Νέα

Υποχρεώσεις, ασχολίες, ελεύθερος χρόνος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα imperialdemon1821
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
αμα παιξεις skidoo θα καταλαβεις οτι ειναι μαλακια αλλα αμα θελεις οταν θα κατεβω αθηνα για δουλειες παιζουμε και το κανονικο.

Οκ! Θα κανονίσουμε να παίξουμε και τα δύο!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Οδηγός φορτηγού (μικρού-μεγάλου) για διανομές
εντός Αττικής, drums, συναυλίες,  καφριλίκια με φιλαράκια
τα βράδια στους δρόμους (προς Σούνιο ή Καπανδρίτι :dancing:), σχέση εδώ και 5 χρόνια αλλά κάθε βδομάδα βγαίνω με φιλαράκι για τσάρκα στο Μεταξουργείο και μετά προς παραλία :dancing:!!!!

efthimis

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Heel εισαι πολυ οραιος,παιζεις σε κανα undrground συγκροτημα η απλα κανετα την καβλα σας?
Κατα τ αλλα και γω μηχανολογος σπουδαζω,αλλα τα βραδια κανω το μαγειρα για το χαρτζιλικι(ή και κατι παραπανω).Κατα τ αλλα σερφαρω,παρακολουθω το site και αυτο που γουσταρω τωρα τελευταια και κανω και συλλογη ειναι οι Ελληνικες ταινιες,απο Χατζηχρηστο μχρι και τελη 80..(Μιχαλοπουλο,Γαρδελη,Ψαλτη).Γουσταρω επισης ροκιες και καφριλικια με φιλους οπως και ο Heelover.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Μια από τις αγαπημένες μου ασχολίες όταν είμαι free ,είναι να πηγαίνω σε κυλιόμενες σκάλες  (στους σταθμούς μετρό, ΗΣΑΠ ή όπου αλλού έχει) να στέκομαι αριστερά ακίνητος και να τη σπάω στους βιαστικούς νεοέλληνες.
Κύριοι όποιος βιάζεται να πάει από τις δίπλα σκάλες, όχι από τις κυλιόμενες
Δεν πιστεύω να αρχίσει κάνας καβγάς στο φόρουμ ανάμεσα σε βιαστικούς και αραχτούς...

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Σόρυ, αλλά είσαι πολύ λάθος!!
Σε όλο τον κόσμο η αριστερή μεριά των κυλιώμενων σκαλιών είναι για αυτούς που
θέλουν να ανεβαίνουν!!

Επισκέπτης
Υποχρεώσεις: Δουλειά & Οικογένεια

Ασχολίες: Μπάσκετ, 5x5, snooker, Internet, cinema, θέατρο

Ελεύθερος χρόνος: Πολύ περιορισμένος, συνήθως τον αφιερώνω σε μπουρδελότσαρκα!!!

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
θυμάμαι ένα φίλο, όταν πέρασε στη νομική...από το δάβασμα είχε λίγο λασκάρει και δεν πήγαινε στα μαθήματα.

Αυτό που έκανε γιατί τον ηρεμούσε ήταν να μπαίνει κάθε μέρα σε ένα λεωφορείο από την αφετηρία του και να κατεβαίνει στο τέρμα. Και μετά το επόμενο από το τέρμα για την αφετηρία.

το λάθος του ήταν όταν ένα βράδυ βρέθηκε στο ζεφύρι έχοντας πάρει το τελευταίο λεωφορείο - δεν υπήρχε λεωφορείο για επιστροφή στην Αθήνα.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Heel εισαι πολυ οραιος,παιζεις σε κανα undrground συγκροτημα η απλα κανετα την καβλα σας?
Κατα τ αλλα και γω μηχανολογος σπουδαζω,αλλα τα βραδια κανω το μαγειρα για το χαρτζιλικι(ή και κατι παραπανω).Κατα τ αλλα σερφαρω,παρακολουθω το site και αυτο που γουσταρω τωρα τελευταια και κανω και συλλογη ειναι οι Ελληνικες ταινιες,απο Χατζηχρηστο μχρι και τελη 80..(Μιχαλοπουλο,Γαρδελη,Ψαλτη).Γουσταρω επισης ροκιες και καφριλικια με φιλους οπως και ο Heelover.

Φίλε μου δεν είμαι ακόμα σε μπάντα!!
Μόνος μου παίζω!!
Α επίσης από τότε που μπαίνω στην λέσχη φίλων οίκων ανοχής, έχω αρχίσει κι εγώ να ψάχνω-βλέπω τέτοιες ταινίες!!

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
ελευθερος χρονος σημαίνει να τραβάς μαλακία συνέχεια για λίνα δρούγκα και μπέλα καζολέα και να καυλώνεις και να υποφέρεις μαζί

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.527
Πόντοι
456
αναστηθηκε το νημα

Stories