Νέα

Υπόθεση - πετσάκι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Archibal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια η γνώμη σας για την περιτομή?

• Είμαι Άντρας και έχω κάνει περιτομή

Ψήφοι: 153 20,6%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή και ούτε θα κάνω ποτέ

Ψήφοι: 384 51,8%
  • Είμαι Άντρας και δεν έχω κάνει περιτομή αλλά σκέφτομαι να κάνω

Ψήφοι: 162 21,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη με περιτομή

Ψήφοι: 8 1,1%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη χωρίς περιτομή

Ψήφοι: 7 0,9%
  • Είμαι γυναίκα και μου αρέσουν τα πέη γενικά

Ψήφοι: 27 3,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    741

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Ο δικος μου ο χαλινος ηταν αρκετα κοντος με αποτελεσμα οταν καβλωνει τερμα, να μου τραβουσε-κατεβαζε το κεφαλι αρκετα, Εμενα 1cm πηρε σιγουρα, αλλα οχι επειδη μεγαλωσε, αλλα επειδη τωρα το κεφαλι κοιταει ευθεια, την μεγαλυτερη διαφορα θα δεις με το ματι (ουλες και τετοια δεν εχω παντως, και οταν τον βαζεω στα πολυ στενα, δεν με τραβαει-τσουζει  :fuck2:

ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα...ισχύει για όσους έχουν βραχύ χαληνό. Αλλιώς αν είναι κανονικός δεν υπάρχει λόγος επέμβασης και αν γίνει δεν θα δείτε διαφορά....

agko

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εχω και γω ενα προβληματακι...
Πριν 2 χρονια εκανα επεμβαση γιατι ειχα φυμωση,οταν τραβαγα το δερμα κατω,το πετσακι ηταν χοντρο και τραβαγε και το κεφαλι του πεους με αποτελεσμα να ζοριζομαι πολυ και στο σεξ.Μετα απο την επεμβαση το μεγαλυτερο προβλημα εφυγε,αλλα απο οτι παρατηρω,εχει μαζευτει πολυ δερμα πλεον στο εξωτερικο του πεους και παλι υπαρχει ενα ζορι οταν προσπαθω να κατεβασω τελειως κατω το δερμα.Επισης οταν εχω κατεβασει το δερμα και το κεφαλι ειναι εξω,και παω να βαλω προφυλακτικο,εχω προβλημα,δεν μπορει να ξετυλιχτει ευκολα και οταν το καταφερω,δεν φτανει μεχρι κατω γιατι υπαρχει το πολυ δερμα που αν αφησω το χερι με το οποιο το τραβαω κατω,σηκωνεται και δεν αφηνει το προφυλακτικο να ξετυλιχθει κανονικα(μαλλον τα ειπα λιγο μπερδεμενα...:p).Οποιος καταλαβε,καθε συμβουλη δεκτη....

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Καλα ρε μαλακες... πατε και κοβετε τα πουλια σας??  :2funny:
Ενταξει, κι εγω το εχω το πετσακι.
Κανει τον πουτσο μου να φαινεται στενοτερος, αλλα τι με νοιαζει?
Σιγα μην κατσω να βαζω νυστερι στα παπαρια μου, μονο και μονο για λογους "εντυπωσιασμου"
Κι απ' την αλλη, μπορει στο γαμησι να μην διαρκω απειρα, αλλα καβλωνω τρελα, ενω με ανοιχτο πουτσο παω στοιχημα πως η αισθηση θα ηταν πολυ πιο περιορισμενη.
Αρα... ΟΚ ειμαστε.
Αμα ειναι να θυσιαζω αισθηση για χαρη της διαρκειας, κοβω εντελως τον πουτσο μου και βαζω εναν υδραυλικο, ελεγχομενο με μπουτον

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Ο δικος μου ο χαλινος ηταν αρκετα κοντος με αποτελεσμα οταν καβλωνει τερμα, να μου τραβουσε-κατεβαζε το κεφαλι αρκετα, Εμενα 1cm πηρε σιγουρα, αλλα οχι επειδη μεγαλωσε, αλλα επειδη τωρα το κεφαλι κοιταει ευθεια, την μεγαλυτερη διαφορα θα δεις με το ματι (ουλες και τετοια δεν εχω παντως, και οταν τον βαζεω στα πολυ στενα, δεν με τραβαει-τσουζει  :fuck2:

Αμα ο πουτσος σου ηταν κλειστος, πώς σου τραβουσε το κεφαλι προς τα κατω?
Δεν θα επρεπε να εχεις βγαλει ολοκληρο το κεφαλι εξω, για να στο τραβαει?
(Εμενα μου το τραβαει, αλλα ΕΦΟΣΟΝ το εχω βγαλει. Πραγμα που συμβαινει μονο σε περιπτωσεις που ειμαι "χαλαρος"- γτ αμα ειμαι καλωμενος, δεν ανοιγει καν... Οποτε, δεν καταλαβαινω πώς μπορει να μου στραβωνει αυτο το πραγμα την πουτσα εν στυση- η οποια, βεβαια, οντως ειναι στραβη!)
Ομολογω πως καπου το χανω

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Σιγα μην κατσω να βαζω νυστερι στα παπαρια μου, μονο και μονο για λογους "εντυπωσιασμου"
Κι απ' την αλλη, μπορει στο γαμησι να μην διαρκω απειρα, αλλα καβλωνω τρελα, ενω με ανοιχτο πουτσο παω στοιχημα πως η αισθηση θα ηταν πολυ πιο περιορισμενη.
Αρα... ΟΚ ειμαστε.
Αμα ειναι να θυσιαζω αισθηση για χαρη της διαρκειας, κοβω εντελως τον πουτσο μου και βαζω εναν υδραυλικο, ελεγχομενο με μπουτον
Σου είπε κανείς ότι ξυπνήσαμε μια ωραία πρωία κ είπαμε να πάμε να μας τον κόψουν?

Οι περισσότεροι είχαν κάποιο πρόβλημα το οποίο τους ανάγκασε να καταφύγουν στην περιτομή...

Υπάρχουν κ αυτοί που το κάνουν χωρίς λόγο αλλά θέλω να πιστεύω ότι είναι μια πολύ μικρή μειοψηφία..

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Αρα... ΟΚ ειμαστε.

αν έχεις βραχύ χαληνό ή φίμωση επιβάλλεται,αλλιώς δεν μπορείς να έχεις σεξουαλική ζωή στην φίμωση, ενώ στον βραχύ χαλινό κινδυνεύεις να σκιστεί την ώρα της πράξης. Είναι επεμβάσεις ρουτίνας.

Petsotriftis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Αμα ο πουτσος σου ηταν κλειστος, πώς σου τραβουσε το κεφαλι προς τα κατω?
Δεν θα επρεπε να εχεις βγαλει ολοκληρο το κεφαλι εξω, για να στο τραβαει?
(Εμενα μου το τραβαει, αλλα ΕΦΟΣΟΝ το εχω βγαλει. Πραγμα που συμβαινει μονο σε περιπτωσεις που ειμαι "χαλαρος"- γτ αμα ειμαι καλωμενος, δεν ανοιγει καν... Οποτε, δεν καταλαβαινω πώς μπορει να μου στραβωνει αυτο το πραγμα την πουτσα εν στυση- η οποια, βεβαια, οντως ειναι στραβη!)
Ομολογω πως καπου το χανω

Για οταν ηταν καβλωμενος μιλαω, οταν λες κλειστος τι εννοας?  :huh: Εγω δεν ειχα φιμωση, το πετσακι μου ειτε ημουν καβλωμενος ειτε οχι ανεβοκατεβαινει πολυ ανετα, απλα οταν καβλωνα και ανεβαινε ολο το πετσακι πισω, ο χαλινος (αυτο που εκοψα δηλαδη, ειναι αυτο που ενωνει το πετσακι με το κεφαλι στο κατω μερος του καβλιου) ηταν πολυ κοντος με αποτελεσμα να μου τραβαει το κεφαλι προς τα κατω και να στραβωνει. Δεν ξερω αν το καταλαβαινεις καλυτερα τωρα. Συμφωνα παντως με αυτα που καταλαβαινω εσυ εχεις φιμωση  :think:

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Για οταν ηταν καβλωμενος μιλαω, οταν λες κλειστος τι εννοας?  :huh: Εγω δεν ειχα φιμωση, το πετσακι μου ειτε ημουν καβλωμενος ειτε οχι ανεβοκατεβαινει πολυ ανετα, απλα οταν καβλωνα και ανεβαινε ολο το πετσακι πισω, ο χαλινος (αυτο που εκοψα δηλαδη, ειναι αυτο που ενωνει το πετσακι με το κεφαλι στο κατω μερος του καβλιου) ηταν πολυ κοντος με αποτελεσμα να μου τραβαει το κεφαλι προς τα κατω και να στραβωνει. Δεν ξερω αν το καταλαβαινεις καλυτερα τωρα. Συμφωνα παντως με αυτα που καταλαβαινω εσυ εχεις φιμωση  :think:

βραχύ χαλινό είχες, το είχα και εγώ και πολύ μεγάλο ποσοστό των ανδρών.

manx

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
φιλε μου ποσο πηγε η επεμβαση στο χαλινο??? με λεισερ ή νυστερι την εκανες???

