Επισκέπτης
"Στασου μυγδαλα" θα ειναι η φαση τυπε?
το κορίτσι και
"Στασου μυγδαλα" θα ειναι η φαση τυπε?
το κορίτσι καιτο άλογοο σκίουρος τύπε
Το κοριτσι ομως υποθετω, θα προτιμουσε "αλογισια" και οχι "σκιουρισια", τυπε...το κορίτσι καιτο άλογοο σκίουρος τύπε
Το κοριτσι ομως υποθετω, θα προτιμουσε "αλογισια" και οχι "σκιουρισια", τυπε...
Αυτα περιμενουμε να μας τα πει το κοριτσι...τύπε εμείς οι σκίουροι έχουμε ιδιαίτερες επιδόσεις και χαρίσματα
Κατέστρεψέ την!Ισοπέδωσέ την!τύπε εμείς οι σκίουροι έχουμε ιδιαίτερες επιδόσεις και χαρίσματα
τύπε εμείς οι σκίουροι έχουμε ιδιαίτερες επιδόσεις και χαρίσματα
Κατέστρεψέ την!Ισοπέδωσέ την!
Εγώ θέλω να την εξυψώσω
για την αγαμια τους ευθυνονται αποκλειστικα οι αντρες οι οποιοι δεν τις διεκδικουν
Ενώ είσαι καλό παιδί, μερικές φορές πετάς μαλακίες.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ.
πίκερ για αυτές που δεν θα δέχονται υποχρεωτική θητεία στα μπουρδέλα θανατική ποινή λες ?
Εγώ προτείνω φυλακή και το βράδυ καταναγκαστικά έργα σε μπουρδέλα...και δωρεάν μέχρι να βάλουν μυαλό....ψήνεσαι?Όχι, απλά φυλάκιση 1 έτους. Δηλαδή θα διαλέγουν μεταξύ μπουρδέλου και φυλακής.
Όπως λένε στο Αμέρικα τύπε. Φυλακή ή κοινωνική εργασία. Με πιάνεις;Όχι, απλά φυλάκιση 1 έτους. Δηλαδή θα διαλέγουν μεταξύ μπουρδέλου και φυλακής.
Εγώ προτείνω φυλακή και το βράδυ καταναγκαστικά έργα σε μπουρδέλα...και δωρεάν μέχρι να βάλουν μυαλό....ψήνεσαι?
και ολοι αυτοι εκει εξω πως εχουν κοπελες...μηπως ειναι πυρφοροιΕνώ είσαι καλό παιδί, μερικές φορές πετάς μαλακίες.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ.
και ολοι αυτοι εκει εξω πως εχουν κοπελες...μηπως ειναι πυρφοροι
για ολα εχεις μια απαντηση μπαγασα ...ισως να ειναι οπως τα λεςΘα σου πω. Οι μισοί άντρες έχουν γκόμενες και οι άλλοι μισοί τη βγάζουν με πουτάνες. Οι μισές γυναίκες έχουν γκόμενους και οι άλλες μισές έχουν πιάσει αράχνες στο μουνί.
Όχι, δεν πρέπει να είμαστε τόσο σκληροί. Μπουρδέλο ή φυλακή είναι αρκετό.
κανένα από τα παραπάνω!Κανονική στράτευση,αφού παιδιά δεν κάνουν που δεν κάνουν!Μειωμένη θητεία ή κοινωνική εργασία στις μητέρες.