Νέα

υπαρχουν αγαμητες γυναικες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chris33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 587
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Εχει καλο ποστο με 1030 το μηνα καθαρα και χαρτι λυκειου που? αυτα ειναι ελλαδαρα αθανατη
ναι ρε...θεση υποδ/ντριας...η επαρχια ειναι καργα βουτηγμενη στα κομματικα....
Δεν εχει σημασια που...το αποτελεσμα μετραει.
(ιδιωτικος τομεας )

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
(ιδιωτικος τομεας )
ποιον γαμαω για να ερθω επαρχια με αυτον τον μισθο; :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
(ιδιωτικος τομεας )

Στους δονητες να τα φαει

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Περα απο την πλακα με τις γυναικες οσο δεν συνεργαζομαστε να τηρησουμε μια ενιαια γραμμη και στρατηγικη τετοια πανηγυρια θα γινονται. Απο την μια τις βριζετε και απο την αλλη καποιοι ειστε ετοιμοι να τα δωσετε ολα ή κρατας μια σταθερη συμπεριφορα μέχρι να ικανοποιηθει το αιτημα σου ή αστο να παει στο διαολο

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Περα απο την πλακα με τις γυναικες οσο δεν συνεργαζομαστε να τηρησουμε μια ενιαια γραμμη και στρατηγικη τετοια πανηγυρια θα γινονται. Απο την μια τις βριζετε και απο την αλλη καποιοι ειστε ετοιμοι να τα δωσετε ολα ή κρατας μια σταθερη συμπεριφορα μέχρι να ικανοποιηθει το αιτημα σου ή αστο να παει στο διαολο
για ολα φταιει ο αντρας τυπε.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
+1
κ η Ελληνιδα μανα που φουσκωνει τα μυαλα της καρακαηδονας-κορουλας της....
ε ναι αλλα αν δεν βρει μαλακες αντρες θα τουμπεκιαστει γαμω τις πεθερες γαμω.Και τις πουτανες κορες βεβαια.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
μπολντυ νομιζω το εχω αναφερει.Μελανα σημεια της ζωης μου ειναι οι 2 αρραβωνες που εχω κανει :grin: Την πρωτη φορα με χωρισε η πουτανα η πεθερα που να μην λιωσουν τα κοκκαλα της και την δευτερη εφταιγα εγω.Ενταξει κανεις δεν ειναι ασφαλτος.Παλι ομως και η δευτερη πεθερα ηταν πορνη και πουτανα και προσπαθουσε να ανακατευτει.Εγω σαν εμπειρος παιχτης ομως την πλακωσα  στα καντηλια 2-3 εστρωσε μπροστα μου και μου εκανε τον ταφο πισωπλατα :zfuck:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μπολντυ νομιζω το εχω αναφερει.Μελανα σημεια της ζωης μου ειναι οι 2 αρραβωνες που εχω κανει :grin: Την πρωτη φορα με χωρισε η πουτανα η πεθερα που να μην λιωσουν τα κοκκαλα της και την δευτερη εφταιγα εγω.Ενταξει κανεις δεν ειναι ασφαλτος.Παλι ομως και η δευτερη πεθερα ηταν πορνη και πουτανα και προσπαθουσε να ανακατευτει.Εγω σαν εμπειρος παιχτης ομως την πλακωσα  στα καντηλια 2-3 εστρωσε μπροστα μου και μου εκανε τον ταφο πισωπλατα :zfuck:

Εκανες το εξης λάθος. Θεωρησες οτι ο εχθρος εξαλείφθηκε επειδη κέρδισες σε εισαγωγικα μια μάχη. Ο εχθρος αν θες να εισαι ηρεμος πρεπει να παταχθει εντελως γιατι αλλιως θρεφεις ενα φιδι που καποια μερα θα σηκωθει και θα σε δαγκωσει. Οταν ο αλλος εχει νικηθει σου δειχνει φιλικο προσωπο μονο και μονο επειδη δεν εχει αλλη επιλογη απο το να περιμενει να ανακτησει δυναμεις. Επρεπε να την απομνωσεις απο την μανα της ετσι ωστε να μην αφησεις την εχθρικη ως προς εσενα μανα να σε καταστρεψει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φυσικα καταστρεφεις εναν εχθρο και κανοντας τον φιλο ετσι? αμα αυτο ηταν εφικτο οκ απλα ορισμενους σε αυτη τη ζωη δεν προκειται να τους παρεις με το μερος σου οτι και αν κανεις επομενως επρεπε να ξεκινησεις διαδικασιες να στρεφεις εναντιον της μανας τα ιδια της τα ελαττωματα τονιζοντας τα στην κορη και παραλληλα κανοντας τα χατηρακια της κορης και δειχντοντας το καλυτερο προσωπο  :grin:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Φυσικα καταστρεφεις εναν εχθρο και κανοντας τον φιλο ετσι? αμα αυτο ηταν εφικτο οκ απλα ορισμενους σε αυτη τη ζωη δεν προκειται να τους παρεις με το μερος σου οτι και αν κανεις επομενως επρεπε να ξεκινησεις διαδικασιες να στρεφεις εναντιον της μανας τα ιδια της τα ελαττωματα τονιζοντας τα στην κορη και παραλληλα κανοντας τα χατηρακια της κορης και δειχντοντας το καλυτερο προσωπο  :grin:
εγω απλα τα εκανα πουτανα :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εγω απλα τα εκανα πουτανα :grin:

ε το ξερω δεν επρεπε , το ξερω οτι αυτη η πουτανογρια επαιξε με την υπομονη και τον εγωισμο σου αλλα επρεπε να δειξεις καλη υπομονη δεν σου εδινε πατηματα? πατηματα που θα μπορουσες να χρησιμοποιησεις στην κορη ωστε να τις δειξεις οτι δεν θα ειναι για καλο της?

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
ε το ξερω δεν επρεπε , το ξερω οτι αυτη η πουτανογρια επαιξε με την υπομονη και τον εγωισμο σου αλλα επρεπε να δειξεις καλη υπομονη δεν σου εδινε πατηματα? πατηματα που θα μπορουσες να χρησιμοποιησεις στην κορη ωστε να τις δειξεις οτι δεν θα ειναι για καλο της?
παρα πολλα αλλα μου εσπαγε τα νευρα και εχανα το δικιο μου :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom