Νέα

υπαρχουν αγαμητες γυναικες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chris33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 587
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και δηλαδή αν δεν έχεις κύκλο πρέπει να τα παρατήσεις? Πιο εύκολο βέβαια είναι όταν έχεις κύκλο και πολλές γυναίκες στο περιβάλλον αλλά πρέπει κατά την γνώμη μου να βγεις και παραέξω να χτυπάς στο ψαχνό όταν οι επιλογές στερεύουν. Είναι ένα θέμα που το δουλεύω και σκοπεύω να ξεκινήσω σύντομα σεμινάρια με έμπειρους του πεσίματος...

ΦΤιαξε κυκλο απο το να κανεις καμακι το θεωρω πολυ καλυτερο. Αρκετες κοπελες φερνουν και φιλες τους στην παρέα επέλεξε να βγαινεις με αυτες που ανοιγουν τον κυκλο τους και σου φερνουν κοσμο απο το να περιμενεις να πεις την φοβερη ατακα στην γκομενα του κλαμπ για να σου κατσει

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Τύπε ακολούθα το νόμο του Picker και θα βρεις την υγειά σου.   :sunglasses:
Λοιπόν εμελέτησα τον περιβόητο νόμο και έβγαλα απόφασιν. Καλά τα λες και για έναν αμετανόητο μπουρδελιάρη είναι ότι πρέπει. Εντάξει καλά τα μπουρδέλα, αλλά πάντα είχα την απορία γιατί να πληρώνουμε για κάτι που κανονικά είναι δωρεάν? Θα μου πεις και τις γκόμενες τις πληρώνει και πιο ακριβά στην τελική γιατί ξοδεύεις εκτός από χρήμα και σπάσιμο αρχιδιών κτλ...Εγώ είμαι της άποψης ότι πρέπει να γίνουμε πιο μάγκες από τις γκόμενες και να καταφέρουμε αν όχι να πηδάμε τζάπα, τουλάχιστον ότι δίνουμε να το απολαμβάνουμε στο ακέραιο. Με λίγα λόγια να αποφεύγουμε να είμαστε τα θύματα σε αυτό τον ανταγωνισμό!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ΦΤιαξε κυκλο απο το να κανεις καμακι το θεωρω πολυ καλυτερο. Αρκετες κοπελες φερνουν και φιλες τους στην παρέα επέλεξε να βγαινεις με αυτες που ανοιγουν τον κυκλο τους και σου φερνουν κοσμο απο το να περιμενεις να πεις την φοβερη ατακα στην γκομενα του κλαμπ για να σου κατσει
Ρε μορτη κοντευεις πια πνιγεις στη θαλασσα των θεωριων σου, χαλαρωσε λιγακι...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε μορτη κοντευεις πια πνιγεις στη θαλασσα των θεωριων σου, χαλαρωσε λιγακι...

Θεωριες λες εσυ αλεξ που μας το παιζεις πατριδα-θρησκεια-οικογενεια και χθες ο αλλος σε καταλαβε

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Φίλε ,ψιλοκαψουρευτηκα μια που γαμάω στο μπουρδέλο !  :2funny:

Πως αντιμετωπίζεται αυτό ; Μου έδωσε και τα κινητά της και πήγαμε

για καφέ ! Τι συμβουλεύεις να κάνω ;
Μου έχει τύχει και εμένα να καψουρευτώ και να με παίρνει και τηλέφωνο η πουτάνα και να μου λέει πότε θα έρθω γιατί της έλειψε το 20άρικο μάλλον...Αν ήξερα τι χαρακτήρας είναι αυτή θα σου έλεγα αν αξίζει να συνεχίσεις ή όχι. Σε κάθε περίπτωση θα σου πρότεινα να μην ασχοληθείς γιατί θα πληγωθείς...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
λαδακη καλο μουνακι αυτη που λες  :think:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.133
Πόντοι
1.686
Μου έχει τύχει και εμένα να καψουρευτώ και να με παίρνει και τηλέφωνο η πουτάνα και να μου λέει πότε θα έρθω γιατί της έλειψε το 20άρικο μάλλον...Αν ήξερα τι χαρακτήρας είναι αυτή θα σου έλεγα αν αξίζει να συνεχίσεις ή όχι. Σε κάθε περίπτωση θα σου πρότεινα να μην ασχοληθείς γιατί θα πληγωθείς...

Σε ευχαριστώ για την συμβουλή .Η τύπισσα είναι πολύ συμπαθητική
και ο στόχος μου είναι να την κανονίζω να την γαμαω στο σπίτι μου
σε καλή τιμή !  :rockon:

Θα της προτείνω 50 ευρώ ,αλλά για δύο ( 2 ) πηδήματα !  :rockon:
Έχουμε παει δυο φορές για καφέ και τηλεφωνηθηκαμε - επικοινωνήσαμε
με σμσ  αρκετές φορές .
Για να δούμε ,θα πετύχω στο παζάρι ;

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Εδώ στην δικιά μου φάση το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να την πέφτω σε άγνωστες όπου βρεθώ και όπου σταθώ γιατί έχω μείνει με τις παγκουροπαρέες και σε ότι θηλυκό υπήρχε υπόψιν την έπεσα. Σουπερμάρκετ, μετρό, ηλεκτρικό, λεωφορεία, δρόμο, πλατείες, καφετέριες...Ντου από παντού και ότι κάτσει!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:2funny: :2funny:

και τι καταλαβες ρε τυπε? υπηρχε εστω και μια της προκοπης που να σου εδωσε κινητο?

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.133
Πόντοι
1.686
λαδακη καλο μουνακι αυτη που λες  :think:

Καλή είναι . Το θεμα είναι να την κανονίζω σε καλή τιμή

εκτός μπου . Ειδάλλως θα συνεχίζω να την γαμαω στο μπου.

Όπως είπε και ο Μαρξ ,τα ζητήματα είναι οικονομικά !  :rockon:

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Σε ευχαριστώ για την συμβουλή .Η τύπισσα είναι πολύ συμπαθητική
και ο στόχος μου είναι να την κανονίζω να την γαμαω στο σπίτι μου
σε καλή τιμή !  :rockon:

Θα της προτείνω 50 ευρώ ,αλλά για δύο ( 2 ) πηδήματα !  :rockon:
Έχουμε παει δυο φορές για καφέ και τηλεφωνηθηκαμε - επικοινωνήσαμε
με σμσ  αρκετές φορές .
Για να δούμε ,θα πετύχω στο παζάρι ;
Έλα ρε τέτοιο παζάρι έχω κάνει αρκετές φορές αλλά με την διαφορά ότι ήταν σε μπουρδέλο η φάση. Αφού βγήκατε κιόλας και μιλάτε κανονικά έπρεπε να σου κάθεται τζάμπα!

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.133
Πόντοι
1.686
Εδώ στην δικιά μου φάση το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να την πέφτω σε άγνωστες όπου βρεθώ και όπου σταθώ γιατί έχω μείνει με τις παγκουροπαρέες και σε ότι θηλυκό υπήρχε υπόψιν την έπεσα. Σουπερμάρκετ, μετρό, ηλεκτρικό, λεωφορεία, δρόμο, πλατείες, καφετέριες...Ντου από παντού και ότι κάτσει!

Συμφωνώ ,και προτείνω Μοναστηράκι ,Θησείο ,Κεραμεικό ,

Μπουρνάζι ,Καστέλλα κτλ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

to uema ειναι εβγαλες τιποτα καλο? βρηκες καμια φιλη?

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
υπαρχουν αγαμητες γυναικες στην ελλαδα του σημερα και αν ναι ποιοι ειναι οι λογοι που τις οδηγησαν στην αγαμια :think:
Φυσικά ! Οι λόγοι που τις οδήγησαν στην αγαμία είναι ότι η μύτη τους κοιτάει πιο ψηλά από ότι το στήθος και ο κώλος τους...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.133
Πόντοι
1.686
Έλα ρε τέτοιο παζάρι έχω κάνει αρκετές φορές αλλά με την διαφορά ότι ήταν σε μπουρδέλο η φάση. Αφού βγήκατε κιόλας και μιλάτε κανονικά έπρεπε να σου κάθεται τζάμπα!

Για να μου κατσει τζαμπα ,πρεπει να κανουμε σχεση .
Αυτό είναι μεγαλο πρόβλημα ,όπως καταλαβαίνεις .

Το θέμα είναι ότι η τυπισσα είναι πολύ γλυκούλα και πρέπει
να συγκρατηθώ για να μην την ψιλοκαψουρευτώ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Για να μου κατσει τζαμπα ,πρεπει να κανουμε σχεση .
Αυτό είναι μεγαλο πρόβλημα ,όπως καταλαβαίνεις .

Το θέμα είναι ότι η τυπισσα είναι πολύ γλυκούλα και πρέπει
να συγκρατηθώ για να μην την ψιλοκαψουρευτώ.

Ηδη την εχεις καψουρευτει ρε φιλε  :2funny: :2funny:

ωραια εισαι ηδη καταδικασμενος αχαχαχαχ

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
to uema ειναι εβγαλες τιποτα καλο? βρηκες καμια φιλη?
Είχα βγει με μία 32άρα δυο φορές κατά 5 χρόνια μεγαλύτερη. Εμφανίσιμη, κοκέτα θα την χαρακτήριζα αλλά τελικά καταλήξαμε να βριζόμαστε και έληξε το πανηγύρι χωρίς να γίνει κάτι...Η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει κυρίως της γυναίκες και τώρα ψάχνουν απεγνωσμένα για χορηγό βλέπεις!

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Βρέθηκε ένα tread που να μπορεί να πάρει θέση η violetta και εδώ και 14 σελίδες δε το έκανε !!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Είχα βγει με μία 32 δυο φορές κατά 5 χρόνια μεγαλύτερη. Εμφανίσιμη, κοκέτα θα την χαρακτήριζα αλλά τελικά καταλήξαμε να βριζόμαστε και έληξε το πανηγύρι χωρίς να γίνει κάτι...Η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει κυρίως της γυναίκες και τώρα ψάχνουν απεγνωσμένα για χορηγό βλέπεις!

Γιατι καταληξατε να βριζοσαστε? βλεπεις ρε συ? τοσος κοπος και στο τελος δεν καταφερνεις τπτ αμαρτια δεν ειναι ? δεν ειναι καλυτερο να πηγαινεις πιο στοχευμενα? και βουρλο να ειναι η αλλη απο την παρεα θα το εχεις μαθει πολυ νωριτερα απο οτι να την μαθαινεις μονος σου μεσω γνωριμιας απο καμακι

βεβαια μερικους δεν μπορεις να τους πεισεις για την ακαταλληλοτητα του καμακιου ακομη και αν εχεις ξεκαθαρο δικιο αυτο εχω παρατηρησει μερικοι το γουσταρουν να εχουν αυτοι την πρωτοβουλια και να ειναι ορμητικοι τους αρεσει το σασπενς φαινεται και η περιπετεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom