Νέα

υπαρχουν αγαμητες γυναικες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chris33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 587
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
αν έχεις την δυνατότητα να ρίχνεις χωρίς φράγκα κάθε βδομάδα (άντε μήνα) και διαφορετικό μοντέλο στο κρεβάτι μαγκιά σου  :rockon:

γαμαω/γα ο,τι σηκωνει/σηκωνε ο 19ποντος πουτσος μου...ο,τι ηταν στα κυβικα του...

το να θες πηδας μοντελα καθε βδομαδα, με πληρωμη, μου θυμιζει κατι τυπους με merceda εξω που κανουν τρακα για να το γεμισουν...

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
γαμαω/γα ο,τι σηκωνει/σηκωνε ο 19ποντος πουτσος μου...ο,τι ηταν στα κυβικα του...

το να θες πηδας μοντελα καθε βδομαδα, με πληρωμη, μου θυμιζει κατι τυπους με merceda εξω που κανουν τρακα για να το γεμισουν...

μωρέ εγώ δεν έχω τέτοιο κόλλημα αλλά θέλω να σου πω ότι αυτό είναι το νόημα του σεξ επί πληρωμή ...
δλδ να βγάζεις πολύ συγκεκριμένα γούστα  ;)

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16

Και τι σήκωνε?

Aftokratoras777

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Με μαλακία κανένας δεν τη βγάζει. Τα λεφτά είναι μεγάλο κακό, αλλά εάν αυτό είναι το μόνο "αντικειμενικά" καλό από τα πράγματα ή τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που διαθέτει ένας άνθρωπος, τότε κάτι γίνεται. *I* shut up and *they* take my money. Μή χείρων βέλτιστο. Άλλα πράγματα ήθελα όμως. Η μοναξιά μεγάλο κακό. Σε κανέναν, ούτε σε εχθρό. Πραγματικά ελπίζω και εύχομαι κανένας να μη στερείτε έστω και αυτό το βασικό πράγμα: τα λεφτά. Αν δεν έχεις αρκετά για να ζεις αξιοπρεπώς, ιδίως σήμερα, και είσαι άντρας, είσαι τελειωμένος. Τα πολύ λίγα και τα πάρα πολλά πάντα φέρνουν προβλήματα και δυσκολίες που δεν χρειάζονται...

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Δεν φταίω ούτε εγώ, ούτε η συμπεριφορά μου, που σημειωτέον, πάντα είναι άψογη. Μάλιστα, παραείναι άψογη, τόσο που καταντάει προβληματική κι ανεπιθύμητη. Αλλά ας παραμείνουμε στο θέμα, το οποίο ΔΕΝ είναι "γιατί οι γυναίκες γουστάρουν μούτρα κι αλητάκια κι όχι καλά παιδιά;". Όλοι κάνουν λάθη. Αλλά ανεξαρτήτως αυτού, για νορμάλ κοπέλα, ούτε άσχημη, μπάζο ή χοντρή δεν μπορώ να ψήσω. Κάποτε δεν ήθελα καν να πάω στις πουτάνες. Αλλά πολλές φορές, αλλιώς τα περιμένεις κι αλλιώς σού 'ρχονται.

Άσχετο, αλλά ακόμη και στις αγγελίες στις εφημερίδες ή στο δίκτυο, δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ γυναίκα που να "ζητάει άντρα", χωρίς να είναι του επαγγέλματος ή επί χρήμασι, ενώ αντιθέτως ένα σωρό άντρες ζητάνε γυναίκες. Χέσε συναισθήματα συμπεριφορές και μαλακίες. Για μια απλή πράξη, ξεκαθαρισμένη και αυστηρώς οριοθετημένη, δεν υπάρχει ούτε ενδιαφέρον ούτε ζήτηση. Πολύ αγάμητες οι γυναίκες ρε παιδί μου, έ; ΟΥΤΕ

Κουκλί εννοώ στην εμφάνιση, δηλαδή προσεγμένη. Δεν εννοούσα κούκλα-χωρίς συναισθήματα. Εγώ από ανάγκη το ξεκίνησα, και εδώ και καιρό το βλέπω κι εγώ σαν χόμπυ. Όμως στενοχωριέμαι και μου τι δίνει άσχημα, που δεν μπορείς να κάνεις απλά πράγματα, δεν μπορείς να ξεχνάς την ώρα και δεν μπορείς να νιώθεις σαν να ήταν η κοπέλα σου. Και να χαρείτε, μην αρχίσετε "εγώ έχω κοπέλα ή γυναίκα". Γιατί άλλοι δεν έχουνε, και δεν είναι ούτε όμορφο, ούτε ευχάριστο...

Τι να σου πω, εγω ξέρω πολλες που ψάχνονται.

Όπως γράφει και ο φανατικ πάνω έβρισκε στα κυβικά του.

Μήπως το πρόβλημα ειναι δικο σου και οχι ΟΛΩΝ των γυναικών?

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Μονο οι γυναικες εχουν ζητηση ακομα και το χειροτερο μπαζο εχει 100 μαλακες να την παρακαλανε και να την πληρωνουν!
Οι αντρες καθολου ζητηση,ουτε πληρωνονται βεβαια.

Μην χανεις τον χρονο σου και τα λεφτα σου για σχεσεις και μαλακιες,οι σχεσεις ειναι κατι το γυναικειο,ενα γυναικειο παιχνιδακι στημενο,ειναι για μαλακες <<αντρες>> αυτα τα πραγματα.

ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ αν θες να ζεις τη ζωη.....αυτο το μονοπατι και μονο αυτο!
Αν θελεις να εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ και να κλαις σαν γυναικουλα κανε σχεσεις,ουτε ο πρωτος μαλακας θα εισαι ουτε ο τελευταιος.

Επισης να σου πω οτι οι γυναικες εχουν εμετικο γουστο στους αντρες,δεν ξερουν τι ειναι αντρας πιστεψε με.....γουσταρουνε 100% γκεουλες-φλωρους....

ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ αν θες να ζεις τη ζωη.....αυτο το μονοπατι και μονο αυτο!
Αν θελεις να εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ και να κλαις σαν γυναικουλα κανε σχεσεις,ουτε ο πρωτος μαλακας θα εισαι ουτε ο τελευταιος.

εννοεις οτι ειμαι φλωρος επειδη ειμαι σε σκεση?  :kissass:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

γνώρισε μας καμία. Εγώ δεν ξέρω καμία που να ψάχνεται. Όλες έχουν πέντε-έξι πιρφόρους για να επιλέξουν με ποιόν θα βγούν το βράδυ ή κάθονται μόνες τους αγάμητες, θλιβερές και πρόορα γερασμένες....

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Με μαλακία κανένας δεν τη βγάζει. Τα λεφτά είναι μεγάλο κακό, αλλά εάν αυτό είναι το μόνο "αντικειμενικά" καλό από τα πράγματα ή τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που διαθέτει ένας άνθρωπος, τότε κάτι γίνεται. *I* shut up and *they* take my money. Μή χείρων βέλτιστο. Άλλα πράγματα ήθελα όμως. Η μοναξιά μεγάλο κακό. Σε κανέναν, ούτε σε εχθρό. Πραγματικά ελπίζω και εύχομαι κανένας να μη στερείτε έστω και αυτό το βασικό πράγμα: τα λεφτά. Αν δεν έχεις αρκετά για να ζεις αξιοπρεπώς, ιδίως σήμερα, και είσαι άντρας, είσαι τελειωμένος. Τα πολύ λίγα και τα πάρα πολλά πάντα φέρνουν προβλήματα και δυσκολίες που δεν χρειάζονται...

Πολυ απαισιοδοξία κινέζε. Το να κλαίγεσαι για τα 1000 κακά της μοίρας σου (κ του φυλου σου) δεν ειναι τακτική που θα σε πάρει μπροστα. Αν έχεις την υγεια σου και είσαι και εντάξει άτομο όλα μπορείς να τα αποκτήσεις. Και φίλους και γυναίκες.

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
γνώρισε μας καμία. Εγώ δεν ξέρω καμία που να ψάχνεται. Όλες έχουν πέντε-έξι πιρφόρους για να επιλέξουν με ποιόν θα βγούν το βράδυ ή κάθονται μόνες τους αγάμητες, θλιβερές και πρόορα γερασμένες....

Το θέμα ειναι να επισκιάσεις τους υπόλοιπους´ υποψήφιους ´που ενδεχόμενως θα έχει κάποια.

Που εδω που τα λέμε για να εξάκολουθει να ψάχνεται σημαίνει
Ότι όλοι αυτοί οι πιρφοροι γύρω δεν της λένε τίποτα.

Άρα το πρόβλημα σας ειναι ο ενδεχόμενου ανταγωνισμός? η ζήτηση κάποιας?

Εσείς αν βγείτε το Σάββατο και γνωρίσετε μια,
Την επόμενη μέρα αν κάτσει φάση με άλλη δεν θα φλερταρετε πάλι? 

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Το θέμα ειναι να επισκιάσεις τους υπόλοιπους´ υποψήφιους ´που ενδεχόμενως θα έχει κάποια.

Που εδω που τα λέμε για να εξάκολουθει να ψάχνεται σημαίνει
Ότι όλοι αυτοί οι πιρφοροι γύρω δεν της λένε τίποτα.

Άρα το πρόβλημα σας ειναι ο ενδεχόμενου ανταγωνισμός? η ζήτηση κάποιας?

Εσείς αν βγείτε το Σάββατο και γνωρίσετε μια,
Την επόμενη μέρα αν κάτσει φάση με άλλη δεν θα φλερταρετε πάλι? 

Δεν υπαρχει λογος να το κανει!

Αλλα αν ειναι μαλακας θα το κανει!

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Αν δεν τρολάρεις τύπε με τα 17 μηνύματα, μου γάμησες την ψυχολογία. Σαν το "επιστολή στο παρελθόν" του Κοντοπίδη. Μη σκας. Θα γυρίσει ο τροχός θα γαμήσει κι ο φτωχός.

Aftokratoras777

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Πολυ απαισιοδοξία κινέζε. Το να κλαίγεσαι για τα 1000 κακά της μοίρας σου (κ του φυλου σου) δεν ειναι τακτική που θα σε πάρει μπροστα. Αν έχεις την υγεια σου και είσαι και εντάξει άτομο όλα μπορείς να τα αποκτήσεις. Και φίλους και γυναίκες.

Εγώ ένα κακό έχω μόνο. Αυτό που παρουσίασα εδώ. Στα άλλα έχουμε. Για φίλους έχω παραπάνω από όσους χρειάζομαι, όμως πάντα αποφεύγω να ζητήσω διευκόλυνση/βύζμα για να γνωρίσω κορίτσι (για να αποφύγω αχρείαστα μπερδέματα και καταστάσεις) και απορώ πως ενώ δεν άνοιξα καν θέμα περί αυτού, παρουσιάζεις ολόκληρη ετυμηγορία και πόρισμα. Άλλο γυναικεία διαίσθηση και άλλο κατά φαντασίαν μέντιουμ, ναι; Επίσης, τί εννοείς είναι τακτική που δεν θα με πάει μπροστά; Με τον κόσμο που γνωρίζω ήδη ή θα γνωρίσω αργότερα έξω, θα κάτσω να πιάσω κουβέντα σε πιο φόρουμ μπήκα και τί συζήτησα, όπως κάνουν άλλοι και μάλιστα εντός δουλειάς; Ή θεωρείς πως το να κλαίγομαι είναι πάγια τακτική μου; Για ένα πράγμα μόνο γκρίνιαξα, και μια γυναίκα (φαντάσου να διάβαζαν περισσότερες) με βγάζει πως κλαίγομαι, το έχω ως τακτική, έχω 1000 κακά, και πιάνει και στο στόμα της και άλλο άτομο που δεν γνωρίζει καν. Είπαμε, τον Mr. Τέλειο ψάχνετε, δεν χρειάζεται να το δείχνετε σε κάθε σελίδα...

Την υγεία μου την έχω, και παραείναι καλή. Εντάξει άτομο είμαι, αλλά "όποιος πάει με το σταυρό στο χέρι, κανένας δεν τον θέλει". Τέσπα, είπα πολλά και κούρασα. Και γάιδαρο να σας χαρίσουν, ένα δόντι να του λείπει, του σπάτε και τα υπόλοιπα να είναι ασορτί κι ας είναι υγιέστατα. Ουνγκς!

Αν δεν τρολάρεις τύπε με τα 17 μηνύματα, μου γάμησες την ψυχολογία. Σαν το "επιστολή στο παρελθόν" του Κοντοπίδη. Μη σκας. Θα γυρίσει ο τροχός θα γαμήσει κι ο φτωχός.

Φίλος, έχω και πιο σημαντικά πράγματα να κάνω, από το να διαβάζω και να ποστάρω όλη μέρα! Χθες γράφτηκα, coolare, παλιός! Ο τροχός δεν γυρνάει χωρίς το μαλάκα τον κινέζο να σέρνει το κάρο σαν είλωτας, ο φτωχός μόνο φτωχός δεν είναι, και το γαμήσι γίνεται αλλά είναι τρύπιο το λαγήνι κι όλο το νερό το χύνει (0 ευχαρίστηση).

Όπως γράφει και ο φανατικ πάνω έβρισκε στα κυβικά του.

Μήπως το πρόβλημα ειναι δικο σου και οχι ΟΛΩΝ των γυναικών?

Θα σού 'λεγα κι εγώ να μας γνωρίσεις καμμιά, αλλά αν είναι το ένα στραβό να υπερπολλαπλασιάζεται στα μάτια της, γάμησέ το.

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Εγώ ένα κακό έχω μόνο. Αυτό που παρουσίασα εδώ. Στα άλλα είναι μεγάλος ο Θεός, η χάρη του και η πρόνοια (μεταξύ σοβαρού και αστείου). Για φίλους έχω παραπάνω από όσους χρειάζομαι, όμως πάντα αποφεύγω να ζητήσω διευκόλυνση/βύζμα για να γνωρίσω κορίτσι (για να αποφύγω αχρείαστα μπερδέματα και καταστάσεις) και απορώ πως ενώ δεν άνοιξα καν θέμα περί αυτού, παρουσιάζεις ολόκληρη ετυμηγορία και πόρισμα. Άλλο γυναικεία διαίσθηση και άλλο κατά φαντασίαν μέντιουμ, ναι; Επίσης, τί εννοείς είναι τακτική που δεν θα με πάει μπροστά; Με τον κόσμο που γνωρίζω ήδη ή θα γνωρίσω αργότερα έξω, θα κάτσω να πιάσω κουβέντα σε πιο φόρουμ μπήκα και τί συζήτησα, όπως κάνουν άλλοι και μάλιστα εντός δουλειάς; Ή θεωρείς πως το να κλαίγομαι είναι πάγια τακτική μου; Για ένα πράγμα μόνο γκρίνιαξα, και με μια γυναίκα με βγάζει πως κλαίγομαι, το έχω ως τακτική, έχω 1000 κακά, και πιάνει και στο στόμα της και άλλο άτομο που δεν γνωρίζει καν. Είπαμε, τον Mr. Τέλειο ψάχνετε, δεν χρειάζεται να το δείχνετε σε κάθε σελίδα...

Την υγεία μου την έχω, και παραείναι καλή. Εντάξει άτομο είμαι, αλλά "όποιος πάει με το σταυρό στο χέρι, κανένας δεν τον θέλει". Τέσπα, είπα πολλά και κούρασα. Και γάιδαρο να σας χαρίσουν, ένα δόντι να του λείπει, του σπάτε και τα υπόλοιπα να είναι ασορτί κι ας είναι υγιέστατα. Ουνγκς!

Έ?
Καταρχάς ποιο άλλο άτομο επιασα στο στόμα μ? του ΦΥΛΟΥ του αντρικου φυλου δηλαδη σου είπα οχι του ΦΙΛΟΥ σου  :2funny: :2funny:

Διαβασε τι εγραψες και τι γενικότητες και μιζέρια έβγαλες και μετα έλα να πεις πως έβγαλα πορισμα.

Δεν συνεννουμαστε τύπε  Σορρυ!

Aftokratoras777

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Έ?
Καταρχάς ποιο άλλο άτομο επιασα στο στόμα μ? του ΦΥΛΟΥ του αντρικου φυλου δηλαδη σου είπα οχι του ΦΙΛΟΥ σου  :2funny: :2funny:

Διαβασε τι εγραψες και τι γενικότητες και μιζέρια έβγαλες και μετα έλα να πεις πως έβγαλα πορισμα.

