Νέα

υπαρχουν αγαμητες γυναικες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chris33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 587
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Υπάρχουν...Οι λόγοι είναι πολλοί και διάφοροι. Είναι θέμα που σηκώνει μεγάλη κουβέντα.
Οπως υπάρχουν και άνδρες που δεν γαμάνε, ούτε σε μπουρδέλα.
Ναι υπάρχουν και άντρες που όχι μόνο δεν γαμάνε σε μπουρδέλα, αλλά περιμένουν να παντρευτούν και μετά να γαμήσουν. Πριν τον γάμο ούτε λόγος για γαμήσι! Είχα έναν φίλο μαλακοπίτουρα και το ξέρω. Τον πήγαινα με την παρέα στα μπουρδέλα τίποτα αυτός, πλήρωνα να περάσει να γαμήσι τίποτα αυτός, έβρισκα γνωστές πουτάνες και τις έκανα νόημα να του ορμίσουν και αυτός κοιτούσε το ταβάνι και κόντεψα να την γαμήσω στο σαλόνι μπροστά του μήπως πάρει θάρρος αλλά το αποτέλεσμα ήταν να παρεξηγηθεί και να μαλώσουμε. Ο τύπος είναι 28 και ακόμα δεν ξέρει που βρίσκεται το μουνί σε αντίθεση με την 16χρονη αδερφή του που ψάχνεται και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να την καρφώσω γιατί θέμα χρόνου είναι να τον φάει από κάπου...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ναι υπάρχουν και άντρες που όχι μόνο δεν γαμάνε σε μπουρδέλα, αλλά περιμένουν να παντρευτούν και μετά να γαμήσουν. Πριν τον γάμο ούτε λόγος για γαμήσι! Είχα έναν φίλο μαλακοπίτουρα και το ξέρω. Τον πήγαινα με την παρέα στα μπουρδέλα τίποτα αυτός, πλήρωνα να περάσει να γαμήσι τίποτα αυτός, έβρισκα γνωστές πουτάνες και τις έκανα νόημα να του ορμίσουν και αυτός κοιτούσε το ταβάνι και κόντεψα να την γαμήσω στο σαλόνι μπροστά του μήπως πάρει θάρρος αλλά το αποτέλεσμα ήταν να παρεξηγηθεί και να μαλώσουμε. Ο τύπος είναι 28 και ακόμα δεν ξέρει που βρίσκεται το μουνί σε αντίθεση με την 16χρονη αδερφή του που ψάχνεται και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να την καρφώσω γιατί θέμα χρόνου είναι να τον φάει από κάπου...

Να χα και εγω τετοιους φιλους  :2funny:

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Να χα και εγω τετοιους φιλους  :2funny:
Μην γελάς καθόλου! Εδώ αναγκάστηκα στα γενέθλια μου πέρσι να στήσω ολόκληρο σκηνικό με την υπόλοιπη παρέα για να τον πάμε σπίτι μετά το κλαμπ και μετά να συναντηθούμε για  στριπτιτζάδικο οι υπόλοιποι... :2funny: 

Επισκέπτης
Υπάρχουν πιο πολλές αγάμητες γυναίκες από αγάμητους άντρες. Ο λόγος είναι απλός: Ένας άντρας-μπάζο μπορεί να γαμάει πουτάνες, μία γυναίκα-μπάζο δεν τη γαμάει κανείς!  :-*

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Υπάρχουν πιο πολλές αγάμητες γυναίκες από αγάμητους άντρες. Ο λόγος είναι απλός: Ένας άντρας-μπάζο μπορεί να γαμάει πουτάνες, μία γυναίκα-μπάζο δεν τη γαμάει κανείς!  :-*
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
C

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
η εκδικηση αρχισε φεμινιστριες.θα αλωσουμε τους κωλους σας :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

τυπε εσυ πηδας γενικα ή μονο στα μπουρδελα? εχεις καμια γκομενα ?

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
τυπε εσυ πηδας γενικα ή μονο στα μπουρδελα? εχεις καμια γκομενα ?
Πηδούσα γκόμενες και είχα και σχέσεις. Τελευταία έχω κάνει αρκετά πεσίματα αλλά όλες λένε ''έχω σχέση''...Τα μπουρδέλα είναι τα επικρατέστερα αυτή την στιγμή γιατί έχω ξεμύνει από κύκλο και οι προσπάθειες πάνε στο βρόντο...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πηδούσα γκόμενες και είχα και σχέσεις. Τελευταία έχω κάνει αρκετά πεσίματα αλλά όλες λένε ''έχω σχέση''...Τα μπουρδέλα είναι τα επικρατέστερα αυτή την στιγμή γιατί έχω ξεμύνει από κύκλο και οι προσπάθειες πάνε στο βρόντο...

Εμ οταν τα λεω εγω για κυκλο μου λενε μερικοι αντρακλες οχι ρε βγες εξω να κανεις καμακι ρε πεσε την σε ολες κτλπ κτλπ αφου δεν εχει νοημα αυτο

απο κυκλο βγαζεις μονο

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Εμ οταν τα λεω εγω για κυκλο μου λενε μερικοι αντρακλες οχι ρε βγες εξω να κανεις καμακι ρε πεσε την σε ολες κτλπ κτλπ αφου δεν εχει νοημα αυτο

απο κυκλο βγαζεις μονο
Έχεις και 10% πιθανότητες να βγάλεις και από απ' ευθείας καμάκι! :P

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376

απο κυκλο βγαζεις μονο
Και δηλαδή αν δεν έχεις κύκλο πρέπει να τα παρατήσεις? Πιο εύκολο βέβαια είναι όταν έχεις κύκλο και πολλές γυναίκες στο περιβάλλον αλλά πρέπει κατά την γνώμη μου να βγεις και παραέξω να χτυπάς στο ψαχνό όταν οι επιλογές στερεύουν. Είναι ένα θέμα που το δουλεύω και σκοπεύω να ξεκινήσω σύντομα σεμινάρια με έμπειρους του πεσίματος...

Επισκέπτης

Τύπε ακολούθα το νόμο του Picker και θα βρεις την υγειά σου.   :sunglasses:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Τύπε ακολούθα το νόμο του Picker και θα βρεις την υγειά σου.   :sunglasses: