Νέα

υπαρχουν αγαμητες γυναικες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chris33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 587
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Tετοιεs γυναικεs θα βρειs μονο σε δυο κατηγοριεs....
Η πρωτη ειναι οι μουγκεs......οσο και να  ναθελαν αυτεs  δλδ  δεν.....
Η δευτερη ειναι οσεs βρισκονται σε καταστολη απο τα φαρμακα....Οσο και να θελειs εσυ,  αυτεs δεν....

:grin:

πάντως σοβαρά είναι κρίμα..
βλέπεις κάτι πλάσματα πανέμορφα και μένεις αρχικά παγωτό, και με το που ανοίγουν το στόμα τους σου γαμάν τον εγκέφαλο κανονικά.. :2funny:

Μουγκές, χαπακομένες και ορφανές!Οι καλύτερες γκόμενες!

:2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
βλέπεις κάτι πλάσματα πανέμορφα και μένεις αρχικά παγωτό, και με το που ανοίγουν το στόμα τους σου γαμάν τον εγκέφαλο κανονικά.. :2funny:

Μια ιδεα  ειναι να πηγαινειs σε μερη με δυνατη μουσικη......
Μπορει τ αυτια σου μετα να βουιζουν αλλα τουλαχιστον γλυτωνουμε τον εγκεφαλο  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μπορει τ αυτια σου μετα να βουιζουν αλλα τουλαχιστον γλυτωνουμε τον εγκεφαλο  :grin:
η να τις γαμας και να φευγεις που ναι και πιο απλο :sunglasses:

OP
OP
C

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
μην ασχολιστε ρε μαζι τους...αδιαφορια και παλι αδιαφορια...κοιταξτε αλλου για πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια...ο χρονος θα ειναι αμειλικτος μαζι τους οπως και με τοσες αλλες

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Μόλις τελείωσε ο έρωτας μου για σενα χαχαχαχαχα

και εγώ απόψε θα προσπαθήσω να πνίξω τον πόνο μου στο αλκοόλ για να σε ξεπεράσω  :'(
αν πάθω κάτι το κρίμα στο λαιμό σου  :birdman:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

δλδ το καλλίτερο μέρος για να γνωρίσεις μια γυναίκα είναι ακριβώς δίπλα από ένα ηχείο που θα παίζει διαπασόν μουσική :2funny:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16

Μα αυτο ειναι και το κυριο χαρακτηριστικο της γυναικας, μυαλο αντιστροφα αναλογα της ομορφιας της...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
και εγώ απόψε θα προσπαθήσω να πνίξω τον πόνο μου στο αλκοόλ για να σε ξεπεράσω  :'(
αν πάθω κάτι το κρίμα στο λαιμό σου  :birdman:

Δηλαδή θες νάχω και αυτό στο κεφάλι μου η αγάμητη; Δεν μου φτάνει που μόλις έμαθα ότι Απαγορεύεται η κατοχή άνω των έξι δονητών στο Τέξας ; :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
η να τις γαμας και να φευγεις που ναι και πιο απλο :sunglasses:
Μακαρι να γινοταν ετσι......Θα ειχαμε γλυτωσει την κουβεντα
Αλλα βλεπειs....πρεπει να γινει το ψηστηρι, το παραμυθι
Εκτοs......κι αν καθιερωσουμε την γλωσσα των κωφαλαλων με το συμπαθειο
Ολα με νοηματα, κανεναs δεν θα ντρεπεται και η δουλεια θα γινεται
Χωρια την οικονομια....Σαμπανιεs , λουλουδια, φεγγαραδεs, βαρκαδεs.....
Σαν ιδεα  ειναι πρωτοποριακη  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
μην ασχολιστε ρε μαζι τους...αδιαφορια και παλι αδιαφορια...κοιταξτε αλλου για πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια...ο χρονος θα ειναι αμειλικτος μαζι τους οπως και με τοσες αλλες

Όλοι θα πεθάνουμε κάποτε κύριος.Πές τα! :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
δλδ το καλλίτερο μέρος για να γνωρίσεις μια γυναίκα είναι ακριβώς δίπλα από ένα ηχείο που θα παίζει διαπασόν μουσική :2funny:
Μα  κι εκεινη θα αισθανεται ανετα  γιατι θα μπορει να πει οτι θελει,   διχωs τον φοβο του να αυτοδαγκωθει απο την "ομορφια"  που πεταξε  :grin:

OP
OP
C

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
μου το κανατε μπαχαλο το θεμα παλι...εδω κανουμε κοινωνιολογικη αναλυση για το φαινομενο της γυναικειας αγαμιας :cheesy:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ναι, αλλα και οι πιρφοροι ειναι ατελειωτοι δικε μου και φυσικα ειναι και αυτοι που χαλανε την πιατσα...

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Μα αυτο ειναι και το κυριο χαρακτηριστικο της γυναικας, μυαλο αντιστροφα αναλογα της ομορφιας της...

όχι απλά όταν κάποια είναι πολύ όμορφη και έχει ένα κεφάλι γεμάτο άχυρο είναι η φάση πολύ .. αλόκοτη  :grin:

Δηλαδή θες νάχω και αυτό στο κεφάλι μου η αγάμητη; Δεν μου φτάνει που μόλις έμαθα ότι Απαγορεύεται η κατοχή άνω των έξι δονητών στο Τέξας ; :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
γιαυτο εμεις οι αγαμητες ειμεθα ξυπνιες  :cheesy:
Το βλεπω, εξαλλου γι αυτο και παρακολουθεις το site, αν ειχες καποιον να σε  :knockinb: δε θα ειχες το χρονο να εισαι εδω, αρα η εξυπναδα ειναι και αντιστροφως αναλογη του  :knockinb: για εσας...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
όχι απλά όταν κάποια είναι πολύ όμορφη και έχει ένα κεφάλι γεμάτο άχυρο είναι η φάση πολύ .. αλόκοτη  :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τυπε, οταν εχουν και ενα καρο πιρφορους που τις δινουν σημασια και τις θεοποιουν, τοτε το μυαλο παιρνει και αερα εκτος απο αχυρα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom