκρινισω παντως πως δεν εχω πονους, αιματα κλπ οταν αυνανιζομαι (οπως μπορει να συμβει με την παραφιμωση οπου το πετσακι βγαινει και σκαλωνει). Γενικα ειμαι μια χαρα, αλλα θελω να ξερω αν θα μπορω να τον χωσω χωρις προβληματα. Ενας ιατρος μου ειπε πως θα μπορω, απλα αν πηδηξω χωρις προφυλακτικο απο θεμα υγιεινης θα εχω προβλημα και γι αυτο θα πρεπει καποια στιγμη να κανω τη επεμβαση.
Εχει/ειχε κανεις αλλος παρομοιο προβλημα; Μπορω να γαμησω ρε παιδες ή θα εχω προβληματα;  :fuck2:
Βρε φιλαράκι τι Ρώτας εδώ μέσα   :) δεν πας σε έναν γιατρό καλύτερα να σου πει  ...

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Χωρίς να είμαι γιατρός βέβαια, μόνο και για λόγους καθαριότητας δεν πρέπει να κάνεις περιτομή? Συνήθως όσοι έχουν φίμωση κάνουν περιτομή.Ενημερώσου από γιατρό φυσικά καλύτερα.Δεν στο πρότεινε?

kavliaris leme

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ναι ρε παιδια αυτο μου προτεινε να κανω. Περιτομη. Απλα αυτος μου ειπε πως μπορω να κανω σεξ. Αλλα δεν ξερω εγω εχω τις αμφιβολιες μου μηπως δεν μπορω με το πετσακι να καλυπτει τη βαλανο την ωρα που θα γαμαω. Επειδη εχω κοπελα και κοντευω να την πηδηξω αυτο το καιρο και επειδη δεν εχω χρηματα για περιτομες τωρα, γι αυτο ρωταω. Δεν θελω να γινω και ρεζιλι στη κοπελα. Μαλλον με βλεπω να τεσταρω τον πουτσο μου με καμια πουτανα.  :think:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μια χαρα εισαι!

kavliaris leme

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Εννοεις δεν εχω προβλημα ή το λες που σκεφτομαι να παω με πουτανα;  :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
πηγαινε σε εναν γιατρο φιλε!

kavliaris leme

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
E Μα πηγα ρε παιδια. Αυτο λεω... Μου ειπε οτι μπορω να γαμησω, αλλα δεν ξερω εχω αμφιβολιες...

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
καλησπερα, εχω φιμωση πεους και μαλιστα πληρης! Δηλαδη η βαλανος δεν βγαινει προς τα εξω ουτε οταν ειμαι σε στυση αλλα ουτε και οταν ειμαι σε χαλαρη κατασταση. Να διευκρινισω παντως πως δεν εχω πονους, αιματα κλπ οταν αυνανιζομαι (οπως μπορει να συμβει με την παραφιμωση οπου το πετσακι βγαινει και σκαλωνει). Γενικα ειμαι μια χαρα, αλλα θελω να ξερω αν θα μπορω να τον χωσω χωρις προβληματα. Ενας ιατρος μου ειπε πως θα μπορω, απλα αν πηδηξω χωρις προφυλακτικο απο θεμα υγιεινης θα εχω προβλημα και γι αυτο θα πρεπει καποια στιγμη να κανω τη επεμβαση.
Εχει/ειχε κανεις αλλος παρομοιο προβλημα; Μπορω να γαμησω ρε παιδες ή θα εχω προβληματα;  :fuck2:

Προσεχε μην τυχον και γαμισεις, θα εχεις προβλημα.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Εχει/ειχε κανεις αλλος παρομοιο προβλημα; Μπορω να γαμησω ρε παιδες ή θα εχω προβληματα;  :fuck2:

Θα εχεις προβλημα.
Μην ανυσηχεις. Ολα καλα δεν εχεις προβλημα.

peter_forum

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
37
Πόντοι
1
γαμας κανονικα ρε παιχτη , δεν χυνεις ευκολα , αλλα αμα το βαλεις καπου στενα μπορει να σκιστεις ...

kavliaris leme

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
γαμας κανονικα ρε παιχτη , δεν χυνεις ευκολα , αλλα αμα το βαλεις καπου στενα μπορει να σκιστεις ...
η κοπελα μου ειναι παρθενα γι αυτο και ανησυχω λιγο. θα ειναι στενη.
με πουτανα δεν νομιζω να εχω προβλημα. εκει θα τον χωνω φανταζομαι θα λεω καλα αερα γαμαω???  :grin:

peter_forum

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
37
Πόντοι
1
βαλε καποτα , βαλε και κανενα λιπαντικο αμα ειναι full στενη και εισαι καλα , μην ψηθεις για κωλο μονο  :grin:

και πληροφοριακα σε δουλευουν οι αλλοι ...

kavliaris leme

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
βαλε καποτα , βαλε και κανενα λιπαντικο αμα ειναι full στενη και εισαι καλα , μην ψηθεις για κωλο μονο  :grin:

και πληροφοριακα σε δουλευουν οι αλλοι ...
ευχαριστω φιλε! καποτα εννοειται. ε ναι και κανα λιπαντικο καλυτερα.. α κωλο να μην αγγιξω? ε δεν ξες καμια φορα.. με σαλιο και υπομονη...  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom