Νέα

Υπάρχουν γυναίκες που γουστάρουν να βάζουν δάχτυλο σε άντρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα parr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 285
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Μια φορά μου χωσε γυναίκα.3 νομίζω ήταν.Αντρικά έχω πάρει φιστ κανονικά 5-6 φορές από διαφορετικά ανδρικά χέρια.Ένας είχε χεράκλα,άρα έχει αντοχές η σούφρα μου.
μωρε μπραβο δυναμη,και εις ανωτερα ευχομαι,μεχρι τον ωμο.

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Μαλλον ημουν κακο παιδι  :boobies: :grin: :grin:

thanos530

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
61
Πόντοι
0
Δεν καταλαβαινω μερικους που ασχολούνται με τον κολο των αλλων, κοιταξτε τον δικο σας, ο καθενας όπως την βρισκη, τοσο κομπλεξικοι ειστε

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Δεν καταλαβαινω μερικους που ασχολούνται με τον κολο των αλλων, κοιταξτε τον δικο σας, ο καθενας όπως την βρισκη, τοσο κομπλεξικοι ειστε

Σε ποιους αναφέρεσαι  φίλε? ? Δώσε νικς  !!

popeye_170

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Ο πρωκτός έχει πολλά νεύρα και είναι ερεθιστικό  να σε γλείφει γυναικά και να σου βάζει δάχτυλο. Γκέι είναι κάποιος που τα γουστάρει αυτά από άντρα. 

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Ο πρωκτός έχει πολλά νεύρα και είναι ερεθιστικό  να σε γλείφει γυναικά και να σου βάζει δάχτυλο. Γκέι είναι κάποιος που τα γουστάρει αυτά από άντρα. 
νοιωθεις πολυ αντρας οταν εχεις τα γονατα στους ωμους και σε πηδαει γυναικα με στραπ ον?γιατι αυτο ειναι το επομενο σταδιο.
αντρας ειναι αυτος που πηδαει,γυναικα αυτη που πηδιεται.
γκει αυτος που του αρεσει να το πηδανε ειτε τον πηδαει αντρας γυναικα κατσικα με οποιοδηποτε μεγεθους υποκαταστατο,αφου ερεθιζεται με τα μεσα του και οχι τα εξω του

popeye_170

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
νοιωθεις πολυ αντρας οταν εχεις τα γονατα στους ωμους και σε πηδαει γυναικα με στραπ ον?γιατι αυτο ειναι το επομενο σταδιο.
αντρας ειναι αυτος που πηδαει,γυναικα αυτη που πηδιεται.
γκει αυτος που του αρεσει να το πηδανε ειτε τον πηδαει αντρας γυναικα κατσικα με οποιοδηποτε μεγεθους υποκαταστατο,αφου ερεθιζεται με τα μεσα του και οχι τα εξω του
άλλο το δάχτυλο και άλλο το στραπ ον. δάχτυλο θα σου βάλει και ο γιατρός για να σε εξετάσει. Και ναι μια χαρά άντρας νοιώθω όταν μου βάζει δάχτυλο ΓΥΝΑΙΚΑ. Αηδιάζω με την σκέψη να το κάνη άντρας σε άντρα αυτό. Τέλος πάντων δεν θα κάτσω να σε πίσω εγώ δεν αμφιβάλω για τον ανδρισμό μου.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
μια χαρά άντρας νοιώθω όταν μου βάζει δάχτυλο ΓΥΝΑΙΚΑ. Αηδιάζω με την σκέψη να το κάνη άντρας σε άντρα αυτό.

δεν αμφιβάλω για τον ανδρισμό μου.
Ούτε εμείς.

Να σου στείλω καμιά απ' αυτές, να δούμε που θα πάει ο ανδρισμός σου μόλις σου χώσει το δάχτυλο της?

marsh.jpg

1UglyWoman1-264x300.jpg

URL]]

tattoo35

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
0
εμενα δεν με ενδιαφερει πραγματικα καθολου το πως θα χαρακτηριστω....  βεβαια κ μου αρεσει το δαχτυλο απο γυναικα, οπως κ να την πηδαω...! το αν ειμαι bi, πουστης, η δεν ξερω γω τι αλλο, με αφηνει αδιαφορο... την καυλα την εισπραττεις απο οπου μπορεις.περι ορεξεως, ουδεις λογος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom