violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Όλα ειναι σχετικά που λέει και ο Αινσταιν.ερωτηση
συμπερασματα βγαζω αφου δοκιμασω
Όλα ειναι σχετικά που λέει και ο Αινσταιν.ερωτηση
συμπερασματα βγαζω αφου δοκιμασω
και μια διπλη διεισδυση αρκει
.
Να προσφέρει Gangbang γυναίκα δεν έχω ξανακούσει! Κοιτά να δεις ;)
πιπες κανεις καλες ας πουμε;Όλα ειναι σχετικά που λέει και ο Αινσταιν.
τοτε αυτη η γυναικα ανηκει στην κατηγορια που εχουν προβλημα ψυχολογικο...Όλες οι γυναίκες έχουν τις ανασφάλειες τους. Όταν η άλλη ειναι και λίγο αβγαλτη στο σεξ , ειναι πολυ πιθανών να μην κάνει γιατι δεν νιώθει άνετα με το σώμα της πχ.
Και οι αντρεs πασχουν απ αυτο.......Και κανεναs δεν γεννηθηκε γνωστηs
Αλλα τιs απαιτησειs τιs εχουνε μονο απ το αντρικο φυλο
Οπου κανω λαθοs διορθωσε με
διαφωνω...οι γυναικες εχουν λιγοτερες απαιτησεις απο τους αντρεςΚαι οι αντρεs πασχουν απ αυτο.......Και κανεναs δεν γεννηθηκε γνωστηs
Αλλα τιs απαιτησειs τιs εχουνε μονο απ το αντρικο φυλο
Οπου κανω λαθοs διορθωσε με
ερωτηση η συμποερασμα?Όλα ειναι σχετικά που λέει και ο Αινσταιν.
το καλυτερο τσιμπουκι μου το εχει κανειπιπες κανεις καλες ας πουμε;
να χυσετε ας πουμε.....αυτο ειναι καθαρα δικο σας θεμα....λυστε το μονες σαςΠοιες απαιτησεις?
το καλυτερο τσιμπουκι μου το εχει κανει
ενα πατσαβουρακι που γαμουσα δυο φεγγαρια
ουτε επαγγελματιας
Ποιοs βαθμολογει τον αντρα απ την κορυφη ωs τα νυχια χωριs πρωτα να τον εχει γνωρισει?? και ποιοs τον απορριπτει στην στιγμη??Ποιες απαιτησεις?
Δηλαδη είσαι σαβουρογαμης?
να χυσετε ας πουμε.....αυτο ειναι καθαρα δικο σας θεμα....λυστε το μονες σας
οσες γυναικες δεν εχουν προβλημα... μπορουν να γινουν fuckable για παρα πολλους ανδρες...
Προσφορα και ζητηση... αν τωρα ειναι χαλια και ψαχνει τον πριγκιπα θα την παθει σαν τον πικερ... θα φτιαχνει νομους για να κρυφτει
Εν μέρη ειναι και θέμα της γυναίκας. Αλλα με την κατάλληλη φροντίδα κ στοργή δεν ειναι δύσκολο
υπαρχουν αγαμητες γιατι κατι τυποι σαν και εσενα πανε και τα σκανε στα στουντιο και δεν καταδεχονται ουτε ενα καφε να κερασουν...νομιζεις οτι σε γουσταρουν οι γυναικες που πηδας αλλα αυτες σε θελουν μονο για το χρημαΦίλε όλο μαλακίες λες. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολύ περισσότερες αγάμητες γυναίκες από αγάμητους άντρες. Το έχουν αποδείξει άπειρες έρευνες που έχουν γίνει κατά καιρούς.
Όλα τα άλλα είναι πούτσες μπλε!
τυπε στο εχω ξαναπει... στην περιπτωση σου η μονη λυση ειναι η αυτοκτωνια...Φίλε όλο μαλακίες λες. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολύ περισσότερες αγάμητες γυναίκες από αγάμητους άντρες. Το έχουν αποδείξει άπειρες έρευνες που έχουν γίνει κατά καιρούς.
Όλα τα άλλα είναι πούτσες μπλε!
ψιλοπουστης δηλαδηΝα το πούμε και διαφορετικά:
Μία γυναίκα έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να είναι ή πολύ γαμημένη (βλ. πουτάνες) ή τελείως αγάμητη. Ένας άντρας έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να είναι κάπου στη μέση!
Picker
Ποιοs βαθμολογει τον αντρα απ την κορυφη ωs τα νυχια χωριs πρωτα να τον εχει γνωρισει?? και ποιοs τον απορριπτει στην στιγμη??
Τωρα πεσμου οτι αυτα δεν συμβαινουν