Νέα

υπαρχουν αγαμητες γυναικες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chris33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 587
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Το παράξενο είναι ότι μεγαλύτερο ποσοστό από μουνάρες είναι αγάμητο
παρά από σκατόμπαζα...
Αυτό είναι αλήθεια. Ή γαμιώνται περιστασιακά. Και το περίεργο είναι ότι βλέπεις γυναικάρες να γυρνάνε με μετρίας εμφάνισης τύπους. Το κακό είναι κωλώνουμε, λες ρε που πάω ξυπόλυτος στα αγκάθια, θα μου ρίξει χυλόπιττα....
Θέλει θράσος παιδιά....
Βασικά πρέπει να μπεις στη χημεία της γυναίκας, στο μυαλό δηλαδή. Όμως είμεθα διαφορετικό φύλο (κι όχι χασισόφυλλο) :grin: γιαυτό δε δένει πάντα το γλυκό.

Όταν όμως με 20 € μπορεις να βρεις κάποια στο τρίγωνο που δεν θα σου σπάσει τα αρχίδια πριν την καρφώσεις
Εδώ τύπε διαφωνώ. Αν δεν έχω more money για να πάω σε κάτι καλύτερο, προτιμώ να :jerking: αντί να χτυκιάσω...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτό είναι αλήθεια. Ή γαμιώνται περιστασιακά. Και το περίεργο είναι ότι βλέπεις γυναικάρες να γυρνάνε με μετρίας εμφάνισης τύπους. Το κακό είναι κωλώνουμε, λες ρε που πάω ξυπόλυτος στα αγκάθια, θα μου ρίξει χυλόπιττα....
Θέλει θράσος παιδιά....

Δεν θελει θρασος να παρακαλάς θέλει. Πχ μια εμφανισιμη ειναι τιγκα στα κομπλεξ πες (οχι ολες) μια σου λεω την βλεπει ο καλος και κανει πες μια μικρη προσπαθεια βλεπει οτι δεν και την παραταει μετα παει ο πιο αληταρας και στα αρχιδια του μετριας εμφανισης ξερει οτι ουτως ή αλλως δεν αξιζει και πολλα εμφανισιακα καθεται τρωει το σκατο της λεει σε ολα ναι ε και καποια στιγμη και αυτη σου λεει ενταξει εδω ειμαστε τι κακο μπορει να μου κανει αυτος ειναι υποταγμενος τελειως ε και μετα ο μετριος την πηδαει την πηδαει παιρνει το αιμα του πισω και μετα την παραταει.

Εσυ μπορεις να παιξεις τετοιο παιχνιδι? αμα μπορεις χωσου

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ξερεις ποσες φορες εχω ακουσει γυναικα να λεει "αρχικα ουτε καν τον ειχα προσεξει αλλα ερχοταν καθε μερα και μου ελεγε οτι ειναι ερωτευμενος..." κτλπ το συγκεκριμενο μου το ειχε πει μια τυπισσα πριν 2-3 χρονια η οποια μετα ειδα οτι τα ειχε με εναν μπουχεσα κοιλαρα ενω αυτη ηταν κορμαρα και εμφανισιμη.

Επισκέπτης
Ξερεις ποσες φορες εχω ακουσει γυναικα να λεει "αρχικα ουτε καν τον ειχα προσεξει αλλα ερχοταν καθε μερα και μου ελεγε οτι ειναι ερωτευμενος..." κτλπ το συγκεκριμενο μου το ειχε πει μια τυπισσα πριν 2-3 χρονια η οποια μετα ειδα οτι τα ειχε με εναν μπουχεσα κοιλαρα ενω αυτη ηταν κορμαρα και εμφανισιμη.
μπολντε & μορτη ολα ειναι σχετικα...αυτο που βλεπεις εσυ σαν κουφο για μια γυναικα σε μια σχεση ή σε εναν αντρα,φαινεται φυσιολογικο γι αυτους...ποτε δεν ξερεις τι κεντρισε το εκαστοτε γυναιο για να ειναι μαζι με εναν κεφτε οπως τον εννοεις εσυ...ολα παιζουν.  

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Ετσι ειναι αυτα.......Αι γυναικαι  αγαπουν με τ αυτια και αι ανδραι με τα ματια....Γι αυτο ολοι φοραμε γυαλια

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μπολντε & μορτη ολα ειναι σχετικα...αυτο που βλεπεις εσυ σαν κουφο για μια γυναικα σε μια σχεση ή σε εναν αντρα,φαινεται φυσιολογικο γι αυτους...ποτε δεν ξερεις τι κεντρισε το εκαστοτε γυναιο για να ειναι μαζι με εναν κεφτε οπως τον εννοεις εσυ...ολα παιζουν.  

Τυπε δεν ειμαι σε mood αποψε να κανω λογικες συζητησεις δε πα να γαμηθουνε οσες δεν μας επιλεγουν με οποιον θελουν στη τελικη? στα αρχιδια μου

σιγα μη κατσω να το αναλυσω και παραπανω

Επισκέπτης
Ετσι ειναι αυτα.......Αι γυναικαι  αγαπουν με τ αυτια και αι ανδραι με τα ματια....Γι αυτο ολοι φοραμε γυαλια
αι αντρε ειναι καργα συναισθηματομαλακε..και αι γυναικε καθονται οσο υπαρχει καποιου ειδους αρμεγμα...οταν για καποιο λογο λυγισεις..θα πανε σε αλλο μαγαζι να τραγουδησουν...δεν χαριζονται σε οποιαδηποτε μορφη προσωπικης σου ηττας...αρχιζουν και κομπλεξαρουν..και θα σου βγαλουν τρουφα σκατιλα με τη σεσουλα...αυτα τα ξερουμε απο πιτσιρικαδες...κλασσικα εικονογραφημενα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αι αντρε ειναι καργα συναισθηματομαλακε..και αι γυναικε καθονται οσο υπαρχει καποιου ειδους αρμεγμα...οταν για καποιο λογο λυγισεις..θα πανε σε αλλο μαγαζι να τραγουδησουν...δεν χαριζονται σε οποιαδηποτε μορφη προσωπικης σου ηττας...αρχιζουν και κομπλεξαρουν..και θα σου βγαλουν τρουφα σκατιλα με τη σεσουλα...αυτα τα ξερουμε απο πιτσιρικαδες...κλασσικα εικονογραφημενα.

:rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Τυπε δεν ειμαι σε mood αποψε να κανω λογικες συζητησεις δε πα να γαμηθουνε οσες δεν μας επιλεγουν με οποιον θελουν στη τελικη? στα αρχιδια μου

σιγα μη κατσω να το αναλυσω και παραπανω
...στα τετοια σου και μαγκια σου...σιγα μη το βαλεις και μαραζι.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Αρα  κι εμειs θα πρεπει να δρασωμεν  αναλογα......Το καμνωμεν  ετσι ομωs?? οχι  εκει  παρακαλαμε και γλειφουμε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
...στα τετοια σου και μαγκια σου...σιγα μη το βαλεις και μαραζι.

:2funny: :2funny: :2funny: χαχαχα τι μαραζι ρε συ? γιατι μου υπεγραψε ποτε κανεις συμβολαιο οτι μια ωραια τυπισσα και με καλο χαρακτηρα θα εμπλεκε μαζι μου? ή μηπως οτι θα γινω ποτε επιτυχημενος με πολλα χρηματα? στα αρχιδια μου ολα.

παλι καλα παντως φιλε που δεν ειμαι ψωνιο και δεν εχω μεγαλη ιδεα για τον εαυτο μου αλλοι εχουν προβληματα και αλλες που περιμενουν τα πολλα και τους ερχονται λιγα ή καθολου εκει σαλταρεις χαχαχα

θα ειχα προβλημα τωρα και εγω αλλα ευτυχως οσους ερχοντουσαν απο συγγενεις και ξεκινουσαν το παινεμα τους εκοβα και τους ελεγα ευγενικα οτι πρωτα πρεπει να πετυχεις κατι και μετα να κωλοχαιρεσαι

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Οπότε, γράφουμε στα παπάρια μας τις αγάμητες μέχρι να σοβαρευτούν? :cheesy:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.