pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.791
- Πόντοι
- 4.655
Τί αγαμία είναι αυτή που έπεσε τελευταία... Μήπως ο ιός του Έητζ μεταλλάχτηκε σε ρετροϊό αγαμίας/ανεραστιάς/ανιωθίας (από το δεν νιώθω);;; Ορίστε τί μας έκανε η πολλή απελευθέρωση. Χτυπάει η αγαμία κόκκινο παγκοσμίως! Αν δεν το διάβαζα, δεν θα το πίστευα. Δεν γυρνάμε στις προίκες, σπιτάκι/λάντζα/πούλο, γάμο στα 17 και κατάργηση διαζυγίων, λέω εγώ, καλύτερα; Εξέλιξη είναι αυτή ή υποβάθμιση των πάντων...
Άσχετο, αλλά σεξολόγος ΠΩΣ γίνεται κανείς; Τί σπουδές αρμόζουν; (σοβαρά, μή δω κατεβατά από παλιμπαιδισμούς)
Φιλε Κινεζε, τι σε εχει πιασει με την αγαμια? Μια ιδεα ειναι....βασικα, θα σου πω τι συμβαινει με την παρτη μου και την φαση αγαμιας. Πριν τα 30, το σεξ για 'μενα ηταν κατι βασικο, αλλα καταραμενο, διοτι δεν χορταινα ευκολα. Αυτο ομως οταν ειχα σχεση. Οταν ημουν μονος, δε με ενοιαζε και πολυ...τωρα, στα 34 μου, και σε σχεση, εχω οσο σεξ χρειαζομαι, χωρις να πιεζω και πολυ.
Γενικα, οταν εχω γκομενα θελω πιο πολυ σεξ ΑΛΛΑ δεν χρειαζομαι πολυ σεξ. Εχω αλλα πραγματα να ασχοληθω.
Τωρα, στο θεμα το γκομενικο, ο picker με τους νομους τους, εχει δικιο στο οτι αν αποστασιοποιηθεις απο το σεξ (μεσω του αγοραιου ερωτα), ουσιαστικα, η οποια γκομενα βρεις θα το δει αυτο και θα σε γουσταρει που σ'αρεσει το σεξ αλλα δεν σου ελεγχει τη ζωη (ετσι δειχνεις οτι την γουσταρεις και για αλλα, πλην του πουτσου). Οι πιο πολλοι ανδρες μεταξυ 20-30 εχουν την ταση να θελουν να γαμανε ολη την ωρα διοτι βρισκονται σε μια σταυροφορια Γαμια, και οτι αν δεν γαμησουν τωρα πολυ, ποτε θα το κανουν.
Βεβαια, υπαρχουν και αλλες αποψεις, παραθετω απλα την δικη μου απο εμπειρια.
Τωρα, για τις αγαμητες γκομενες. Φαντασου οτι εχουν επιλογη (οπως και εσυ να πλερωσεις και να πηδηξεις μια πουτανα), μονο που αυτες δεν πληρωνουν. Δεν τις πειραζει να περιμενουν μεχρι να βρεθει κατι οκ διοτι ξερουν οτι μπορουν να πηδηχτουν ανετα, οσο μπαζολες και να ειναι. Με λιγα λογια, ειναι θεμα επιλογης, που κακα τα ψεμματα, οι αντρες εχουν πολυ περισσοτερες επιλογες εκτονωσης.
Οποτε, συγκεντρωσου στον εαυτο σου και στις αναγκες σου, και οχι στα θελω σου, και θα τσουλησει το πραγμα ωραια......