Δεν συνεννουμαστε τύπε  Σορρυ!

Το άλλο μέλος του αντρικού φύλου άτομο δεν είναι; Τί είναι δηλαδή; Αλλά πώς να συννενοηθούμε. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Εγώ ένα κακό έχω μόνο. Αυτό που παρουσίασα εδώ. Στα άλλα έχουμε. Για φίλους έχω παραπάνω από όσους χρειάζομαι, όμως πάντα αποφεύγω να ζητήσω διευκόλυνση/βύζμα για να γνωρίσω κορίτσι (για να αποφύγω αχρείαστα μπερδέματα και καταστάσεις) και απορώ πως ενώ δεν άνοιξα καν θέμα περί αυτού, παρουσιάζεις ολόκληρη ετυμηγορία και πόρισμα. Άλλο γυναικεία διαίσθηση και άλλο κατά φαντασίαν μέντιουμ, ναι; Επίσης, τί εννοείς είναι τακτική που δεν θα με πάει μπροστά; Με τον κόσμο που γνωρίζω ήδη ή θα γνωρίσω αργότερα έξω, θα κάτσω να πιάσω κουβέντα σε πιο φόρουμ μπήκα και τί συζήτησα, όπως κάνουν άλλοι και μάλιστα εντός δουλειάς; Ή θεωρείς πως το να κλαίγομαι είναι πάγια τακτική μου; Για ένα πράγμα μόνο γκρίνιαξα, και μια γυναίκα (φαντάσου να διάβαζαν περισσότερες) με βγάζει πως κλαίγομαι, το έχω ως τακτική, έχω 1000 κακά, και πιάνει και στο στόμα της και άλλο άτομο που δεν γνωρίζει καν. Είπαμε, τον Mr. Τέλειο ψάχνετε, δεν χρειάζεται να το δείχνετε σε κάθε σελίδα...

Φίλος, έχω και πιο σημαντικά πράγματα να κάνω, από το να διαβάζω και να ποστάρω όλη μέρα! Χθες γράφτηκα, coolare, παλιός! Ο τροχός δεν γυρνάει χωρίς το μαλάκα τον κινέζο να σέρνει το κάρο σαν είλωτας, ο φτωχός μόνο φτωχός δεν είναι, και το γαμήσι γίνεται αλλά είναι τρύπιο το λαγήνι κι όλο το νερό το χύνει (0 ευχαρίστηση).

Θα σού 'λεγα κι εγώ να μας γνωρίσεις καμμιά, αλλά αν είναι το ένα στραβό να υπερπολλαπλασιάζεται στα μάτια της, γάμησέ το.

ρε φιλε τι εχεις παθει να 'πουμε? Την γκομενα την πλερωνεις, οπως και να 'χει....ετσι παει....

Aftokratoras777

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Δεν καταλαβαίνω τι λες αλήθεια..... :huh:

Τα άλλα μέλη του αντρικού ΦΥΛΟΥ άτομα δεν είναι/θεωρούνται; Τα ξέρεις κι από χθές, όλα; Αυτό είπα πιο πριν, που ΕΣΥ μπερδεύτηκες ("και πιάνει και στο στόμα της και άλλο άτομο που δεν γνωρίζει καν"). Τέλοσπάντων, γαμήθηκε. Και επικοινωνία δεν μπορούμε να έχουμε. Διάβασε το άρθρο , θα σε βοηθήσει. Αναλύει πως και γιατί δεν υπάρχει επικοινωνία, ή έστω έυκολη, μεταξύ ανδρών και γυναικών.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Kinezos777 το κυριο προβλημα σου ειναι οτι θελεις να κανεις σχεσεις.

Επισκέπτης
ρε φιλε τι εχεις παθει να 'πουμε? Την γκομενα την πλερωνεις, οπως και να 'χει....ετσι παει....
...και κατα κανονα στο τελος μιας οποιασδηποτε σχεσης σοβαρης-ασοβαρης οταν γινεται το ταμειο...η γυναικα δε βγαινει μειον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom