Νέα

υπαρχουν αγαμητες γυναικες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chris33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 587
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Γάμησε τα αυτά ακριβώς μου λέει και ένας θείος μου και δεν βάζω μυαλό! Μια μέρα επειδή τα συζητάμε που και που, μου φωνάζει ''Ρε μαλάκα τι προσπαθείς να δείξεις? Δεν βλέπεις ότι ζεις σε μια σκατά κοινωνία? Εσύ γιατί προσπαθείς να ξεχωρίσεις?'' Πόσο δίκαιο έχει τελικά!  :rockon:

+ 100000000000000000000000

Στους άντρες φίλους σου μπορεί να είσαι ειλικρινής .

Στις γυναίκες....θέλει λίγο παραμυθάκι....

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Τυπε δεν κατάλαβες. Παιρνεις μια φορά και αμα στο κλεισει δεν ξαναπαίρνεις. Εναλλακτικα της στέλνεις ένα μηνυμα σε στυλ "Σορρυ αν διεκοψα κατι οποτε μπορέσεις call me back" και το αφηνεις εκει αμα η γκομενα θελει οντως και δεν παιζει μαζι σου θα σε ξαναπαρει και θα βγειτε. Εσυ δεν την ενοχλεις ξανά.

Αυτο που εκανες τωρα της εδωσες πατημα να εκνευριστει και να το διαλυσετε. Και κριμα γιατι εκανες κοπο και καμακι δεν νομιζω να σου εδωσε το τηλεφωνο της απο καμακι στο ετσι για να παιξετε ολο και σε κατι αποσκοπουσε αλλα μαλλον την νευριασες
Αυτή η ήττα με πείραξε περισσότερο από προηγούμενες γιατί το δούλεψα αρκετά πριν φτάσω στην πηγή και ήταν η πιο αξιόλογη γκόμενα που έβγαλα ποτέ. Η ανυπομονησία και η πίεση που έδειξα όντως ήταν αυτά που τα χάλασαν στο τέλος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτή η ήττα με πείραξε περισσότερο από προηγούμενες γιατί το δούλεψα αρκετά πριν φτάσω στην πηγή και ήταν η πιο αξιόλογη γκόμενα που έβγαλα ποτέ. Η ανυπομονησία και η πίεση που έδειξα όντως ήταν αυτά που τα χάλασαν στο τέλος.

Στο μεταξυ ποτε δεν βριζεσαι με γκομενα φιλε. Καλυτερα κλεισε το κινητο πηγαινε τρεχα καμια ωρα να ξεσπασεις και μετα γυρνα πισω πιο χαλαρος γιατι αν θες μετα να της ξαναστειλεις τουλαχιστον να έχεις τα μουτρα  :grin:

αυτα που σου λεω πλεον τα κανω ετσι? παλια ουτε εγω τα εκανα και ειχα μεινει ρεστος απο γνωστες τουλαχιστον τωρα εχω κάποιες και τις κρατάω προχθες μια φιλη μου ειπε ειναι εξω για καφε βεβαια δεν πηγα γιατι ειχα αλλες υποχρεωσεις αλλα εμαθα οτι ηταν με 2 καινουργιες φιλες της. Δεν τσακωνεσαι ποτε με φιλες προσπαθεις να μην ερθεις σε ρηξη. Εκτος και αν η αλλη ειναι εχθρικη βεβαια και το βλεπεις

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Εγω επαγγελματια δεν θα εφερνα σπιτι μου παντως  :2funny: δεν ξερω τι παιζει απο πισω.

Εγώ έχω φερει αρκετες και δεν υπηρχε πρόβλημα .

Δεν προκειται να την αποσπασω από τη δουλειά της .

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Συνδυασε το. Πες της να ερθει για καφέ αλλα σπιτι σου  ;)

Αν δεν μου κάτσει ,δεν πειράζει ,μου

έχει ήδη κάτσει στο μπου. > 10 φορές !  :2funny:

Φοβαμαι να μην αποκτήσω συναισθηματική εξάρτηση !

Είναι το χειροτερο πραγμα να ψιλοκαψουρευτείς ιερόδουλο !

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εγω επαγγελματια δεν θα εφερνα σπιτι μου παντως  :2funny: δεν ξερω τι παιζει απο πισω.
Russian-mafia.jpg

Επισκέπτης
ΠΟΤΕ δεν λέμε την αλήθεια στις γκόμενες !  :rockon:
Αφού και την αλήθεια να τους πεις υποπτεύονται ότι τους λες ψέμματα !

Λαδάκη λες μαλακίες.  

ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΛΕΜΕ [size=12pt]ΠΑΝΤΑ[/size] ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ Ή ΟΧΙ. ΤΟ ΨΕΜΑ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗ. ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΓΛΟΙΩΔΗ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΕΚΕΙΝΕΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΑΚΤΙΚΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ.

Picker  :rockon:

maturelover2013

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
14
Like
70
Πόντοι
11
οσο υπαρχουν αγαμητοι αντρες θα υπαρχουν και αγαμητες γυναικες.επειδη καποιοι δεν κοιτανε τα μουτρα τους και θελουν να γαμανε μουναρες...

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Λαδάκη λες μαλακίες.  

ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΛΕΜΕ [size=12pt]ΠΑΝΤΑ[/size] ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ Ή ΟΧΙ. ΤΟ ΨΕΜΑ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗ. ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΓΛΟΙΩΔΗ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΕΚΕΙΝΕΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΑΚΤΙΚΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ.

Picker  :rockon:

ρε φιλε, εχω λιωσει πρωι-πρωι. χαχαχαχαχα.....αλλα σωστος

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Υπάρχουν γυναίκες που θέλουν αλλά δεν βρίσκουν είτε γιατί είναι μπάζα είτε γιατί είναι ψώνια είτε γιατί είναι γριές. Υπάρχουν γυναίκες που όσους και να φάνε δεν ικανοποιούνται. Υπάρχουν γυναίκες συντηρητικές που δεν το κάνουν έτσι κ αλλιώς. Γενικώς οι μη ικανοποιημένες σεξουαλικά γυναίκες είναι αρκετές αλλά λιγότερες από οτι παλιότερα. Έχουν αλλάξει οι εποχές και λίγο να προσέξει μια γυναίκα βρίσκεται με το παλούκι αγκαλιά χωρίς να το καταλάβει.

SpasmenoKaravi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
1
Υπάρχουν πολλές αγάμητες λόγω μαλάκυνσης του εγκεφάλου τους. Μπορεί να τις ψήνεις μια αιωνιότητα και να μην σου κάτσουν ποτέ, ούτε και σε κανέναν άλλο. Γιατί; Είτε είναι λεσβίες και δεν το ξέρουν, είτε έχουν ανασφάλειες και δεν μπορούν να απολαύσουν τίποτα από το σέξ. Προτιμούν την μαλακία με τον εαυτό τους. Τσεκαρισμένο.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Υπάρχουν γυναίκες που θέλουν αλλά δεν βρίσκουν

Αυτό που γράφεις απλά δεν υπάρχει.
Άμα θέλει η γυναίκα οποιασδήποτε εμφάνισης, ηλικίας, κιλών, πηδιέται σε δευτερόλεπτα.
Εδώ άλλοι πληρώνουν για να πηδήξουν ξίγκια και κυτταρίτιδες αμφιβόλου ηλικίας θα πούνε όχι στο τζάμπα?
Αντίθετα μένουν αγάμητες όσες θέλουν να μείνουν αγάμητες για τους δικούς τους λόγους.

OP
OP
C

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ημουνα σε μια παρεα γυναικων οι οποιες παραπονιοντουσαν οτι δεν υπαρχουν αντρες εκει εξω και τα γνωστα που λενε...καποια στιγμη τους ειπα οτι υπαρχουν τοσοι μεταναστες εκει εξω που ειναι μονοι και οτι μπορουν να κανουν μια προσπαθεια και με αυτους.μονο που δεν με εδειραν οι γκομενες....ειναι τελικα οι ελληνιδες τοσο ρατσιστριες :think:....γιατι δεν τα φτιαχνουν με μεταναστες και θελουν παντα ελληνες?

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Ξέχασα να πω οτι υπάρχουν και ορισμένες που λόγω χαρακτήρα είναι τόσο αποκρουστικές που δεν υπάρχει περίπτωση να φάνε και να χορτάσουν. Κάτι απότομες συμπεριφορές, κάτι το μάτι που γυαλίζει, κάτι το τσιγάρο το ένα πίσω απ΄τ αλλο... Γμσ τα!!

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
  Σίγουρα υπάργουν αγάμητες/τοι, που θα ήθελαν να γαμηθούν/σουν, όμως δεν βρέθηκαν μαζί ποτέ!

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Αγαμητες δε εχω συναντησει. Οταν καθονται οι μερες της καβλας τους (γονιμες μερες), βγαινουν και σιγουρα κατι παιζει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom