Νέα

υπαρχουν αγαμητες γυναικες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chris33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 587
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Τί αγαμία είναι αυτή που έπεσε τελευταία... Μήπως ο ιός του Έητζ μεταλλάχτηκε σε ρετροϊό αγαμίας/ανεραστιάς/ανιωθίας (από το δεν νιώθω);;; Ορίστε τί μας έκανε η πολλή απελευθέρωση. Χτυπάει η αγαμία κόκκινο παγκοσμίως! Αν δεν το διάβαζα, δεν θα το πίστευα. Δεν γυρνάμε στις προίκες, σπιτάκι/λάντζα/πούλο, γάμο στα 17 και κατάργηση διαζυγίων, λέω εγώ, καλύτερα; Εξέλιξη είναι αυτή ή υποβάθμιση των πάντων...

Άσχετο, αλλά σεξολόγος ΠΩΣ γίνεται κανείς; Τί σπουδές αρμόζουν; (σοβαρά, μή δω κατεβατά από παλιμπαιδισμούς)

Φιλε Κινεζε, τι σε εχει πιασει με την αγαμια? Μια ιδεα ειναι....βασικα, θα σου πω τι συμβαινει με την παρτη μου και την φαση αγαμιας. Πριν τα 30, το σεξ για 'μενα ηταν κατι βασικο, αλλα καταραμενο, διοτι δεν χορταινα ευκολα. Αυτο ομως οταν ειχα σχεση. Οταν ημουν μονος, δε με ενοιαζε και πολυ...τωρα, στα 34 μου, και σε σχεση, εχω οσο σεξ χρειαζομαι, χωρις να πιεζω και πολυ.

Γενικα, οταν εχω γκομενα θελω πιο πολυ σεξ ΑΛΛΑ δεν χρειαζομαι πολυ σεξ. Εχω αλλα πραγματα να ασχοληθω.

Τωρα, στο θεμα το γκομενικο, ο picker με τους νομους τους, εχει δικιο στο οτι αν αποστασιοποιηθεις απο το σεξ (μεσω του αγοραιου ερωτα), ουσιαστικα, η οποια γκομενα βρεις θα το δει αυτο και θα σε γουσταρει που σ'αρεσει το σεξ αλλα δεν σου ελεγχει τη ζωη (ετσι δειχνεις οτι την γουσταρεις και για αλλα, πλην του πουτσου). Οι πιο πολλοι ανδρες μεταξυ 20-30 εχουν την ταση να θελουν να γαμανε ολη την ωρα διοτι βρισκονται σε μια σταυροφορια Γαμια, και οτι αν δεν γαμησουν τωρα πολυ, ποτε θα το κανουν.

Βεβαια, υπαρχουν και αλλες αποψεις, παραθετω απλα την δικη μου απο εμπειρια.

Τωρα, για τις αγαμητες γκομενες. Φαντασου οτι εχουν επιλογη (οπως και εσυ να πλερωσεις και να πηδηξεις μια πουτανα), μονο που αυτες δεν πληρωνουν. Δεν τις πειραζει να περιμενουν μεχρι να βρεθει κατι οκ διοτι ξερουν οτι μπορουν να πηδηχτουν ανετα, οσο μπαζολες και να ειναι. Με λιγα λογια, ειναι θεμα επιλογης, που κακα τα ψεμματα, οι αντρες εχουν πολυ περισσοτερες επιλογες εκτονωσης.

Οποτε, συγκεντρωσου στον εαυτο σου και στις αναγκες σου, και οχι στα θελω σου, και θα τσουλησει το πραγμα ωραια......

Aftokratoras777

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Φιλε Κινεζε, τι σε εχει πιασει με την αγαμια? Μια ιδεα ειναι....βασικα, θα σου πω τι συμβαινει με την παρτη μου και την φαση αγαμιας. Πριν τα 30, το σεξ για 'μενα ηταν κατι βασικο, αλλα καταραμενο, διοτι δεν χορταινα ευκολα. Αυτο ομως οταν ειχα σχεση. Οταν ημουν μονος, δε με ενοιαζε και πολυ...τωρα, στα 34 μου, και σε σχεση, εχω οσο σεξ χρειαζομαι, χωρις να πιεζω και πολυ.

Γενικα, οταν εχω γκομενα θελω πιο πολυ σεξ ΑΛΛΑ δεν χρειαζομαι πολυ σεξ. Εχω αλλα πραγματα να ασχοληθω.

Τωρα, στο θεμα το γκομενικο, ο picker με τους νομους τους, εχει δικιο στο οτι αν αποστασιοποιηθεις απο το σεξ (μεσω του αγοραιου ερωτα), ουσιαστικα, η οποια γκομενα βρεις θα το δει αυτο και θα σε γουσταρει που σ'αρεσει το σεξ αλλα δεν σου ελεγχει τη ζωη (ετσι δειχνεις οτι την γουσταρεις και για αλλα, πλην του πουτσου). Οι πιο πολλοι ανδρες μεταξυ 20-30 εχουν την ταση να θελουν να γαμανε ολη την ωρα διοτι βρισκονται σε μια σταυροφορια Γαμια, και οτι αν δεν γαμησουν τωρα πολυ, ποτε θα το κανουν.

Βεβαια, υπαρχουν και αλλες αποψεις, παραθετω απλα την δικη μου απο εμπειρια.

Τωρα, για τις αγαμητες γκομενες. Φαντασου οτι εχουν επιλογη (οπως και εσυ να πλερωσεις και να πηδηξεις μια πουτανα), μονο που αυτες δεν πληρωνουν. Δεν τις πειραζει να περιμενουν μεχρι να βρεθει κατι οκ διοτι ξερουν οτι μπορουν να πηδηχτουν ανετα, οσο μπαζολες και να ειναι. Με λιγα λογια, ειναι θεμα επιλογης, που κακα τα ψεμματα, οι αντρες εχουν πολυ περισσοτερες επιλογες εκτονωσης.

Οποτε, συγκεντρωσου στον εαυτο σου και στις αναγκες σου, και οχι στα θελω σου, και θα τσουλησει το πραγμα ωραια......

Κι οι αθηναίοι με γεμάτη κοιλιά και τσέπες αγορεύαν κάποτε. Έξω από το χωρό, πολλά τραγούδια λένε όλοι.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Κι οι αθηναίοι με γεμάτη κοιλιά και τσέπες αγορεύαν κάποτε. Έξω από το χωρό, πολλά τραγούδια λένε όλοι.

Εξηγησα, μιλαω απο εμπειρια....και ως γνωστον η εμπειρια δεν μεταφερεται.....

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας της Γυναίκας, δεν περνάει απαρατήρητη, το αντίθετο μάλιστα.
Έξι στις δέκα Ελληνίδες αναζητούν το άλλο τους μισό και στρέφονται για λύση στην αυτοϊκανοποίηση.
Το 69% αυτών των γυναικών δεν έχουν ερωτικό σύντροφο και στις γυναίκες ηλικίας 25-34 το ποσοστό αυτό αγγίζει το 75%! Απλά μένεις άφωνος…
Η έρευνα όμως αποκαλύπτει και άλλα πολλά.
Το 60% των γυναικών δηλώνει πως αναγκάζεται να καταφεύγει στην αυτοϊκανοποίηση.
Το 22,4 % έχει να συνευρεθεί με κάποιον από έξι μήνες μέχρι και ένα χρόνο και το υπόλοιπο 17,4 % απέχει από την εpωτική συνεύρεση από ένα έως δύο χρόνια.
Οι περισσότερες από τις μισές (400 γυναίκες που έλαβαν μέρος στη συγκεκριμένη έρευνα) δήλωσαν ότι θα μπορούσαν να καταφύγουν σε φαρμακευτικές μεθόδους προκειμένου να βελτιώσουν τη σεξoυαλική τους απόδοση.
Μία στις τρεις γυναίκες, ποσοστό 30% παραδέχτηκαν πως δεν είναι ούτε μονογαμικές.

www.andrologia.gr/]http://www.andrologia.gr/[/url]

Από τις 10 νέες Ελληνίδες ,οι 7 είναι ΜΟΝΕΣ τους !
Επαγγελματικός ανταγωνισμός με τους άντρες ,φεμινισμός ,
νεο-συντηρητισμός ,πολύ ψηλές απαιτήσεις κτλ και έτσι η επικρατουσα
νοοτροπία είναι να διστάζουν πάρα πολύ να κάνουν κάποια σχέση ,έστω
εφήμερη .ΑΓΑΜΙΑ για το 70 % των νέων Ελληνίδων !

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Με αποτέλεσμα οι ελληνίδες να είναι κακιασμενα νευρόσπαστα . :2funny:

Όχι σε όλα τα μέρη της Ελλάδας .

Εξαίρεση Κρήτη ,κάποια μέρη στη Μακεδονία και στη Θράκη κτλ.

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.593
Πόντοι
3.506
Σε συνεχεια της ερευνας που αναφερθηκε στη σελιδα 31,το  Ανδρολογικό Ινστιτούτο και η  Εταιρεία Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας, σε νεότερη ερευνα, δειχνουν  οτι εκτος απο την αγαμια που βαραει 7 στις 10 Ελληνιδες, στο υπολοιπο ποσοστο, 3 στις 10, πεφτει το "ξυλο της αρκουδας..."

[URL unfurl="true"]http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pid=8&articleID=17287&ct=1[/url]

(Περα απο μνημονια, χαρατσια, τροικες κλπ, με αυτα τα νουμερα μια κοινωνια παει ολοταχως για φουντο..!)

endooikogeneiaki%20via_b2.jpg

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686

Εβδομήντα (70) %  αγάμητες οι νέες ελληνίδες .

ΑΓΑΜΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ στις ελληνοπούλες !  :2funny: :2funny: :2funny:

Ευτυχώς υπάρχουν οι πολωνέζες ,π.χ. Φωκαίας 25 ,κάτω, ΑΝΚΑ Μούναρος !

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
υπαρχουν και εδω κι αλλου 

ΣΟΚ: 20χρονη διατηρούσε ερωτικές επαφές με τα... σκυλάκια της
Posted by johnga ~ Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013

Η 20χρονη Brittany Angelique Sonnier συνελήφθη επειδή, είχε... ερωτικές σχέσεις με τα δυο σκυλάκια της!
Το περιστατικό καταγράφηκε στην Αριζόνα και την καταγγελία στην αστυνομία την έκανε το αγόρι της...
Όπως αναφέρουν οι τοπικές εφημερίδες, η κοπέλα προέβαινε σε τέτοιες ακατονόμαστες πράξεις από την ηλικία των 13 ετών, μάλιστα οι γονείς της το ήξεραν!
Η ίδια δικαιολόγησε τις πράξεις της στο γεγονός ότι, όπως δήλωσε:
"Κανείς συνομήλικός μου δεν με ικανοποιούσε ερωτικά"!

Πηγή: newsbomb.gr

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
μούναρος και συνάμα μεγάλος φόλαρος!!!

Σε μένα είναι ικανοποιητική .Βέβαια της δίνω πουρμπουαρ .
Είναι όμως να μη δώσεις πουρμπουαρ σε τέτοια γυναίκα ;
Έχει προδιαγραφές σιτυτουρ .

Ακόμα και τυπική συνεύρεση να έχεις κάνει με την Ανκα ,απομυθοποιείς
τις ελληνίδες .
Αν βγάλεις γκόμενα ελληνίδα ,νομίζεις ότι θα σου κάνει
καλύτερο γαμήσι από την Ανκα ,χωρίς φιλοδώρημα ( στην Άνκα ) ;  :2funny: :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686

Η 20χρονη Brittany Angelique Sonnier συνελήφθη επειδή, είχε... ερωτικές σχέσεις με τα δυο σκυλάκια της!
Το περιστατικό καταγράφηκε στην Αριζόνα και την καταγγελία στην αστυνομία την έκανε το αγόρι της...
Όπως αναφέρουν οι τοπικές εφημερίδες, η κοπέλα προέβαινε σε τέτοιες ακατονόμαστες πράξεις από την ηλικία των 13 ετών, μάλιστα οι γονείς της το ήξεραν!

Μπλιααααααααααααααααααχχχχ

Τζιελάκο μην ξαναβάζεις αηδίες !

Εξάλλου είσαι εκτος θεματος  :offtopic: .Η γκόμενα δεν είναι αγάμητη
αφού την γάμαγαν και οι συνομήλικοι της ( άνθρωποι ) αλλά
και οι...σκύλοι !  :2funny: :2funny:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Σε μένα είναι ικανοποιητική .Βέβαια της δίνω πουρμπουαρ .
Είναι όμως να μη δώσεις πουρμπουαρ σε τέτοια γυναίκα ;
Έχει προδιαγραφές σιτυτουρ .

Ακόμα και τυπική συνεύρεση να έχεις κάνει με την Ανκα ,απομυθοποιείς
τις ελληνίδες .
Αν βγάλεις γκόμενα ελληνίδα ,νομίζεις ότι θα σου κάνει
καλύτερο γαμήσι από την Ανκα ,χωρίς φιλοδώρημα ( στην Άνκα ) ;  :2funny: :2funny:
ικανοποιητική με το πουρμπουάρ... δηλαδή περιμένες μήπως και δεν ήταν τουλάχιστον ικανοποιητική και με αυτό;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

τυπε τα σκυλια εχουν πολυ περαση τελευταια
61768.gif

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Γι' αυτό ρε σύ έχουν πάρει όλες οι καριόλες από ένα σκύλο? Έχει πήξει το φέις μπουκ με φωτογραφίες με αγκαλιά τα σκυλάκια τους ή μόνο αυτά....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
OP
OP
C

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Από τις 10 νέες Ελληνίδες ,οι 7 είναι ΜΟΝΕΣ τους !
Επαγγελματικός ανταγωνισμός με τους άντρες ,φεμινισμός ,
νεο-συντηρητισμός ,πολύ ψηλές απαιτήσεις κτλ και έτσι η επικρατουσα
νοοτροπία είναι να διστάζουν πάρα πολύ να κάνουν κάποια σχέση ,έστω
εφήμερη .ΑΓΑΜΙΑ για το 70 % των νέων Ελληνίδων !
για την αγαμια τους ευθυνονται αποκλειστικα οι αντρες οι οποιοι δεν τις διεκδικουν

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
λες να πεφτει  :zfuck: τυπε?

Δεν ξέρω αν πέφτει και πόσο, αλλά η μοναξιά έρχετε να καλυφθεί με τέτοιες λύσεις...Κατακόρυφη αύξηση των πωλήσεων σκυλιών και γατιών στα του είδους μαγαζιά.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
για την αγαμια τους ευθυνονται αποκλειστικα οι αντρες οι οποιοι δεν τις διεκδικουν
τύπε σε λίγο θα μας παρακαλάνε να τις παίρνουμε μαζί μας στα μπουρδέλα για να παίρνουν μάτι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom