kronos
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.593
- Πόντοι
- 3.506
για την αγαμια τους ευθυνονται αποκλειστικα οι αντρες οι οποιοι δεν τις διεκδικουν
Φυσικα, αφου αυτες εχουν ακυρωσει καθε λογο για να ειναι διεκδικησιμες...
για την αγαμια τους ευθυνονται αποκλειστικα οι αντρες οι οποιοι δεν τις διεκδικουν
τύπε σε λίγο θα μας παρακαλάνε να τις παίρνουμε μαζί μας στα μπουρδέλα για να παίρνουν μάτι...
διαφωνω μαζι σου...εγω εξω βλεπω παρα πολλους ζευγαρωμενους....αυτοι δηλαδη πως τα καταφεραν αμα οι ελληνιδες δεν ειναι διεκδικησιμεςΦυσικα, αφου αυτες εχουν ακυρωσει καθε λογο για να ειναι διεκδικησιμες...
Ρε δικε μου επειδη εσενα δεν σου καθεται ουτε θυλικη χαρτοπετσετα δεν σημαινει οτι οι γυναικες παραμενουν αγαμητες.Ενα κλικ να κανουν το δαχτυλακι τους,Από τις 10 νέες Ελληνίδες ,οι 7 είναι ΜΟΝΕΣ τους !
Επαγγελματικός ανταγωνισμός με τους άντρες ,φεμινισμός ,
νεο-συντηρητισμός ,πολύ ψηλές απαιτήσεις κτλ και έτσι η επικρατουσα
νοοτροπία είναι να διστάζουν πάρα πολύ να κάνουν κάποια σχέση ,έστω
εφήμερη .ΑΓΑΜΙΑ για το 70 % των νέων Ελληνίδων !
τα ειπες ωραια master...αν και το παρακανες λιγο με τις χοντρες :SΡε δικε μου επειδη εσενα δεν σου καθεται ουτε θυλικη χαρτοπετσετα δεν σημαινει οτι οι γυναικες παραμενουν αγαμητες.Ενα κλικ να κανουν το δαχτυλακι τους,
και τρεχουν απο πισω τους 100 λιγουρια σαν και εσενα.Και δεν μιλαμε για μουναρες,αλλα κατι σαβουρες χοντρες.Φαντασου οι μουναρες.Εχουν οποιον θελουν.
Και κατσε εσυ να κλαις στο μπουρδελα.κομ και να λες την μαλακια οτι οι ελληνιδες νεες ειναι αγαμητες.
Άμα γαμάς από κώλο δεν είσαι άντρας....θρυλική ατάκα....Μαστερακη 21 ,για γυναίκες μιλάμε ,οχι για
μικροτσούτσουνα πουστράκια σαν εσένα ,λουγκρίτσα ! :
Εσύ βρίσκεις πάκια ,να σε " τακτοποιήσουν " !
Όσο για το συμβαίνει με τις ελληνίδες ,αρμόδιο είναι το σεξολογικό
ινστιτούτο και γι' αυτό αναφέρουμε τη μελέτη του ,και δεν έχει σημασία η αποψη από τα θηλυπρεπή γκαιόπουλα τύπου Μαστεράκη !
Λούγκραααααααααααααααααα Μαστεράκη ,μικροτσούτσουνηηηηηηηηηηηηηηηη !
Άμα γαμάς από κώλο δεν είσαι άντρας....θρυλική ατάκα....
Έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας της Γυναίκας, δεν περνάει απαρατήρητη, το αντίθετο μάλιστα.
Έξι στις δέκα Ελληνίδες αναζητούν το άλλο τους μισό και στρέφονται για λύση στην αυτοϊκανοποίηση.
Το 69% αυτών των γυναικών δεν έχουν ερωτικό σύντροφο και στις γυναίκες ηλικίας 25-34 το ποσοστό αυτό αγγίζει το 75%! Απλά μένεις άφωνος…
Η έρευνα όμως αποκαλύπτει και άλλα πολλά.
Το 60% των γυναικών δηλώνει πως αναγκάζεται να καταφεύγει στην αυτοϊκανοποίηση.
Το 22,4 % έχει να συνευρεθεί με κάποιον από έξι μήνες μέχρι και ένα χρόνο και το υπόλοιπο 17,4 % απέχει από την εpωτική συνεύρεση από ένα έως δύο χρόνια.
Οι περισσότερες από τις μισές (400 γυναίκες που έλαβαν μέρος στη συγκεκριμένη έρευνα) δήλωσαν ότι θα μπορούσαν να καταφύγουν σε φαρμακευτικές μεθόδους προκειμένου να βελτιώσουν τη σεξoυαλική τους απόδοση.
Μία στις τρεις γυναίκες, ποσοστό 30% παραδέχτηκαν πως δεν είναι ούτε μονογαμικές.
www.andrologia.gr/]http://www.andrologia.gr/[/url]
Ναι, τα σκυλια με τη γλωσσα που εχουν τις σπατουλαρουν πολυ καλυτερα απο ο,τι εμεις...Δεν ξέρω αν πέφτει και πόσο, αλλά η μοναξιά έρχετε να καλυφθεί με τέτοιες λύσεις...Κατακόρυφη αύξηση των πωλήσεων σκυλιών και γατιών στα του είδους μαγαζιά.
Ναι, τα σκυλια με τη γλωσσα που εχουν τις σπατουλαρουν πολυ καλυτερα απο ο,τι εμεις...
χαχαχααχαχχααχαχχαχαχαααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχα
Υπάρχουν πολλές αγάμητες γυναίκες.
Οι κατηγοριες ειναι
τα ειπες σχεδον ολαΟ Μαστεράκης21 είναι ο φαιδρός μαϊντανός του σάϊτ !
Πετάγεται να πει την μαλακία του κάθε φορά, ο αστοιχείωτος !
Επί του θέματος : Πηγαίνετε μια βόλτα σε τουριστικό μέρος και
μιλήστε με τις τουρίστριες .
Θα δειτε τις διαφορές από τις ελληνίδες .
7 στις 10 νεες Ελληνίδες είναι ΜΟΝΕΣ ,έτος 2013 μ.χ. !
Ανταγωνισμός με τους άντρες ,ψηλές απαιτήσεις κτλ και είναι ΜΟΝΕΣ !
σε αυτόν τον κόσμο δηλαδη γαμιούνται μονο οι ωραιες, ηρεμες, λογικές και ευχαριστες
εγώ είμαι ανοιχτόμυαλος .. ας μην είναι ήρεμη η λογική η άλλη.κανένα πρόβλημα
αρκεί να μην μιλάει
Μουγκές, χαπακομένες και ορφανές!Οι καλύτερες γκόμενες!Tετοιεs γυναικεs θα βρειs μονο σε δυο κατηγοριεs....
Η πρωτη ειναι οι μουγκεs......οσο και να ναθελαν αυτεs δλδ δεν.....
Η δευτερη ειναι οσεs βρισκονται σε καταστολη απο τα φαρμακα....Οσο και να θελειs εσυ, αυτεs δεν....