pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Μην αποκαλύπτεις τετοια στοιχεια. Θα στην στησουν και θα σου λενε πονας Αντιγόνη τον επόμενο μηνα?[περιμενω περιοδο!
συγγνωμη παραφέρθηκα!]
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Μην αποκαλύπτεις τετοια στοιχεια. Θα στην στησουν και θα σου λενε πονας Αντιγόνη τον επόμενο μηνα?[περιμενω περιοδο!
συγγνωμη παραφέρθηκα!]
...αμα στα 50 σου πονταρεις στα βιζια σου και γενικα στην εξωωτερικη σου εμφανιση μονο, για να αισθανθεις ανθρωπος ,γυναικα η οτι αλλο τελος παντων τοτε τα πραγματα ειναι δυσκολα για εσενα απο τωρα.αλλα για αυτο δεν φταιη ο χρονος. μην μπε
ρδεβης τα φυλα...
α καλα!
εσυ νομίζεις οτι μιλας στον μπουκόφσκι!
πειτε του κάποιος ρε παιδια!
τι μου λέει???
![]()
..μου το κανεις λιανα αυτο; τι σε παραξενευει; γιατι βαζεις τον μεθυσο στην κουβεντα μας;α καλα!
εσυ νομίζεις οτι μιλας στον μπουκόφσκι!
πειτε του κάποιος ρε παιδια!
τι μου λέει???
![]()
..ρε τσιμπητε τι ακαταλαβιστικο λεω;χαλασμενο τηλεφωνο παιζουν τοση ωρα?![]()
..μου το κανεις λιανα αυτο; τι σε παραξενευει; γιατι βαζεις τον μεθυσο στην κουβεντα μας;
..ρε τσιμπητε τι ακαταλαβιστικο λεω;
Ερωτηση - υπαρχει σαιτ με παντρεμενες που ψαχνωνται ?
Απαντηση - Εδω αρκετες απο αυτες που ψαχνονται τι ειναι δηλαδη ?
...καλα ρε καβλιαρη, αφου δεν με κανει κανεις παρεα παω και εγω στον καφενε για τσιπουρα...αντε γιαααααα![]()
κυριε ελλεησον σωσων ημας......παρθενες ηρθαν εδω να μπουν στο δρομο του θεου!![]()
![]()
![]()
της παρθενοπιπιτσας ?στην ευχη του θεου και της παρθενας!![]()
της παρθενοπιπιτσας ?
φιστινγκ δηλαδη ?ναι απο δευτερο χερι ομως.... και ποδι και αγκωνα και κεφαλι![]()
τι ειναι αυτα παλι ?και footing και heading....![]()
![]()
![]()