bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.780
- Πόντοι
- 6.030
Πασχει απο ασπεργκερ ειναι και σα μπεργκερ....αστα να πανε φαση. Κριμα
κμαν αν το κανονίσετε έρχομαι για θεατής...
μόνο να βλέπω από μια μεριά...
(είσαι σίγουρος όμως????)
αλλά ρε πουλάκι μου για να μην ξενιτευόμαστε δεν το κάνεις στην αθήνα? αφού έρχεσαι...
Όλοι και όλες τον δουλεύουν.. εκτός από τους κλώνους του.. Ο τύπος πάσχει από σύνδρομο Άσπεργκερ αλλά δεν το έχει καταλάβει..
ποιος ο λογος να παρεις μια πουτανα για να την εχεις ολη μερα;
της δινεις ενα 80αρι-100αρι για μια ωρα της ριχνεις δυο γαμησια και την στελνεις
σιγα μην σκασω φραγκα για να ταισω την πουτανα σε εστιατορια και λοιπες μαλακιες που κανει ο κμαν διακοπες κλπ κλπ
και στο τελος δεν γαμαει
παιξτε τις αδειες τυπε οπως καναμε παλια στη βουτα
τελικα δεν πηγε μυκονο αρχηγε φανταζομαι, αρκεστηκε στο ναυαγιο της σαντορινης
τυπε εχεις δει τις φυλακες στο Ανταναναριβο,Μαγαδασκαρη;ευχεσαι να πεθανεις πριν μπεις μεσα φαση. Εκει ειναι ανταγωνιστικο περιβαλλον,οχι τα clubs στο Κιεβο. Να βαλουμε τον Κman βρωμικο,αυπνο,νηστικο,με μωβ αρχιδια απο τον Εμπολα να δουμε αν θα επιβιωσει με ολους αυτους φαση :S :S :SΕπίσης !!
Αν είχες ταξιδέψει και κάπου αλλού εκτός απο το Ανατολικό μπλόκ πιθανόν να είχες ξεστραβωθεί και να είχες καταλάβει κατι απλό.
Η Ferrari έχει περίπου την ίδια τιμή και στην Ελβετία και στη Μαδαγασκάρη.
Οι παρωπίδες της εμονης ομως είναι άσχημο πράγμα. Σου δίνουν την ψευδαίσθηδη οτι έχεις πλήρη εικόνα, ενώ εχεις προφανώς ελλειπή.
Αυτά από ένα "αμπελοφιλόσοφο" που έφαγε τη ζωή του δουλεύοντας και ταξιδεύοντας το κόσμο. Είχε όμως ένα χάρισμα. Δεν ξεχνούσε να γαμάει.
τυπε εχεις δει τις φυλακες στο Ανταναναριβο,Μαγαδασκαρη;ευχεσαι να πεθανεις πριν μπεις μεσα φαση. Εκει ειναι ανταγωνιστικο περιβαλλον,οχι τα clubs στο Κιεβο. Να βαλουμε τον Κman βρωμικο,αυπνο,νηστικο,με μωβ αρχιδια απο τον Εμπολα να δουμε αν θα επιβιωσει με ολους αυτους φαση :S :S :S
Δεν πασχει απο ναρκισσισμο...το ακριβως αντιθετο.Ο τυπος εχει σοβαρο θεμα την εμφανιση του.Πρεπει μικρος να εχει υποστει τρελο bullying και πιστευει οτι με τη μαλακια που κανει παιρνει εκδικηση απο ολους αυτους που τον κοροιδευανε.
Οτι σκαει μυτη με τη διμετρη Ανατολικη πουτανα και τον βλεπουν οι αλλοι και τον θαυμαζουν...
Καλα ρε τρελε εδωσες 3 χιλιαρικα για μαλακια απο Σλοβακα?!Το θέμα όμως είναι οτι αν ήταν άλλος δε θα γνώριζε αυτή τη Σλοβάκα καν.Και αν τύχαινε και τη γνώριζε δε θα του έδινε τηλέφωνο.
Και αν του έδινε τηλέφωνο δε θα ερχόταν.
Οπότε μιλάμε για τελείως διαφορετικά δεδομένα.
Δεν είναι η Αραπίνα ή Φιλιπινέζα ή Ταυλανδή που έχει το λευκό σα βασιλιά.είναι Σλοβάκα που οι περισσότεροι ψαρώνουν να πάνε πια εκεί γιατί νιώθουν ανεπαρκείς.Και είναι 25χρονη.Και μοντέλο στο Μιλάνο.Με σπουδές κτλ.
Οπότε ο συνήθης δηλαδή το 99,9% θα ψάρωνε καν να της μιλήσει.Οχι να τη φέρει.Αυτό δε θα το κατάφερναν στον αιώνα τον άπαντα.
Αυτά παίρνω σα δεδομένα οπότε ανεβάζω τεχνητά τον πήχυ.Τι θα κάνεις άμα φέρεις Σλοβάκα 23 χρονών,μοντέλο,183 να κοιμηθεί μαζί σου πέντε χρόνια αφού τη γνώρισες τυχαία στο αεροδρόμιο?Αυτό είναι η βάση.
Ο άλλος δεν καταλαβαίνει γιατί απλά δεν μπορεί να το κάνει και ούτε θα το κάνει ποτέ.Αυτό που παίρνω σα δεδομένο.
Ο άλλος δεν έχει το state ούτε καν να μιλήσει στη Σλοβάκα και αν καταφέρει να της μιλήσει θα δηλώσει φουλ ερωτευμένος,θα τα δώσει όλα.Αλλά δε θα καταφέρει ποτέ να μιλήσει καν δεν έχει πρόσβαση.
Η ένσταση του άλλου είναι ουσιαστικά οτι εγώ ρε φίλε αν κυκλοφορούσα τέτοιο μουνί,θα ήμουν ερωτευμένος ως τα μπούνια,θα τα έκανα όλα για πάρτη της,θα ήμουν Ο Μουνόδουλος,ενώ εσύ είσαι μαλάκας χλιαρός τις έχεις δίπλα και είσαι σταρχιδιστής δε γαμάς καν.Εγώ είμαι το κελεπούρι είμαι ο ερωτεύσιμος,το real deal,ο έξυπνος,ο πονηρός ο έτσι κτλ.
Για κάποιο γαμημένο λόγο βρέθηκες με τη γκόμενα χωρίς να το αξίζεις,είσαι λάθος,δεν κάνεις ρε φίλε.Η γκόμενα έπρεπε να είναι με εμένα απλά ενοχλείς.
Σίγουρα δικαιούνται αυτοί τα μουνιά,καμία αμφιβολία απλά τα μουνιά τα τραβάω εγώ,εμένα επιλέγουν.Δηλαδή είναι με εμένα ενώ έπρεπε να είναι με αυτούς,χοντρό λάθος,reality distortion που λένε.Τι γίνεται?
μονο σοβαρες απόψεις σε ένα τοσο σοβαρο νημαΑφήνω αυτό εδώ, απόψεις και κρίσεις δεκτές, μόνο μην το μπαχαλέψετε παρακαλώ.
Λεφτα που εχουν βγει μεκοπο και μοχθο τα τρωνε βρωμιαρες που τον κοροιδευουν και δεν του καθονται. Η κοινοτητα του μπου πρεπει να τον βοηθησει
Εδωσα 800 ευρώ συνολικά νομίζω για όλα με τη Λευκορρωσίδα(αεροπορικό,εξόδους),1800 στο Κίεβο για τριήμερο,και κάπου 800 τώρα στο Ντύσσελντορφ με την Τσέχα.
Ασχημη εμπειρία ήτανε?Ποιος θα τα έκανε φτηνότερα?
ασε μας ρε τραχανα και εσυΡε τύπε, ένας φυσιολογικός έλληνας, πάει στην αράχωβα 3μερο χριστούγεννα, πληρώνει 700 ευρώ για 3 νύχτες σε παλιό χειμαδιό που τώρα το βάπτισαν σουϊταγια τους μαλάκες, 6 γεύματα από 150 ευρώ=900 ευρώ, 2 έξοδοι από 150=300 για να πιεί διαλυτικό πινέλου , 200 βενζίνες και διόδια για το σουβ
γύρω στα 3200 , για 3 μέρες με τη σούλα , που είναι 1.65, πλατινέ ξανθιά , 70 κιλά χωρίς τα σταν σμιθ ή τις ουγκ
και έχει τελειώσει ψυχολογία στο ντιρί .
Μιλάμε για μεγαλείο .
Και κοντράρουν με άλλα ζευγάρια εκεί , ποιανού είναι πιο μούρη το διαμέρισμα, αυτών στη ροδόπολη , στη δροσιά ή στην άνω γλυφάδα ....
Φυσιολογικά πράγματα.
μεχρι και τα σαπια αρχιδια πετυχε ο ReiserΠάντως, δεν ξερω για σας, εμένα όταν πρωτοείδα τη φωτο του Αρχηγού με το σωβρακο, μου ήρθε στο νου το ρεμάλι του Reiser. Επικό κόμικ.