jose armando de la vega
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Αμε...
Πάλι καφε?
Αμε...
Ανάλογα τον οργανισμό!Οι πολλοί καφέδες δεν κάνουν καλο
Σίγουρα όχι. Μέσα στα φετίχ μου είναι η ακρίβεια, και η εύστοχη οριοθέτηση εννοιών. Το "συναισθηματική νοημοσύνη", είναι σχήμα οξύμωρο. Η ύπαρξη του συναισθήματος, δεν συνάδει ούτε με νοημοσύνη, ούτε με λογική. Εκτός αν χρησιμοποιηθεί μεταφορικά το λογοτεχνικό αυτό μόρφωμα, ώστε να υποδηλώσει συμφέρον (νοημοσύνη στο συναίσθημα = απαιτήσεις ή προαπαιτήσεις για τη δημιουργία και ανάπτυξη/εκδήλωση αυτού). Έτσι, ναι, γίνεται!
Κάποιο λάκκο έχει η φαβα
Και στη κορφη κανελα.....καταλαβες τι εννοω μη μου αρχιζεις τις αμπελοφιλοσοφιες......
Κανένα λάκο δεν έχει η φάβα. Τί σε κάνει να το πιστεύεις αυτό;
Εδώ έχεις απόλυτο δίκιο. Αφού "από την πόλη έρχεται (έρχομαι)", και στην κορφή κανέλα. Γράψε λάθος. Στερημένος άνθρωπος, βγάζω κι εγώ λίγο το άχτι μου που και που. Η θάλασσα έγινε γιαούρτι, αλλά ποιοί έχουν τα κουτάλια είναι το ζήτημα...
Μα τί λέτε ρε παιδιά; Πιστεύετε σοβαρά πως υπάρχουν αγάμητες εληνίδες, ακόμη και αν αυτές είναι άσχημες, μπάζα ή χοντρές; Εδώ παρακαλάνε οι άντρες και όχι μόνο άσχημοι, φαφούτηδες ή με φωτοστέφανο μαλί! Οι αγγελίες βρίθουν από κυρίους και νεαρούς που ζητάνε ερωτικές γνωριμίες με πολύ μεγαλύτερες, ασχημούλες, χοντρούλες και τα συναφή! Αλλά τα μπάζα, οι άσχημες κι οι χοντρές ούτε αυτούς καταδέχονται και περιμένουν κι αυτές τον Mr. τέλειο. Χυλόπιτα από μπάζο έχετε φάει ποτέ; Δεν σας το συστήνω... Η μόνη περίπτωση να μείνει μια γυναίκα στο σήμερα στο εδώ αγάμητη, είναι να είναι ΤΟΣΟ καρακομπλεξάρα, που να της ξινίζει ακόμη κι ο Μπραντ Πιτ.
Εδώ άντρες και καλοί και μέτριοι, όχι σάπιοι και τελειωμένοι, ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ! Και ακόμη και αυτές που δεν είναι όμορφες, τους φτύνουνε. Και στην τελική, σιγά τη μοναξιά της γυναίκας, με του άντρα ούτε συγκρίνεται. Χώρια που αντέχουν πάρα πολύ περισσότερο χωρίς καθόλου σεξ. Αλλά πάντα έχουν και τη δυνατότητα να τη βρουν αναμεταξύ τους, χωρίς να τους γίνει ζημιά (όπως οι γκέη). Σε όλα η φύση τις ευνόησε.
Ορίστε, εγώ δηλαδή για παράδειγμα που τη βρίσκω με άσχημες, χοντρές και μπάζα, χωρίς να είμαι ούτε προχωρημένης ηλικίας ούτε άσχημης εμφάνισης/σωματότυπου και θέλω να συνευρίσκομαι και με τέτοιες, αν το δηλώσω θα με τηλεφωνήσει καμμιά; Αρχίδια μέντολες, νά 'χαμε να λέγαμε μονάχα... Οι πουτάνες όντως και ωραίες είναι, και σχετικά φτηνές (χάνεις όμως love story + gf experience), όμως για κάποιους είναι μονόδρομος και αδιέξοδος κιόλας, ειδικά αν δεν έχουν θάρρος και τουπέ και δεν μπορούν να τυλίξουν καμμία. Προσωπικά θα προτιμούσα ένα μπάζο στο κρεββάτι με πλήρη ελευθερία κινήσεων χωρίς χρηματική αμοιβή, παρά ένα κουκλί όμορφο, ψεύτικο και δουλειά/αγγαρεία. Αλλά δεν μπορώ ούτε καν αυτό να έχω. Συγκρίνεται η μοναξιά της γυναίκας με του άντρα; Ό,τι θέλουμε λέμε μόνο για να μιλάμε και να λέμε κάτι δηλαδή; Είδατε πουθενά μπουρδέλα με άντρες για γυναίκες; Όχι βέβαια! Η ανάγκη και η ζήτηση μόνο δημιουργούν την επιχείρηση και την προσφορά.
