You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Υπόθεση - πετσάκι!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Archibal
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 280K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
kavliaris leme
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
και μονο που εχεις αυτη τη φωτο στο προφιλ σου αποδεικνυεις ποσο μ@υν@παν@ εισαι!! αλλα που να καταλαβεις εσυ απο θρησκεια, αφου σε εχει φαει ητι την βριζεις την κοπελα ρε αθλιε τυπε?
καραγκιοζακο! παρτα τα @@ μου κ μιλα μονος σου τωρα, εγω δεν ξαναποσταρω εδω! λουλη!
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
και μονο που εχεις αυτη τη φωτο στο προφιλ σου αποδεικνυεις ποσο μ@υν@παν@ εισαι!! αλλα που να καταλαβεις εσυ απο θρησκεια, αφου σε εχει φαει η
καραγκιοζακο! παρτα τα @@ μου κ μιλα μονος σου τωρα, εγω δεν ξαναποσταρω εδω! λουλη!
τι σχεση εχει αυτο?επισης δες το ονομα σου...λες οτι εισαι καβλιαρης αλλα εισαι παρθενος..και οχι στο ζωδιο αλλα στο γαμησι! αντε παλιο πιτσιρικα!
kellaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2012
- Like
- 1
εσενα ποιος σε ρωτησε μωρη κ μιλας με τετοιο υφος;; πανε κανε καμια πιπα και παρατα με γιατι αμα στον χωσω αν πονεσω εγω μια φορα εσυ θα πονεσεις 100. οσο για το αν δεν σ αρεσει, αμα σου σκασω κανα 300αρι ομως για το ποτε θα την γλειφεις... αλλα μην χαιρεσαι. σε τετοιες σαν εσενα δεν δινω δεκαρα! αντε γεια μωρη!!!
υγ: παρε κανεναν απο τους παραπανω τους μαλακες γιατι δεν αντεχουν αλλο απο τη πολυ θα παθουν τιποτα!
ρε μαλακισμενο θα απανταω με οτι υφος γουσταρω...αντε και γαμησου τσολι
εγω θα κανω πιπες αλλα εσενα δεν θα σου κανει καμια με τετοια βρομικη και μικροτσουτσουνι πουτσα που εχεις ηλιθιε
και 3.000 εβρω να μου εδινε εγω την πουτσα σου δεν θα την επερνε ουτε με 10 προφυλακτικα ρε βρομιαρη του κερατα
σε γκομενες σαν εμενα δεν θα εδινες ουτε δεκαρα γιατι δεν εχεις δεκαρα ρε μυξιαρικο
μαλακας εισαι εσυ ρε που εισαι 18 και δεν εχεις γαμησει ακομα και οχι οι παραπανω οπως λες, εσενα σε εχει βαρεσει η μαλακια στο κεφαλη μαλακα ε μαλακα
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
δες που καταντησαμε.. μεχρι και οι πουτανες βγαζουν γλωσσα...
θα θελες να βουλωνα και το δικο σου, αλλα δεν θα το κανω, δεν αξιζεις μία...
Παληκαρια ηρεμια μην μαλωνετε σαν τα κοκορια,λιγος σεβασμος δεν βλαπτητι την βριζεις την κοπελα ρε αθλιε τυπε?
kellaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2012
- Like
- 1
Παληκαρια ηρεμια μην μαλωνετε σαν τα κοκορια,λιγος σεβασμος δεν βλαπτη
διαβασε καλυτερα και μετα λες
ο μαλακας μαλωνει μονος του
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Τα διαβασαδιαβασε καλυτερα και μετα λες
ο μαλακας μαλωνει μονος του
εξαλου την 2η παραθεση την εβαλα απλα να μην βριζη γιατι υπαρχουν οι μοντ με τα μπαν το φιμωτρο κλπ
Χαιρετω την παρεα, να σας πω κ εγω το προβλημα μου να μου πειτε κ εσεις γνωμες. Σιγουρα απλα μονο γνωμες προφανως απο οσους εχουν ηδη καποιο παρομοιο προβλημα με αυτο που θα σας πω.
Κατα την στυση η ποσθη δεν τραβιεται πισω για να αποκαλυφθει η βαλανος, οταν ειμαι σε νορμαλ φαση μπορω να την τραβηξω και να αποκαλυφθει, η επιστροφη δεν γινεται πανευκολα αλλα γινεται σχετικα χωρις καποιο σοβαρο θεμα. Τωρα το πιο εντονο προβλημα το βρισκω αφου ειμαι σε στυση και εχει τραβηχτει η ποσθη και εχει εμφανιστει πληρως η βαλανος οταν αρχιζει η πραξη νιωθω μια πιεση στο κατω σημειο της βαλανου, εκει που τελειωνει δηλαδη και ειναι ο δακτυλιος. Εχω την ιδεα οτι πρεπει να ειναι στενος, οπτικα βεβαια δεν το βλεπω οτι πιεζεται πολυ, αλλα μαλλον λογο της διογκοσης πρεπει να ζοριζεται εκεινο το σημειο γιατι μαλλον ειναι στενο.
Απλα θα ηθελα πριν επισκεφθω καποιον γιατρο, γνωμη απο καποιο με παρομοιο προβλημα για να ξερω που βαδιζω σε πρωτη φαση. Σε δευτερη φαση αν γνωριζει καποιος το κοστος για το "ανοιγμα" του σημειου ωστε να χαλαρωσει περισσοτερο, η, τι επεμβαση λογικα θα πρεπει να κανω.
Ευχαριστω!
Κατα την στυση η ποσθη δεν τραβιεται πισω για να αποκαλυφθει η βαλανος, οταν ειμαι σε νορμαλ φαση μπορω να την τραβηξω και να αποκαλυφθει, η επιστροφη δεν γινεται πανευκολα αλλα γινεται σχετικα χωρις καποιο σοβαρο θεμα. Τωρα το πιο εντονο προβλημα το βρισκω αφου ειμαι σε στυση και εχει τραβηχτει η ποσθη και εχει εμφανιστει πληρως η βαλανος οταν αρχιζει η πραξη νιωθω μια πιεση στο κατω σημειο της βαλανου, εκει που τελειωνει δηλαδη και ειναι ο δακτυλιος. Εχω την ιδεα οτι πρεπει να ειναι στενος, οπτικα βεβαια δεν το βλεπω οτι πιεζεται πολυ, αλλα μαλλον λογο της διογκοσης πρεπει να ζοριζεται εκεινο το σημειο γιατι μαλλον ειναι στενο.
Απλα θα ηθελα πριν επισκεφθω καποιον γιατρο, γνωμη απο καποιο με παρομοιο προβλημα για να ξερω που βαδιζω σε πρωτη φαση. Σε δευτερη φαση αν γνωριζει καποιος το κοστος για το "ανοιγμα" του σημειου ωστε να χαλαρωσει περισσοτερο, η, τι επεμβαση λογικα θα πρεπει να κανω.
Ευχαριστω!
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Αγαπητε Πετρο σε λίγο θα ερθει ο γιατρος του σαιτ να σου δωσει τα φωτα του και την γνωματευση του. Τωρα τσακώνεται στα πολιτικα ο αλητης.Χαιρετω την παρεα, να σας πω κ εγω το προβλημα μου να μου πειτε κ εσεις γνωμες. Σιγουρα απλα μονο γνωμες προφανως απο οσους εχουν ηδη καποιο παρομοιο προβλημα με αυτο που θα σας πω.
Ευχαριστω!
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
περιμενε λιγο τον γιατρο οπως σου ειπε ο συντροφοςΧαιρετω την παρεα, να σας πω κ εγω το προβλημα μου να μου πειτε κ εσεις γνωμες. Σιγουρα απλα μονο γνωμες προφανως απο οσους εχουν ηδη καποιο παρομοιο προβλημα με αυτο που θα σας πω.
Ευχαριστω!
Συνημμένα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε ηρθε η ωρα να γινεις εβραιοςΧαιρετω την παρεα, να σας πω κ εγω το προβλημα μου να μου πειτε κ εσεις γνωμες. Σιγουρα απλα μονο γνωμες προφανως απο οσους εχουν ηδη καποιο παρομοιο προβλημα με αυτο που θα σας πω.
Ευχαριστω!
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
ετσι απλα?τυπε ηρθε η ωρα να γινεις εβραιος
Σε εχουν φαει τα πολιτικα συντροφε
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
δεν ειναι καλη εποχη νομιζω....πεφτουν φαπεςτυπε ηρθε η ωρα να γινεις εβραιος
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
απο ποιον τυπε?δεν ειναι καλη εποχη νομιζω....πεφτουν φαπες
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
τυπε ηρθε η ωρα να γινεις εβραιος
Δεν το γλυτωνω δηλαδη ε.. Στενος δακτυλιος ποσθης λογικα απο οτι καταλαβαινω.
Βεβαια και καλυμενο που ειναι δεν μου εχει δημιουργησει προβλημα στις επαφες που ειχα μεχρι στιγμης, απλα το σκεφτομαι.. να το κανω η να μην το κανω..
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Δεν το γλυτωνω δηλαδη ε.. Στενος δακτυλιος ποσθης λογικα απο οτι καταλαβαινω.
Βεβαια και καλυμενο που ειναι δεν μου εχει δημιουργησει προβλημα στις επαφες που ειχα μεχρι στιγμης, απλα το σκεφτομαι.. να το κανω η να μην το κανω..
http://[URL unfurl="true"]www.bangitout.com/uploads/22300px-Gi-jew-movie.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Οκ, το επιασα το νοημα..!
Πφφφ.. απο τιμες ξερουμε τιποτα? Οχι για laser γιατι ξερω οτι ξεφευγουν πολυ..
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε εσυ θες χειροκινητο?Οκ, το επιασα το νοημα..!
Πφφφ.. απο τιμες ξερουμε τιποτα? Οχι για laser γιατι ξερω οτι ξεφευγουν πολυ..
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τυπε μου...τα σεβη μου φιλε μου.απο ποιον τυπε?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 11K