Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΑΝΑΡΧΙΔΕ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟ..Το μεγάλο γέλιο θα πέσει όταν σε βρω.Μιλαμε θα γεμίσει όλο το ίντερνετ με της κωλοφωτογραφίες σου.
Απ: Υπόθεση Κμαν ή αλλιώς "Υπόθεση Λευκό Σώβρακο Μινερβα!"
καλησπερα παιδια μπορει να μπει διπλα στο λευκο σωβρακο και η λεξη Μινερβα ετσι θα ηταν καλυτερα πιστευω γιατι η μινερβα ανεκαθεν βγαζει ποιοτικα σωβρακα
ΝΑΙ..Μήτσο δε θέλω να κάνω τον ρουφιάνο αλλά μερικές σελίδες πιο πίσω έχει ανεβάσει φωτογραφίες από το δήθεν αυτοκίνητο του,στη μια φαίνεται σε αντανάκλαση το πρόσωπο του
ναι ενταξει αλλα για λογο πρεστιζ το ειπα το Μινερβα ειναι πιο αρχοντικοτυπε μπορει να ειναι "ΗΛΙΟΣ" δε φαινεται καλα η μαρκα :S
ετσι οπως τα γραφεις..Εξηντάρης που τρώει παντόφλα σπίτι,μη του δίνεις σημασία...
Τυπε πηρα κατι Μινεραβα τιραντε φανελακια προ 3ετιας και αποδειχτήκαν πολυ μαπα τελικά :S :S :S :S :Sη μινερβα ανεκαθεν βγαζει ποιοτικα σωβρακα
τυπε τα δουλευω μια ζωη μπορει να επεσες στην περιπτωση για μενα ειναι μπεστ Με τιραντα και t shirtΤυπε πηρα κατι Μινεραβα τιραντε φανελακια προ 3ετιας και αποδειχτήκαν πολυ μαπα τελικά :S :S :S :S :S
αμην,μην ξεχασεις οτι αυτον θα μου τον δωσεις.Το μεγάλο γέλιο θα πέσει όταν σε βρω.Μιλαμε θα γεμίσει όλο το ίντερνετ με της κωλοφωτογραφίες σου.
και τους κλανεις και τους χεζεις αρχονταΠαλιά μου ελεγαν πολλές γκομενες οτι ειμαι γουρουνι ή γουρουνάκι,δεν καταλαβαινα το γιατι.Οι Τσεχες με αποκαλουσαν prase(γουρουνι),cuniatko(γουρουνάκι) και οι Πολωνεζες osiol(γάιδαρο).
Γενικά οτι υστερω πολύ στα θέματα πιστίας οτι παω με πολλές,φερομαι και τρωω σα βλάχος,ντυνομαι χάλια δεν τις αγαπαω κτλ.
διμητρακη καποτε πηγαινα και μετα απο 3 μερες ξανα μοσχα η μετα απο δυο εβδομαδες.Ποιά εμπειρία έχετε?Που πήγατε γιά διακοπές? ή με το καράβι γιά τρεις μέρες? και σκάσατε τρελλά λεφτά για να πουτάνες? και Ισπανικά τ'αρχήδια μου ξέρετε
Κατα τ'άλλα έχετε οργώσει τη λατινική Αμερική
Τουλάχιστον αυτοί οι φουκαράδες μπορούνε να πάνε ταξήδια,ο μεν Βλάκμαν 2 φορες το χρόνο,ο δε Χάρης κάθε 1-2 μήνες πάει κάπου γιά 7-10 μέρες.Ενώ εσύ είσαι Ελλάδα μόνιμα άντε να πήγες κάπου 2-3 φορές στη ζωή σου
τι να σου δωσει βρε κουραμπιε που μου θες κ ραντεβου θσνατου γελοιε καραφλομαλακα???αμην,μην ξεχασεις οτι αυτον θα μου τον δωσεις.