Είσαι νέος εμφανισημος με σωστή συμπεριφορά και δεν βρίσκεις ΟΎΤΕ ´άσχημες´ η μπάζα όπως λες? ε κατι κάνεις λαθος προφανώς.
εμενα δεν με χαλαει καθολου, οσο εγω ειμαι αληθινος και το κανω απο χομπυ.
+εισαι απολυτος οτι προκειται για ζωντανες κουκλες, και οχι ανθρωπους-βεβαια παντα επαγγελματιες.
να του πεις βιολέτα , ότι , γιαυτό υπάρχουν και οι πουτάνες. φτάνει να έχεις λεφτά.Είσαι νέος εμφανισημος με σωστή συμπεριφορά και δεν βρίσκεις ΟΎΤΕ ´άσχημες´ η μπάζα όπως λες? ε κατι κάνεις λαθος προφανώς.
65- 70 % των νέων ελληνίδων είναι αγάμητες.
Δεν έχεις παρά να μετρήσεις τις μπακουρες που κυκλοφορούν την Παρασκευή ,Σάββατο και
Κυριακή το απόγευμα και το βράδυ ,2 ή 3 ή 4 μόνες, και παραμένουν μόνες .
Και δεν μιλούν σε κανένα άντρα !
μα γιαυτό κάποιος (ποιός δεν ξέρω ) εφηύρε το χρήμα.για να βρίσκει χαρά ο κάθε πικραμένος.αραγε ποσοι απο εδω μεσα, εαν δεν επεφτε το χρημα, θα την εβγαζαν με μαλακια:;;;;
μα γιαυτό κάποιος (ποιός δεν ξέρω ) εφηύρε το χρήμα.για να βρίσκει χαρά ο κάθε πικραμένος.
ναι , σε καταλαβαίνω απόλυτα. ομοιοπαθής!Ξερεις τι καταντια ειναι να δουλευεις εναν ολοκληρο μηνα για 1 ωρα:;;;
Δεν φταίω ούτε εγώ, ούτε η συμπεριφορά μου, που σημειωτέον, πάντα είναι άψογη. Μάλιστα, παραείναι άψογη, τόσο που καταντάει προβληματική κι ανεπιθύμητη. Αλλά ας παραμείνουμε στο θέμα, το οποίο ΔΕΝ είναι "γιατί οι γυναίκες γουστάρουν μούτρα κι αλητάκια κι όχι καλά παιδιά;". Όλοι κάνουν λάθη. Αλλά ανεξαρτήτως αυτού, για νορμάλ κοπέλα, ούτε άσχημη, μπάζο ή χοντρή δεν μπορώ να ψήσω. Κάποτε δεν ήθελα καν να πάω στις πουτάνες. Αλλά πολλές φορές, αλλιώς τα περιμένεις κι αλλιώς σού 'ρχονται.
Άσχετο, αλλά ακόμη και στις αγγελίες στις εφημερίδες ή στο δίκτυο, δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ γυναίκα που να "ζητάει άντρα", χωρίς να είναι του επαγγέλματος ή επί χρήμασι, ενώ αντιθέτως ένα σωρό άντρες ζητάνε γυναίκες. Χέσε συναισθήματα συμπεριφορές και μαλακίες. Για μια απλή πράξη, ξεκαθαρισμένη και αυστηρώς οριοθετημένη, δεν υπάρχει ούτε ενδιαφέρον ούτε ζήτηση. Πολύ αγάμητες οι γυναίκες ρε παιδί μου, έ; ΟΥΤΕ ΜΙΑ!
Μονο οι γυναικες εχουν ζητηση ακομα και το χειροτερο μπαζο εχει 100 μαλακες να την παρακαλανε και να την πληρωνουν!
Οι αντρες καθολου ζητηση,ουτε πληρωνονται βεβαια.
Μην χανεις τον χρονο σου και τα λεφτα σου για σχεσεις και μαλακιες,οι σχεσεις ειναι κατι το γυναικειο,ενα γυναικειο παιχνιδακι στημενο,ειναι για μαλακες <<αντρες>> αυτα τα πραγματα.
ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ αν θες να ζεις τη ζωη.....αυτο το μονοπατι και μονο αυτο!
Αν θελεις να εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ και να κλαις σαν γυναικουλα κανε σχεσεις,ουτε ο πρωτος μαλακας θα εισαι ουτε ο τελευταιος.
Επισης να σου πω οτι οι γυναικες εχουν εμετικο γουστο στους αντρες,δεν ξερουν τι ειναι αντρας πιστεψε με.....γουσταρουνε 100% γκεουλες-φλωρους....
ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ αν θες να ζεις τη ζωη.....αυτο το μονοπατι και μονο αυτο!
Αν θελεις να εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ και να κλαις σαν γυναικουλα κανε σχεσεις,ουτε ο πρωτος μαλακας θα εισαι ουτε ο τελευταιος.
ναι , σε καταλαβαίνω απόλυτα. ομοιοπαθής!
Την τελευταια φορα που πληρωσα για να γαμησω ημουν 19-20