boobmaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Έχεις μια πίστη... Ε, να την έχεις να τη χαίρεσαι... Εμάς γιατί πρήζεις; Ήρθαμε εμείς να σου πούμε να αλλάξεις την πίστη σου και να πιστεύεις κάτι άλλο; Εσύ γιατί το κάνεις; Νομίζεις ότι κάνεις κάτι σοβαρό; Από την άλλη, ποιός νομίζεις ότι σου δίνει το δικαίωμα, να κοροϊδεύεις τους άλλους επειδή δε συμφωνούν μαζί σου; Από όσους δεν πιστεύουν σε αυτό που πιστεύεις εσύ, δεν σου είπε κανένας να αλλάξεις αυτό που πιστεύεις, ούτε και σε κορόιδεψε για αυτό που πιστεύεις. Για εκείνο που σου τη λέμε, είναι η εμμονή σου, να κάνεις τους άλλους να πιστέψουν αυτό που πιστεύεις κι εσύ. Δηλαδή αν εγώ πίστευα ότι η Γη θα καταστραφεί το 2012, με ποια λογική ρε Liberistas θα πρέπει να σε κάνω να το πιστέψεις κι εσύ;Μήπως ο taurus1 ειναι τυφλος τελικά? Πέρα απο την πλάκα (?), οταν μιλας με άτομα σαν εσας, αποδεικνυεται οτι τζάμπα ασχολεισαι κ κουβεντιάζεις. Εγω φιλε τουλαχιστον εχω μια πιστη, εσυ δεν εχεις τιποτα και ζεις στο παραμυθι της φιλαυτιας και του εγω.
Όπως λοιπόν, (θεωρητικά τουλάχιστον) έχεις δική σου κρίση και νόηση, άλλο τόσο έχουν και όλοι οι υπόλοιποι. Κόψε λοιπόν τη μαλακία και ασχολήσου με τη δουλίτσα σου.