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Δεν ξερω τι ειναι η φιμωση
Εμενα το πετσακι μου δεν τραβιεται πισω οταν ειμαι καβλωμενος- μονο αμα ειναι μαλακος ο πουτσος μου
Αλλα δεν εχω κανενα προβλημα στο γαμησι ή οπουδηποτε αλλου

(Καταλαβα τι λες- εμενα η πουτσα μου ειναι στραβη αλλα, δεδομενου οτι δεν ανοιγει καθολου οταν καβλωνει, δεν παιζει ρολο ο χαλινος κλπ κλπ)

Petsotriftis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξερω τι ειναι η φιμωση
Εμενα το πετσακι μου δεν τραβιεται πισω οταν ειμαι καβλωμενος- μονο αμα ειναι μαλακος ο πουτσος μου
Αλλα δεν εχω κανενα προβλημα στο γαμησι ή οπουδηποτε αλλου

(Καταλαβα τι λες- εμενα η πουτσα μου ειναι στραβη αλλα, δεδομενου οτι δεν ανοιγει καθολου οταν καβλωνει, δεν παιζει ρολο ο χαλινος κλπ κλπ)

Ναι εσυ εχεις φιμωση, συμβουλες θα σου δωσουν οι full κομενοπετσακιδες  :P

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα τύποι , όταν κατά τη διάρκεια γαμησιού που είτε η γκόμενα είναι σφιχτομούνα είτε ζοριστεί το παπάρι , ματώσει το πουτσοκέφαλο (γύρω γύρω) , τι προβλέπεται?

Εγχείρηση για βραχύ χάλινο ή περιτομή?

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Καλησπέρα τύποι , όταν κατά τη διάρκεια γαμησιού που είτε η γκόμενα είναι σφιχτομούνα είτε ζοριστεί το παπάρι , ματώσει το πουτσοκέφαλο (γύρω γύρω) , τι προβλέπεται?

Ένας γιατρός θα σου πει σίγουρα μόλις το δει...

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21

Προσφατως 18 Iουνιου αν θυμαμαι καλα, εκανα εξαχνωση χαλινου με λειζερ (200 ευρω, 5 λεπτα επεμβαση και εφυγες).Αλλο ο βραχυς χαλινος,αλλο πραγμα η φιμωση που θεωρηται και ιατρικα ποιο σοβαρο.Ο γιατρος θα κρινει αν θα πρεπει να αφερεθει τμημα του δερματος στο ανω μερος του πεους σε περιπτωση που υπαρχει στενωτικος δακτυλιος.Αν οχι θα σου αφαιρεσει μονο τον χαλινο.

Μετα την μικροεπεμβαση χρησιμοποιησα Κρεμα Πανθενολης #2026 advanced formula και ειδα πληρης ιαση την πληγης σε λιγοτερο απο 14 μερες.
Θα μπορεις μετα απο 2-3 να τον παιξεις αλλα οχι και να γαμησεις.

mekgr

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Γειά σας εχω πάει πολλές φορές με κοπέλες αλλά πρόσφατα που είχα πάει σε ένα Studio ένιωσα κατά την διάρκεια της πράξης ένα τράβηγμα στο πέος σταμάτησα και είδα αίμα μέσα στο προφυλακτικό το έβγαλα και είδα ότι είχε κοπή το πετσάκι δεν πονάω ούτε με τσούζει όπως διάβασα από μερικούς. Μου είπε ένας φίλος που έχει κάνει περιτομή ότι δεν είναι τίποτα απλά για 2-3 μέρες να βάζω το βράδυ μια αντιβακτηριακί κρέμα προλυπτικά που του είχαν δώσει και σε αυτόν όταν έκανε την περιτομή.
Η ερωτησή μου είναι ότι είναι φυσιολογικό μετά από τόσα χρόνια και τόσες φορές που έχω παέι με κοπέλες να σπάσει τώρα?
Και δεύτερον χρειάζεται να πάω στο γιατρό αφου δεν με ενοχλεί και σταμάτησε αμέσως το αίμα? (ο φίλος λέει ότι δεν χρειάζεται και ότι ειναι φυσιολογικό και συμβαίνει σε πολλούς να πάω μόνο αν νιώσω ενόχληση η έχω ερεθυσμό)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom