Εγώ ένα κακό έχω μόνο. Αυτό που παρουσίασα εδώ. Στα άλλα έχουμε. Για φίλους έχω παραπάνω από όσους χρειάζομαι, όμως πάντα αποφεύγω να ζητήσω διευκόλυνση/βύζμα για να γνωρίσω κορίτσι (για να αποφύγω αχρείαστα μπερδέματα και καταστάσεις) και απορώ πως ενώ δεν άνοιξα καν θέμα περί αυτού, παρουσιάζεις ολόκληρη ετυμηγορία και πόρισμα. Άλλο γυναικεία διαίσθηση και άλλο κατά φαντασίαν μέντιουμ, ναι; Επίσης, τί εννοείς είναι τακτική που δεν θα με πάει μπροστά; Με τον κόσμο που γνωρίζω ήδη ή θα γνωρίσω αργότερα έξω, θα κάτσω να πιάσω κουβέντα σε πιο φόρουμ μπήκα και τί συζήτησα, όπως κάνουν άλλοι και μάλιστα εντός δουλειάς; Ή θεωρείς πως το να κλαίγομαι είναι πάγια τακτική μου; Για ένα πράγμα μόνο γκρίνιαξα, και μια γυναίκα (φαντάσου να διάβαζαν περισσότερες) με βγάζει πως κλαίγομαι, το έχω ως τακτική, έχω 1000 κακά, και πιάνει και στο στόμα της και άλλο άτομο που δεν γνωρίζει καν. Είπαμε, τον Mr. Τέλειο ψάχνετε, δεν χρειάζεται να το δείχνετε σε κάθε σελίδα...
Την υγεία μου την έχω, και παραείναι καλή. Εντάξει άτομο είμαι, αλλά "όποιος πάει με το σταυρό στο χέρι, κανένας δεν τον θέλει". Τέσπα, είπα πολλά και κούρασα. Και γάιδαρο να σας χαρίσουν, ένα δόντι να του λείπει, του σπάτε και τα υπόλοιπα να είναι ασορτί κι ας είναι υγιέστατα. Ουνγκς!
Φίλος, έχω και πιο σημαντικά πράγματα να κάνω, από το να διαβάζω και να ποστάρω όλη μέρα! Χθες γράφτηκα, coolare, παλιός! Ο τροχός δεν γυρνάει χωρίς το μαλάκα τον κινέζο να σέρνει το κάρο σαν είλωτας, ο φτωχός μόνο φτωχός δεν είναι, και το γαμήσι γίνεται αλλά είναι τρύπιο το λαγήνι κι όλο το νερό το χύνει (0 ευχαρίστηση).
Θα σού 'λεγα κι εγώ να μας γνωρίσεις καμμιά, αλλά αν είναι το ένα στραβό να υπερπολλαπλασιάζεται στα μάτια της, γάμησέ το.