You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Υπόθεση - πετσάκι!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Archibal
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 280K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
Βρε φιλαράκι τι Ρώτας εδώ μέσα δεν πας σε έναν γιατρό καλύτερα να σου πει ...καλησπερα, εχω φιμωση πεους και μαλιστα πληρης! Δηλαδη η βαλανος δεν βγαινει προς τα εξω ουτε οταν ειμαι σε στυση αλλα ουτε και οταν ειμαι σε χαλαρη κατασταση. Να διευκρινισω παντως πως δεν εχω πονους, αιματα κλπ οταν αυνανιζομαι (οπως μπορει να συμβει με την παραφιμωση οπου το πετσακι βγαινει και σκαλωνει). Γενικα ειμαι μια χαρα, αλλα θελω να ξερω αν θα μπορω να τον χωσω χωρις προβληματα. Ενας ιατρος μου ειπε πως θα μπορω, απλα αν πηδηξω χωρις προφυλακτικο απο θεμα υγιεινης θα εχω προβλημα και γι αυτο θα πρεπει καποια στιγμη να κανω τη επεμβαση.
Εχει/ειχε κανεις αλλος παρομοιο προβλημα; Μπορω να γαμησω ρε παιδες ή θα εχω προβληματα;
kavliaris leme
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ναι ρε παιδια αυτο μου προτεινε να κανω. Περιτομη. Απλα αυτος μου ειπε πως μπορω να κανω σεξ. Αλλα δεν ξερω εγω εχω τις αμφιβολιες μου μηπως δεν μπορω με το πετσακι να καλυπτει τη βαλανο την ωρα που θα γαμαω. Επειδη εχω κοπελα και κοντευω να την πηδηξω αυτο το καιρο και επειδη δεν εχω χρηματα για περιτομες τωρα, γι αυτο ρωταω. Δεν θελω να γινω και ρεζιλι στη κοπελα. Μαλλον με βλεπω να τεσταρω τον πουτσο μου με καμια πουτανα.
kavliaris leme
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εννοεις δεν εχω προβλημα ή το λες που σκεφτομαι να παω με πουτανα;
kavliaris leme
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
E Μα πηγα ρε παιδια. Αυτο λεω... Μου ειπε οτι μπορω να γαμησω, αλλα δεν ξερω εχω αμφιβολιες...
kavliaris leme
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Το βρηκα! Θα παω σε ΠΟΥΤΑΝΑ ΓΙΑΤΡΟ!
Ypsolon
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
καλησπερα, εχω φιμωση πεους και μαλιστα πληρης! Δηλαδη η βαλανος δεν βγαινει προς τα εξω ουτε οταν ειμαι σε στυση αλλα ουτε και οταν ειμαι σε χαλαρη κατασταση. Να διευκρινισω παντως πως δεν εχω πονους, αιματα κλπ οταν αυνανιζομαι (οπως μπορει να συμβει με την παραφιμωση οπου το πετσακι βγαινει και σκαλωνει). Γενικα ειμαι μια χαρα, αλλα θελω να ξερω αν θα μπορω να τον χωσω χωρις προβληματα. Ενας ιατρος μου ειπε πως θα μπορω, απλα αν πηδηξω χωρις προφυλακτικο απο θεμα υγιεινης θα εχω προβλημα και γι αυτο θα πρεπει καποια στιγμη να κανω τη επεμβαση.
Εχει/ειχε κανεις αλλος παρομοιο προβλημα; Μπορω να γαμησω ρε παιδες ή θα εχω προβληματα;
Προσεχε μην τυχον και γαμισεις, θα εχεις προβλημα.
καλησπερα, εχω φιμωση πεους και μαλιστα πληρης! Δηλαδη η βαλανος δεν βγαινει προς τα εξω ουτε οταν ειμαι σε στυση αλλα ουτε και οταν ειμαι σε χαλαρη κατασταση. Να διευκρινισω παντως πως δεν εχω πονους, αιματα κλπ οταν αυνανιζομαι (οπως μπορει να συμβει με την παραφιμωση οπου το πετσακι βγαινει και σκαλωνει). Γενικα ειμαι μια χαρα, αλλα θελω να ξερω αν θα μπορω να τον χωσω χωρις προβληματα. Ενας ιατρος μου ειπε πως θα μπορω, απλα αν πηδηξω χωρις προφυλακτικο απο θεμα υγιεινης θα εχω προβλημα και γι αυτο θα πρεπει καποια στιγμη να κανω τη επεμβαση.
Θα εχεις προβλημα.
Μην ανυσηχεις. Ολα καλα δεν εχεις προβλημα.
kavliaris leme
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
για γινε λιγο πιο συγκεκριμενος αν θελεις..Προσεχε μην τυχον και γαμισεις, θα εχεις προβλημα.
peter_forum
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 37
- Πόντοι
- 1
γαμας κανονικα ρε παιχτη , δεν χυνεις ευκολα , αλλα αμα το βαλεις καπου στενα μπορει να σκιστεις ...
kavliaris leme
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
what??Θα εχεις προβλημα.
Μην ανυσηχεις. Ολα καλα δεν εχεις προβλημα.
kavliaris leme
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
η κοπελα μου ειναι παρθενα γι αυτο και ανησυχω λιγο. θα ειναι στενη.γαμας κανονικα ρε παιχτη , δεν χυνεις ευκολα , αλλα αμα το βαλεις καπου στενα μπορει να σκιστεις ...
με πουτανα δεν νομιζω να εχω προβλημα. εκει θα τον χωνω φανταζομαι θα λεω καλα αερα γαμαω???
what??
Τι δεν καταλαβες?
kavliaris leme
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Λες "Θα εχεις προβλημα. Μην ανυσηχεις. Ολα καλα δεν εχεις προβλημα."Τι δεν καταλαβες?
τι θες να πεις? εχω η δεν εχω προβλημα;
peter_forum
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 37
- Πόντοι
- 1
βαλε καποτα , βαλε και κανενα λιπαντικο αμα ειναι full στενη και εισαι καλα , μην ψηθεις για κωλο μονο
και πληροφοριακα σε δουλευουν οι αλλοι ...
Λες "Θα εχεις προβλημα. Μην ανυσηχεις. Ολα καλα δεν εχεις προβλημα."
τι θες να πεις? εχω η δεν εχω προβλημα;
Νομιζω ημουν σαφεστατος.
kavliaris leme
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ευχαριστω φιλε! καποτα εννοειται. ε ναι και κανα λιπαντικο καλυτερα.. α κωλο να μην αγγιξω? ε δεν ξες καμια φορα.. με σαλιο και υπομονη...βαλε καποτα , βαλε και κανενα λιπαντικο αμα ειναι full στενη και εισαι καλα , μην ψηθεις για κωλο μονο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 11K