Νέα

υπαρχουν αγαμητες γυναικες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chris33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 587
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
οι αντρες φταινε για αυτο που θελουν μονο το πηδημα και οχι σχεση...οι γυναικες ψαχνουν μια σωστη σχεση ενω οι αντρες που θα βαλουν το πουλι τους...

Εσυ τώρα τρολαρεις η ειναι ιδέα μου?

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
θες να πεις οτι ξερεις ωραιες γκομενες που δεν τις γαμαει κανενας; και αυτες θελουν και δεν βρισκουν;;;

edit καταλαβα πως σκεφτεσαι... σωστος ;)

Αμέ....σε επαρχιακές, μικρές κοινωνίες που όλοι γνωρίζονται, μερικές τις έχουν στο φτύσιμο!Δεν κάνω πλάκα!
Πως σκέφτομαι, γιατί εγώ δεν κατάλαβα? :P

Επισκέπτης
Ε όταν η άλλη έχει περιττά κιλά και ακμή για παράδειγμα  πως να γίνει ? η αυτοπεποιηθηση
παιζει πολυ μεγάλο ρόλο στις γυναίκες. Εάν δεν νιώθουν αυτοπεποίθηση δεν επιδιώκουν σεξ
οσο κι αν θέλουν.
ρε συ "κοπελα" μου ζωη υπαρχει και μετα την εφηβεια... Νομιζα οτι μιλαμε για γυναικες και οχι για κοριτσακια..

OP
OP
C

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Εσυ τώρα τρολαρεις η ειναι ιδέα μου?
δηλαδη δεν ειναι αληθεια οτι οι περισσοτερες γυναικες ψαχνουν μια σωστη σχεση...οι αντρες ειναι αυτοι που δεν κατασταλαζουν και το παιζουν αιωνιοι εργενηδες

Επισκέπτης
Αμέ....σε επαρχιακές, μικρές κοινωνίες που όλοι γνωρίζονται, μερικές τις έχουν στο φτύσιμο!Δεν κάνω πλάκα!
Πως σκέφτομαι, γιατί εγώ δεν κατάλαβα? :P
ετσι λενε ο ενας στον αλλον...
αν μαζεψεις ομως τα ραβασακια κανεις εγκυκλοπαιδεια ;)

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

να τη και η αγαμητη ειδατε που υπαρχουν και γυναικες αγαμητες

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
ρε συ "κοπελα" μου ζωη υπαρχει και μετα την εφηβεια... Νομιζα οτι μιλαμε για γυναικες και οχι για κοριτσακια..

Όλες οι γυναίκες έχουν τις ανασφάλειες τους. Όταν η άλλη ειναι και λίγο αβγαλτη στο σεξ , ειναι πολυ πιθανών να μην κάνει γιατι δεν νιώθει άνετα με το σώμα της πχ.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.307
Πόντοι
5.097
Όλες οι γυναίκες έχουν τις ανασφάλειες τους. Όταν η άλλη ειναι και λίγο αβγαλτη στο σεξ , ειναι πολυ πιθανών να μην κάνει γιατι δεν νιώθει άνετα με το σώμα της πχ.
εσυ εισαι ξεβγααλμενη  :birdman:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
γαμω την κυταριτιδα σας γαμω

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

βιολέτα θέλεις να κανονίσουμε να κάνουμε ένα gangbang για να απελευθερωθείς από τις ανασφάλειες ?  :zfuck:

OP
OP
C

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
αυτες τις ανασφαλειες ομως τις δημιουργισαν οι αντρες στις γυναικες με τα υψηλα στανταρ τους...παει μια κοπελα να βλαλει τα ρουχα τις και σκεφτεται τη κυταριτιδα που εχει η οτι το στομαχι της κανει διπλιτσες...μετα αντε να συγκεντρωθεις στο σεξ

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Και οι αντρεs πασχουν απ αυτο.......Και κανεναs δεν γεννηθηκε γνωστηs
Αλλα τιs απαιτησειs τιs εχουνε μονο απ το αντρικο φυλο
Οπου κανω λαθοs διορθωσε με

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom