Νέα

υπαρχουν αγαμητες γυναικες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chris33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 587
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
C

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ποιος βγαίνει κι την πέφτει σε ότι κινείται και έχει αιδοιο? παρατήρησε μια όμορφη κοπέλα στο δρόμο - άμα ειναι και λίγο σεξυ ντυμένη- τι σχόλια θα αποσπάσει. Μετα οποίος της μιλήσει σε μπαρ κλαμπ καφε κτλ θα ειναι σαν όλους τους πέφτουλες οπότε και να θέλει λέει οχι. (προϋπόθεση να μην ειναι ξεκωλο)
you go girl :rockon: :rockon: :rockon:

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
:huh:
για τα δικα μου γουστα δεν ηταν
παρα μονο να φυγουν τα χοντρα
σε αλλους μπορει να αρεσε  :birdman:
σε καλυψα η οχι  :birdman:

Αυτο με τα χοντρά δεν το πιάνω. Είτε σαρεσει κάποια είτε δεν σαρεσει.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ποιος βγαίνει κι την πέφτει σε ότι κινείται και έχει αιδοιο? παρατήρησε μια όμορφη κοπέλα στο δρόμο - άμα ειναι και λίγο σεξυ ντυμένη- τι σχόλια θα αποσπάσει. Μετα οποίος της μιλήσει σε μπαρ κλαμπ καφε κτλ θα ειναι σαν όλους τους πέφτουλες οπότε και να θέλει λέει οχι. (προϋπόθεση να μην ειναι ξεκωλο)

Αμα την πεφτει ειναι λιγουρηs/ πεφτουλαs ....αν οχι τι ειναι???

Επισκέπτης
υπαρχουν αγαμητες γιατι κατι τυποι σαν και εσενα πανε και τα σκανε στα στουντιο και δεν καταδεχονται ουτε ενα καφε να κερασουν...νομιζεις οτι σε γουσταρουν οι γυναικες που πηδας αλλα αυτες σε θελουν μονο για το χρημα

Στα αρχίδια μου αν με γουστάρουν ή όχι... Εγώ θέλω να γαμάω όσο το δυνατό νεαρότερες και ομορφότερες γυναίκες σε όσο το δυνατό χαμηλότερη τιμή.

Καφέ κερνάω μόνο αφού έχω γαμήσει.  :sunglasses:

OP
OP
C

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Στα αρχίδια μου αν με γουστάρουν ή όχι. Εγώ θέλω να γαμάω όσο το δυνατό νεαρότερες και ομορφότερες γυναίκες σε όσο το δυνατό χαμηλότερη τιμή.

Καφέ κερνάω μόνο αφού έχω γαμήσει.  :sunglasses:
οταν θα μεγαλωσεις και θα σου πεσει να δω τι θα κανεις :P

Επισκέπτης
ρε τυπε αυτος που βλεπει κοπελα να περπαταει και της λεει πωωωωωωπω μωρο μου την κωλαρα σου ειναι λιγουρης/πευτουλας και την ξενερωνει για ολο το βραδυ...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ρε τυπε αυτος που βλεπει κοπελα να περπαταει και της λεει πωωωωωωπω μωρο μου την κωλαρα σου ειναι λιγουρης/πευτουλας και την ξενερωνει για ολο το βραδυ...

Δεν μιλησα για χυδαιο.....Μιλησα για κεινον που ματαια προσπαθει να πει την ατακα και απαξιωνεται...Και ποια ειναι η συμμετοχη τηs κοπελιαs στο φλερτ?Ξυνισμενα μουτρα?? Αν ταλεγα μονο εγω ........

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16

Υπαρχουν διάφορες προσεγγίσεις. Πχ νομίζω πως το φλερτ σε μπαρ κλαμπ κτλ ειναι σαν να προδιαθετει την γυναίκα ότι θες απλα σεξ.  Οπότε αν δεν ψάχνεται και αυτη για το ιδιο πραγμα - που μπορει και να ψαχνει αλλα να μην το παραδεχεται-θα το παίξει δύσκολη εκ πραγμάτων.

Μπορείς να φλερταρεις αλλού σε πιο καθημερινους τοπους και με πιο έξυπνους τρόπους για να νιώσει ξεχωριστή  :)

Επισκέπτης
Δεν μιλησα για χυδαιο.....Μιλησα για κεινον που ματαια προσπαθει να πει την ατακα και απαξιωνεται...Και ποια ειναι η συμμετοχη τηs κοπελιαs στο φλερτ?Ξυνισμενα μουτρα?? Αν ταλεγα μονο εγω ........
μαζι σου.
σκεψου ομως ποσες χυδαιοτητες ακουει μεσα στην ημερα της και ποσες λαθος ατακες κλπ. ποσο υπομονη να εχει; παρολα αυτα αν μετρας καλα τοον εαυτο σου και τα λες καλα δεν θα φας μουτρα το πολυ, πολυ να την κανει ευγενικα αν δεν γουσταρει

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Υπαρχουν διάφορες προσεγγίσεις. Πχ νομίζω πως το φλερτ σε μπαρ κλαμπ κτλ ειναι σαν να προδιαθετει την γυναίκα ότι θες απλα σεξ.  Οπότε αν δεν ψάχνεται και αυτη για το ιδιο πραγμα - που μπορει και να ψαχνει αλλα να μην το παραδεχεται-θα το παίξει δύσκολη εκ πραγμάτων.

Μπορείς να φλερταρεις αλλού σε πιο καθημερινους τοπους και με πιο έξυπνους τρόπους για να νιώσει ξεχωριστή  :)

Οπωs λεs.....μπορει να περναει φαση....να θελει να μεινει μονη...κατι να μην τηs αρεσει και χιλια δυο ...Το αποτελεσμα ειναι οτι περναει στον αλλο την αρνηση
Και βεβαια και ο αλλοs δεν ξερει πωs να φερθει σε κεινην....Δεν υπαρχει καποιο μαθημα αs πουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom