Νέα

υπαρχουν αγαμητες γυναικες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chris33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 587
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Ηδη την εχεις καψουρευτει ρε φιλε  :2funny: :2funny:

ωραια εισαι ηδη καταδικασμενος αχαχαχαχ

:2funny: :2funny: :2funny:

Δύο καφέδες επί δύο φορές πλήρωσα !
Δεν είναι τόσο φοβερή η καψούρα ! Τα σμσ δωρεάν και ο χρόνος
τηλεφωνημάτων προπληρωμένος από Red Vodafone ! Δεν είναι τόσο σοβαρά
τα πράγματα μεχρι στιγμής !

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Βρέθηκε ένα tread που να μπορεί να πάρει θέση η violetta και εδώ και 14 σελίδες δε το έκανε !!!!

Η Βιολέττα δεν φάνηκε σήμερα!Λογικά θα δώσει το παρόν σε αυτό το thread!Όλο και κάτι θα έχει να πει :P

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Είχα βγει με μία 32άρα δυο φορές κατά 5 χρόνια μεγαλύτερη. Εμφανίσιμη, κοκέτα θα την χαρακτήριζα αλλά τελικά καταλήξαμε να βριζόμαστε και έληξε το πανηγύρι χωρίς να γίνει κάτι...Η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει κυρίως της γυναίκες και τώρα ψάχνουν απεγνωσμένα για χορηγό βλέπεις!

Έπρεπε να της πουλησεις παραμύθι ότι έχεις
θειο στην Αμερική που αποβίωσε και σου άφησε περιουσία
που μετά τις νομικές ενέργειες θα την αποκτούσες σε λιγους μήνες ,ενώ τώρα
δεν έχεις ιδιαιτερη οικονομική άνεση .
Μπορεί  να σου καθόταν αν της έταζες !  :rockon: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Δύο καφέδες επί δύο φορές πλήρωσα !
Δεν είναι τόσο φοβερή η καψούρα ! Τα σμσ δωρεάν και ο χρόνος
τηλεφωνημάτων προπληρωμένος από Red Vodafone ! Δεν είναι τόσο σοβαρά
τα πράγματα μεχρι στιγμής !

Ναι αλλα φιλε βλεπω προθεση να θες να συγκρατηθεις και ολο αυτο με βαζει να σκεφτομαι οτι ισως νιωθεις οτι κατι μεγαλυτερο έρχεται και για αυτο θες να συγκρατηθεις

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

ε 32αρα τωρα .... τα χει φαει τα μακαπια της ειναι εμπειρη δεν την δουλευεις ευκολα εκτος και αν ηταν βουρλο

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
οχι παιδια γιατι οι αντρες  :knockinb: και ελεφαντες :) Αν το θεσουμε λογικα υπαρχουν μεχρι καποια στιγμη που απο την ακκαμια δηλαδη αγαμια :grin: θα βρουν καποιον η να παντρευτουν η να ξεπαρθενιαστουν και μετα θα γυρισουν τσοντες :cheesy: :cheesy: :grin: :cheesy:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Για να μου κατσει τζαμπα ,πρεπει να κανουμε σχεση .
Αυτό είναι μεγαλο πρόβλημα ,όπως καταλαβαίνεις .

Το θέμα είναι ότι η τυπισσα είναι πολύ γλυκούλα και πρέπει
να συγκρατηθώ για να μην την ψιλοκαψουρευτώ.
Με ποσα γραμματα γραφεται η καψούρα τύπε?

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Ναι αλλα φιλε βλεπω προθεση να θες να συγκρατηθεις και ολο αυτο με βαζει να σκεφτομαι οτι ισως νιωθεις οτι κατι μεγαλυτερο έρχεται και για αυτο θες να συγκρατηθεις

Ρε φίλε την έχω πηδήξει > 10 φορες και όταν πήγαμε
για καφέ ήταν λες και γνωριζα άλλη κοπέλα !
Πολύ γλυκούλα !
Ευτυχως έχω αυτοσυγκράτηση !
Δεν της ειπα για σχέση κτλ . Μόνο φιλική
κουβέντα κάναμε γενικής φύσης και της έκανα ένα δωράκι,
to αρωμα Opium γιατί με καβλώνει !  :rockon: :rockon:

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Γιατι καταληξατε να βριζοσαστε? βλεπεις ρε συ? τοσος κοπος και στο τελος δεν καταφερνεις τπτ αμαρτια δεν ειναι ? δεν ειναι καλυτερο να πηγαινεις πιο στοχευμενα? και βουρλο να ειναι η αλλη απο την παρεα θα το εχεις μαθει πολυ πιο νωριτερα απο οτι να την μαθαινεις μονος σου απο καμακι
Μετά το δεύτερο ραντεβού και αφού την έπαιρνα τηλέφωνο για να βρεθούμε όπως κανονίσαμε ότι θα το κάναμε από βδομάδα. Εγώ την έπαιρνα τηλέφωνο και αυτή όλο μου το έκλεινε λέγοντας ότι έχει δουλειά. Αποφάσισα τελικά να της στείλω ένα απαξιωτικό μήνυμα που έλεγε το εξής ''Γεια σου τάδε! Είπα να δώσω μια τελευταία ευκαιρία στο να μάθω κατά πόσον το να τα ξαναπούμε είναι κάτι που πραγματικά θέλεις να κάνεις. Ξέρεις αν δεν ξαναειδωθούμε, ξέρω πως κάτι έχω να χάσω. Αλλά εκείνο που ίσως δεν καταλαβαίνεις είναι πως κι εσύ έχεις να χάσεις, με όλους τους τρόπους που πιθανόν ακόμα δεν έχεις σκεφτεί. Όποτε μπορείς να με καλέσεις.'' Της έστειλα αυτό το μήνυμα και έγινε το έλα να δεις μετά. Έκανα και άλλες προσπάθειες αλλά είχε μουλαρώσει και την διαολόστειλα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μετά το δεύτερο ραντεβού και αφού την έπαιρνα τηλέφωνο για να βρεθούμε όπως κανονίσαμε ότι θα το κάναμε από βδομάδα. Εγώ την έπαιρνα τηλέφωνο και αυτή όλο μου το έκλεινε λέγοντας ότι έχει δουλειά. Αποφάσισα τελικά να της στείλω ένα απαξιωτικό μήνυμα που έλεγε το εξής ''Γεια σου τάδε! Είπα να δώσω μια τελευταία ευκαιρία στο να μάθω κατά πόσον το να τα ξαναπούμε είναι κάτι που πραγματικά θέλεις να κάνεις. Ξέρεις αν δεν ξαναειδωθούμε, ξέρω πως κάτι έχω να χάσω. Αλλά εκείνο που ίσως δεν καταλαβαίνεις είναι πως κι εσύ έχεις να χάσεις, με όλους τους τρόπους που πιθανόν ακόμα δεν έχεις σκεφτεί. Όποτε μπορείς να με καλέσεις.'' Της έστειλα αυτό το μήνυμα και έγινε το έλα να δεις μετά. Έκανα και άλλες προσπάθειες αλλά είχε μουλαρώσει και την διαολόστειλα.

Ενω θα μπορουσες απλα να της πεις "Με συγχωρεις αν σε διεκοψα απο την δουλεια σου οποτε μπορεσεις παρε με εσυ..."  αφου σου ειπε οτι ειχε δουλεια. Της εσπασες τα νευρα ειπα και πριν εσεις τα καμακια ειστε ορμητικοι  :grin:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Με ποσα γραμματα γραφεται η καψούρα τύπε?

ΔΕΝ της ειπα για σχέση ,ένα δωράκι της έκανα ,το άρωμα Opium.
Ειναι από τη Ρουμανία ,και είναι πολύ γλυκούλα ,ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ  .
Στο μπου. είναι χαμογελαστη ,νορμαλ.
Δεν λεω όνομα ,να μην καρφωθώ !  :rockon:

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Ναι τελικά παραμύθι θέλουν οι γκόμενες και ψεύτικα λόγια! :rockon:

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Ενω θα μπορουσες απλα να της πεις "Με συγχωρεις αν σε διεκοψα απο την δουλεια σου οποτε μπορεσεις παρε με εσυ..."  αφου σου ειπε οτι ειχε δουλεια. Της εσπασες τα νευρα ειπα και πριν εσεις τα καμακια ειστε ορμητικοι  :grin:
Εντάξει μία έχει δουλειά, δύο έχει δουλειά...Ε δεν είμαι και μαλάκας να καταλάβω ότι κάτι τρέχει! Με αυτό το μήνυμα ξεκαθάρισα πιο γρήγορα με αυτήν. Αν ήταν να γινόταν κάτι θα γινόταν...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Ναι τελικά παραμύθι θέλουν οι γκόμενες και ψεύτικα λόγια! :rockon:

:rockon: :rockon: :rockon:

Με το κατάλληλο παραμύθι θα την ειχες φάει !
Η ειλικρίνειά σου ήταν αποτρεπτική !
ΠΟΤΕ δεν λέμε την αλήθεια στις γκόμενες !  :rockon:
Αφού και την αλήθεια να τους πεις υποπτεύονται ότι τους λες ψέμματα !

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εντάξει μία έχει δουλειά, δύο έχει δουλειά...Ε δεν είμαι και μαλάκας να καταλάβω ότι κάτι τρέχει! Με αυτό το μήνυμα ξεκαθάρισα πιο γρήγορα με αυτήν. Αν ήταν να γινόταν κάτι θα γινόταν...

Τυπε δεν κατάλαβες. Παιρνεις μια φορά και αμα στο κλεισει δεν ξαναπαίρνεις. Εναλλακτικα της στέλνεις ένα μηνυμα σε στυλ "Σορρυ αν διεκοψα κατι οποτε μπορέσεις call me back" και το αφηνεις εκει αμα η γκομενα θελει οντως και δεν παιζει μαζι σου θα σε ξαναπαρει και θα βγειτε. Εσυ δεν την ενοχλεις ξανά.

Αυτο που εκανες τωρα της εδωσες πατημα να εκνευριστει και να το διαλυσετε. Και κριμα γιατι εκανες κοπο και καμακι δεν νομιζω να σου εδωσε το τηλεφωνο της απο καμακι στο ετσι για να παιξετε ολο και σε κατι αποσκοπουσε αλλα μαλλον την νευριασες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οταν ειναι καργιολες τις περιποιουμαι καλα εγω μην ανησυχεις δεν στα λεω αυτα επειδη ειμαι γλειφτης.

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
:rockon: :rockon: :rockon:

Με το κατάλληλο παραμύθι θα την ειχες φάει !
Η ειλικρίνειά σου ήταν αποτρεπτική !
ΠΟΤΕ δεν λέμε την αλήθεια στις γκόμενες !  :rockon:
Αφού και την αλήθεια να τους πεις υποπτεύονται ότι τους λες ψέμματα !
Γάμησε τα αυτά ακριβώς μου λέει και ένας θείος μου και δεν βάζω μυαλό! Μια μέρα επειδή τα συζητάμε που και που, μου φωνάζει ''Ρε μαλάκα τι προσπαθείς να δείξεις? Δεν βλέπεις ότι ζεις σε μια σκατά κοινωνία? Εσύ γιατί προσπαθείς να ξεχωρίσεις?'' Πόσο δίκαιο έχει τελικά!  :rockon:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Οταν ειναι καργιολες τις περιποιουμαι καλα εγω μην ανησυχεις δεν στα λεω αυτα επειδη ειμαι γλειφτης.

Για πες καμια ιδεα για τη γλυκουλα  από το μπου.
Να της προτεινω παλι καφε έξω ή να την παω σπιτι μου ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom