κλωνε.υφακι δεν εχω.ειμαι αρκετα μεγαλος για να σας γραφω σταρχιδια μου κ πολυ μα παρα πολυ ταξιδεμενος γενικα.εχω οτι θελω οταν το θελω κ δεν θα κατσω να χαλαστω αν δεν μου κατση 1-2-2000000 .εγω ζηταω παντρεμενη να γαμησω.το ζηταω.πραγμα που εσεις κυρα κατινες δεν το κανετε ποτε.ακομα κ αν σας καυλωνη ο απεναντι σας στο μπαρ προτηματε να βαλετε το χερι στο μουνι σας κ να τη παιξεται απο το να πατε κ να του πειται εισαι καυλα μαν.παμε να με σκισεις.φορατε μασκα απο την ωρα που γενιεσται.κ στη μουρη κ στο μουνι το κακογαμημενο.το ξεπουλατε για ενα καλο γαμο γαμω τη καταδικη μου.οταν φτασει ελεεινιδα καρδιολογος επιστημων να παντρευτη εργατη καθαριοτητας δημου τοτε ναι θα πω εγειναν βηματα προς τη σωστη κατευθυνση.τακουσες φασολα?πιο πολλες κρυφε2ς πουτανες απο τις φανερες εχει η ελλαδα κυρα μου.μπαινεις σε ξενα σαιτ κ σου γραφη η κουλανοβα ιρινα απο το πουθενισταν.ειμαι βι γουσταρω να με γαμανε 3 κ 2 γυναικες κ αν σαρεσει τραβιεσαι.εσειςοι πουτανοβες κ καλα οικοκοιρες σε απογνωση ακομα κ στη λαικη κανεται κονε για καμια αρπαχτη.το παιδι στο παρκο κ κοιτατε να δειται κανα ξενο προσωπο αγνωστο περαστικο να τη πεσεται μπας κ.λοιπον αν μου πης αυτη τη στιγμη τι γουσταρης οταν σε γαμανε κ ποσταρης κ φωτο θαρθω κ θαμαι σκλαβος στο σπιτι σου για ενα μηνα.λοιπον κλωνε?
Εσυ πρεπει να εχεις φαει χοντρη φολα για να μιλας ετσι επιθετικα....
Εδω σε γενικες γραμμες τα λες σωστα .....
Λεω σε γενικες γραμμες γιατι υπαρχουν διαφοροποιησεις τοσο στην σκεψη, οσο και στις αιτιες.....
Μετα δεν δικαιουται κανεις να ομιλει για γαμημενους και αγαμητους οταν οντας παντρεμενος ξενογαμιεται
Οταν ψαχνεσαι δεξια κι αριστερα σημαινει οτι ζεις σε ενα παραμυθι που ο ιδιος εχεις πλασει για καποιο σκοπο ....
(Σε αυτη την περιπτωση ειτε το αποδεχεσαι και συνεχιζεις ειτε το διαλυεις και προχωρας αναλαμβανοντας τις οποιες ευθυνες σου) Γιατι ο γαμος η η σχεση δεν σας καλυπτει
Υποθετω δεν το λετε στις γυναικες σας.... ε λοιπον σας εχω νεα ..... ουτε οι γυναικες σας το λενε σε σας....
οκ τωρα μαγκες?μαζευωμαστε και
.τζαμπα χωρις κοπο κ χρημακ γουσταρουν κ ανταλαγες συντροφων τα ταγαρια.εκει να δεις καυλα περασμενο σαββατο στο νιρβανα δεν προλαβαινα να το χωνο.να ζηση η υπαιθρος χωρα.κατσε μαλακα εσυ να γυρνας στο μεταξι κ στα λοιπα
Οι ανταλλαγες συντροφων .... ουαο !!!!
Αλληλοκερατωνοσαστε δηλαδη ..... Υπεροχοι γαμοι αυτοι ρε συ ..... Να τους χαιρωσαστε ..... αντε και καλους απογονους
Μην ψαξεται για πατροτητα γιατι θα εκπλαγειτε
Μολις μου εδωσες την εξηγηση του γιατι πολλοι κυκλοφορουν περιεργα σαν να κουραζονται να κουνησουν το κεφαλι τους.....
Απο το βαρος που κουβαλαει ειναι
ο βολτεμορ οπου δει γυναικα τρεχει.ρε πετσα αγαπουλη σαλιαρη ημαρτον.αν θες να σου δωσω τηλ απο μια θιτσα να αλαξεις τισ βαλβολινες μη κρεπαρη το σασμαν.ρε με τουσ μαλακες πουχουμε μπλεξει.ρε εδω ειναι για παντρεμενους.οχι για αγαμητους
Το κακο με αρκετους και αρκετες ειναι οτι εχετε μετατρεψει τον ερωτα απο μια αναγκη που θα ερθει φυσιολογικα οταν πρεπει ... σε μια αρρωστη μανια ....
Αυτο δεν ειναι χαρα αλλα αρρωστια !!!!!!!!!