Μα τί λέτε ρε παιδιά; Πιστεύετε σοβαρά πως υπάρχουν αγάμητες εληνίδες, ακόμη και αν αυτές είναι άσχημες, μπάζα ή χοντρές; Εδώ παρακαλάνε οι άντρες και όχι μόνο άσχημοι, φαφούτηδες ή με φωτοστέφανο μαλί! Οι αγγελίες βρίθουν από κυρίους και νεαρούς που ζητάνε ερωτικές γνωριμίες με πολύ μεγαλύτερες, ασχημούλες, χοντρούλες και τα συναφή! Αλλά τα μπάζα, οι άσχημες κι οι χοντρές ούτε αυτούς καταδέχονται και περιμένουν κι αυτές τον Mr. τέλειο. Χυλόπιτα από μπάζο έχετε φάει ποτέ; Δεν σας το συστήνω... Η μόνη περίπτωση να μείνει μια γυναίκα στο σήμερα στο εδώ αγάμητη, είναι να είναι ΤΟΣΟ καρακομπλεξάρα, που να της ξινίζει ακόμη κι ο Μπραντ Πιτ.
Εδώ άντρες και καλοί και μέτριοι, όχι σάπιοι και τελειωμένοι, ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ! Και ακόμη και αυτές που δεν είναι όμορφες, τους φτύνουνε. Και στην τελική, σιγά τη μοναξιά της γυναίκας, με του άντρα ούτε συγκρίνεται. Χώρια που αντέχουν πάρα πολύ περισσότερο χωρίς καθόλου σεξ. Αλλά πάντα έχουν και τη δυνατότητα να τη βρουν αναμεταξύ τους, χωρίς να τους γίνει ζημιά (όπως οι γκέη). Σε όλα η φύση τις ευνόησε.
Ορίστε, εγώ δηλαδή για παράδειγμα που τη βρίσκω με άσχημες, χοντρές και μπάζα, χωρίς να είμαι ούτε προχωρημένης ηλικίας ούτε άσχημης εμφάνισης/σωματότυπου και θέλω να συνευρίσκομαι και με τέτοιες, αν το δηλώσω θα με τηλεφωνήσει καμμιά; Αρχίδια μέντολες, νά 'χαμε να λέγαμε μονάχα... Οι πουτάνες όντως και ωραίες είναι, και σχετικά φτηνές (χάνεις όμως love story + gf experience), όμως για κάποιους είναι μονόδρομος και αδιέξοδος κιόλας, ειδικά αν δεν έχουν θάρρος και τουπέ και δεν μπορούν να τυλίξουν καμμία. Προσωπικά θα προτιμούσα ένα μπάζο στο κρεββάτι με πλήρη ελευθερία κινήσεων χωρίς χρηματική αμοιβή, παρά ένα κουκλί όμορφο, ψεύτικο και δουλειά/αγγαρεία. Αλλά δεν μπορώ ούτε καν αυτό να έχω. Συγκρίνεται η μοναξιά της γυναίκας με του άντρα; Ό,τι θέλουμε λέμε μόνο για να μιλάμε και να λέμε κάτι δηλαδή; Είδατε πουθενά μπουρδέλα με άντρες για γυναίκες; Όχι βέβαια! Η ανάγκη και η ζήτηση μόνο δημιουργούν την επιχείρηση και την προσφορά.