master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
μονο που τα ψαρια ειναι μπαγιατικα :Sεγώ έχω προνοήσει και έχω φτιάξει τον ιχθυοπαραγωγικό σταθμό μου ;)
μονο που τα ψαρια ειναι μπαγιατικα :Sεγώ έχω προνοήσει και έχω φτιάξει τον ιχθυοπαραγωγικό σταθμό μου ;)
μονο που τα ψαρια ειναι μπαγιατικα :S
δεν εχω χρονο λογω δουλειας να ψαχνωμαι αλλου!2 ωρες μου μενουν τη μερα κ το νετ ειναι μια λυση για !μονο παντρεμενες ψαχνω!λιγοτερα προβληματα!
μουφα τυπεadult.gr
μακαρι να υπηρχε ρε τυπευπαρχη κανα σαιτ με παντρεμενες που ψαχνωνται για εξωσυζυγικα κολπα κ καθηκοντα?
έλαααααααααααααααααααααααααααααααααααα ρεεεεεεεεεεεεεετα σαιτ ειναι σαν τις θαλασσες. Εχει επελθει υπερ-αλίευση.
το 2000 στο datingclub.gr γινοταν της πουτανας. γαμουσαν οι παντες. σε ενα meeting πηγαινες και εφευγες με 2. οσοι μπαιναν τοτε θα θυμουνταν. ενας καλος παικτης εβγαζε 10-15 κομματια ετησιως. οι επιδεξιοι/αριστοι πάνω απο 30.
μαλακιστηκε - κλασσικα - η ιδιοκτησια, πηγαν να κανουνν αρπακτη και κατερευσε. Μετα ηταν το ζοο το οποιο σταδιακα εγινε η ιδια μαλακια, επισης, σαν concept ξεφτυσε.
κατω απο την αιγλη πως τη λενε την καφετερια? στο αμπαρι?έλαααααααααααααααααααααααααααααααααααα ρεεεεεεεεεεεεεε
έμπαινες κι εσύ τότε εκεί;;;;
μαλάκα μου....τι γινότανε τότε...
κάναμε συνάντηση στο Θησείο και δεν προλαβαίναμε να μαζέψουμε τηλέφωνα....
όντως το μαλακίσανε το θέμα εντελώς
τύπε πρέπει να βρεθούμε να θυμηθούμε τα παλιά...αχαχαχα
έλαααααααααααααααααααααααααααααααααααα ρεεεεεεεεεεεεεε
κοντά στο 2000 πάντως και οι γκόμενες έδιναν τηλέφωνο πολυ εύκολα και κανόνιζες έξοδο τσακ μπαμ... μετά κάτι στράβωσε γενικά!!!
υπαρχη κανα σαιτ με παντρεμενες που ψαχνωνται για εξωσυζυγικα κολπα κ καθηκοντα?
έλαααααααααααααααααααααααααααααααααααα ρεεεεεεεεεεεεεε
τυπε τοσα πολλα εχει να κανεις
το ιντερνετ που το να κανεις καμακι
ειναι πραγματικα το τελευταιο που σκεφτομαι
μπαινω ψαχνω ταινιες , παιχνιδια κτλπ
συμφωνωαν θυμασε καναν και meetings θεσσαλονικη. βρισκομουν τυχαια για δουλειες και πηγα, παρασκευη βραδυ παρατεινοντας κατα μια διανυκτέρευση το προγραμμα. γυρισα στο ξενοδοχειο με 2. απιθανες εποχες. δεν νομιζω να επανελθουν.
Απο περιεργια ... βλεποταν η Μαριαννα καθολου, η χρειαζοταν πολυ μεθυσι και κουκουλα στο κεφαλι ?συμφωνω
ισχύει η πρόταση αν δεν έχεις θέμα
μαλάκα μου, ακόμα θυμάμαι τη Μαριάννα...την είχε πέσει στο μισό σάιτ...χαχαχαχα
το 2000 στο datingclub.gr γινοταν της πουτανας. γαμουσαν οι παντες.
Το θέμα είναι τι γαμούσαν .....
Είχα βγεί με 50+ .
Οι 40 , ήταν τέτοιας εμφάνισης
που θα προτιμούσα να με πυροβολήσεις στον πούτσο από 20cm
με κομμένο δίκαννο
παρά να κάνω κάτι μαζί τους.
Οι 10 που ήταν καλές
θεωρούσαν ότι ήταν από Ζιζέλ και πάνω.
Άσε που μου ήρθαν για καφέ με ... σαγιονάρες ...