life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Οπότε, γράφουμε στα παπάρια μας τις αγάμητες μέχρι να σοβαρευτούν?
Εννοειται........Αυτο το "βιβλιο" τελικα εχει απειρεs αγραφεs σελιδεs
Οπότε, γράφουμε στα παπάρια μας τις αγάμητες μέχρι να σοβαρευτούν?
Γιατί απλά δεν ανοίχτηκε αυτή η συζήτηση στο thread με τις ελλεηνίδες?Εννοειται........Αυτο το "βιβλιο" τελικα εχει απειρεs αγραφεs σελιδεs
Θαρθει η στιγμη που θα γινει και η συγχωνευσηΓιατί απλά δεν ανοίχτηκε αυτή η συζήτηση στο thread με τις ελλεηνίδες?
ποτισε,αρμεξε,επηξε και το τυρι.Που να τα προλαβει ολα;Θαρθει η στιγμη που θα γινει και η συγχωνευση
Δυο χερια εχει και ο gl Τωρα αρμεγε....που να τα προλαβει ολα??
βασικα ειναι τοσο ρευστα ολα που ποτε δεν πρεπει οπως λες...να κωλοχαιρεσαι...αυτοκρατοριες πεφτουνε...η σχεση της φωφως και του αρχιδαμου θα επιζησει ?...σημερα θελει περισσοτερο απο καθε αλλη εποχη ενα στοιχειο ανεφικτο για τα μπακαλιαρόμουνα κι αυτο λεγεται=ΥΠΟΜΟΝΗ...κι ετσι δε μπαααα να εχεις γινει σουραυλι απ τα αγχη τα προβληματα και την κουραση ?...ψυχικη ή και σωματικη...θα σου πεταξουν για εναν αναπηρο λογο πεντε εξι πουστριλικια στο ξεκαρφωτο να σε κλασουν στο μαπιδι και θα βαλουν στο μπατο τους το παρακειμενο ματσουκι-κολωνακι για τα λεωφορεια να ειναι και πορτοκαλι φοσφωριζε να ταιριαζει και με το φορεμα...βρωμιαρες τσοκαρομουνες...ΞΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΧΛΕΠΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΜΑ ΣΤΟ ΡΕΜΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΝΙΦΤΗ !χαχαχα τι μαραζι ρε συ? γιατι μου υπεγραψε ποτε κανεις συμβολαιο οτι μια ωραια τυπισσα και με καλο χαρακτηρα θα εμπλεκε μαζι μου? ή μηπως οτι θα γινω ποτε επιτυχημενος με πολλα χρηματα? στα αρχιδια μου ολα.
παλι καλα παντως φιλε που δεν ειμαι ψωνιο και δεν εχω μεγαλη ιδεα για τον εαυτο μου αλλοι εχουν προβληματα και αλλες που περιμενουν τα πολλα και τους ερχονται λιγα ή καθολου εκει σαλταρεις χαχαχα
θα ειχα προβλημα τωρα και εγω αλλα ευτυχως οσους ερχοντουσαν απο συγγενεις και ξεκινουσαν το παινεμα τους εκοβα και τους ελεγα ευγενικα οτι πρωτα πρεπει να πετυχεις κατι και μετα να κωλοχαιρεσαι
Θα έλεγα και τα δύο.Δεν θελει θρασος να παρακαλάς θέλει.
Ξεπέρασα τα 35 για να το πάρω πρέφα πάντως!Εσυ μπορεις να παιξεις τετοιο παιχνιδι? αμα μπορεις χωσου
βασικα ειναι τοσο ρευστα ολα που ποτε δεν πρεπει οπως λες...να κωλοχαιρεσαι...αυτοκρατοριες πεφτουνε...η σχεση της φωφως και του αρχιδαμου θα επιζησει ?...σημερα θελει περισσοτερο απο καθε αλλη εποχη ενα στοιχειο ανεφικτο για τα μπακαλιαρόμουνα κι αυτο λεγεται=ΥΠΟΜΟΝΗ...κι ετσι δε μπαααα να εχεις γινει σουραυλι απ τα αγχη τα προβληματα και την κουραση ?...ψυχικη ή και σωματικη...θα σου πεταξουν για εναν αναπηρο λογο πεντε εξι πουστριλικια στο ξεκαρφωτο να σε κλασουν στο μαπιδι και θα βαλουν στο μπατο τους το παρακειμενο ματσουκι-κολωνακι για τα λεωφορεια να ειναι και πορτοκαλι φοσφωριζε να ταιριαζει και με το φορεμα...βρωμιαρες τσοκαρομουνες...ΞΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΧΛΕΠΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΜΑ ΣΤΟ ΡΕΜΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΝΙΦΤΗ !
Θα έλεγα και τα δύο.
Ξεπέρασα τα 35 για να το πάρω πρέφα πάντως!
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
Πάντως ρε παιδιά, ας ευχόμαστε (οι straights) να αυξάνονται οι gays ώστε να έχουμε και περισσότερες επιλογές!
Θα έλεγα και τα δύο.
Ξεπέρασα τα 35 για να το πάρω πρέφα πάντως!
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
Πάντως ρε παιδιά, ας ευχόμαστε (οι straights) να αυξάνονται οι gays ώστε να έχουμε και περισσότερες επιλογές!
Απλα υποθεση εργασιαs κανω.....Ρε συ τύπε ούτε ο γκαντεμοΜητσοτάκης δε θα έλεγε κάτι τέτοιο.
ΤΟΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ!
με θρασσος οι μονες που καθονται ειναι κατα κυριο λογο ζουρλοπούτανα καθε ηλικιας που ανοιγοκλεινουν τα μπουτακια να βαρανε παλαμακια...τιποτα πρεζογκομενες...κομμωτριες βοηθος πιστολακι πιπες στο λουτηρα...και τσεκαδορες με προγναθισμο σε μπαρ...δεν κεντριζεις με θρασσος αλλο target group απο αυτο...εκτος κι αν παιζεις στο χερι στις συγκεκριμενες μουνα'ι'ρες κανα μπρελοκ απο οτομομπίλι κλασσατο...και θα δεις το κλειτορίδι τους να φουσκωνει σαν μοσχομπιζελο του μπαρμπασταθη..Eχεις δοκιμασει να παρακαλεσεις καμια και να εχεις θρασος και να σου κατσει?
με θρασσος οι μονες που καθονται ειναι κατα κυριο λογο ζουρλοπούτανα καθε ηλικιας που ανοιγοκλεινουν τα μπουτακια να βαρανε παλαμακια...τιποτα πρεζογκομενες...κομμωτριες βοηθος πιστολακι πιπες στο λουτηρα...και τσεκαδορες με προγναθισμο σε μπαρ...δεν κεντριζεις με θρασσος αλλο target group απο αυτο...εκτος κι αν παιζεις στο χερι στις συγκεκριμενες μουνα'ι'ρες κανα μπρελοκ απο οτομομπίλι κλασσατο...και θα δεις το κλειτορίδι τους να φουσκωνει σαν μοσχομπιζελο του μπαρμπασταθη..
Θαρθει η στιγμη που θα γινει και η συγχωνευση
Δυο χερια εχει και ο gl Τωρα αρμεγε....που να τα προλαβει ολα??
Ωραια τα λεει....Κι εγω ψαχνω κομμωτρια
τι λεει ο τυπος
Μα πωs το λεs ετσι???Επιχειρηματιαs γαλακτοκομικων προιοντωνΤσομπάνος είναι ο gl?
ρε μαλακα ολλανδε βασιλιας του σπαμ εχεις γινει....Τσομπάνος είναι ο gl?
Μα πωs το λεs ετσι?Επιχειρηματιαs γαλακτοκομικων προιοντων
ρε μαλακα ολλανδε βασιλιας του σπαμ εχεις γινει....
κομμωτρια..μικρα χειλη...κακιασμενο αιδιοπανο...κιαμος...γαμωδοντα απο τσιγαρο...γελιο προβάτινο...εφανταστα εσωρουχα...ακουσε να σου πω εχω κυκλο και με αγαπανε !!!=εννοει τους πεντηκοντα γαμετες που την γιομιζουν χυσκι καθε πρωτη και δεκαπεντε του μηνα ενω εσυ της δινεις σαν ερωτευμενο κοπάνι φωτιζομενη καρδουλα απο τα τζαμπο...κι εκεινη ακολουθως ξαναδωριζει το δωρο σου σε ανηψακι φιλης της που κατα τυχη στα κρυφα τραβαει τα παπαρια του αντρα της ενω εκεινη φτιαχνει εσπρεσακι...στο τελος καταληγεις με ενα γαμιολοτηλεφωνο στο χερι να παρακαλας να σου μιλησει ενω εκεινη κανει διπλη διεισδηση και τρωει μπωλ με μπουρνελες...end of λοβ στορυ..Ωραια τα λεει....Κι εγω ψαχνω κομμωτρια